Trikotna kopel | asiaoss.info

Trikotna kopel

Trikotna kopel

Trikotna kopel se pogosto zamenja z vogalom. Dejansko je razlika med temi modeli zelo pomembna. Angle se imenuje kopel katere koli oblike, ki ima en pravokotni kot, ki vam omogoča, da ga namestite ob konvergenci dveh sten. Takšne kopeli imajo pogosto nepravilno, asimetrično obliko. Trikotna kopel je enakopravni trikotnik, to je številka, v kateri sta obe strani enake dolžine. Trikotna kopel brez težav lahko namestite v kotičku sobe, vzdolž enega od sten ali postavite v središče kopalnice.

Kopel v obliki trikotnika

Kljub temu, da so velike kadi različnih oblik ne dojema kot neke vrste eksotičnih, trikotne kopeli, dokler je dobil močan položaj na ruskem trgu. Takšna nenavadna vodovodna naprava našemu kupcu ni dobro znana. Namen tega članka - popraviti to napako in povedal o značilnostih trikotnega kopeli, in o tem, kaj so pravila, naj se ravna pri izbiri in namestitvi "trikotnika".

Trikotna kopel

Pros

  • Ker trikotni kad, nameščene v stanovanju in ne v hotelski sobi ali v spa-centru je še vedno redkost, da je prepričan, da postane vrhunec vaše notranjosti. Trikotna kopel je še vedno sveža in izvirna rešitev, zato, če želite presenečenje, si oglejte ta model.
  • Kot je bilo že omenjeno, trikotna kopel omogoča več možnosti namestitve, zato lahko lastniki ogromnih, prostornih kopalnic privoščijo takšno napeljave. Na primer, v majhnih sobah je najbolje izbrati kotni izgled namestitve - to bo prihranilo malo prostora.

Prednosti trikotnih kopeli

Prednosti trikotne kopeli

Cons

  • Kljub temu, da lahko trikotne kopel zavzamejo manj prostora kot v veliki kopel okrogle ali kvadratne oblike, je še vedno šteje za velik objekt, tako da zaprete kopalnice, ki so na voljo v apartmajih standardno postavitev, kot kopel, najverjetneje ne bo ustrezal.
  • Kot katera koli druga velika vodovodna napeljava je trikotna kad težko očistiti. Če želite to narediti, se morate pogosto spustiti v pisavo z nogami in opraviti vse čiščenje od znotraj.

Slabosti trikotnih kopeli

Materiali

Trikotne kopeli pripadajo elitnemu vodovodu, zato se za njihovo proizvodnjo uporabljajo samo visokokakovostni materiali. Spadajo v dve kategoriji: sintetični in naravni.

Akril in kvaril sta sintetični materiali. Akrilna sanitarna oprema je najbolj priljubljena. Zanj je značilna dobra zmožnost ohranjanja toplote, odlične hrupne izolacije, enostavnega vzdrževanja. Akrilna prevleka ne povzroča alergij, ima prijeten dotik, nedrsečo površino. Poleg tega akrilni kopeli izgledajo čisto v redu, trajno ohranjajo sevalno belo barvo in gladko teksturo prevleke.

Kvaril je sodoben material, ki je nastal na osnovi akrila z dodatkom kremena. Kopeli, izdelani iz kvarkov, imajo enake dobre lastnosti kot akrilne kopeli, vendar so bolj trpežni in trpežni.

Akrilna trikotna kopel

Naravni materiali, ki služijo kot surovine za proizvodnjo sanitarne opreme, vključujejo kamen in les. Marmorne kopeli so izbira pravih estetov. Odlično izgledajo in lahko spremenijo notranjost s svojo prisotnostjo. Ampak tam je kopališče naravnega marmorja precej veliko, zato jih je veliko zadovoljnih s plumbiranjem iz umetnega marmorja, ki se prav tako imenuje cast.

Trikotna kopel iz naravnega kamna

Kopeli dragocenih gozdov prav tako niso poceni, tako da obstajajo v posameznih izvodih. Lesene trikotne kopalne kadi so skoraj nemogoče najti v trgovinah, saj so običajno izdelane po individualnem naročilu.

Lesena trikotna kopel

Oblikovanje

Trikotna kad je dobra, saj je v notranjosti lahko zelo zanimivo. Dizajnerska fantazija ni omejena na nič, razen dimenzije prostora - tako da bi trikotna kopel "igrala" soba mora biti še vedno precej prostorna.

Izjemno lepi videz trikotne kopeli, opremljene z masivnimi lesenimi ali kamenimi pulti. To ni samo nenavadna, temveč tudi zelo praktična rešitev, ker lahko na pultu položite brisače, šampone, sveče ali vase cvetja.

Nič manj spektakularnega je trikotna kopel bele akrila s prozornimi vložki in vodno razsvetljavo.

Kopalnica z trikotno kadjo

Trikotna kopel in njena zasnova

Dimenzije

Najbolj priljubljen model trikotnih kopalnice imajo standardne dimenzije 125 za 125 globino cm takšne kopeli je običajno 64 cm in obseg. - 290 litrov. Mala trikotni kopel ni preveč drugačen od običajnega: dolžina in širina majhne trikotne kopeli so v razponu od 100 cm Največji model tristransko kopeli, ki se prodajajo v trgovinah vodovod, imajo naslednje parametre :. dolžina - 180 cm, širina - 180 cm, globina - 78 cm, volumen - 550 litrov.

Dimenzije trikotnih kopalnih kadi

Oblika sklede

Za trikotne kopeli je očitno trikotna oblika posode. Res je, da so vogali pisave še vedno zaokroženi - to je zaradi udobja in estetike. Manj pogoste so trikotne kopeli s skledo okrogle ali ovalne oblike, saj taka odločitev znatno zmanjša obseg pisave. Druga možnost je cvetlična skleda, katere vsaka "petelina" predstavlja nekakšno nišo ali sedež, zasnovan za eno osebo. Podobni modeli trikotnih kopeli imajo pogosto obliko šamra.

Oblika sklede trikotne kopeli

Trikotna kopel in njegova skleda

Nastanitev

Glavna prednost trikotne kopeli je, da za to ni strogih namestitvenih zahtev. Izgleda enako dobro tako v središču kot v kotu sobe. Edina stvar, ki jo je treba upoštevati pri nameščanju trikotne kopeli v kotu, je kot konvergence sten. Da ni bilo velikih vrzeli, mora biti točno 90 stopinj. Če je potrebno, je treba stene izravnati.

Obstajajo tudi bolj izvirni načini namestitve trikotnih kopeli, na primer, namestitev na podij ali neposredno v tla. Naloga je precej težka, vendar je učinek vreden.

Postavitev trikotne kopeli

Lokacija trikotne kopeli

Postavitev kopeli v obliki trikotnika

Nasveti

  • Bodite pozorni na dodatne funkcije trikotnih kopeli. Možnosti so lahko različne, odvisno od cene in proizvajalca izdelka. To je lahko kontrolna konzola, luči, vgrajen radio, plošče za vodno masažo in aromaterapijo, dezinfekcije sistema, senzorji nivoja in temperature vode, itd
  • Če je v središču prostora nameščena trikotna kopel, lahko brizganje vode iz prhe mokro ali pokvari nekaj stvari. S tem problemom se lahko spoprimejte z namestitvijo na strani kopalne prozorne zavese.
Nasveti za izbiro trikotne kopeli

Priporočila za izbiro trikotne kopeli

Vir fotografije: vivalusso.ru

Loading...