Kako odabrati kvalitetnu kinesku kupelj? | asiaoss.info

Kako odabrati kvalitetnu kinesku kupelj?

Kako odabrati kvalitetnu kinesku kupelj?

Danas vodeća pozicija na tržištu sanitarne opreme zauzima Kina. Unatoč činjenici da je trenutno pokazuje jaku tendenciju da se presele Osnovna djelatnost većinu europskih marki u Kini, to ne sprečava da se razvije u brzom tempu i kineske proizvodnje trgovačkih robnih marki. Većina kineskih sanitarnih proizvoda proizvodi se u Guangdong. Nemojte zaostajati i na područjima Fujian i Šangaja. Isporuka kineskih sanitarnih proizvoda provodi se gotovo u cijelom svijetu, brzo osvajajući tržište, ostavljajući iza sebe mnoge proizvode od vodećih europskih brandova. Kupci iz cijelog svijeta prvenstveno privlače razumnu cijenu, vrijednu kvalitetu vodovodnih modula i njihovu tehničku opremu. Razmotrite glavne proizvođače kineskih kupelji.

Kupaonica za dvije osobe izrađena u Kini

Kineska akrilna kupka s hidromasažom

Okrugla kupka s hidromasažom

mitologija

U umu većine naših sunarodnjaka postoji nekoliko stabilnih, ali u korijenu pogrešnih mitova o nedostojnoj kvaliteti kineske proizvodnje. Takva se uvjerenja razvijala još krajem devedesetih godina, kada je rusko tržište bilo preplavljeno kineskim jeftinim potrošačkim dobrima vrlo niske kvalitete.

Kupka iz marke Eago

Ali ako analiziramo sadašnje trgovinske odnose Kine, vidjet ćemo da su Europa, Australija pa čak i Amerika, unatoč njihovim standardima kvalitete, uživati ​​u korištenju kineskih proizvoda. Ispada da Kina dugo odredi proizvodnju poznatih tvrtki, uključujući vodovod, koji strogo nadziru proizvode.

Kvaliteta tih proizvoda nije niža u kvaliteti od onog proizvedenog u domovini marke, ali je cijena polovica za mnoge potencijalne kupce važan čimbenik. Uostalom, ako je prioritet funkcionalnost, tada nema smisla pretplatiti se za popularnost europske marke.

Ovalna akrilna kupka

Poligonalna kupka iz kineske marke Apollo

Kineska kadica u retro stilu

Naravno, potrebno je shvatiti da kvaliteta bilo koje kupelji, a ne samo kineskog, ovisi o specifičnoj tvrtki za proizvodnju sanitarne keramike.

Čak i vizualna provjera kupke odmah pomaže u izradi zaključaka o kvaliteti proizvoda:

 • pažljivo ga ispitati,
 • provjeriti trajnost,
 • provjerite ima li otrovnih mirisa.

Tvrtka koja ima licencu nužno će osigurati kupcu jamstvo i ponudit će eventualne mogućnosti povratka ili razmjene.

Kupka s staklenim umetkom i hidromasažom

Načelo proizvodnje "na kineskom"

Do sada, postoji percepcija da ni kineska vlada ni sami proizvođači ne primjenjuju se uz poštivanje autorskih prava, a priče o jeftinim kineskim krivotvorine dugo nije bilo iznenađenje. No, takvi slučajevi se odnose na činjenicu da se zakoni u zemlji ne nameću obvezu prijave proizvoda od tvrtki kako bi se dobila zaštitni znak, ali ne jamči zaštitu autorskih prava u isto vrijeme. Službenom registracijom prava intelektualnog vlasništva, vlada u cijelosti jamči zaštitu prava proizvođača.

Mini bazen kineskog podrijetla

Neobična kadica na nogama s hidromasažom

Luksuzni proizvođač kadama u Kini

Ali sada se situacija radikalno promijenila. Premda je ova tajanstvena zemlja s bogatom poviješću i kulturnom baštinom još uvijek misterij mnogim Europljanima, javno se mnijenje postupno mijenja u pozitivno.

Trenutno, kineska proizvodnja vodi gotovo u svim parametrima, gospodarstvo zemlje brzo se razvija. Značajan doprinos razvoju proizvodnih kapaciteta Kine čine Amerike i europske zemlje, imaju svoju vlastitu proizvodnju u Srednjem Kraljevstvu i ulažu milijune dolara u razvoj zemlje.

Kineski sami vrlo brzo uče sve zapadne, tako da predstavljaju želje europskog kupca.

Kineska kupaonica s tuš kabinom

Vodeći brandovi

Razmislite o vodećim brandovima koji su u velikoj potražnji.

