Italian kylpyammeet - moitteeton tyyli ja erinomainen laatu | asiaoss.info

Italian kylpyammeet – moitteeton tyyli ja erinomainen laatu

Italian kylpyammeet - moitteeton tyyli ja erinomainen laatu

valinta

On itsestään selvää, kuinka hyvin me valitsemme kylpyamme, meistä tuntuu niin mukavalta. Valinta on otettava vakavasti, jotta myöhemmin sinun ei tule pettymään hankinnassa. Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman muotoja ja materiaaleja, joista kylvyt on valmistettu. Jokainen voi valita jotain hänen sielulleen, mutta usein voi eksyä tässä lajikkeessa.

Italian kylpyamme

Mitä etsit kun valitset kylpyamme Italiassa:

 • Valmistusmateriaali. Se voi olla kylpy valurauta, akryyli, teräs, puu, marmori, lasi. Siksi sinun on itse määriteltävä selkeästi, mitä haluat nähdä kylpyhuoneellasi. Valitessasi huomioi materiaalin ominaisuudet ja lämmönjohtavuus. Miten valita kylpy, voit lukea toisessa artikkelissamme.
 • Lomakkeet ja koot. Ei ole tarpeetonta kuulla myyntiedustajaa. Hän antaa täsmälleen tuotteen kuvauksen, tai haluat neuvoa jotain.

Vielä, pidä kiinni kultaisesta keskiarvosta: harkitse asiantuntijan ja tarpeidenne mielipidettä. Ja nyt hieman yksityiskohtaisempaa jokaisesta valintaperusteesta.

Italialainen kylpyamme, jossa on valaistus

Moderni italialaistyylinen antiikkityylinen kylpyamme

Bath Italia

Johtavat merkit

Italian kylpylämarkkinoilla on paljon merkkejä, jotka ansaitsevat huomiota.

Päästäkää tärkeimpiin tuotemerkkeihin:

 • albatros;
 • Teuco;
 • poreallas;
 • Antonio Lupi;
 • Castalia;
 • BelBagno;
 • Gruppo Treesse.

Kaunis italialainen kylpyamme

albatros

Tämä brändi kuuluu kolmeen johtavaan italialaiseen valmistajaan, joissa on vesihieronta-akryylikylpyhuoneet, kylpyläaltaat, suihkukaapit ja telineet.

Brändin historia alkoi vuonna 1982. Tänään brändi on osa suurta eurooppalaista holding-yhtiötä Gertina Holding Grupia.

Brändin peruskäsite - veden rentoutuminen ja positiiviset tunteet, joita vesi antaa meille.

Bath Albatros

Tuotevalikoimaan kuuluu noin 700 mallia.

Yritys kehitti innovatiivisen materiaalin - WhiVe (White Velvet). Se on hypoallergeeninen, täysin puhdistettu, sillä on suuri vastustuskyky hioma-aineille, ultraviolettisäteilylle ja korkean värin stabiilisuudelle. Yritys tarjoaa kylpyamme malleja jokaiseen makuun: standardista suunnittelijalle.

Kaikki kylpyammeet voidaan varustaa:

 • poreallasjärjestelmät;
 • ilmamassa (Airpool);
 • ionisaatio;
 • viemärijärjestelmä;
 • itsepuhdistuvat;
 • taustavalaistu.

Poreammeen mitat tutkittiin meille toisessa artikkelissa.

Bath tuotemerkin Albatros

Asymmetrinen kylpy Albatros-tuotemerkistä

Bath Albatros

Itsepuhdistusjärjestelmä (Clean Professional System) mahdollistaa perusteellisen puhdistuksen ja desinfioinnin kylvyssä ja veden tyhjentämisessä.

Automaattinen vedenpoistojärjestelmä (Aqua Sense) estää kylvyn ylivirtauksen ja talteenoton tai viemärijärjestelmän automaattisesti.

Albatros-kylpyamme tulee todellinen sisustus kylpyhuoneeseen. Yhtiön hinnoittelupolitiikka on uskollinen ja keskittyy maksimaaliseen suuntautumiseen asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

Erityinen rakkaus asiakkaisiin nauttii SPA-altaista.

