Italijanski kopeli - brezhiben slog in odlična kakovost | asiaoss.info

Italijanski kopeli – brezhiben slog in odlična kakovost

Italijanski kopeli - brezhiben slog in odlična kakovost

Izbira

Samoumevno, od tega, kako dobro se odločimo za kopel, se bomo v tem počutili tako udobno. Izbira je treba sprejeti resno, tako da pozneje ne boste imeli razočaranja pri nakupu. Proizvajalci ponujajo veliko različnih oblik in materialov, iz katerih so kopeli. Vsakdo lahko izbere nekaj za svojo dušo, vendar se pogosto lahko izgubi v tej sorti.

Italijanska kopel

Kaj iskati pri izbiri kopalnice v Italiji:

 • Material izdelave. Lahko je kopel iz litega železa, akrila, jekla, lesa, marmorja, stekla. Zato morate zase jasno definirati, kaj želite videti v kopalnici. Pri izbiri upoštevajte lastnosti materiala, toplotno prevodnost. O tem, kako izbrati kopel, lahko preberete v drugem našem članku.
 • Obrazci in velikosti. Ni zapleteno, da se posvetujete s prodajnim svetovalcem. Natančno bo dal opis izdelka, ki ga želite, ali pa bo nekaj svetoval.

Še vedno držite zlate besede: upoštevajte mnenje strokovnjaka in vaše potrebe. In zdaj malo bolj podrobno o vsakem od meril za izbiro.

Italijanska kopel z osvetlitvijo

Moderna italijanska antikna kopel

Bath Italija

Glavne blagovne znamke

Na italijanskem trgu kopalnic je vredno pozornosti nameniti veliko blagovnih znamk.

Ostanimo na glavnih blagovnih znamkah:

 • Albatros;
 • Teuco;
 • Jacuzzi;
 • Antonio Lupi;
 • Castalia;
 • BelBagno;
 • Gruppo Treesse.

Lepa italijanska kopel

Albatros

Ta blagovna znamka je med tremi vodilnimi italijanskimi proizvajalci hidromasažnih akrilnih kopalnic, spa bazenov, tuš kabine in stojala.

Zgodovina blagovne znamke se je začela leta 1982. Danes je blagovna znamka del velikega evropskega holdinga Gertina Holding Grup.

Osnovni koncept blagovne znamke - največja sprostitev in pozitivna čustva, ki nam jih daje voda.

Bath Albatros

Obseg blagovne znamke vključuje okoli 700 modelov.

Podjetje je razvilo inovativen material - WhiVe (White Velvet). To hipoalergeni, popolnoma čista, ima visoko odpornost na abrazivnih materialov, odporna na UV žarke in visoko barvo. Podjetje ponuja kopalne modele za vsak okus: od standarda do oblikovalca.

Vsak model kopeli je lahko opremljen z:

 • hidromasažni sistemi;
 • aeromasaža (Airpool);
 • ionizacija;
 • sistem za odvodnjavanje;
 • samočiščenje;
 • osvetlitev ozadja.

Dimenzije jacuzzija smo pregledali v drugem članku.

Bath iz blagovne znamke Albatros

Asimetrična kopel iz blagovne znamke Albatros

Bath Albatros

Samočistilni sistem (Clean Professional System) omogoča temeljito čiščenje in razkuževanje kopeli in odvajanje vode.

Avtomatiziran odvodni sistem (Aqua Sense) preprečuje prelivanje kopeli in samodejno povrne ali odvaja vodo.

Kopalnica Albatros bo postala pravi dekor za vsako kopalnico. Cenovna politika podjetja je zvesta in osredotočena na maksimalno usmerjenost k potrebam in željam kupcev.

Posebna ljubezen do strank uživa SPA-bazene.

Spa bazen Albatros

Teuco Guzzini

Zgodovina blagovne znamke Teuco Guzzini se je začela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Med njeno dejavnostjo družba nenehno izvaja raziskave na področju materialov, tehnoloških izboljšav in uvajanja inovacij v serijsko proizvodnjo.

Kopalke te blagovne znamke odlikujejo različne oblike, visoka kakovost in maksimalno udobje.

Patentiran z akrilnim materialom podjetja Duralight Ima visoko moč, odličen videz in daje uporabniku izdelka odlične taktilne občutke.

