Kuinka valita laadukas kiinalainen kylpy? | asiaoss.info

Kuinka valita laadukas kiinalainen kylpy?

Kuinka valita laadukas kiinalainen kylpy?

Tänään saniteettituotteiden markkinoiden johtava asema on Kiinassa. Huolimatta siitä, että suurin osa eurooppalaisista tuotemerkeistä siirtyy tärkeimmälle yritykselle Kiinassa, se ei estä Kiinan tuotemerkkien nopeaa kehitystä. Suurin osa kiinalaisista saniteettituotteista valmistetaan Guangdongissa. Älä jää jäljessä ja alueet Fujian ja Shanghai. Kiinalaisen saniteettituotteiden toimitukset toteutetaan lähes kaikkialla maailmassa ja nopeasti valloittavat markkinat jättäen eurooppalaisten tuotemerkkien tuotteet kaukana. Asiakkaita ympäri maailmaa houkutellaan ensisijaisesti kohtuulliseen hintaan, mikä on arvokasta vesijohtomoduulien ja niiden teknisten laitteiden laatua. Harkitse kiinalaisten kylpyammeiden tärkeimmät valmistajat.

Kylpy kahdelle valmistettu Kiinassa

Kiina akryylinen kylpyamme hydromassalla

Pyöreä kylpyamme vesihieronnalla

mytologia

Useimpien maanmiehiemme mielessä on olemassa useita vakaa, mutta väärien myyttien juuressa kiinalaisen tuotannon arvottomasta laadusta. Tällaiset uskomukset kehittyivät vasta 1990-luvun loppupuolella, kun Venäjän markkinat olivat tulvanneet kiinalaisille erittäin huonolaatuisille halpatuotteille.

Kylpyamme Eago-tuotemerkistä

Mutta jos analysoimme Kiinan nykyisiä kauppasuhteita, näemme, että Euroopassa, Australiassa ja jopa Amerikassa, vaikka he ovat laatustandardejaan, nauttivat kiinalaisista tuotteista. On käynyt ilmi, että Kiina on jo pitkään perustanut tunnettujen yritysten, myös putkityövälineiden, tuotannon, joka valvoo tiukasti tuotteita.

Näiden tuotteiden laatu ei ole laadultaan huonompi kuin brändin kotimaassa tuotettu, mutta kustannukset ovat puolet siitä, että monet potentiaaliset ostajat ovat tärkeä tekijä. Loppujen lopuksi, jos etusija on toimivuus, niin ei ole mitään järkeä ylikapata eurooppalaisen brändin suosioon.

Soikea akryylikylpy

Monikulmainen kylpy Kiinan kieltä Apollo

Kiinalainen kylpyamme retro-tyylillä

Tietenkin on välttämätöntä ymmärtää, että minkä tahansa kylpyamme, ei pelkästään kiinalainen laatu, riippuu saniteettituotteiden valmistajasta.

Myös kylpyammeen silmämääräinen tarkastus välittömästi auttaa tekemään päätelmiä tuotteen laadusta:

 • tutkia huolellisesti sitä,
 • tarkista kestävyys,
 • tarkista myrkylliset hajut.

Yritys, jolla on lisenssi, antaa välttämättä ostajalle takuun ja tarjoaa mahdolliset vaihto- tai vaihtoehdot.

Kylpyamme lasisisällä ja vesihieronnalla

Tuotantoperiaate "kiinalainen"

Tähän mennessä on olemassa käsitys siitä, etteivät Kiinan hallitus eivätkä tuottajat itse pidä asianmukaista huomiota tekijänoikeuden suhteen, ja tarinoita halvista Kiinan väärennöksistä eivät ole yllättäneet kenenkään pitkään. Tällaiset tapaukset liittyvät kuitenkin siihen, että maan lainsäädännössä ei aseteta tuotteen pakollista rekisteröintiä tavaramerkin saamiseksi, mutta samalla ne eivät takaa tekijänoikeuksien suojaa. Kun teollisoikeudet rekisteröidään virallisesti, hallitus takaa täysin tuottajan oikeuksien suojelun.