Spa Uima-allas Albatros

Teuco Guzzini

Teuco Guzzini -brändin historia alkoi viime vuosisadan seitsemänkymmentäluvuista. Toiminnassaan yhtiö harjoittaa jatkuvasti materiaalitutkimusta, teknologian parantamista ja innovaatioiden käyttöönottoa erätuotantoon.

Tämän tuotemerkin kylpylät erottuvat erilaisilla muodoilla, korkealla laadulla ja maksimaalisella mukavuudella.

Patentoinut yritys akryylimateriaali Duralight Se on erittäin luja, erinomainen ulkonäkö ja antaa käyttäjälle erinomaiset tuntevat tunteet.

Wenge-puusta koristeltu vesihieronta-amme

Kylpy ominaisuuksia Teuco Guzzini:

 • näkymättömiä vesihieronta-suuttimia (Hydroline), jotka on rakennettu reikiin ja eivät ulkonevat kylvyn pinnan yläpuolella. Tämä on yrityksen erityinen ylpeys;
 • Hydrosilence-järjestelmä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, kun käytät poreallas, joka tuottaa melutason;
 • Ultraääni hierontajärjestelmä Hydrosonic. Tällainen hieronta tarjoaa tasaisen ihonalaisen hieronta-vaikutelman, joka tarjoaa hyvän imunestejärjestelmän, poistaa selluliittia ja auttaa vähentämään lihasääntä fyysisen rasituksen jälkeen.

Teuco Guzzinin tuotteet - kauneus, mukavuus ja turvallisuus.

Näkymättömät suuttimet Teuco Guzzini -hauteesta

Ainutlaatuisia kylpylämalleja voidaan koristella arvokkailla puulajilla, mutta jopa yksinkertaisimmilla malleilla on noin kolmekymmentä värinmuodostusta. Lisäksi kaikki kylpyammeiden mallit tukevat muita samantyyppisiä putkimateriaaleja ja huonekaluja.

Saniteettituotteiden suunnittelun kehittämiseksi yritys houkuttelee tunnetuimpia italialaisia ​​ja maailman designstudiot ja toimipisteet:

 • taiteen muotoilun studio «Talocci»,
 • arkkitehtoninen studio «Luca Scacchetti»,
 • yhtiö "Angeletti-Ruzza" ja "RonAradStudio"
 • studio "Matteo Nunziati" ja yritys "Wilmotte Associes S. A.,
 • suunnittelija maailmanlaajuisesti - Massimo Iosa Gini.
Kylpy Teuco brändistä

Kulma-amme Teuco

Teuco-kylpytynnyri

poreallas

Se on maailman johtava kylpyammeiden valmistaja, jossa on vesihieronta, kylpyläaltaat ja muut kylpyhuoneet.

Kaunis poreallas

Yhtiöllä on yli vuosisadan historia, se on ensimmäinen kylpyammeiden whirlpool-järjestelmän kehittäjä ja tähän päivään saakka kylpyammeet tästä brändistä ovat myynnin johtajia kaikkialla maailmassa. Johtavat maailman hotellit ja kylpyläkeskukset käyttävät poreallas tuotteita kylpyhuoneiden ja rentoutumisalueiden varustamiseen. Eri maiden johtavat tiedekeskukset tekevät tutkimusta tälle yritykselle, joten porealtaat on varustettu uusimmalla teknisellä kehityksellä.

Poreallas

Kaunis poreallas

Poreallas - kylpyamme huoneessa

Yhtiöllä on yli kolmekymmentä patenttia keksintöihin teknologian ja materiaalien alalla.

Yhtiön tärkeimmistä teknologioista, joita yritys käyttää kylpyammeiden ja uima-altaiden massatuotantoon, voidaan todeta seuraavaa:

 • hydraulijärjestelmä tukkeutumisen estämiseksi;
 • innovatiivinen kylpyhuoneen hallintajärjestelmä Aquasystem;
 • vesihieronta shi-a-tsu;
 • hydromassajärjestelmien moottoreita, joiden laatua pidetään ennennäkemättömänä.

Erilaisia ​​muotoja, edistyksellisiä teknisiä laitteita, jatkuva pyrkimys huippuosaamiseen ja laatuun, joustava hinnoittelupolitiikka ovat Jacuzzi-brändin tärkeimpiä etuja.