Hidromasažna kopel okrašena z lesom wenge

Funkcije Bath Teuco Guzzini:

 • nevidne hidromasažne šobe (Hydroline), ki so vgrajene v luknje in ne štrlijo nad površino kopeli. To je poseben ponos podjetja;
 • Sistem Hydrosilence zagotavlja maksimalno udobje pri uporabi masažne kopeli, ki zagotavlja nizko raven hrupa;
 • ultrazvočni masažni sistem Hydrosonic. Ta vrsta masaže zagotavlja enotno podkožno Masažni učinek, ki zagotavlja dober limfno drenažo, odpravlja celulit in pomaga, da se zmanjša tonus mišic po vadbi.

Izdelki podjetja Teuco Guzzini - to je lepota, udobje in varnost.

Nevidne šobe v kopeli Teuco Guzzini

Ekskluzivni modeli kopeli so lahko okrašeni z dragocenimi drevesnimi vrstami, a tudi najpreprostejši modeli imajo približno trideset variant barvne izvedbe. Poleg tega vsi modeli kopeli podpirajo drugi vodovodni izdelki in pohištvo iz iste zbirke.

Za razvoj zasnove sanitarnih zbirk, podjetje privlači najbolj znane italijanske in svetovne oblikovalske studie in biroje:

 • studio umetniškega oblikovanja «Talocci»,
 • arhitekturni studio "Luca Scacchetti",
 • družba "Angeletti-Ruzza" in "RonAradStudio"
 • studio "Matteo Nunziati" in podjetje "Wilmotte Associes S. A.,
 • oblikovalec s svetovnim slovesom - Massimo Iosa Gini.
Kopel blagovne znamke Teuco

Kotna kopel Teuco

Teuco vročo kopeljo

Jacuzzi

Je vodilni svetovni proizvajalec kopalnic s hidromasažo, spa bazeni in drugimi oblikami wellnessa za kopalnice.

Lepa Jacuzzi kopel

Podjetje ima več kot stoletja zgodovine, je razvijalec prvega whirlpool sistema za kopalne kadi in do danes so kopeli iz te blagovne znamke vodje prodaje po vsem svetu. Vodilni svetovni hoteli in spa centri uporabljajo jacuzzi izdelke za opremljanje kopalnic in relaksacijskih con. Vodilni znanstveni centri iz različnih držav opravljajo raziskave za to podjetje, zato so kopeli z jacuzzijem opremljeni z najnovejšimi tehničnimi dosežki.

Jacuzzi Bath

Lepa Jacuzzi kopel

Jacuzzi - kopel v sobi

Podjetje ima več kot tristo patentov za izume na področju tehnologije in materialov.

Od glavnih tehnologij, ki jih družba uporablja pri množični proizvodnji kopalnih kadi in plavalnih bazenov, je mogoče ugotoviti:

 • hidravlični sistem za preprečevanje zamašitev;
 • inovativni sistem upravljanja kopalnic Aquasystem;
 • hidromasaža shi-a-tsu;
 • motorji hidromasažnih sistemov, katerih kakovost velja za neprekosljivo.

Različne oblike, napredna tehnična oprema, nenehno prizadevanje za odličnost in kakovost, prilagodljiva cenovna politika so glavne prednosti blagovne znamke Jacuzzi.

Jacuzzi Hot Tub

Antonio Lupi

Italijanska znamka Antonio Lupi je simbioza veličastnega oblikovanja, lakonizma in naravnih materialov. Od desetine izdelkov, ki so vam na voljo, se vedno učite kopel od Antonio Lupi. Najbolj ustvarjalne oblike, ergonomija, kombinacija minimalizma in občutljivega okusa, najvišje kakovosti, ki se kopajo od Antonio Lupi - resnično umetniško delo.

Bath Antonio Lupi

Vodovodne instalacije te blagovne znamke je duh in tradicije Italije, ki so zasnovane v številnih materialih. Kot ste že vedeli, bodo kopeli Antonio Lupi postali ne samo vodovodni, ampak pravi umetniški predmet v kopalnici. Glavno načelo znamke je oblikovanje integriranih rešitev.

Zbirke sanitarne opreme, pohištva in dodatkov za kopalnice bodo pomagale ustvariti notranjost svojih sanj. V zadnjem času se mnoge zbirke ustvarjajo v simbiozi italijanskih in japonskih oblikovalskih trendov.

