Redoslijed popravaka u kupaonici

Ako odlučite popravljati u kupaonici vlastitim rukama, važno je znati slijed popravaka u kupaonici. Jedna faza mora slijediti drugu, jer kršenje redoslijeda radnji vodi do pogrešaka koje se javljaju tijekom rada.

Da biste dobili taj rezultat, potreban je dobar plan popravka

Da biste dobili taj rezultat, potreban je dobar plan popravka

Priprema

Prije nego počnete s popravkom u kupaonici, morate odrediti količinu posla i grubo izračunati troškove koje očekujete. Najlakši način za sastavljanje popisa problema. Odgovarajući im, imat ćete ideju o onim poslovima koji su potrebni. Ovdje je indikativan popis pitanja:

 • Moram redizajnirati kupaonicu? U mnogim malim apartmanima kupaonica je odvojena, ali sobe su toliko mala da je vrlo nezgodno koristiti ih. Tijekom popravka mnogi odluče rušiti dijelove i napraviti kombiniranu kupaonicu. Instalacija / rušenje dijelova, prijenos vrata - sve to odnosi se na obnovu i zahtijeva dokumentiranje. Potrebno je nacrtati / naručiti projekt obnove, dobiti odobrenje i tek nakon toga započeti s popravkom.
 • Koje komunikacije podliježu zamjeni. U kupaonici se obično nalazi voda (samo hladna, hladna i vruća), kanalizacija, svjetlost i ventilacija. Tijekom popravka obvezna je zamjena vodoopskrbe i odvodnje. Čak i ako u ovom trenutku još uvijek rade, nakon nekoliko godina cijevi mogu curiti, a kad se zamijene, zidovi su oštećeni, ponekad - strop i pod. Stoga, planiraju zamijeniti cijevi i ustajuće cijevi i kanalizaciju. Što se tiče ožičenja, također morate razmišljati o tome. Žice su postavljene u zidove, a popravak je problematičan. Iz tog razloga, također bi trebali biti zamijenjeni, a također postavljeni u krute cijevi, tako da mogu povući žice bez uništavanja zidova. S ventilacijom, stvari su jednostavnije. Obično postoji dovoljno čišćenja ventilacijskih kanala, a posebna se služba bavi. Možda je i potrebno instalirati ventilator - za učinkovitije uklanjanje vlažnog zraka.

  Zamjena vodovoda i kanalizacije - obvezna stavka u korak po korak plan popravka kupaonice

  Zamjena vodovoda i kanalizacije - obvezna stavka u korak po korak plan popravka kupaonice

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  78 − 72 =