Ruske kopeli – sodobne tehnologije in kakovost

Ruske kopeli - sodobne tehnologije in kakovost

V zadnjih letih je Rusija med vodilnimi proizvajalci sanitarne opreme. Poleg tega so naši oblikovalci lahko svojim tujim tekmovalcem pokazali, da lahko ustvarjajo svoje ustvarjalne ideje in imajo prefinjen občutek za slog. Naši načrti na različnih mednarodnih razstavah so nagrade in jih cenijo vodilni svetovni proizvajalci sanitarne opreme. Ruske kopeli danes lahko tekmujejo enako kot kopeli vodilnih svetovnih blagovnih znamk.

Poleg tega so kopalnice domačih proizvajalcev cenejše, ker njihovi stroški ne vključujejo prevoznih stroškov in carin. Poglejmo si natančneje prednosti ruskih kopeli v primerjavi s tujimi analogi.

Whirlpool Bath Colorado

Ovalna kopel z ruskim poreklom

Klasična kopel iz zdravnika Jet

Koristi

Proizvodnja, ustanovljena v naši državi, je odgovorno organizirana, zato ne moremo dvomiti, da so izdelki ruskih podjetij zanesljivi in ​​trajni. Ne pozabite, da domača tehnologija ne stoji vedno, zato se kopalnice v Rusiji proizvajajo s tehnologijami, ki niso slabše od vodilnih svetovnih voditeljev, in v celoti izpolnjujejo vse standarde kakovosti.

Kopel iz marmorja ruskega izvora

Notranja vodovodna odporna na mehanske vplive in se ne boji temperaturnih sprememb in je popolnoma prilagojena potrebam domačih potrošnikov. Zato lahko pozabimo na uveljavljene klišeje, da se ruske kopeli ne morejo konkurirati s tujimi konkurenti. Proizvajalci aktivno sodelujejo z evropskimi partnerji, delijo tehnologijo in izkušnje. In standardi kakovosti ruskih kopeli so že dolgo dosegli raven Evrope. Domače izdelke lahko kupite po nižji ceni, izbor pa ne izgubi tujim izdelkom.

Radomir mini bazen

Bath Esthete

Glavne blagovne znamke

Med proizvajalci zanesljivih in trajnih litega železa kopeli so določeni voditelji - to je Novokuznetsk obrat "Universal" in tovarno Kirov, ki predstavljajo široko paleto.

Proizvodnja ruskih akrilnih kopeli se nenehno razvija in narašča. S povečanjem povpraševanja med prebivalstvom se število proizvajalcev začenja povečevati, konkurenca med njimi pa je še močnejša.

Med vodilnimi proizvajalci akrilnih kopalnic so podjetja "1Marka", "Bas", "Triton", "Radomir" in drugi. Blagovne znamke zagotavljajo visokokakovostne izdelke, oblikovanje in oblika kopeli teh proizvajalcev pa se lahko zlahka konkurirajo proizvodom podjetij z ugledom po vsem svetu.

Nato bomo podrobneje preučili nekatere vodilne proizvajalce.

Vogalna akrilna kopel z hidromasažo

1Marka

Če govorimo o tem proizvajalcu, potem lahko z zaupanjem rečemo, da se pri izdelavi kopeli uporablja le 100% akril. Poleg tega je debelina akrilne plošče 4-6 mm, kar v celoti ustreza svetovnim standardom.

Nepošteni proizvajalci običajno izdelujejo tanko akrilno prevleko, pol debelega centimetra, nato pa so plasti ne najboljšega materiala. In, seveda, s katerim koli praskami ali mehanskimi poškodbami, je skoraj nemogoče obnoviti kopel, in nekako takoj izgubi privlačen videz, ker je njegova površina neenakomerna. V izdelkih te blagovne znamke ne more dvomiti.

Bath Viola

Kopalnica Ibiza z zaslonom

Bath Love od blagovne znamke 1Marka

"1Marka" je odgovorna za kakovost in ne proizvaja poceni kopeli. Med drugim družba razmišlja o vsaki malenkosti, na primer:

 • strukturni elementi so pokriti s cinkom;
 • Obstajajo dodatni pritrdilni elementi, ki povečujejo zanesljivost zasnove kopeli;
 • Globina ustreza vsem standardom in zahtevam potrošnikov glede udobja.

