Top 10 najdražjih in ekskluzivnih kopališč na svetu

Top 10 najdražjih in ekskluzivnih kopališč na svetu

Za ekskluzivnih kopalnica notranjosti, ki uporabljajo edinstveno oblikovanje modela vodovodne od vodilnih modnih hiš. Exclusive modeli določi glede na njihovo obliko, gradbeni material in trend. Če zlatih posod - to je kič, in ni več pomembna, kopeli ali sklede, žeblji s Swarovski kamni, oniks ponorov ali kamene s prvotnega razsvetljavo - to je tisto, kar se lahko šteje za najnovejše modne trende.

Shoe Bath

Kopalna kad v obliki lupine

Kopel nenavadne oblike

Edina od te vrste

Obstajajo kopalne kadi, ki so ustvarjeni v enem izvodu. Neverjetno lepa in neverjetna.

Velika kraljica Leeja

Cena: ta mojstrovina je 1.700.000 $, ker je ta kopel edina takšna.

Oblikovalska ekipa, Simon Krapf vodil delali na ustvarjanju več kot 6 mesecev. Bath je v obliki kanu indonezijske deset kos zelo redki okamneli les Caijou, ki je ležala v milijon letih strdi Magma indonezijski vulkan in ima zdravilne lastnosti.

Da se kopel medicinski kristali, dragi kamni in kovine, kar je pomembno vplivalo na stroške izdelka. Kopel ima slabo toplotno prevodnost zaradi kamnov vulkanskega izvora, tako da vroča voda ne ohladi za dolgo časa.

Vodovodna oprema je opremljena le s sodobno elektroniko: daljinski upravljalnik, zvočni zvočniki, osvetlitev ozadja in nastavitev temperature ter vgrajen računalnik.

Bath Queen Lee

Malahit - Baldi

Cena baldi malahitne kopeli je 222 tisoč ameriških dolarjev. Ustvaril jo je v Italiji slavna oblikovalka Luca Bojola. Naredil ga je v obliki čolna, ki mu daje izvirnost. Kopel je narejen iz redkega kamna-tirkiznega malahita, njegovo veličanstvo pa poudarjajo razkošne noge, ki so prekrite z 24-karatno zlatom. Ta kopel izgleda veličastno in bogato, in je tudi barvita opomnik o razkošju renesanse. Posebej za njo je nastalo ogledalo iz kamna iz marmorja.

Malahitna kopel Baldi

Ametist - Baldi

Stroški ametist kopel Paolo Baldi je 121 $ 200. Ta mojstrovina ustvarjena iz enega samega ametist, noge prekrite z dekorativnimi štiriindvajset karatnega zlata. Naravni kamen slika je preprosto mesmerizing. Za dopolnitev čarovnika sestavka vgrajen razpršilnik za tekoče milo, steklo in mila, ki so izdelani iz istega materiala.

Ametistna kopel Paolo Baldi

Red Diamond

Stroški svetle rdeče kopeli so 47.200 dolarjev. Njegov ustvarjalec je Puglielli Aldo, ki je ta izdelek proizvedel za Watergames Technologies. Bath Red Diamond je prava ustvarjalnost umetnosti, saj na prvi pogled ne morete takoj reči, da je kopalnica pred nami.

Bath Red Diamond

Ima dva televizorja s 42-palčnim zaslonom, ki so vodotesni in se z uporabo vrtljivih mehanizmov umaknejo. Tudi kopel je opremljen z večbarvno osvetlitvijo, hidromasažo, aeromasažo in drugimi sodobnimi funkcijami, ki počivajo in se sprostijo. Nosilec za šampanjec je okrašen s kristali Swarovski.

Kopel vsebuje 18-karatnih zlatih nuggets, ki tehtajo 42 gramov. Njegova velikost vam omogoča, da skupaj vodite postopke.

Kopel nenavadno Red Diamond - držalo za šampanjec Swarovski

Kopel nenavadnega Red Diamond - hidromasaža

nenavadna kopel Red Diamond - TV

Še 6 kopeli v top 10 najboljših

Poleg štirih kopeli, ki smo jih preučili, jih je še šest, ki so upravičeno uvrščeni med najboljše.

Zlato

To edinstveno ustvarjanje stane 987.000 $, saj je ustvaril uporabljeno pravo zlato.

