Kopalnica iz nerjavečega jekla Bathtub | asiaoss.info

Kopalnica iz nerjavečega jekla Bathtub

Kopalnica iz nerjavečega jekla Bathtub

Jeklene kopeli že dolgo postanejo znani lastnosti naših apartmajev. To je izbira tistih, ki so se zaradi težke teže odločili opustiti litoželezne kopeli in tiste, za katere je akrilna kopel drago veselje. Kopalnice iz jekla so priljubljene zaradi svoje majhne teže in nizke cene. Res je, to velja v večini primerov le z emajliranimi jeklenimi kopeli. Malo ljudi ve, da obstaja takšna sanitarna oprema, kot so kopeli iz nerjavečega jekla.

Kopalna kad iz nerjavečega jekla

Ovalna kopalna kad iz nerjavečega jekla

Predhodno je bilo nerjavno jeklo v glavnem uporabljeno za kuhinjske korito. Imajo odlične karakteristike, zato ta material ni bil opuščen niti s pojavom novih, bolj sodobnih analogov. Ne tako dolgo nazaj na čin sanitarij začel pojavljati in druge naprave iz nerjavečega jekla. Danes vam bomo povedali o tem, še tako redek pojav, kot je kopalna kad iz nerjavečega jekla.

Kopalnica iz nerjavečega jekla Kopalnica

Pros

 • Iz nerjavečega jekla se šteje eden najbolj higienskih materialov, zato se oprema iz nerjavečega jekla aktivno uporablja v zdravstvenih ustanovah in gostinskih obratih.
 • Obloga emajla hitro izgubi svoj prvotni videz, saj tvori razpoke in žetone. Kopel iz nerjavečega jekla dobro prenaša z mehanskim stresom, tako da bo za več let (ob rednem čiščenju) izgledal kot nov.
 • Za kopeli iz nerjavečega jekla so zelo enostavne za nego, ker niso korodirane. Za tovrstno kopel lahko uporabite tudi najmočnejše čistilne izdelke, ki vsebujejo agresivne kemikalije - zato površina ne bo opraskana in ne bo spremenila barve.

Kopalne kadi iz nerjavečega jekla za kopalnico

Kopalnica iz nerjavečega jekla Kopalnica

Zasnova kopalnice s kadjo iz nerjavečega jekla

Cons

 • Kopalnica iz nerjavečega jekla je precej "eksotična" vodovodna napeljava. In, če ste se odločili, da kupite nekaj takega, ga ne boste mogli najti v prodaji.
 • Ker je kopalnica iz nerjavnega jekla pomanjkljiva surovina, cena ustreza njej. Danes vam takšna kopel stane več kot podoben izdelek iz emajliranega jekla, litega železa ali akrila.
 • Iz nerjavečega jekla, kot emajliran, ima visoko toplotno prevodnost. Hitro se segreje, vendar se hitro ohladi.
 • Za izdelke iz katerega koli jekla je značilna skoraj popolna odsotnost zvočne izolacije. Zato jeklene kopeli postanejo stalni vzrok za nezadovoljstvo med sosedami - zvok tekoče vode je tako glasen, da pride v več nadstropjih. Ta minus ne velja za vse modele, sodobne drage in elitne kopeli imajo notranjost, ki absorbira zvok, in so brez tega pomanjkanja.

Kopalna kad iz nerjavečega jekla za kopalnico v japonskem stilu

Kako se znebiti pomanjkljivosti?

Če prednosti kopalnic iz nerjavečega jekla ne odtehtajo svojih pomanjkljivosti, boste koristni, da se seznanite z ljudskimi načini modernizacije poceni jeklenih kopel:

 • Zagotavljamo dodatno toplotno in zvočno izolacijo. Te pomanjkljivosti bo lažje poraziti. Potrebujemo en balon montažne pene in gumijaste rokavice. Kopelimo kopalnico, pripravljeno za namestitev na glavo, postavimo gumijaste rokavice in pokrijemo celotno površino kopeli z gladkim, debelim slojem montažne pene. Počakamo na sušenje kompozicije in namestitev pisave na svoje mesto.
 • Povečujemo zanesljivost zgradbe. Pogosto se lastniki nerjavečih kopeli pritožujejo, da je zaradi majhne teže naprave nekoliko nestabilna. V tem primeru bi morali opustiti namestitvene noge in namestiti kopel na opečno podlago, da bi jo bolje pritrdili s kavljem na steno.

Zvočna izolacija jeklene kopeli

Zvočna izolacija jeklene kopeli

Jeklena kopel na leseni podlagi

Vrste

Razvrstitev kopalnic iz nerjavečega jekla je zelo obsežna: razlikujejo se po namenu, obliki, velikosti, debelini pločevine, vrsti konstrukcije, zmogljivosti, proizvajalcu, razpoložljivosti / odsotnosti dodatnih funkcij in opreme.