Proces izkoriščanja takšnih kopeli prinaša užitek. Omeniti velja, da lahko proizvajalec na zahtevo kupca dopolni kopel s hidro- in aeromašnimi sistemi, aromaterapijo, osvetlitvijo ozadja itd.

Poleg kopeli so pod to blagovno znamko izdelane tuš kabine in druga sanitarna oprema. "1Marka" uporablja materiale, dobavljene iz Evrope v proizvodnji kopalnih kad. V vsakem obratu podjetja deluje sodoben večstopenjski sistem preverjanja.

Bas

Ruski proizvajalec lahko zagotovi akrilne kopalne kadi za vsako torbico.

Optimalna možnost za srednjega razreda je družba "Bas". Toda hkrati kakovost še vedno določajo strogi standardi, na katere blagovne znamke ustrezajo vsem parametrom. Poleg tega se je družba "Bas" pojavila na trgu leta 2000 in v tem času je osvojila ljubezen in zaupanje potrošnikov.

Za prodajo so kopalnice s hidro in zračnimi sistemi. Celoten proizvodni proces temelji na uporabi moderne italijanske opreme in visokokakovostnega akrila. Podjetje "Bas" proizvaja ne samo kopalne kadi, ampak tudi zavese, ki jih lahko kupite v kompletu.

Bas Nikoli

Bas Modena

Bas Imperial

Bas Kapri

Bas Yamaika

Bas Vektra

V proizvodnji se ne uporablja samo akril, ampak polimerna plastika, sestavljena iz več plasti. Razvila jo je avstrijska družba.

Ta plastika vam omogoča, da prenese znatne obremenitve. Poleg tega takšna polimerna plastika ustvarja nekakšen protimikrobni zaščitni sloj, ki bo uporabniku prihranil, da mora dnevno očistiti kopel. Dno kopeli je ojačano, strukture pa imajo okrepljen okvir z vtikači. No, najpomembnejša stvar! Poznavši posebnosti kopalnic v Rusiji, je Bas upošteval dejstvo, da se v mnogih apartmajih velikih kopalnic preprosto ne prilega, zato sem lahko ponudil kopeli kompaktne velikosti.

Svetujemo vam, da se glasite: Bath Bas.

Akrilan

Takoj ko se je podjetje pojavilo na trgu, je takoj uspelo pridobiti vodilne položaje in zaupanje strank. Podjetje stalno širi ponudbo, povečuje proizvodne zmogljivosti. Na splošno, proizvedeni pod to blagovno znamko - tuš kabine in akrilne kopalne kadi.

Med materiali, ki se uporabljajo pri proizvodnji izdelkov, se ne uporabljajo samo evropski, temveč tudi napredni domači razvoj. Družba jih uspešno prilagaja lastni proizvodnji in zagotavlja visoko kakovostne izdelke. To dejstvo je potrdila komisija ROSTEST, ki je Akrilanu podelila zlato potrdilo o kakovosti. In kakšen je zaključek? Podjetje nenehno preučuje trg, upošteva spreminjajoče se okusne preferenciale potrošnikov in proizvaja izdelke, ki izpolnjujejo vse možne zahteve glede kakovosti. In to so zelo visoki kazalniki.

Bath na stojnici

Rdeča kopel

Kopalnica v barvi opeke

Aquanet

Ta proizvajalec izdeluje linije kad, tuš kabine in drugo pohištvo za kopalnico. Podjetje ponuja široko paleto velikosti in cen za vse kategorije potrošnikov.

"Aquanet" uporablja materiale iz MDF in iverne plošče, odporne proti vlagi, od finskega proizvajalca v proizvodnji pohištva za kopalnico. V tem primeru prevleka materiala vključuje plast posebnega premaza, ki spodbuja gladko površino in višjo raven zaščite pred mokrim okoljem.

Kakovost za "Aquanet" je vedno nad vsemi. Zato se slika izvaja v skladu z evropskimi standardi. Uporabljena barvna italijanska proizvodnja, medtem ko je oprema, ki se uporablja pri barvanju, prinesla iz Francije.