Sanitarna tehnika Antonio Lupi

Sanitarna tehnika s svetlobo Antonio Lupi

Izvirni vodovod Antonio Lupi

Podjetje privabi sodelavce s svetovnimi imeni: Frederico Sandri, Domenico de Palo, Carlo Colombo, Oscar Buratti in mnogi drugi. Glede na to, da se je družba na začetku svoje dejavnosti ukvarjala s proizvodnjo steklenih izdelkov, steklene kopeli in ponori te blagovne znamke so resnični mojstrovini.

Kopel z oblogo

Bath od Antonio Lupi

Kopel iz naravnega kamna

Castalia

Ena najbolj tradicionalnih italijanskih blagovnih znamk. Podjetje je specializirano za proizvodnjo jekla in litega železa kopeli.

Castalia litega železa z hidromasažo

Podjetje že 150 let proizvaja litoželezne kopeli odlične kakovosti.

Posebnost blagovne znamke je uporaba v proizvodnji visoko kakovostnega litega železa in titanovega premaza.

Takšne kopeli se ne razlikujejo po natančnejši obdelavi obrazcev, vendar se lahko prepričate o kakovosti, zanesljivosti in trajnosti izdelka.

Skoraj vsi modeli kadi iz litega železa, ima sedem plasti emajla obloga in nedrseča površina ponuditi tudi visoko kakovostne dodatke za kopanje: ročaj, glavo in noge. Kopeli iz blagovne znamke Castalia - to je visoka kakovost in funkcionalnost po razumni ceni.

BelBagno

Ena izmed najbolj znanih italijanskih blagovnih znamk za izdelavo sanitarne keramike in kopalniškega pohištva je BelBagno. Izdelki tega podjetja so visoko kakovostne, izvrstne oblike in dostopne cene.

Cast-iron kopel BelBagno

Katalog kopališč blagovne znamke BelBagno predstavljajo modeli iz litega železa in akrilov. Za ljubitelje retro sloga je blagovna znamka BelBagno prava rešitev. Podjetje proizvaja široko paleto samostojnih kopalnih kadi, izvedenih v različnih stilih: klasični, retro, moderni in drugi.

Lepota kopalnih kadi, dodatki k njim in zbirke sanitarij v celoti ustreza sloganu blagovne znamke: "Lepa kopališča - lepo življenje."

Bath BelBagno v klasičnem slogu

Črna BelBagno kopel v slogu Art Nouveau

Biserna kopel BelBagno

Gruppo Treesse

Ustanovitelj znamke Gruppo Treesse je Franco Merenda. Skoraj štirideset let je podjetje specializirano za izpustitev kopel, opremljenih z naprednimi tehničnimi napravami.

Kopel s hidromasažo Gruppo Treesse

Blagovna znamka sodeluje z vodilnimi oblikovalci v Italiji in drugod po svetu: Mark Sadler, Paolo Pare, Patiritsio Batoni, Alessandro Lenard, Anika Elisabetta Lucera in drugih.

Pri izdelavi ne le standardnih materialov: iz litega železa ali akrilom, kot tudi nenavadne rešitve - dragocene gozdove, drage dekoracijo, slikarstvo in celo Swarovski kamni.

Bath Calypso - Gruppo Treesse

Lepa kopel Gruppo Treesse

Bath Calypso iz Gruppo Treesse

V katalogih blagovne znamke najdete kopalnice različnih oblik in velikosti: od najmanjših do bazenov. Vsi izdelki blagovne znamke združijo čudovito obliko, pozornost do podrobnosti in visoko kakovost.

Lepa kopel Gruppo Treesse

Tehnologija, ki jo patentira podjetje Mytherme System, omogoča kakovost vode v kopalnici blizu termalnih vod.

Veliko modelov hidromasažnih kopel je opremljeno s skritimi hidromasažnimi šobami Ghost System.

Inovativni sistemi za avtomatsko odvodnjavanje, ki omogočajo odvajanje vode v samo pol ure, so se izkazali za odlične.

Blagovna znamka Gruppo Treesse je vedno poseben poseben rokopis, ki s predmeti notranjosti poudarja občutljiv okus in karizmo svojega lastnika.