Appollo

Tvrtka Appollo predstavlja svoje proizvode na ruskom tržištu više od desetljeća, dugo je osvojio vrijedno mjesto među brandovima na poslovnoj razini i uživa u stalnoj popularnosti među stanovništvom. Tvrtka stalno širi svoju proizvodnju i poboljšava svoje proizvode, stalno predstavljajući kupcu različite novitete.

Kupka Apollo SPA

Akrilna kupka s hidromasažom Apollo

Kompaktna kupka za dvije osobe

Bath asimetrični Apollo

Corner Whirlpool Apollo

Bez stakla fonta

Koloseum

Trgovački brend Coliseum predstavlja tvrtku Coliseum Bas. Već više od sedam godina rusko tržište isporučuje se s Coliseum proizvodima. Glavni prioritet djelatnosti tvrtke je kontrola kvalitete, dostupnost, moderni dizajn.

Kupka COLISEUM

Gemy

Tvrtka Gemy specijalizirala se za proizvodnju hidromasažnih kupki. Ova tvrtka osnovana je 1990. godine u industrijskoj zoni provincije Foshan. Gemy proizvodi samo certificirane proizvode iz visokokvalitetnog akrila, koji se uspješno prodaje u Europi, Rusiji, SAD-u i drugim zemljama.

Hidromasažna kupelj s nadzemnim tušem

Triangularna hidromasažna kupelj

Pravokutna kupka s hidromasažom

Asimetrična kupelj Gemi

Ovalna kupka na zidu

Crveni mini bazen s hidromasažom i rasvjetom

rijeka

Brand River - tržište je poznato od 2001. godine. Unatoč činjenici da je riječ o mladoj tvrtki, kvaliteta riječnih proizvoda ne postavlja pitanja. Proizvodi ove tvrtke u potpunosti su certificirani, a njegova kvaliteta u potpunosti zadovoljava međunarodne standarde. Tvrtka je specijalizirana za proizvodnju tuš kabine, koje su izrađene od ekoloških materijala.

Kupka iz rijeke Kineske marke

golf

Tvrtka Golf proizvodi raznolikost i popularnost u svijetu sanitarnih proizvoda. No, glavni smjer njegove djelatnosti je proizvodnja hidromasažnih tuš kabina i spa kabina.

Najnovija inovacija tvrtke bila je temeljno novi razvoj. Inženjeri tvrtke stvorili su inovativni model koji kombinira tuš kabinu i infracrvenu saunu, koja je u velikoj potražnji ne samo u Kini, već iu cijelom svijetu.

Okrugla samostojeća kupka s hidromasažom

Pravokutni golf kadom

Nestandardna kupaonica za dvije osobe

Vruća kada iz marke Golf

Kupka iz marke Golf

Ovalna kupka

Huber

Tvrtka Huber za proizvodnju Sanitarije osnovane su 1968. godine. U ovom trenutku, širok raspon proizvoda ove tvrtke zadovoljit će potražnju svakog kupca. Tuš kabine, kupke, hidrosaune s modernim dizajnom i mnoštvo korisnih funkcija su jednostavne za uporabu i izdržljive, jer su izrađene samo od kvalitetnog i certificiranog materijala.

Tuš kabine Huber

Vela

Kineska tvrtka Vela proizvodi sanitarne proizvode različitih tipova, no glavni je prioritet proizvodnja tuš kabina, koja je u smislu kvalitete, funkcionalnosti i dizajna, ni na koji način lošija od poznatih europskih robnih marki.

Kupka iz tvrtke Vela

prednosti

Optimalni omjer "cijena" kvaliteta postiže se činjenicom da su certificirane kineske akrilne kade izrađene od kvalitetnog lijevanog akrila koje proizvode domaći proizvođači.

Asortiman iznenađuje čak i najizbirljivije kupce svojim raznovrsnim dizajnerskim idejama, stilovima, veličinama i oblicima. Kineski majstori hrabro koriste svoje kreativne ideje, posvećujući posebnu pozornost širokom rasponu mogućnosti udobnosti, ne zaboravljajući na jeftine proračunske modele. Vrlo je pogodno u takvim modelima imati mogućnost postupno punjenja kupke s opcijama. Na primjer, kupnjom najjednostavnije akrilne kupke s minimalnim tehničkim sadržajem, ako je potrebno, možete jednostavno instalirati dodatne opcije.

Mini bazen kineskog podrijetla

Akril asimetrična kada u Kini

Proizvodnja drvene kadice u Kini

Širok izbor - od kalupa do materijala

Izbor nove kupelji je vrlo složen i uznemirujući proces. Kako napraviti pravi izbor, kako se ne bi požalio tijekom rada kupelji?

