Kako izbrati kakovostno kitajsko kopel? | asiaoss.info

Kako izbrati kakovostno kitajsko kopel?

Kako izbrati kakovostno kitajsko kopel?

Danes vodilno mesto na trgu proizvodnje sanitarnih izdelkov zaseda Kitajska. Kljub dejstvu, da trenutno obstaja stalna težnja k premikanju glavne dejavnosti večine evropskih blagovnih znamk na ozemlje LRK, to ne preprečuje hitrega razvoja kitajskih blagovnih znamk proizvodnje. Večina kitajskih sanitarij se proizvaja v Guangdongu. Ne zaostajajo in območja Fujian in Šanghaj. Dobave kitajske sanitarne keramike se izvajajo skoraj po vsem svetu, ki hitro osvajajo trg in daleč zaidejo izdelke vodilnih evropskih blagovnih znamk. Stranke z vsega sveta prvenstveno privlači razumna cena, vredna kakovosti vodovodnih modulov in njihove tehnične opreme. Razmislite o glavnih proizvajalcih kitajskih kopeli.

Bath za dve na Kitajskem

Kitajska akrilna kopel z hidromasažo

Okrogla kopel s hidromasažo

Miti

V mislih večine naših rojakov je nekaj stabilnih, vendar so osnova napačnih mitov o nedostopnosti kakovosti kitajske proizvodnje. Takšna prepričanja so se razvila v poznih devetdesetih letih, ko so ruski trg poplavili s poceni potrošniškimi izdelki iz zelo nizke kakovosti.

Bath iz blagovne znamke Eago

Če pa analiziramo trenutne trgovinske odnose Kitajske, bomo videli, da Evropa, Avstralija in celo Amerika kljub svojim standardom kakovosti uživajo kitajske izdelke. Izkazalo se je, da je Kitajska že dolgo vzpostavila proizvodnjo znanih podjetij, vključno z vodovodnimi instalacijami, ki strogo nadzorujejo izdelke.

Kakovost teh izdelkov ni slabša kot kakovost, ki jo proizvaja blagovna znamka domovine, vendar je cena polovica, ki je za mnoge potencialne kupce pomemben dejavnik. Konec koncev, če prioriteto funkcionalnosti, preplačilo za znane evropske blagovne znamke nima smisla.

Ovalna akrilna kopel

Poligonalna kopel iz kitajske blagovne znamke Apollo

Kitajska kad v retro slogu

Seveda je treba razumeti, da je kakovost katere koli kopeli, ne samo kitajske, odvisna od specifične družbe za proizvodnjo sanitarne opreme.

Tudi vizualni pregled kopalnice takoj pomaga pri sklepanju kakovosti izdelkov:

 • skrbno preučiti,
 • preveri obstojnost,
 • preverite strupene vonjave.

Podjetje, ki ima licenco, bo kupcu nujno zagotovilo jamstvo in bo ponudilo možne možnosti za vračilo ali zamenjavo.

Kopel s steklenim vložkom in hidromasažo

Načelo proizvodnje "v kitajščini"

Do zdaj obstaja mnenje, da niti kitajska vlada niti proizvajalci sami ne ravnajo z ustrezno skrbjo za avtorske pravice, in zgodbe o poceni kitajskih ponaredkih niso nikogar dolgo presenečile. Toda takšni primeri so povezani z dejstvom, da zakoni države ne nalagajo obvezne registracije izdelka za pridobitev blagovne znamke, hkrati pa ne zagotavljajo zaščite avtorskih pravic. Z uradno registracijo pravic intelektualne lastnine vlada v celoti zagotavlja varstvo pravic proizvajalca.

Mini bazen s kitajskim poreklom

Nenavadna kad na stopalih s hidromasažo

Luksuzni kad proizvajalec na Kitajskem

Zdaj pa se je situacija radikalno spremenila. Čeprav je ta skrivnostna država z bogato zgodovino in kulturno dediščino še vedno skrivnost mnogim Evropejcem, se javno mnenje postopoma spreminja v pozitivno.

Trenutno je kitajska proizvodnja vodilna v skoraj vseh parametrih, gospodarstvo države se hitro razvija. Pomemben prispevek k razvoju proizvodnih zmogljivosti Kitajske izdelujejo Amerika in evropske države, ki imajo lastno proizvodnjo v Srednjem kraljestvu in vlagajo milijone dolarjev v razvoj države.

Kitajci sami zelo hitro učijo vse zahodne, zato predstavljajo želje evropskega kupca dobro.

Kitajska kopel s tuš kabino

Glavne blagovne znamke

Upoštevajte vodilne blagovne znamke, ki so v veliko povpraševanje.