Poreallas poreallas

Antonio Lupi

Italialainen brändi Antonio Lupi on upea muotoilun, laconismin ja luonnonmateriaalien symbioosi. Kymmenistä tarjolla olevista tuotteista opit aina Antonio Lupi -hotellin kylpyamme. Luovuudeltaan luovat muodot, ergonomia, minimalismin ja herkän makun yhdistelmä, korkealaatuiset tekevät Antonio Lupi - todellista taidetta.

Kylpy Antonio Lupi

Tämän brändin putkisto on Italian henki ja perinteet, joka on laaja valikoima materiaaleja. Kuten jo tiesit, Antonio Lupiin kylpyammeet tulevat olemaan vain vesijohtoverkko, mutta todellinen taideteos kylpyhuoneessa. Brändin pääperiaate on integroitujen ratkaisujen luominen.

Saniteettituotteiden, huonekalujen ja kylpyhuonekalujen kokoelmat auttavat luomaan unelmiesi sisätilat. Äskettäin monet kokoelmat ovat syntyneet symboliosi Italian ja Japanin suunnittelun suuntauksia.

Saniteettitekniikka Antonio Lupi

Saniteettitekniikka ja valaistus Antonio Lupi

Alkuperäinen putkisto Antonio Lupi

Yritys vetää yhteistyön suunnittelijoille, joilla on maailmannimisiä nimiä: Frederico Sandri, Domenico de Palo, Carlo Colombo, Oscar Buratti ja monet muut. Ottaen huomioon, että yrityksen toiminnan alkaessa yritys harjoitti tuotannon lasituotteita, lasikylpyjä ja pesualtaita ovat todelliset mestariteokset.

Kylpyamme vuorauksella

Kylpy Antonio Lupi

Kylpy luonnonkivestä

Castalia

Yksi perinteisistä italialaisista tuotemerkeistä. Yritys on erikoistunut teräksen ja valuraudan tuotantoon.

Castalia valurauta kylpyamme vesihieronnalla

Yhtiö on tuottanut 150 vuoden ajan erinomaisen valuraudan kylpyjä.

Tuotemerkin erityispiirre on korkealaatuisen valuraudan ja titaanipinnoitteen tuotanto.

Tällaisia ​​kylpyjä ei eroteta lomakkeiden hienosäätöllä, mutta voit olla varmoja tuotteen laadusta, luotettavuudesta ja kestävyydestä.

Lähes kaikki mallit kylpyammeet valurautaa, on seitsemän kerroksen pinnoitusta ja liukumaton pinta myös tarjoamaan laadukkaita kylpy tarvikkeet: kahva, pää ja jalat. Kylvyt brändin Castalia - se on korkea laatu ja toimivuus kohtuulliseen hintaan.

BelBagno

Yksi tunnetuimmista italialaisista tuotemerkeistä saniteettituotteiden ja kylpyhuonekalujen tuotannosta on BelBagno. Tämän yrityksen tuotteet ovat korkealaatuisia, hienoja muotoja ja edullinen hinta.

Valurautainen kylpy BelBagno

BelBagno-tuotemerkin kylpyammeiden luetteloa edustavat valuraudasta ja akryylistä tehdyt mallit. Retro-tyyliin kuuluville faneille BelBagno-brändi on todellinen löytö. Yhtiö tuottaa laajan valikoiman erillisiä kylpyammeita, jotka on toteutettu eri tyyleissä: klassinen, retro, moderni ja muut.

Kylpyammeiden, lisävarusteiden ja saniteettituotteiden kauneus vastaa täysin brändin iskulause: "Kauniit kylpyhuoneet - kaunis elämä."

Bath BelBagno klassiseen tyyliin

Musta BelBagno-kylpy on jugendtyylinen

Pearl bath BelBagno

Gruppo Treesse

Gruppo Treesse -brändin perustaja on Franco Merenda. Lähes 40 vuotta yritys on erikoistunut kehittyneiden teknisten laitteiden varusteluun.

