Top 10 idej za ustvarjanje vzdušja sprostitve v kopalnici | asiaoss.info

Top 10 idej za ustvarjanje vzdušja sprostitve v kopalnici

Top 10 idej za ustvarjanje vzdušja sprostitve v kopalnici

Kopalnica - ne le prostor za higienske postopke, ampak tudi prostor za sprostitev. Kje, kako ne bi odstranili nakopičene utrujenosti v kopalnici, je treba napolniti z živahnostjo in obnoviti duševno moč? In glavna skrivnost leži v ustvarjanju udobja. Popolna sprostitev je mogoče doseči le v prijetni sobi, ki je napolnjena z vzdušjem miru in udobja.

Mehka pastela

Zaradi pastelnih odtenkov je soba bolj svetla in mehka. Kremne, mlečne, bledo in roza barve dajejo nežnost. Modra, modra, turkizna odtenka so povezana z vodo, nebom, morjem. Zelenjavne, meta in pistacije barve na splošno deluje na psiho pomirjujoče, se sprostite, razbremenite utrujenost oči.

Svetlo modra kopalnica

Če uporabljate več pastelnih odtenkov hkrati, lahko zonirate prostor in nastavite razpoloženje za to. Na primer, ozadje v smetani in roza barve, šablonske okraske ali preprosto barve dele sten v različnih barvah. Obstajajo kontrastni vložki temnejših udobnih barv, na primer rjave barve.

Pastelne odtenke v kopalnici

Svetlo modra kopalnica

Udobna bež-rjava kopalnica

Zelo pazljivo mora biti v beli barvi. Čista, bela barva je pogosto povezana s sterilnostjo. Ta kopalnica je bolj podobna bolnišnični sobi in daje nasprotni učinek. Tu se ne bo mogoče popolnoma sprostiti. Če želite opremiti sobo v beli barvi, izberite odtenke mleka, smetane, slonovine itd. Glavna stvar je, da imajo stene prijetno pastelno senco in da jih ne strije s sterilno belino.

Svetla kopalnica

Serene Gray

Svetlo sive barve so nevtralne. Kombinira se s skoraj vsemi drugimi barvami, ne draži, ne označi. Ne morete uporabiti niti enega, temveč več sivih odtenkov hkrati, kar ne samo, da lahko uskladite, temveč tudi laktonski kontrast med sabo. Toda ta barvna paleta deluje dobro le v kopalnicah z naravnimi viri svetlobe. Ko so okna, ki preskočijo dnevno svetlobo, sončno svetlobo, soba preneha biti "siva" in dolgočasno.

Siva kopalnica z oknom

Siva kopalnica z oknom

Siva kopalnica z oknom

Če boste razredčili sive lise ali majhne bele obleke, bo to naredilo prostor miru. Bele so lahko stene ali vzorci na stenah, tekstil in samo kopel so lahko bele in tako izstopajo proti ozadju sivih sten.

Siva kopalnica z belo in okno

Sea Breeze

Morske in obalne teme za notranjo obliko kopalnice so vedno pomembne. Turkizna, meta, modra, svetlo modra odtenka in barva morskega vala naslikata tako prostranost in globino morja. Bela kopalnice in zavese so povezani z jadrati ladij ali pene valovi.

In kot zaključna dotakanja - dodatki, povezani z morjem in plažo: školjke, veliki prodniki, slike galebov ali morskih prebivalcev, silhuete alg.

Kopalnica v morskem stilu

Kopalnica v morskem stilu

Kopalnica v morskem stilu

Oživite takšne notranje svetle rdeče barve. Lahko je nekako pribor, kozarci, škrlatne brisače itd. Glavna stvar je, da mora biti malo rdeče: ločene točke na splošnem ozadju.

Morske teme v kopalnici

Osebni prostor

Ustvarite svoje malo vesolje, prilagodite kopalnico. Če želite to narediti, morate urediti različne stvari, ki bodisi pripadajo vam, ali pa na primer prepoznate fotografije. To so spominke, spominke iz potovanj, kamni z dna morja ali reka, kjer ste se počivali itd. Tema ni nujna za pomorstvo ali za potovanje.

Čoln v kopalnici

Vse to se nahaja na ozkih visečih policah. Glavna stvar, ki jo je treba zapomniti, je, da je kopalnica ozemlje visoke vlažnosti in da ne bodo vsi udobno postavljeni.

Slike v kopalnici

Prilagajanje kopalnice

Garderoba s fotografijo v kopalnici

Država ali francoska vas

Mehke lila stene ali imitacija lesa, topli odtenki, cvetlični odtisi, predmeti so stari in kovanega železa - vse to označuje te sloge.

