Правилно повезивање загрејане пешкире

Купатило - простор у којем је потребна висока температура. Прво, сензације су тако удобне, а друго, топли ваздух ће брзо извршити прекомјерну влажност након туширања или купања. Грејање у купатилу се често не ради - није прихваћено. Уобичајенији начин је поставити загрејану пешачку шину, о чему ћемо разговарати даље. Да су све радиле без проблема, потребно је изабрати тачан круг везе, уз то је правилно реализован. И у свему мораш да се носиш са собом. На крају крајева, чак и ако не учините све сами, мораћете да гледате водоинсталатере. Само на овај начин можете бити сигурни да ћете оставити нормално сушење. 

Да би се осигурало да све није изгледало само добро, али и радило без проблема, неопходно је исправно поставити подлогу

Да би се осигурало да све није изгледало само добро, али и радило без проблема, неопходно је исправно поставити подлогу

Које су конструкције

Сушачи за пешкире имају различите облике. По свом избору, људи се често воде само естетиком, што није потпуно оправдано. Ови уређаји функционишу нормално уз добру циркулацију воде, али сви модели не пружају такву циркулацију. Уз неке, потребно је дуго времена да пронађе одговарајућу шему везе, иначе само одбијају да раде.

Дакле, сви загријевачи могу се подијелити у четири групе:

 • У облику слова У или у облику слова У. Најједноставнији модели, елементарна веза (латерална). У идеалном случају, ако замените стару, наћи ћете модел са истом међусоаксијалном растојањем. Онда, ако имаш среће, не можеш ни пратити грешке.
 • Лествица. Модерни дизајни са великим бројем пречака. Такође добра опција у погледу хидраулике. Веза може бити нижа, бочна или дијагонална. Али изабрано је не произвољно, већ према скупу услова (одакле је храна, локација у односу на рисер).
 • Змија. Још један класични модел са бочном везом. Уградња загрејане траке за пешкире ове врсте, по правилу, не представља никакве проблеме.

  Врсте загрејаних шина за пешкире

  Врсте загрејаних шина за пешкире

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  66 + = 75