Kopel je bil uporabljen kot zanimiva atrakcija v japonskem hotelu "Kominato". Nameščen je bil na desetem nadstropju, kjer je bil vedno zanesljiv varovalec, obiskovalci pa so bili dovoljeni samo dve ali tri ure na dan. Toda celo visoka raven varstva ni preprečila vsiljivcem, da so leta 2007 ukradli kopel in izginili. Ta zločin ni bilo mogoče rešiti.

Zlata kopel

Od kamnitih kristalov - Baldi

Italijanski umetniško delo je vredna $ 790.310, saj so le tri take edinstvene kopeli v svetu. Ti izdelki so bili ustvarjeni za italijansko družbo Baldi, ki se ukvarja z notranjo opremo. Italijanski oblikovalec Luca Bojola ustvariti vsak kopel uporablja deset ton redkih kamene. Izgleda naravno zaradi nepolirani delov. Dva kopeli je že našel svoje kupce z veseljem, in tretja mojstrovina danes pripravljena za prodajo v Veliki Britaniji Harrods. V letu 2008, je prva kopel kamene pridobil ruski oligarh in drugi izdelek kupil britanski član družbe Tamara Ecclestone v letu 2011.

Bath rock kristal

Serenity

Njegov strošek je 76.658 $, saj v svetu obstaja le dvanajst takih izdelkov. Edinstvena Serenity kopel spominja na luksuzni srednjeveški grad, ki se nahaja na ogromnem stebru. Njegova globina je 0,4 metra, celotna višina pa 0,6 metra. Bronasta kopel z elementi srebra in zlata je na zunanji strani urejena z izvirno risbo s ptico.

Bath Serenity

Baker - Kallista Archeo

Strošek je 67.557 $. Ročno so ga izdelali visokokvalificirani mojstri, ki so se ukvarjali z obnavljanjem kipa svobode v Združenih državah.

Bakrena kopel navdušuje s svojo elegantno obliko, izvirnostjo sloga.

Njene dimenzije so od 1,5 do 0,75 metrov, zato se lahko vsakdo kopeli v njej. Posebna pozornost je namenjena ročnemu prhanju, ker ima na njej gravogram staršev.

Bath of Callistus

Diamond

Treba je plačati 39.000 ameriških dolarjev, postati srečni lastnik diamantne kopeli. Oblikovalec Loti Garner je delal na izdelavi tega izdelka že več kot tri leta, saj je za dekoracijo uporabil okoli 45.000 kristalov Swarovski. Noge iz litega železa odlično dopolnjujejo čudovito podobo kopeli in služijo tudi kot varno pritrdišče.

Diamantna nenavadna kopel

Diamantna kopel

nenavadna diamantna kopel

Steklo - Le Cob

Neskladnost, slog in izvirnost dajejo notranjost steklene kopeli. Preberite o njih v našem članku.

Če želite kupiti kopel iz stekla, morate plačati 34.000 dolarjev, vendar je ta izdelek vreden denarja. Kopel ima učinek neskončnega polnjenja.

Bath Le Cob

Voda iz prelivane kopeli sipka slapu na prodnato plast, ki ustvarja hrup resnične gorske reke. Ta oblika vam omogoča sprostitev in duševno premikanje do hrupnega slapa. Steklena kopel ni namenjena higieničnim postopkom, ampak za sprostitev in sprostitev. Zaradi svoje majhnosti se lahko vgradi v kopalnice srednje velikosti.

Eleganten naglas

Za ustvarjanje prijetne in izvirne notranjosti v kopalnici se mnogi osredotočajo na kopel. Lahko postane središče prostora, vse ostale podrobnosti oblikovanja pa bodo poudarile njen slog. V zadnjem času se je znatno razširil seznam proizvajalcev sanitarne keramike, pa tudi izbor izdelkov.

Dizajnerska kopel prvotne oblike

Kopel z oblogo

Mojstri sanitarne opreme naredijo prave čudeže, medtem ko uporabljajo navadne litine ali akrilne.

Širok izbor oblik je preprosto mesmeriziran: pravokotne, asimetrične, okrogle, ovalne, kvadratne in celo takšne, ki jih ni mogoče označiti kot geometrijski opis. Na primer, kopel v obliki elegantne natikači ali morskega stingrayja, ki je razširil svoja krila.

