Kylpyhuone Ruostumaton teräs kylpyamme

Kylpyhuone Ruostumaton teräs kylpyamme

Teräsaltaat ovat jo pitkään muuttaneet tuttuamme ominaisuuksina huoneistoissamme. Tämä on valinta niille, jotka päättivät luopua rautakylvyn koska niiden paksut ja ne, joille akryyli kylpyamme - se on kallista. Teräsrakenteet ovat suosittuja kevyen ja alhaisen hinnan vuoksi. Totta, tämä koskee suurelta osin ainoastaan ​​emaloituja teräskylpyjä. Harvat ihmiset tietävät, että tällainen saniteettilaitteisto, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistetut kylpyammeet, on olemassa.

Ruostumaton teräs kylpyamme

Ovalinen ruostumaton teräskylpy

Aikaisemmin ruostumatonta terästä käytettiin lähinnä keittiön altaaseen. Niillä on erinomaiset suorituskykyominaisuudet, joten tätä materiaalia ei hylätty edes uusien, nykyaikaisempien analogien myötä. Ei niin kauan sitten saniteettitavaran sijoitus alkoi näkyä ja muut ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet. Tänään kerromme tästä tästä harvinaisesta ilmiöstä, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kylvystä.

Kylpyhuone Ruostumaton teräs kylpyhuone

makeiset

 • Ruostumatonta terästä pidetään yhtenä hygieenisimmistä materiaaleista, joten ruostumattomasta teräksestä valmistettuja laitteita käytetään aktiivisesti lääketieteellisissä laitoksissa ja ravintoloissa.
 • Emalipinnoite menettää nopeasti alkuperäisen ulkoasunsa, koska se muodostaa halkeamia ja siruja. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kylpy on hyvin siedetty mekaanisella rasituksella, joten monien vuosien ajan (säännöllisen puhdistuksen vuoksi) se näyttää uudelta.
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kylpyammeiden takana on erittäin helppo huoltaa, koska niitä ei ole syövytetty. Hoitaakseen kylpy jopa vahvin puhdistusaineita voidaan käyttää, jotka sisältävät vahvoja kemikaaleja - seurauksena pinta ei naarmuta ja ei muuta väriä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kylpyammeet

Kylpyhuone Ruostumaton teräs kylpyhuone

Kylpyhuoneen suunnittelu ruostumattomasta teräksestä valmistettuun kylpyyn

haittoja

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kylpy on melko "eksoottinen" vesijohtoverkko. Ja jos aiot ostaa jotain tällaista, löytää se myyntiin ei ole niin helppoa.
 • Koska ruostumatonta terästä oleva kylpy on vähäinen hyödyke, hinta vastaa sitä. Nykyään tällainen kylpy maksaa sinulle enemmän kuin samanlainen, emaloitu teräs, valurauta tai akryyli.
 • Ruostumaton teräs, kuten emaloitu, on korkea lämmönjohtavuus. Se lämpenee hyvin nopeasti, mutta se jäähtyy aivan yhtä nopeasti.
 • Kaikista teräksestä valmistetuilla tuotteilla on melkein täydellinen äänieristys. Siksi teräskylvyt muuttuvat jatkuvaksi naapurimaiden tyytymättömyydeksi - juoksevan veden ääni on niin kovaa, että se laskee useita kerroksia. Tämä miinus ei koske kaikkia malleja, modernit kalliit ja eliittikylpyt ovat sisällä ääntä vaimentavaa kerrosta ja niillä ei ole tätä haittaa.

Ruostumaton teräs kylpyamme japanilaistyyliseen kylpyhuoneeseen

Kuinka päästä eroon puutteista?