Kopel iz Gruppo Treesse

Črna kopel s kamni Swarovski

Kopel za dva iz Gruppo Treesse - sprostitev

Klasična kopel iz Gruppo Treesse

Domov SPA iz Gruppo Treesse

Bath Gruppo Treesse

Kopel iz Gruppo Treesse

Gruppo Treesse - kopel

Lepa kopel iz Gruppo Treesse

Dimenzije

Velikost vaše kopalnice je neposredno odvisna od posnetka kopalnice. Se strinjate, če je vaša kopalnica precej majhna, potem se velika kad ne prilega ali po namestitvi ne bo prostora za druge vodovodne instalacije ali pohištva. Zato lahko izberete kopel nestandardnih velikosti ali asimetrične oblike.

Ne pozabite na fizične parametre: višino, težo. Tudi to ni nepomembno.

Asimetrična kopel iz Antonio Lupi

Dobra rešitev je kopalnica, ki jo vzamemo v ležišču. Ta položaj zagotavlja minimalno obremenitev hrbtenice, zato dobimo maksimalen počitek in udobje.

Vsaka kopel ima parameter globine. Prav tako je treba upoštevati pri izbiri kopalnice. Globoka kopel ustvarja neprijetnosti, ko prideš ven. Iz tega sledi, da bo optimalna globina do 60 cm.

Mini Gen Y

Kopel standardnih velikosti, proizvedenih v Italiji

Mini-bazen italijanske družbe

Obrazec

Kot že omenjeno, nam Italija ponuja široko izbiro različnih oblik: pravokotne, ovalne, okrogle, s poševnimi robovi, v kombinaciji s tuš kabino, opremljene s hidromasažo, z osvetlitvijo in številnimi drugimi funkcijami.

Lahko so opremljeni z ročaji za udobje, različnimi napravami v obliki lestve in naslonjala za roke.

Kopel je lahko zasnovan za dva ali tri osebe. V vsakem primeru ne sledite številu možnosti ali prisotnosti tistih funkcij, ki so zelo verjetno, da jih ne boste uporabljali. Pridobite nekaj, kar res prinaša udobje, udobje in pomoč pri sprostitvi po težkem dnevnem delu.

Ovalna kad

Materiali

Razmislite o najbolj priljubljenih materialih, iz katerih so izdelane italijanske kopeli:

 • lito železo;
 • akril;
 • jeklo.
Italijansko litino

Jeklene kopeli v Italiji

Akrilne kopeli Italija

Cast-iron

Kopel iz litega železa je močna in trpežna.

Njena najpomembnejša prednost saj ohranja vročino vode v njej že dolgo časa. Na podlagi te kakovosti je taka kopel nepogrešljiva za tiste, ki radi ležijo in namakajo v topli vodi. Ohladi vodo bo dolgo. Cast-iron kopeli so zelo stabilni. Zato lahko varno položite ploščice ali ploščice. Med delovanjem ni deformacij.

Lepa litina je lepa

Izvirna litoželinska kopel z ogledalnim mozaikom

Cast-iron kopel s seznama

Ob takih očitnih prednosti obstajajo tudi pomanjkljivosti. Glavna stvar je težo. Tudi ob upoštevanju sodobnih tehnologij bo taka kopel tehtala vsaj 120 kg. To je zelo neprijetno za namestitev in namestitev.

Če ste se še odločili kupiti kopel iz litega železa, pazljivo razmislite o nanosu emajla. Biti mora enakomerno in enakomerno porazdeliti barvo. Pomanjkljivost konstrukcije iz litega železa je, da so njegove oblike vedno standardne in navadne. Ne boste našli triangularne ali ovalne litega železa.

Cast Iron Red Bath

Akril

Če želite kopel neobičajne oblike, izberite akril. Poleg tega je akril v trendu.

Najpomembnejša stvar, ki jo morate upoštevati pri izbiri kopeli akril, je debelina akrilne pločevine. Optimalna izvedba je 5-6 mm, manj ni dovoljeno. Preverite, ali je akrilna trdna kopel lahko enaka, kot smo testirali zrelost lubenice, to je, trkanje na njej. Zvok mora biti gluh. Tudi kakovostna akrilna kopel ni prav tako poceni.

Plus taka kopel v toplotni prevodnosti. Voda, ki se vlije v kopel, se po 30 minutah ohladi na 1 °. Se strinjam, dober pokazatelj.

Akrilna kad je precej močna in površina je enostavna za čiščenje in obnavljanje.

Akrilne kopalne izdelke iz Italije

Kopel z osvetlitvijo

Akrilna kopel

Jeklo

Drugi material, iz katerega so kopeli, je jeklo.