Kylpyamme vesihieronnalla Gruppo Treesse

Brändi toimii johtavien suunnittelijoiden Italiassa ja ympäri maailmaa: Mark Sadler, Paolo Pare, Patiritsio Batoni Alessandro Lenard, Anika Elisabetta Lucera ym.

Tuotannossa käytetään vain vakiomateriaaleja: akryyli- tai valurautaa sekä ylimääräisiä ratkaisuja - arvokkaita puulajeja, kalliita viimeistely-, maalaus- ja jopa Swarovski-kiviä.

Bath Calypso - Gruppo Treesse

Kaunis kylpy Ryhmä Treesse

Bath Calypso ryhmästä Treesse

Brändin luetteloissa löydät erilaisia ​​muotoja ja kokoisia kylpyhuoneita: pienimmistä altaaseihin. Kaikki brändin tuotteet yhdistävät upean muotoilun, huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaita.

Kaunis kylpy Ryhmä Treesse

Yrityksen patentoima tekniikka, Mytherme System - tekee veden laadusta kylpyhuoneessa lähellä laatua lämpövesille.

Monet massiiviset vesihieronta-kylvyt on varustettu kätketyillä hydromassage-suuttimilla Ghost System.

Myös innovatiiviset automaattiset tyhjennysjärjestelmät, jotka sallivat veden tyhjenemisen vain puoli minuutissa, osoittautuivat erinomaisiksi.

Gruppo Treesse -brändi on aina yksilöllinen käsiala, joka sisustuksen kohteiden kautta korostaa omistajansa herkkää makua ja karismaa.

Kylpyta Gruppo Treesse

Musta kylpyamme Swarovskin kivillä

Kylpyamme kahdelle Gruppo Treesse - rentoutumista

Klassinen kylpy Ryhmä Treesse

Home SPA ryhmästä Treesse

Bath Gruppo Treesse

Kylpyta Gruppo Treesse

Gruppo Treesse - kylpy

Kaunis kylpylä Gruppo Treesse

mitat

Kylpyammeesi koko riippuu suoraan kylpyhuoneen materiaalista. Hyväksyn, jos kylpyhuoneesi on melko pieni, valtava kylpyamme ei sovi tai asentamisen jälkeen ei ole tilaa muille vesi- tai huonekaluille. Siksi voit valita epätyypillisen kokoluokan tai epäsymmetrisen muodon.

Älä unohda fyysisiä parametrejä: korkeus, paino. Tämä ei myöskään ole merkityksetön.

Antonio Lupiin asymmetrinen kylpy

Hyvä ratkaisu on kylpyamme, jota otamme kääntyvään asentoon. Tämä asema takaa minimaalisen kuormituksen selkärangalla, jolloin saamme mahdollisimman lepoa ja mukavuutta.

Kaikissa kylvyssä on syvyysparametri. Se on otettava huomioon myös kylpyammeen valinnassa. Syvä kylpy aiheuttaa haittaa, kun poistut siitä. Tällöin optimaalinen syvyys on korkeintaan 60 cm.

Mini Gen Y

Italiassa valmistettujen standardikokojen kylpyamme

Mini-allas Italian yritykseltä

muoto

Kuten edellä mainittiin, Italia tarjoaa meille laajan valikoiman erilaisia ​​muotoja: suorakulmainen, soikea, pyöreä, viistetyt reunat yhdistettynä suihkukaappiin, jossa on vesihieronta, valaistus ja monet muut toiminnot.

Ne voidaan varustaa kahvoilla mukavuutta varten, eri laitteilla tikkaiden ja käsinojien muodossa.

Kylpy voidaan suunnitella kahdelle tai kolmelle henkilölle. Joka tapauksessa älä haeta määrävaihtoehtoja tai sellaisten toimintojen määrää, jotka todennäköisesti eivät ole käytössä. Hanki jotain, joka todella antaa mukavuutta, mukavuutta ja auttaa rentoutumaan kovien töiden jälkeen.

Soikea kylpyamme

tarvikkeet

Harkitse suosituimpia materiaaleja, joista Italian kylpyjä valmistetaan:

 • valurauta;
 • akryyli,
 • terästä.
Italian valurauta

Italiassa valmistetut kylpyammeet

Akryyli kylpyammeet Italia

valurauta

Valurautainen kylpy on vahva ja kestävä.