Razlikovati:

 • Industrijske kopeli so tiste, ki se uporabljajo v proizvodnji, na primer hrana, kemikalije itd.
 • Kopalnice za gospodinjstvo so sanitarne naprave, namenjene za sprejem higienskih postopkov.

Kopeli iz nerjavečega jekla se lahko razdelijo na dve vrsti, odvisno od položaja osebe, ki se kopeli. Sejalne kopeli so posebej zasnovane in načrtovane za medicinske postopke. Spuščena kopel se ponavadi uporablja za gospodinjske potrebe ali preprosto za sprostitev.

Lepa kad iz nerjavečega jekla za kopalnico

Obrazci

Jeklene kopeli so izdelane iz enega samega lista iz nerjavečega jekla z žigosanjem. Značilnosti proizvodnje ne omogočajo izdelovanja pisav povsem nenavadnih oblik, na primer trikotne, vendar je celotna izbira kopalnic iz nerjavečega jekla precej velika.

Standardni modeli v obliki ovalnega in pravokotnika so vedno priljubljeni. Take kopalnice veljajo za univerzalne, saj lahko najdete mesto v kateri koli sobi, ne glede na velikost in postavitev.

Lastniki prostornih kopalnic bodo zagotovo všeč večji modeli, na primer kotne kopeli v obliki sektorja kroga ali kopeli asimetrične oblike.

Kotna kopel iz nerjavečega jekla za kopalnico

Pravokotna kopalna kad iz nerjavečega jekla za kopalnico

Ovalna kopalna kad iz nerjavečega jekla

Kotna kopel iz nerjavečega jekla za kopalnico

Dimenzije

Izbor velikosti kopalnic iz nerjavnega jekla je tudi zelo raznolika. Najmanjša dolžina izdelka iz nerjavečega jekla je 100 cm, največja dolžina je 215 cm. Najožeča kopalna kad, ki smo jo našli s pregledom ponudbe spletnih trgovin, ki prodajajo sanitarno opremo, je široka 65 cm in široka 81 cm.

Najbolj priljubljeni so menili, modeli iz nerjavnega jekla v dolžini od 170 do 180 cm in širine 70 do 80 cm, se je te možnosti vam omogočajo, da udobno kopel osebo z vsemi dimenzijami -. Ne samo, da preprosto kopanje, ampak tudi, da je vesel, da namočite v toplo vodo in dišeča pena.

Pravokotna kopel iz nerjavečega jekla

Nasveti za izbiro

 • Najbolje je, da kupite iz nerjavnega jekla neposredno v trgovini, saj le tam lahko osebno vidite kakovost in zanesljivost izbranega izdelka.
 • Pri nakupu bodite pozorni na debelino jeklene pločevine: ne sme biti manjša od 0,3 cm ali celo bolje, če ima izdelek debelino 0,4 cm ali več.
 • Prepričajte se, da se kopel iz nerjavečega jekla med delovanjem ne deformira, testirajte ga v trgovini. Pojdite v izbrani model in preverite, če ni pod krivuljo teže vašega telesa? Boljše, če boste "poskusili", bo kopel največji član vaše družine.
Pravokotna kopalna kad iz nerjavečega jekla za kopalnico

Kopalnica z umivalnikom, kad in WC školjka iz nerjavečega jekla

Pravokotna kopalna kad iz nerjavečega jekla za kopalnico

Bodite pozorni na ponori iz nerjavečega jekla: skupaj s kopalnico bodo učinkovito dopolnjevali vašo notranjost.

Umivalnik iz plemenitega jekla in kad

Skrbi

Kopalnica iz nerjavečega jekla je v vzdrževanju precej nezahtevna, vendar zahteva še več pozornosti kot podoben izdelek iz konstrukcijskega jekla. Nerjavno jeklo se ne boji mehanskih poškodb in korozije, vendar pogosto tvori apnenčast prevleko, površina pisave pa sčasoma uničuje.

Da bi se izognili teh težav, se morate znebiti sledov vodnih črt v času. Po vsaki uporabi je treba kopel obrisati suho s čisto, mehko krpo in enkrat tedensko očistiti s posebnim detergentom za izdelke iz nerjavnega jekla.

Kopalna kad iz nerjavečega jekla

Kopalna kad iz nerjavečega jekla z dekletom

Okrogla nerjaveča kopalna kad za kopalnico

Kopalnica iz nerjavnega jekla v notranjosti kopalnice

Loading...