Jeklena kopel po teži je najlažja, po ceni - najcenejša. Ta kopel je kot nalašč za dajanje. Z lahkoto se lahko prevažajo in namestijo.

Jeklo - material je plastičen, zato proizvajalci ponujajo obilo oblik za svoje stranke.

Kljub prednostim teh modelov so vidne slabosti - to je slaba toplotna izolacija. Vroča voda se ohladi v nekaj minutah. Praktična odsotnost izolacije hrupa povzroča tudi neprijetnosti. Voda v tej kopeli je zelo glasna in draži lastnike jeklenih kopeli. Torej, če ne zmedite navedenih pomanjkljivosti jeklene kopeli, jo lahko varno kupite.

Jeklena italijanska kopel

Les

Gradivo za kopanje lahko služi kot drevo. Prijeten občutek nastane, ko telo in naravni element pridejo v stik. Te kopalnice je težko skrbeti.

Lesena kopalna kad

Črna lesena kopel italijanskega izvora

Lesena kopalna kad

Stone

Odjeke iz preteklosti lahko imenujemo kopeli iz kamna. Seveda niso izdelani iz enega kamna. Sodobna tehnologija je olajšala proces, tako da je kopel akrila v tak čudež preoblikoval. Marmorni čipi se doda v akril, rezultat pa je zelo rafiniran in draga element notranjosti kopalnice. Oblikovalci ponujajo široko paleto barvnih rešitev za take kopalne kadi.

Kopalna kad iz umetnega kamna

Steklo

Steklo je eden od ekstravagantnih materialov. Takšne fantastične izdelke v majhni količini, vendar jih ponujajo proizvajalci. Steklo za takšno kopel je izredno trajno.

Rdeča steklena kopel Italija

Kvarilovye

Rdeče kopeli so izdelane iz kvarkov. Quartz in akril v simbiozi daje tako nenavaden material, ki absorbira vse pozitivne trenutke akrilne kopeli. Te kopalnice je težko najti, vendar je to mogoče.

Whirlpool Bath

Kopalnice in mini bazeni

Zdaj na vrhuncu popularnosti so italijanske kopeli s funkcijo hidromasaže. To ni slučajno, saj je postopek masaže vedno prinesel užitek in koristi. Pri izbiri kopeli s hidromasažo začnite, seveda, z izbiro materiala izdelave.

Odlična izbira v tem primeru so akrilne kopalne kadi.

Bodite pozorni na:

 • črpalka. Kapaciteta črpalke 1 kW se bo spopadala z 250 litri vode, ki se bo zaposlila v kopeli. Sledite naslednjemu pravilu: moč črpalke je neposredno povezana s številom šob, ki izvajajo masažno funkcijo. Več šob, večja je zmogljivost črpalke.
 • lokacija masažnih curkov. Morajo delati na vseh glavnih delih našega telesa.
 • vsaka kopel s hidromasažo ima nadzorno ploščo. Lahko je elektronsko in pnevmatsko. Elektronska konzola, seveda, daje več možnosti, vključno s načini, lahko je približno deset, in sila vpliva na vodo na naše telo.
Kopel z vodno masažo v Italiji

Kopeli s hidromasažo so izum iz Italije. In ime, ki ga nosi v čast njegovemu izumitelju: "Jacuzzi". To je ime italijanske družine, ki je izumila in izvedla to inovacijo.

Prisotnost takšne kopeli prinaša veliko užitka in z različnimi aromatičnimi sredstvi lahko v svoji kopalnici ustvarite nekakšen mini-salon s SPA postopki.

Jacuzzi kopel

Jacuzzi iz najnovejše zbirke

Jacuzzi zgrajeni v wenge

Značilnosti sodobnih modelov

V zadnjem času je Italija - vodilna med vodilnimi proizvajalci. Do danes Italijani gledajo kopalnico kot svetišče. Zato je posebna pozornost namenjena razvoju kopalnic. In kot posledica tega izdelka so lepe, ekskluzivne in razkošne.

Dodajte k tem parametrom kakovost in dobili bomo razlago ljubezni do celega sveta v italijanskih izdelkih. Lahko varno rečeš, da je kopalnica preoblikovana, če vsebuje duh Italije.

Lepa dodatna oprema, klasični slog in oblika ustvarjajo neopisljiv občutek lahkosti, udobja in prefinjenosti. Jacuzzi kopeli zagotavljajo največjo sprostitev. Točna uporaba materialov za izdelovanje kopalnih kadi je še en razlog za izbiro izdelkov iz Italije.