Sen tärkein etu koska se pitää veden lämpötila kaadettuna siihen pitkään aikaan. Tällaisen laadun perusteella tällainen kylpy on välttämätön niille, jotka haluavat makaamaan ja liottaa lämpimään veteen. Jäähdytä vesi pitkäksi. Valurautaiset kylpyammeet ovat hyvin stabiileja. Siksi voit turvallisesti asettaa laatan tai laatta. Toiminnan aikana ei tule muodonmuutoksia.

Valurauta kylpyamme kaunis

Alkuperäinen valurauta kylpyamme peilimosaiikilla

Valurauta kylpyamme, jossa on luettelo

Tällaisten ilmeisten etujen läsnä ollessa on myös puutteita. Pääasia on paino. Jopa ottaen huomioon nykyaikaiset tekniikat, tällainen kylpy painaa vähintään 120 kg. Tämä on erittäin hankalaa asentaa ja asentaa.

Jos päätät edelleen ostaa valurautaa, harkitse sen pinnoitusta emaliin. Sen on oltava tasaista ja tasaista värierottelua. Valuraudan rakenteen haittana on se, että sen muodot ovat aina tavallisia ja tavallisia. Et löydä kolmion tai soikean valuraudan kylpyamme.

Valurauta Punainen Kylpyamme

akryyli

Jos haluat uida epätavallista muotoa, valitse akryyli. Lisäksi akryyli on nyt kehittymässä.

Tärkeintä, joudut kiinnittämään huomiota akryylin kylpyammeen valintaan on akryylilevyn paksuus. Optimaalinen versio on 5-6 mm, vähemmän ei sallita. Tarkista akryylin vahvuushaude voi olla sama kuin me testata vesimelon kypsyvyyttä, eli koputtamista siihen. Äänen on oltava kuuro. Ei ole myöskään halpaa laittaa korkealaatuista akryylikylpyä.

Plus tällainen kylpy sen lämmönjohtavuus. Kylvyssä kaadettu vesi jäähtyy 1 °: een 30 minuutin kuluttua. Hyväksyn, hyvä indikaattori.

Akryylikylpyallas on melko voimakas ja pinta on helppo puhdistaa ja palauttaa.

Italiasta peräisin olevat akryylituotteet

Kylpy valaistuksella

Akryylikylpy

teräs

Toinen materiaali, josta kylvyt on valmistettu, on terästä.

Teräs kylpy painon mukaan on helpoin, edullisin - halvin. Tämä kylpy on täydellinen antaa. Se on helppo kuljettaa ja asentaa.

Teräs - materiaali on muovia, joten valmistajat tarjoavat runsaasti muotoja asiakkailleen.

Näiden mallien eduista huolimatta on nähtävissä haittoja - tämä on huono lämmöneristys. Kuuma vesi jäähtyy muutamassa minuutissa. Melun eristämisen käytännön puuttuminen aiheuttaa myös haittaa. Vesi on tässä kylvyssä erittäin kova ja se ärsyttää teräskylpyjen omistajia. Joten, jos et sekoittaa lueteltuja haittoja teräskylvyssä, voit turvallisesti ostaa sen.

Steel Italian kylpy

puinen

Materiaali kylvyn valmistamiseksi voi toimia puuna. Melko miellyttävä tunne syntyy, kun keho ja luonnollinen komponentti tulevat kosketuksiin. On melko vaikeaa huolehtia tällaisista kylpyhuoneista.

Puinen kylpyamme

Musta puinen kylpy Italian alkuperää

Puinen kylpyamme

kivi

Menneisyyden kaikuja voidaan kutsua kivirakenteiksi. Ne eivät tietenkään ole peräisin yhdestä kivestä. Moderni teknologia on helpottanut prosessia kääntämällä akryylin kylpyyn tällaiseen ihmeeseen. Marmorileikkejä lisätään akryylille, ja tulos on erittäin hienostunut ja kallis elementti kylpyhuoneen sisustuksessa. Suunnittelijat tarjoavat monenlaisia ​​väriratkaisuja tällaisiin kylpyammeisiin.