Zavese v kopalnici

Notranjost v državi se odlikuje po svoji naravi in ​​udobnosti. V takem prostoru je enostavno ločiti od mestnega hrupa, hitrosti in stresa. Kot pokrajine v kamnitem mestu.

Country style v kopalnici

Country style v kopalnici

Slog je nastavljen z teksturiranimi stenami s toplimi odtenki. Lahko so monofonične ali posnemajo naravno drevo, na primer, če gre za plastične plošče ali tiru. Cvetni odtisi lahko okrasijo zavese ali brisače. Splošno vzdušje postavljajo tudi različne starine, vintage dodatki, kovani predmeti in ročaji za pohištvo, kromove pipe in navzkrižne ventile itd.

Kopalnica v stilu države

Stropni žarki

Remont v tem primeru ni potreben. Obstajajo posebni dekorativni stropni nosilci z imitacijo lesa. Za kopalnico primerne lahke konstrukcije iz plastike. Še več, zaradi njih lahko vizualno prilagodite prostor, zaradi česar je širši zaradi smeri žarkov.

Stropni nosilci v kopalnici

Stropni nosilci v kopalnici

Stropni nosilci v kopalnici

Drevo bo dalo udobje in kalorije. V takšni kopalnici se lahko sprostite, ker vas bodo obkrožali z naravnimi materiali.

Kopalnica s kaminom in lesom

Da bi bila soba popolna, v notranjost dodajte elemente iz lesa, kovanega železa in tekstila. Če ima kopalnica okno z rešetko in žar ima zanimiv vzorec, ga lahko ponovite z uporabo okraske na steno ali v vratih omarice.

Popoln dodatek in zaključek dizajna bo razkošna lesena kopel ali namestitev kopeli na lesene tramove.

Lesena kopalna kad

Kopalnica na lesenih tramovih

Udobne stene

Hrapavost, izrazita tekstura, strgali in drugi podobni elementi dajejo kopalnici videz bivalne sobe. Ugodno je biti v taki sobi.

Prijetne stene v kopalnici

Če želite ustvariti umetno antiko, lahko uporabite tiru z imitacijo lesa, teksturirane barve, dekorativni omet, posebne lakov lak.

Prijetne stene v kopalnici

Brisače lahko naredite na naslednji način:

  • Na steno sem začel uporabljati osnovni premaz barve.
  • Ko se dobro posuši, se vrh nanaša še en, vendar drugačne barve za 1-2 odtenkov.
  • Ko je ta plast skoraj suha, poiščite potrebna mesta s trdno železno krtačo ali drobnozrnatim brusnim papirjem. Pežilna barva osnovnega sloja bo ustvarila učinek abrazije.
Zidovi z učinkom antike

Vir ognja

Kamin v kopalnici bo dal občutek razkošja in spokojnosti.

Kamin v kopalnici

Kamin v kopalnici

Kamin v kopalnici

Kamin v kopalnici

Kamin v kopalnici

Kamin v kopalnici

Kako lepo je peno kopati v zvoke vročih hlodov.

Kamin v kopalnici

Na žalost sploh ni možnosti namestitve kamina v kopalnico. Potem bo popolna rešitev sveče.

Sveče v kopalnici

Sveče v kopalnici

Sveče v kopalnici

Elementi spa

Kopalnica je idealno mesto za spa tretmaje. Razkošni jacuzzi, veliko frotirnih brisač in lesenih klopic bo pripomoglo k ustvarjanju vzdušja.

Japonski stil je idealen za izvedbo take ideje.

kopališče spa

kopališče spa

Zanimivo je narediti ploščo in urediti velik ali majhen slap.

Panel in slap v kopalnici

Radio v kopalnici vam bo pomagal hitreje sprostiti zvoke vaše najljubše glasbe.

Radio v kopalnici

Druge trivije

Udobje katere koli sobe je sestavljeno iz različnih malenkosti. Glavni pogoj je, da se lepo prilegajo v notranjost.

Ko je stvar izstopa, je preveč privlačna ali nadležna, jo je treba odstraniti ali zamenjati. Na primer, če se oblika ogledala ne ujema z zasnovo prostora ali pa je ogledalo preprosto dolgčas, bo to nadležno. Lahko ga nadomestite z bolj primernim. Včasih je dovolj, da odtehtajo ali prerazporedijo predmete, tako da se videz sobe precej spremeni.

Kopalnica za sprostitev

Kopalnica za sprostitev

Če ga ne želite vrniti ali mislite, da je nepraktično, potem lahko krasite predmet. Prebarvaj, uporabite vzorec, lepite različne dekoracije. Da bi razumeli, kako udobno je biti v kopalnici, je dovolj, da prisluhne notranjim občutkom.

Loading...