Kiinalainen uima-allas

Epätavallinen kylpyamme jaloilla hydromassalla

Luxury kylpyamme valmistaja Kiinassa

Mutta nyt tilanne on muuttunut radikaalisti. Vaikka tämä salaperäinen maa, jolla on rikas historia ja kulttuuriperintö, on silti mysteeri monille eurooppalaisille, yleinen mielipide muuttuu vähitellen positiiviseksi.

Tällä hetkellä kiinalaista tuotantoa johtaa lähes kaikki parametrit, maan talous kehittyy nopeasti. Merkittävä panos Kiinan tuotantokapasiteetin kehittämiseen tekee Amerikka ja Euroopan maat, joilla on omat tuotannonsa Lähi-Britanniaan ja jotka investoivat miljoonia dollareita maan kehitykseen.

Kiinalaiset itse hyvin nopeasti oppivat kaiken länsimaita, joten he edustavat eurooppalaisen ostajan toiveita hyvin.

Kiinalainen kylpyamme suihkukaapilla

Johtavat merkit

Harkitse johtavat tuotemerkit, jotka ovat suuressa kysynnässä.

Appollo

Appollo Company edustaa tuotteitaan Venäjän markkinoilla yli vuosikymmenen ajan, on jo pitkään saanut arvokkaan paikan yritysten tason tuotemerkkien joukossa ja sillä on väestön vakaa suosiota. Yhtiö laajentaa jatkuvasti tuotantoaan ja parantaen tuotteitaan jatkuvasti esittelemällä ostajalle erilaisia ​​uutisia.

Bath Apollo SPA

Akryylikylpy vesihieronnalla Apollo

Kompakti kylpy kahdelle

Bath epäsymmetrinen Apollo

Corner Whirlpool Apollo

Kylpypullon vapaasti seisova

Coliseum

Kaupankäyntibrändi Coliseum edustaa yhtiön Coliseum Basia. Yli seitsemän vuoden ajan venäläiset markkinat on toimitettu Coliseum-tuotteilla. Yhtiön toiminnan painopiste on laadunvalvonta, saatavuus ja moderni muotoilu.

Bath COLISEUM

Gemy

Yritys Gemy on erikoistunut porealtaiden tuotantoon. Yritys on perustettu vuonna 1990 Foshanin maakunnan teollisuusalueella. Gemy tuottaa vain laadukkaita akryylilaatuisia tuotteita, joita myydään Euroopassa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Hydromassage kylpy yläpuolella suihku

Kolmiomainen vesihieronta-amme

Suorakulmainen kylpyamme vesihieronnalla

Epäsymmetrinen kylpy Gemi

Soikea seinään asennettava kylpyamme

Punainen mini-uima-allas, jossa on vesihieronta ja valaistus

joki

Brand River - markkinat tunnetaan vuodesta 2001 lähtien. Huolimatta siitä, että tämä on nuori yritys, jokituotteiden laatu ei aiheuta kysymyksiä. Tämän yrityksen tuotteet ovat täysin sertifioituja ja sen laatu vastaa täysin kansainvälisiä standardeja. Yritys on erikoistunut suihkualueiden tuotantoon, joka on valmistettu ympäristömateriaaleista.

Bath peräisin Kiinan Brand River

golf

Yritys Golf tuottaa erilaisia ​​ja suosittuja saniteettituotteiden maailmassa. Toiminnan pääsuunta on kuitenkin vesihierontasuihkun ja kylpylähyttien tuotanto.

Yrityksen uusin innovaatio oli pohjimmiltaan uusi kehitys. Yrityksen insinöörit loivat innovatiivisen mallin, jossa yhdistyvät suihkukaappi ja infrapunasauna, joka on erittäin vaatimaton paitsi Kiinassa, mutta myös kaikkialla maailmassa.