Keinotekoinen kivi

lasi

Lasi on yksi ylivertaisista materiaaleista. Tällaisia ​​fantastisia tuotteita pienessä määrin, mutta valmistajien tarjoamat. Tällaisen kylvyn lasi on erittäin kestävä.

Red Glass Bath Italia

Quaryl

Varsin kylpylät on valmistettu kvarkista. Kvartsi ja akryyli symbioosissa antavat sellaisen epätavallisen materiaalin, joka absorboi kaikki akryylikylvyn positiiviset hetket. On vaikea löytää tällaista kylpyamme, mutta se on mahdollista.

Poreallas

Kylpyammeet ja mini- altaat

Nyt suosion huipulla ovat italialaiset kylpylät, jotka toimivat vesihieronnalla. Tämä ei ole vahingossa, koska hieronta on aina tuonut iloa ja hyötyä. Kun valitset kylpyamme vesihieronnalla, aloita tietysti valmistusmateriaalin valinta.

Täydellinen valinta tässä tapauksessa on akryyliset kylpyammeet.

Huomioi:

 • pumppu. Pumpun kapasiteetti on 1 kW ja se kestää 250 litraa vettä. Noudata seuraavaa sääntöä: pumpun teho liittyy suoraan hierontafunktioita suorittavien suuttimien lukumäärään. Mitä suurempi suutin on, sitä suurempi pumpun kapasiteetti.
 • hierontahuollon sijainti. Heidän on työskenneltävä kaikilla kehon tärkeillä osilla.
 • jokainen kylpyamme, jossa on vesihieronta, on ohjauspaneeli. Se voi olla sekä elektroninen että pneumaattinen. Sähköinen konsoli tarjoaa tietenkin enemmän mahdollisuuksia, mukaan lukien liikennemuodot, voi olla noin kymmenen, ja veden voiman vaikutus elimistöömme.
Kylpyamme vesihieronnatuotannossa Italiassa

Kylpylä, jossa vesihieronta on keksintö Italiasta. Ja nimi, jota se kantaa keksijensä kunniaksi: "Poreallas". Tämä on italialaisen perheen nimi, joka kekseli ja toteutti tämän innovaation.

Tällaisen kylvyn läsnäolo tuo mukavaa iloa, ja erilaisten aromaattisten aineiden avulla voit luoda omassa kylpyhuoneessasi eräänlaisen mini-salonin, jossa on SPA-hoitomenetelmiä.

Poreallas

Porealtainen uusinta kokoelmaa

Porealtaan rakennettu wenge

Nykyaikaisten malleja

Viime aikoina Italia - on johtava putkijohtovalmistajien joukossa. Tähän päivään asti italialaiset pitävät kylpyhuoneen pyhäkköksi. Siksi kylpyammeiden kehittämiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Tämän seurauksena tämä tuote on kaunis, ylellinen ja ylellinen.

Lisää näihin parametreihin laatu ja saamme selityksen koko maailman rakkaudesta italialaisissa tuotteissa. Voit turvallisesti sanoa, että kylpyhuone muutetaan, jos se sisältää Italian henkeä.

Graceful tarvikkeet, klassinen tyyli ja muoto luovat tuntemattoman tunteen keveyttä, mukavuutta ja hienostuneisuutta. Poreallas tarjoaa täydellisen rentoutumisen. Ammattimaista materiaalien käyttöä kylpyammeiden valmistukseen on toinen syy valita Italian tuotteet.

Elegantti italialainen kylpyamme

Budjetista eliteihin

Elita-malleja italialaisista kylpylöistä ei sattumalta kutsuta eliittiä. Ne ovat ylellisyyden ruumiillistuma. Tämä saavutetaan käyttämällä monenlaisia ​​värejä ja ratkaisuja suunnittelijoita.

Luovan lähestymistavan kehittäminen on tärkein tekijä.

Väri on yksi tärkeimmistä kylpyhuoneessa käytetyistä parametreista. Nosta kylpyamme, joka sopii täydellisesti sisätilaan eikä riko värimallia, ei ole vaikeaa.

Yksi italialaisten kylpyammeiden tunnusmerkkeistä on maalattu ulkoreuna. Mitä italialaiset näyttävät olevan järjestyksessä, on ymmärrettävää vain venäläisille ostajille, jotka rakastavat epätavallisia ratkaisuja. Esimerkiksi valoisia ja ekstravagantteja värejä sisältävä kylpy.