Prije svega, morate odlučiti što želite vidjeti u svojoj kupaonici. Moderna kupeljska tržnica toliko je raznovrsna da će nespremni kupac pronaći vrlo teško kretati se.

Odredite volumen kupke, materijala iz kojeg je izrađen, oblik i, naravno, odaberite proizvođača. Volumen kupke obično varira od 200 litara (malih) do 250-300 litara (velikih). Neki proizvođači nude i kade za sjedenje, koje sadrže manje od 150 litara.

Osnovni oblici i sorti

Suvremene kupke iz Kine privlače kupce raznovrsnim oblicima i modifikacijama modela.

Oni nemaju samo klasične oblike, već i mnoge druge mogućnosti:

 • s naslonima za ruke;
 • korake;
 • rasvjeta;
 • whirlpool;
 • TV;
 • elektronski upravljan.

Kupke nestandardnih oblika obično su izrađene od takvog univerzalnog materijala kao što je akril.

Kola s akrilskim kutom s stepenicama

Inovativna kupka iz KKR marke

Mala kada

Koji oblik kupke treba biti poželjan, potrebno je u svakom pojedinom slučaju odlučiti odvojeno:

 • Kupke klasičnog pravokutnog oblika Najčešći izbor standardnih apartmana s malim kupaonicama. Takve kupke lako se mogu unijeti čak iu najmanjim sobama, osim toga, klasična kupka je najcjelovitije rješenje.
 • Kupke u kutu - izvrstan kompromis za one koji žele kupiti kadu s velikim kapacitetom, ali imaju malu kupaonicu. Ovaj oblik kupke omogućuje vam uredno uštedu prostora, ne lišavajući se udobnosti. Vrlo često kutne kupke iz Kine dodatno su opremljene hidromasažnom funkcijom.
 • Kupke ovalnog oblika pretpostavite prostranu sobu. Takve kupke izgledaju skupo i traže se duž zida iu centru kupaonice. Odabir ovalni kupka - to je prilično skupo, kao što su ove kupke dužni biti opremljen s lijepim dodatne značajke, kao što su rasvjeta, hidromasažne kade, a posebno skupih modela - elektronsko upravljanje svih funkcija.
 • Kupke okruglog oblika kombinirati pojam bogatstva i luksuza. Uostalom, da biste instalirali takvu kupku, potrebna je velika soba. Takvi modeli opremljeni su funkcijama jacuzzija, hidromasaže i mnogih drugih dodatnih funkcija.
Kineski motivi u unutrašnjosti kupaonice

Osnovni kriteriji odabira

Važan čimbenik u odabiru je materijal iz kojeg se kupka izrađuje:

 • Kade od lijevanog željeza oni su dugovječnost, izvrsna antikorozivna svojstva, dobro zadržavaju toplinu. Jedini nedostatak - puno težine, ima pozitivnu stranu - sto kilograma kupke će izdržati bilo koju težinu.
 • Čelične kupke Ekonomična opcija za osobe s malim prihodima. Glavni nedostaci takvih kupki su kratki život, oko 10 godina, snažna bučna i vrlo mala težina, ne više od 25 kg. Također, ove kupke se vrlo brzo hlade. Najčešće, čelik se koristi za sjedeće kupke, koji su najpopularniji kod hotelijera, hotela, iznajmljenih apartmana.
 • Kupke izrađene od akril u ovom trenutku su najbolja opcija modernog vodovod. Prednosti takvih kade su više od nedostataka. Akril, poput lijevanog željeza, dobro zagrijava, ne podnosi koroziju, apsorbira vapno i taloženje iz teške i prljave vode. Slučajno oštećena površina akrilne kade lako se može obnoviti. Jedini nedostatak akrilne kupelji je da se deformira na temperaturama iznad 80 stupnjeva, tako da ćete morati odbiti takve vruće kupke.
 • Plastične kupke - Jeftina zamjena za akrilne kupke. ABS plastika je krhki materijal, životni vijek je vrlo kratak, ne više od 5 godina, česte popravke i restauracije je potrebno. Možete pronaći i kombinirati opcije - izvan kupke je akril, a unutra je ukrašena plastikom. Takva kupka s dobrom brigom može trajati malo duže, ali ne mnogo.
Interijer kupaonice Feng Shui

Interijer u orijentalnom stilu

Dakle, osnovni kriteriji za odabir kupke, koji će vam pomoći odabrati najoptimalniju opciju kupnje.

 • Potreba za određivanjem cjenovne kategorije sanitarne keramike.
 • Izbor materijala od kojeg će se kupka načiniti, uzimajući u obzir tehnološke karakteristike, na prvom mjestu, kao što su praktičnost, čvrstoća i izdržljivost.
 • Definicija s dimenzijama, oblikom i dostupom dodatnih funkcija.
Loading...