Fantazije italijanskih oblikovalcev preprosto nimajo meja. Vsako leto se v katalogih oblikovalcev pojavljajo nove izvirne oblike elitnih kopeli, ki preprosto očarajo svoje nenavadne oblike, barve in dekorativne rešitve ter tehnično opremo.

Črna kopel

Posebno mesto zasedajo litoželezni kopeli, ki kljub velikemu videzu izgledajo zelo elegantno. Predstavljajte si luksuzno kopel na levih nogah. Vsaka kopalnica bo imela neverjetno barvo. Seveda je vredno razmisliti o dimenziji kopalnice. Toda za majhne kopalnice so zanimive možnosti za kotne ali pravokotne kopeli.

Danes kopel ni samo prostor za vodne postopke, ampak se uporablja tudi za počitek in sprostitev. Obstaja veliko različnih barvnih rešitev za kopel, ki ustvarjajo določeno razpoloženje med kopeljo. Črne, rdeče, terakotne, modre, rjave in številne druge barvne rešitve se uporabljajo za ustvarjanje kopeli, ker ni nobenih omejitev.

Barvne kopeli se uporabljajo za ustvarjanje naglas. Torej, rdeča kopel izgleda zelo svetla in elegantna.

Bath je sestavni del vsakega notranjost v kopalnici. Na primer, steklena kopel je zelo ekstravagantna in izvirna, ker navadna oseba ni navajena na takšno radovednost.

Steklena kopel s hidromasažo

Najnovejša novost je lesena kad, ki osvoji razkošje. Kaj naj rečem o kopeli kamnitih kristalov? Lahko samo sanjate o takem umetniškem delu.

Kopalna kad iz lesa

Ekskluzivna kopel

Kopel iz naravnega kamna

Vsaka kopalnica lahko postane elegantna in razkošna, če uporabljate drago vodovod. Edino pravilo je, da se vam ni treba osredotočiti na več predmetov hkrati, bolje je izločiti en izdelek in pod njim, da oblikujete vse druge elemente in notranjost podrobnosti kopalnice. Središče sobe se lahko kadi in temelji na svojem slogu, okrasite preostalo notranjost.

Kopel v obliki cvetja

V središču kopalnice lahko namestite luksuzno obnovljeno kopel iz litega železa ali uporabite poseben podij. Zelo nežno gleda kopel stekla ali oniksa, ki se lahko dopolni s slapom mešalniki z razsvetljavo, ki bo poudarila lepoto materiala.

Restavrirana kopel

Za proizvodnjo elitne sanitarne opreme se uporabljajo le dragi visokokakovostni materiali in ročno delo. Mojstri uporabljajo keramiko, naravni kamen, steklo, kovine in druge materiale, da ustvarijo drage kopeli.

Eden od svetovnih voditeljev pri ustvarjanju elitnih kopeli je Italija. Oblikovalci predstavljajo izvirne zamisli z uporabo novih tehnologij za proizvodnjo sanitarne opreme. Italijanske kopeli se odlikujejo po posebni eleganci in čarah. Visokokvalificirani mojstri vse sanitarne pripomočke izdelajo le iz dragih, kakovostnih materialov.

Kopel iz naravnega kamna

Steklena kopel

Bath Yin Yang

Za dekoracijo pogosto uporabljajo zlato krilo in zlato, redke drevesne vrste, naravno usnje in ročno poslikane, da ustvarijo prave mojstrovine, ki so vredne kraljev. Za določen slog vodovodne instalacije je potrebno okrasiti celotno kopalnico, vključno s policami, omarami, svetilkami, stenskimi, stropnimi in talne zaključnimi materiali - vse je treba poudariti izbrani stil in uskladiti med seboj.

Namestitev dragih sanitarij lahko zaupajo samo strokovnjaki na svojem področju z bogatimi izkušnjami. Elite vodovodne linije lahko imenujemo dragi oblikovalski kopalniški modeli, pozlačeni pipi ali umivalniki oniks.

Za luksuzno blago je mogoče pripisati le vodovodna oprema, ki je edinstvena in proizvedena v zelo omejenih količinah ali v eni sami različici.

Pozlačeni mešalnik

Kopalna kad

Kopel s kristali Swarovski

Svetujemo vam, da preberete članek o nenavadnih kopelih. Človekova fantazija je neomejena, kar je potrjeno v našem članku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1