Bath iz skupine Aquanet

Aquatek

Družba se je izkazala na ruskem trgu od leta 2001. Na trenutni stopnji se "Aquatek" še naprej aktivno razvija.

Glavna dejavnost je proizvodnja akrilnih kopalnic, masažnih kopeli in tuš kabine. Podjetje zelo cenijo svoje strokovnjake, zato vsak zaposleni občasno opravlja osvežitvene tečaje in zato ima veliko izkušenj in znanja.

Poleg tega je Aquatek popolnoma skladen s proizvodno tehnologijo z uporabo materialov in opreme evropskih proizvajalcev. Sistem za nadzor kakovosti ima večplastno strukturo, ki zagotavlja proizvodnjo odličnih izdelkov.

Seveda so v proizvodnem procesu izpolnjene vse varnostne zahteve. Družba ima tudi vse potrebne certifikate o skladnosti. "Aquatek" upošteva interese potrošnikov in poskuša zadovoljiti vse zahteve za kopeli.

Bath Taurus

Bath Boreas

Bath Betta

Bath Dorado

Bath Lira

Eclipso Bath

Radomir

Podjetje izdeluje akrilne in hidromasažne kopeli ter tuš kabine. Za več kot 15 let dela se je podjetje uspešno uveljavilo na trgu in je eden izmed vzorcev kakovosti, ki zaseda vodilni položaj pri proizvodnji hidromasažnih kopeli.

Družbi smo večkrat podelili certifikate in diplome, ki potrjujejo nedvoumno kakovost izdelkov. Proizvajalec trdi, da se njihove kopeli lahko uporabljajo vsaj 20 let, potrošniki pa jih lahko testirajo v praksi.

"Radomir" uvaja inovativne tehnologije v svoj proizvodni proces in uporablja že dokazane in dokazane komponente.

Vrtinčne kopeli tega proizvajalca se odlikujejo po precej nizki stopnji hrupa in vibracij. Poleg tega so kopeli opremljeni z nogami, ki lahko prenesejo celo na neravnih tleh. Seveda ima "Radomir" precej stroge zahteve glede kakovosti svojih izdelkov, ki vodijo nadzor na vseh stopnjah proizvodnje kopeli, vključno s preskusi končnega izdelka.

Bath Titan

Bath Pasadena

Helgovo kopel

Kirovova tovarna

Ta znamka je znana ne le v Rusiji, temveč tudi v tujini. In vse to na račun visoke kakovosti litega železa kopeli, ki jih proizvaja.

Korenine podjetja se vrnejo v daleč 1745. Čeprav se je usmeritev dejavnosti nekoliko spremenila, vendar so osnovna načela dosegla v naših dneh.

V letu 2006 je tovarna Kirov popolnoma zamenjala opremo in dajala prednost nemškim proizvajalcem materialov in komponent. Vsi končni izdelki imajo povsem ravno površino.

Istočasno so specialisti tovarne Kirov, ki so ustvarili tehnologijo, s katero so začeli izdelovati emajl s srebrom ioni, nato pa jo patentirali. Zaradi tega je proizvajalec izboljšal higienske zahteve končnih izdelkov. Kirovsky obrat proizvaja dokaj veliko število modelov z različnimi oblikami, velikostmi in celo dodatki.

Kopeli tovarne Kirov

Triton

Blagovna znamka je vstopila na trg leta 2002 in se je takoj usmerila na proizvodnjo z uporabo najvišje tehnologije. Pravzaprav, zato "Triton" ne poskrbi za najnovejšo opremo, ker imajo končni izdelki najvišjo raven kakovosti.

V proizvodnji se uporabljajo akrilne plošče najboljših in najbolj zaupanja vrednih dobaviteljev. Hkrati, od samega začetka do konca kopeli, kopel ne preide na eno fazo proizvodnega cikla, tako da končni izdelek nima ene same napake. "Triton" ima ekskluzivno opremo za nanašanje ojačitvene plasti v kopeli, ki razlikuje podjetje od številnih podobnih.