Pyöreä erillinen kylpyamme vesihieronnalla

Suorakulmainen kylpyamme Golf

Ei-standardi kylpyhuone kahdelle

Hot amme Golf-brändistä

Bath tuotemerkistä Golf

Oval kylpy

Huber

Yritys Huber saniteettituotteiden valmistukseen perustettiin vuonna 1968. Tällä hetkellä tämän yrityksen laaja valikoima täyttää minkä tahansa ostajan vaatimukset. Suihkualueet, kylpyammeet, moderni design ja monia hyödyllisiä toimintoja ovat helppokäyttöiset ja kestävät, koska ne on valmistettu vain laadusta ja sertifioiduista materiaaleista.

Suihkukaapit Huber

vela

Kiinalainen yritys Vela tuottaa erilaisia ​​saniteettituotteita, mutta tärkein painopiste on suihkukaapit, jotka laadun, toimivuuden ja suunnittelun suhteen eivät ole mitenkään huonompia kuin kuuluisat eurooppalaiset tuotemerkit.

Kylpyta Vela-yhtiöltä

edut

Optimaalinen "hinta-laatu" suhde saavutetaan sillä, että sertifioidut kiinalaiset akryylikylpykaapit valmistetaan paikallisten tuottajien tuottamasta laadukkaasta valettuisesta akryylistä.

Valikoima yllättää jopa kaikkein rikkain ostajan erilaisilla design-ideoilla, tyyleillä, kooilla ja muodoilla. Kiinan päälliköt rohkeasti käyttävät luovia ideoitaan kiinnittäen erityistä huomiota monenlaisiin mukavuutta koskeviin vaihtoehtoihin, unohtamatta edullisia talousmalleja. On erittäin kätevää, että tällaisissa malleissa on mahdollisuus täyttää asteittain kylpyamme vaihtoehtoilla. Esimerkiksi hankkimalla yksinkertaisin akryylikylpy mahdollisimman vähän teknisellä sisällöllä, voit helposti asentaa lisävaihtoehtoja.

Kiinalainen uima-allas

Akryylinen epäsymmetrinen kylpyamme Kiina

Puu kylpyamme valmistus Kiinassa

Laaja valikoima - muotteja materiaaleihin

Uuden kylpyamme on hyvin monimutkainen ja hankala prosessi. Kuinka tehdä oikea valinta, jotta en kaduisi sen aikana kylvyssä?

Ensinnäkin sinun täytyy päättää, mitä haluat nähdä kylpyhuoneellasi. Moderni kylpymarkkinat ovat niin monipuolisia, että valmistamaton ostaja on erittäin vaikea navigoida.

Määritä kylpy, sen materiaali, josta se on tehty, muoto ja tietysti valitaan valmistaja. Kylpyen tilavuus vaihtelee yleensä 200 litrasta (pieni) 250-300 litraan (suuri). Jotkut valmistajat tarjoavat ja istuma-altaita, joissa on vähemmän kuin 150 litraa.

Perusmuodot ja lajikkeet

Nykyaikaiset kylpylät Kiinasta houkuttelevat ostajia erilaisilla malleilla ja muunnelmilla.

Heillä ei ole klassisia muotoja, vaan monia muita vaihtoehtoja:

 • käsinojat;
 • vaiheet;
 • valaistus;
 • Whirlpool;
 • TV;
 • elektronisesti ohjattu.

Epätyypillisten muotojen kylpylät on yleensä valmistettu tällaisesta universaalisesta materiaalista, kuten akryylistä.