Elegantna italijanska kopel

Od proračuna do elitnih modelov

Elite modeli italijanskih kopalnic se po nesreči ne imenujejo elita. So utelešenje luksuza. To se doseže z uporabo oblikovalcev različnih barv in rešitev.

Glavna sestavina je ustvarjalni pristop k razvoju.

Barva je eden od pomembnih parametrov, ki se uporabljajo v kopalnici. Pick up kopel, ki se popolnoma prilega notranjosti in ne krši barvne sheme, ne bo težko.

Eden od značilnosti elitnih italijanskih kopeli je poslikani zunanji rob. Kateri Italijani se zdijo v vrstnem redu stvari razumljivi le za ruske kupce, ki imajo radi nestandardne rešitve. Na primer, kopel svetlih in ekstravagantnih barv.

Funkcionalnost in elitna kopel sta koncepti, ki so neločljivi drug od drugega. Na primer kopel z majhnimi vrati. Oseba gre v to kopalnico, zapre vrata in začne črpati vodo. Zelo priročna možnost za ljudi, ki so zaradi gibanja omejeni. Ta kopel je precej draga.

Rumena oblikovalska kopel

Naravna kamnita kopel od Antonio Lupi

Dizajnerska kopel Dune

Čeprav je kopalnica v predstavljanju resničnih Italijanov precej prostorna, proizvajalci upoštevajo posebnosti naših bivalnih prostorov. Zato lahko tudi nudijo majhne kotne strukture. Dejansko lahko kdorkoli najde nekaj, kar je primerno za sebe in za proračun, in po okusu, ki v svoji kopalnici vključuje kos Italije.

Kopalnica v italijanskem slogu

Malo zgodovine

Italija v srednjem veku ni bila čista. Ljudje so imeli pravico, da umivajo samo enkrat na mesec. Hkrati je bilo na podlagi verskih prostorov dokaj jasna utemeljitev za svoj način življenja. Cerkev je pogosto mislila na pranje njenega telesa.

Obstaja mnenje, da so pogosti vodni postopki škodovali zdravju in poškodovali dušo. Nepismeni in revni ljudje sploh niso dvomili o pravilnosti predstavnikov cerkvenih organov in so se mesec dni umirali in umazali.

Posledica tega načina življenja so različne epidemije, ki so zahtevale veliko število človeških življenj. Zanimivo je, da sta se v tem pogledu v srednjeročnem obdobju staro obdobje zelo razlikovala. Spomnimo se obdobja rimskega cesarstva. V vsaki hiši te dobe je bila kopalnica. Lahko ga najdemo v domovih bogatih in revnih. Spomnimo se iz zgodovine znane rimske kopeli in kopeli.

Rimska kopalna kopel

Dva tisoč let kasneje se je situacija spremenila na ravno nasprotno: higienska pravila so bila čim manjša. In to je bilo zahtevo Vatikana. Državljani so bili prisiljeni spremeniti kopeli na bazenih.

Na temeljit način se je vse spremenilo z renesanso. Ta zgodovinski čas ni oživel le umetnosti, temveč je spet vrnil kopel njen pravi namen. Bath "vozi" v človeške hiše in trdno okrepil svoj položaj tam. Okrepljena na tak način, da je postala predmet čaščenja. Kopel mora biti v središču velike dvorane, ki označuje, kakšno pomembno mesto ima v človeškem življenju.

Italijanska kopel renesanse

Kopeli renesanse so razlikovali prvotno obliko, ki je odkrila manifestacije v različnih oblikah. Dodajte k temu in različne dekoracije, štukature in druge načine izdaje originalnosti in lepote izdelka. Bath postane resnično umetniško delo. Ta lepota in prefinjenost, slog v celoti utelešajo proizvajalci iz Italije do danes.

Antična kopel

Bath začetek 20. stoletja

Bath v 18. stoletju

Sčasoma so italijanski proizvajalci prišli do potrebe po izdelavi masažnih modelov. Prvič, poskus ustvarjanja hidromasažnih kopeli ni bil uspešen. Morda ustvarjalci niso imeli dovolj izkušenj in spretnosti. Nato so kopeli iz Italije opremljeni s hidromasažo, zdaj pa se te izdelke občudujejo po vsem svetu, kar pozitivno vpliva na povpraševanje potrošnikov.

Loading...