Hkrati se končni izdelki prodajajo po cenah, ki so na voljo različnim kategorijam potrošnikov, brez orientacije na določene segmente prebivalstva.

Asimetrična kopel

Kotna kopel

Mini bazen

Več o materialih in dimenzijah

Ruski proizvajalci pogosto uporabljajo jeklo, litje železa in akril, da ustvarijo kopalne kadi.

 • Litoželezni dobro je, da omogoča dalj časa ogrevanje in preprečuje nastanek korozije. Seveda so kopeli iz litega železa precej težki, vendar izključujejo morebitne vibracije in jih je enostavno pritrditi. V tem primeru je lito železo trajno. Končni izdelek lahko varno stoji več kot četrt stoletja. S sodobno tehnično opremo je mogoče izdelati kopeli različnih oblik in velikosti.
 • Akrilne kopalne kadi razlikujejo nepretrganost in dolgo obdobje delovanja. Imajo dovolj toplote, so prijetne na dotik. Z lahkoto jih lahko poliramo doma, raznovrstne sodobne akrilne kopalne kadi pa vam omogočajo, da izberejo točno tisto, kar je potrebno za vašo kopalnico. Prav tako igra vlogo, da so akrilne kopalne kadi dovolj enostavne za namestitev in ne zahtevajo stalnega pranja z uporabo posebnih orodij. Vendar pa je akril neustrezen za praske, kar je pomanjkljivost.
 • Kopalnice iz jekla, imajo visoko raven higiene in hkrati se segrejejo takoj. Obenem lahka teža omogoča brez težav namestitev kopalnice. Zaradi večje plastičnosti jekla v primerjavi z litino, proizvajalci nudijo večjo izbiro jeklenih kopel. Vendar takšne kopeli ne ohranjajo toplote zelo dobro, hrup iz vode pa se sliši veliko glasnejši.
Cast-iron kopel tovarne Novokuznetsk

Akrilne kopalne kadi

Little Phoenix Bath

Kar zadeva velikost, proizvajalci najpogosteje uporabljajo v Rusiji:

 • 150x70;
 • 170x70;
 • 170x75;
 • 170x80.

Vendar to ni vse. Obstajajo kopalne kadi, z manjšimi in velikimi dimenzijami.

Možnost dodatne tehnične opreme

Večina proizvajalcev opcijsko ponuja možnost namestitve hidromasažnih sistemov na kopel. Najpogosteje je ta možnost značilna za akrilne kopalne kadi.

Govor ne gre samo za hidromasažo, temveč tudi o opremi za aeromasažo. Praviloma ima vsak proizvajalec dodatno opremo, ki jo je samostojno zasnoval in je vgrajen v kopeli, če želi kupec.

Kromoterapija

Skupna vlaganja

Domači proizvajalci prostovoljno delijo svoje izkušnje s tujimi kolegi, zato obstajajo podjetja, ki delujejo ne samo v Rusiji, temveč tudi v tujini. Gre za skupno proizvodnjo kopalnic. Ali pa vodilni evropski proizvajalci opreme sodelujejo z našimi podjetji, ki uporabljajo svoje materiale in tehnologije.

Na primer, za proizvodnjo kopeli družbe "1Marka" se uporablja hidromasažna oprema znane italijanske družbe.

Italijansko opremo v proizvodnji kopalnic uporablja tudi ruska družba DoctorJet. Podjetje "Victoria", ki je eden največjih ruskih dobaviteljev sanitarne opreme, ima svojo lastno proizvodnjo na Kitajskem in ponuja širok izbor opreme za kopalnice.

Najboljši prodajalci

Med proizvajalci akrilnih kopalnic je eden izmed zasluženih voditeljev naslednje družbe:

 • «1Marka»,
 • "Bas",
 • Triton,
 • "Radomir".

Ti proizvajalci so že dolgo uspešno zaključeni na trgu in ne bodo odnehali. Med vodilnimi v kakovosti litega železa je pomembno, da izločite tovarno Kirov, ki ohranja tradicijo svoje kakovosti desetletja, pa tudi tovarno "Universal", ki se nahaja v Novokuznetsk.

Lesena kopalna kad

Bath Catherine

Bath Doctor Jet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 36