Akryylikulmakylpy portaiden kanssa

Innovatiivinen kylpy KKR-brändistä

Pieni kylpyamme

Mikä kylpyamme olisi suositeltava, on jokaisessa yksittäisessä tapauksessa erikseen päätettävä:

 • Klassisen suorakaiteen muotoiset kylpyammeet Yleisin vaihtoehto tavallisille huoneistoille, joissa on pienet kylpyhuoneet. Tällaiset kylvyt voidaan helposti syöttää pienissäkin huoneissa, lisäksi klassinen kylpy on taloudellisin ratkaisu.
 • Corner kylpyammeet - erinomainen kompromissi niille, jotka haluavat ostaa kylpyamme suurella kapasiteetilla, mutta niissä on pieni kylpyhuone. Tämä kylvyn muoto antaa sinulle mahdollisuuden säästää tilaa säästäen olemasta mukavaa. Hyvin usein myös Kiinassa sijaitsevista kulmasuihkuista on lisäksi vesihierontafunktio.
 • Soikeat kylpylät olettaa tilava huone. Tällaiset kylvyt näyttävät kalliilta ja niitä etsitään sekä seinää pitkin että kylpyhuoneen keskellä. Ovalisen kylpyammeen valinta on melko kallista, sillä sellaiset kylpyammeet on välttämättä varustettu miellyttävällä lisätoiminnolla, kuten valaistuksella, vesihieronnalla ja erityisen kalliilla malleilla - kaikkien toimintojen elektronisella ohjauksella.
 • Pyöreät kylpylät yhdistää rikkauden ja ylellisyyden käsite. Loppujen lopuksi tällaisen kylpyammeen asentaminen vaatii todella valtavan huoneen. Tällaisissa malleissa on porealtaan, vesihieronnan ja monia muita toimintoja.
Kiinalaisia ​​sisustuksia kylpyhuoneen sisätiloissa

Perus valintakriteerit

Tärkeä tekijä valinnassa on materiaali, josta kylpy on tehty:

 • Kylpyammeet valuraudasta ne ovat pitkäikäisyys, erinomaiset korroosionestot, ne pitävät lämpöä hyvin. Ainoa haittapuoli - paljon painoa, on positiivinen puoli - sadan kilon kylpyamme kestää kaiken painon.
 • Steel Baths Edullinen vaihtoehto pienille tulokkaille. Tällaisten kylpyammeiden pääasialliset haitat ovat lyhytikä, noin 10 vuotta, voimakas melu ja erittäin kevyt paino, enintään 25 kg. Myös nämä kylvyt jäähtyvät hyvin nopeasti. Useimmiten terästä käytetään istuma-ammeita, jotka ovat suosituimpia hotelli- ja hotelli-, vuokra-asuntoja.
 • Kylpyammeet akryylistä tällä hetkellä parasta mahdollista modernia putkistoa. Tällaisten kylpyammeiden etuja on enemmän kuin haittoja. Akryyli, kuten valurauta, pitää lämpöä hyvin, ei ole altis korroosiolle, ei ime kalkkia eikä sakkaa kovasta ja likaan vedestä. Vaurioitunut vahingossa akryylisen kylpyammeen pinta voidaan helposti palauttaa. Akryylikylvyn ainoa haittapuoli on se, että se muuttuu yli 80 asteen lämpötiloissa, joten sinun on kiellettävä tällaiset kuumat kylvyt.
 • Muoviset kylpyammeet - Akryylikylpyjen halpa korvaus. ABS-muovi on hauras materiaali, käyttöikä on hyvin lyhyt, enintään viisi vuotta, usein korjauksia ja restaurointia tarvitaan. Löydät ja yhdistät vaihtoehdot - kylpyyn ulkopuolella on akryyliä ja sisäpuolella on muovia. Tällainen hyvä hoito voi kestää hieman kauemmin, mutta ei paljon.
Kylpyhuoneen sisustus Feng Shuin

Sisustus itämaiseen tyyliin

Joten, perusvaatimukset valinta kylpy, joka auttaa sinua valitsemaan optimaalisin osto vaihtoehto.

 • Tarve määritellä saniteettitavaran hintaluokka.
 • Materiaalin valinta, josta kylvyt tehdään, ottaen huomioon tekniset ominaisuudet ensinnäkin, kuten mukavuuden, lujuuden ja kestävyyden.
 • Määritelmä, mitat, muoto ja lisätoimintojen saatavuus.
Loading...