Appollo

Appollo Company svoje izdelke na ruskem trgu že več kot desetletje, že dolgo dobil mesto med blagovnimi znamkami podjetij in uživa stalno priljubljenost med prebivalstvom. Podjetje nenehno širi svojo proizvodnjo in izboljšuje svoje izdelke ter nenehno predstavi kupcem različne novosti.

Bath Apollo SPA

Akrilna kopel s hidromasažo Apollo

Kompaktna kopel za dva

Bath asimetrični Apollo

Corner Whirlpool Apollo

Kopalni plašč prosto stoji

Kolosej

Trgovsko znamko Coliseum predstavlja podjetje Coliseum Bas. Ruski trg že več kot sedem let dobavlja izdelke Coliseum. Glavna prednostna naloga dejavnosti podjetja je nadzor kakovosti, razpoložljivost in sodoben dizajn.

Kopel COLISEUM

Gemy

Podjetje Gemy specializirano za proizvodnjo hidromasažnih kopel. Ta družba je bila ustanovljena leta 1990 v industrijski coni province Foshan. Gemy proizvaja samo certificirane izdelke iz kakovostnega akrila, ki se uspešno prodajajo v Evropi, Rusiji, ZDA in drugih državah.

Hidromasažna kopel z nadtlačnim tušem

Trikotna hidromasažna kopel

Pravokotna kopel s hidromasažo

Asimetrična kopel Gemi

Ovalna kopalna kad

Rdeči mini bazen s hidromasažo in razsvetljavo

Reka

Brand River - trg je znan od leta 2001. Kljub dejstvu, da je to mlado podjetje, kakovost rečnih izdelkov ne postavlja vprašanja. Izdelki te družbe so v celoti certificirani in njegova kakovost v celoti ustreza mednarodnim standardom. Podjetje je specializirano za proizvodnjo tuš kabine, ki so izdelane iz okoljskih materialov.

Kopel iz kitajske blagovne znamke River

Golf

Podjetje Golf proizvaja različne in priljubljena v svetu sanitarnih izdelkov. Glavna usmeritev njegove dejavnosti pa je proizvodnja hidromasažnih tuš kabin in kabin za sprostitev.

Najnovejša inovacija podjetja je bila temeljito nov razvoj. Inženirji podjetja so ustvarili inovativen model, ki združuje tuš kabino in infrardečo savno, ki je velikega povpraševanja ne le na Kitajskem, temveč po vsem svetu.

Okrogla ločena kopel s hidromasažo

Pravokotna kopalna kad Golf

Nestandardna kopalnica za dve osebi

Vroča kopalna kad iz blagovne znamke Golf

Bath iz blagovne znamke Golf

Ovalna kopel

Huber

Družba Huber za proizvodnjo sanitarij so bili ustanovljeni leta 1968. Trenutno bo širok spekter izdelkov tega podjetja zadovoljil povpraševanje katerega koli kupca. Tuš kabine, kopeli, hidrosunovi s sodobnim dizajnom in številne uporabne funkcije so enostavni za uporabo in vzdržljivi, saj so izdelani samo iz kakovostnega in certificiranega materiala.

Tuš prostori Huber

Vela

Kitajska družba Vela proizvaja sanitarne izdelke različnih vrst, vendar je glavna prednostna proizvodnja tuš kabine, ki glede kakovosti, funkcionalnosti in oblikovanja nikakor ni slabše od znanih evropskih blagovnih znamk.

Kopel iz družbe Vela

Koristi

Optimalno razmerje med ceno in kakovostjo doseže dejstvo, da so potrjene kitajske akrilne kopalne kadi izdelane iz kakovostnega litega akrila, ki ga proizvajajo lokalni proizvajalci.

Izbor preseneča tudi najbolj izbirčen kupec z različnimi oblikovalskimi idejami, slogami, velikostmi in oblikami. Kitajski mojstri pogumno uporabljajo svoje ustvarjalne ideje, pri čemer posvečajo posebno pozornost različnim možnostim udobja, ne da bi pozabili na poceni proračunske modele. V takšnih modelih je zelo primerno, da imajo možnost postopnega polnjenja kopalnice z možnostmi. Na primer, če kupite najpreprostejšo akrilno kopel z minimalno tehnično vsebino, lahko po potrebi enostavno namestite dodatne možnosti.

Mini bazen s kitajskim poreklom

Akrilna asimetrična kad na Kitajskem

Proizvodnja lesene kadi na Kitajskem

Široka izbira - od plesni do materiala

Izbira nove kopeli je zelo zapleten in problematičen proces. Kako narediti pravo izbiro, da ne bi obžalovali med delovanjem kopalnice?

Najprej se morate odločiti, kaj želite videti v kopalnici. Sodobni trg kopalnic je tako raznolik, da bo nepripravljenemu kupcu težko krmariti.