Toiminnallisuus ja eliittihaude ovat käsitteitä, jotka ovat erottamattomia toisistaan. Esimerkiksi kylpy, jossa on pieni ovi. Henkilö menee tällaiseen kylpyyn, sulkee oven ja alkaa vetää vettä. Erittäin kätevä vaihtoehto ihmisille, joilla on rajoitettu liikkuvuus sairauden vuoksi. Tämä kylpy on melko kallista.

Keltainen design-kylpy

Luonnonkivi kylpy Antonio Lupi

Suunnittelija kylpy Dune

Ja vaikkakin italialaisten italialaisten edustustossa olevan kylpyhuoneen pitäisi olla varsin tilava, valmistajat ottavat huomioon olohuoneemme erityispiirteet. Siksi ne voivat myös tarjota pienikokoisia kulmarakenteita. Itse asiassa kukaan voi löytää itselleen ja budjetille sopivaa jotain ja maistella, joka paljastaa kylpyhuoneensa Italiassa.

Kylpyhuone italialaisessa tyylissä

Hieman historiaa

Italia keskiajalla ei ollut kovin puhdas. Ihmisillä oli oikeus pestä vain kerran kuukaudessa. Samaan aikaan oltiin melko selkeät perustelut, jotka perustuivat uskonnollisiin tiloihin. Kirkko katsoi synti usein ruumiinsa pesemistä.

Oli mielipide, että usein vesihuolto menetteli terveyttä ja vahingoitti sielua. Lukijaton ja köyhät ihmiset epäilivät epäilemättä kirkollisten viranomaisten edustajia ja kävivät likaisina ja pesemättöminä kuukausia.

Tämän elämäntavan seurauksena ovat erilaiset epidemiat, jotka ovat vaatineet valtavan määrän ihmishenkiä. On mielenkiintoista, että antiikin aika oli tässä suhteessa aivan erilainen kuin keskiajalla. Muistettakoon Rooman valtakunnan aikakautta. Kaikissa tämän aikakauden talossa oli kylpyamme. Se löytyy rikkaiden ja köyhien kodeissa. Muistamme historiasta kuuluisat roomalaiset kylpylät ja kylpylät.

Roomalainen kylpyamme

Kaksi tuhatta vuotta myöhemmin tilanne muuttui päinvastoin: hygieniasäännöt pidettiin mahdollisimman vähäisinä. Ja tämä oli Vatikaanin vaatimus. Kansalaiset joutuivat vaihtamaan altaat altaaseen.

Perustavalla tavalla kaikki muuttui renessanssilla. Tämä historian aika elpyi paitsi taidetta, mutta palasi taas kylpyamme sen todellisen tarkoituksen. Bath "ajoi" ihmisrakennuksiin ja vahvisti voimakkaasti asemaansa siellä. Vahvistettiin siten, että siitä tuli palvonnan kohde. Kylpy on pitänyt olla suuren hallin keskellä merkitä, mikä tärkeä paikka hänellä on ihmiselämässä.

Italian kylpy renessanssin

Renaissance-kylpylät erottivat alkuperäisen mallin, joka löysi manifestaatiot eri muodoissa. Lisää tähän ja erilaisia ​​koristeita, stukkoja ja muita tapoja pettää alkuperäisyyttä ja kauneutta. Kylpy tulee todelliseksi taideteokseksi. Tämä kauneus ja hienostuneisuus, tyyli on täysin esillä Italian valmistajista tähän päivään asti.

Antiikkihuuhde

Kylpy alkupuolella 1900-luvulla

Bath 18-luvulla

Ajan myötä italialaiset valmistajat ovat tulleet tarve luoda hieromalleja. Aluksi yritys yrittää luoda vesihieronta kylpyammeet ei onnistunut. Ehkä luojilla ei ollut tarpeeksi kokemusta ja taitoa. Myöhemmin, Italiasta peräisin olevat kylpyammeet, joissa on vesihieronta, ja nyt nämä tuotteet ihailevat ympäri maailmaa, mikä vaikuttaa myönteisesti kulutuskysyntään.

Loading...