Določite volumen kopeli, material, iz katerega je izdelan, obliko in seveda izberite proizvajalca. Prostornina kopeli se običajno spreminja od 200 litrov (mala) do 250-300 litrov (velika). Nekateri proizvajalci ponujajo in ogrevane kopalnice, ki vsebujejo manj kot 150 litrov.

Osnovne oblike in sorte

Moderne kopeli iz Kitajske privabljajo kupce s široko paleto oblik in modifikacij modelov.

Imajo ne samo klasične oblike, ampak tudi številne druge možnosti:

 • z nasloni za roke;
 • koraki;
 • osvetlitev ozadja;
 • hidromasaža;
 • TV;
 • elektronsko nadzorovana.

Kopeli nestandardnih oblik so ponavadi narejeni iz tako univerzalnega materiala kot akril.

Akrilna kotna kopel s stopnicami

Inovativna kopel znamke KKR

Mala kad

Kakšno obliko kopel bi bilo treba izbrati, je treba v vsakem posameznem primeru posebej odločiti:

 • Kopeli klasične pravokotne oblike Najbolj pogosta možnost za standardne apartmaje z majhnimi kopalnicami. Takšne kopeli se lahko enostavno vpišejo tudi v najmanjše sobe, poleg tega pa je klasična kopel najbolj ekonomična rešitev.
 • Kotni kopeli - odličen kompromis za tiste, ki želijo kupiti kopel z veliko kapaciteto, vendar imajo majhno kopalnico. Ta oblika kopeli vam omogoča, da prijetno prihranite prostor, ne da bi pri tem izgubili udobje. Zelo pogosto so kopalne kadi iz Kitajske dodatno opremljene s hidromasažo.
 • Kopeli ovalne oblike sprejme prostorno sobo. Takšne kopeli so drage in se iščejo ob steni in v središču kopalnice. Izbira ovalne kopeli je precej draga, saj bodo takšne kopalne kadi nujno opremljene s prijetnimi dodatnimi funkcijami, kot so osvetlitev, hidromasaža in še posebej dragi modeli - elektronski nadzor vseh funkcij.
 • Kopeli okrogle oblike združiti pojem bogastva in razkošje. Konec koncev, za namestitev take kopeli zahteva res ogromno prostora. Takšni modeli so opremljeni z jacuzzijem, hidromasažo in veliko drugih dodatnih funkcij.
Kitajski motivi v notranjosti kopalnice

Osnovna izbirna merila

Pomemben dejavnik pri izbiri je material, iz katerega je izdelana kopel:

 • Kopeli iz litega železa so dolgoživost, odlične protikorozijske lastnosti, dobro ohranjajo toploto. Edina pomanjkljivost - veliko teže, ima pozitivno stran - sto kilogram kopel bo vzdržala vsako težo.
 • Jeklene kopeli Ekonomična možnost za ljudi z majhnim dohodkom. Glavne pomanjkljivosti takšnih kopeli so kratka življenjska doba, približno 10 let, močna hrupnost in zelo majhna teža, največ 25 kg. Tudi te kopeli se zelo hitro ohladijo. Najpogosteje se jeklo uporablja za sedenje kopalnic, ki so najbolj priljubljene pri hotelirjih, hotelih, najetih stanovanjih.
 • Kopeli iz akrila trenutno so najboljša možnost moderne vodovodne instalacije. Prednosti takih kopalnih kadi so več kot pomanjkljivosti. Akril, kot litoželezni, dobro ohranja toploto, ni nagnjen k koroziji, ne absorbira apna in padavin iz trde in umazane vode. Nenamerno poškodovano površino akrilne kopalne kadi je mogoče enostavno obnoviti. Edina pomanjkljivost akrilne kopeli je, da se deformira pri temperaturah nad 80 stopinj, zato boste morali zavreči take vroče kopeli.
 • Plastične kopeli - poceni nadomestek za akrilne kopeli. ABS plastika je krhka snov, življenjska doba je zelo kratka, ne več kot 5 let, pogosta popravila in obnova so potrebna. Tu lahko najdete in kombinirate možnosti - zunaj kopeli je akril, notranjost pa je obrezana s plastiko. Taka kopel z dobro skrbjo lahko traja malo dlje, vendar ne veliko.
Notranjost kopalnice s Feng Shui

Notranjost v orientalskem slogu

Torej, osnovna merila za izbiro kopeli, ki vam bo pomagal izbrati najbolj optimalno možnost nakupa.

 • Potreba po določitvi cenovne kategorije sanitarne opreme.
 • Izbira materiala, iz katerega bo kopel, ob upoštevanju tehnoloških značilnosti, kot so udobje, trdnost in trpežnost.
 • Opredelitev z dimenzijami, obliko in razpoložljivostjo dodatnih funkcij.
Loading...