Jos etuja ruostumattomasta teräksestä kylpyjä eivät suuremmat kuin haitat sinulle, on hyödyllistä tutustua folk tapoja "uudistaminen" halpojen teräs kylpyammeet:

 • Tarjoamme lisää lämpöä ja äänieristystä. Nämä puutteet on helpompi voittaa. Tarvitsemme yhden ilmapallon asennusvaahdosta ja kumihansikkaista. Me puolestaan ​​valmiita asennettavaksi kylpyamme ylösalaisin, laittaa kumikäsine ja kattavat koko kylvyn pinnan sileä, paksu kerros. Odotamme kokoonpanon kuivaamista ja kiinnitämme fontin paikalleen.
 • Lisätään rakennuksen luotettavuutta. Melko usein ruostumattoman kylvyn omistajat valittavat, että laitteen pienen painon vuoksi se on hieman epävakaa. Tällöin kannattaa luopua asennusjaloista ja asentaa kylpyamme tiilipohjaan, mikä lisää luotettavuutta kiinnittämällä se koukkuun seinään.

Teräskylvyn äänieristys

Teräskylvyn äänieristys

Teräs kylpy puupohjaan

tyypit

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kylpyammeiden luokittelu on melko laaja: ne vaihtelevat käyttötarkoituksen, muodon, koon, levyn paksuuden, rakennetyypin, kapasiteetin, valmistajan, lisätoimintojen ja laitteiden saatavuuden / puuttumisen mukaan.

erottaa:

 • Teollisuuden kylpyammeet ovat sellaisia, joita käytetään tuotannossa, esimerkiksi elintarvikkeissa, kemikaaleissa jne.
 • Kotitalouksien kylpyammeet ovat saniteettilaitteita, jotka on tarkoitettu hygieenisten toimenpiteiden vastaanottamiseen.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kylpyt voidaan jakaa kahteen tyyppiin, riippuen kylpyhuonekaluston sijainnista. Istuma-altaat on erityisesti suunniteltu ja suunniteltu lääketieteellisiin toimenpiteisiin. Kallistuva kylpyamme käytetään tavallisesti kotitalouksien tarpeisiin tai yksinkertaisesti rentoutumiseen.

Kaunis kylpyhuone kylpyammeella

muoto

Teräsaltaat valmistetaan yhdestä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta levystä leimaamalla. Tuotannon ominaisuudet eivät salli fontin muotoa, joka on täysin epätavallinen, esimerkiksi kolmiomainen, mutta koko ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kylpyammeiden valikoima on melko suuri.

Vakiomallit, jotka ovat soikeita ja suorakulmioita, ovat aina suosittuja. Tällaisia ​​kylpyjä pidetään yleismaailmallisina, koska niille löytyy paikka missä tahansa huoneessa, riippumatta sen koosta ja asettelusta.

Omistajat tilava kylpyhuone rakastaa suurempia malleja esimerkiksi kulma-amme muodossa sektorin ympyrän tai kylpyamme epäsymmetrinen muoto.

Kulma kylpy ruostumaton teräs kylpyhuoneeseen

Suorakulmainen kylpyamme ruostumattomasta teräksestä kylpyhuoneelle

Soikea ruostumaton teräs kylpyamme

Kulma kylpy ruostumaton teräs kylpyhuoneeseen

mitat

Valinta kylpy mitat ruostumaton teräs on myös erittäin monipuolinen. Minimipituus tuote on valmistettu ruostumattomasta teräksestä 100 cm, maksimi -. 215 cm Kapein kylpy, jonka löysimme tutkimalla erilaisia ​​myyvien verkkokauppojen saniteettitilat, leveys on 65 cm ja laajimmalle - 81 cm.

Suosituin pidetään malleja ruostumattomasta teräksestä pituudeltaan 170-180 cm ja leveys 70-80 cm On näitä vaihtoehtoja voit mukavasti kylpy henkilö mitään mittoja -. Ei vain yksinkertaisesti uimaan, mutta myös mielellään liota lämpimässä vedessä ja tuoksuva vaahto.

Ruostumaton teräs suorakulmainen kylpyamme

Vinkkejä valitsemiseen

 • On suositeltavaa ostaa ruostumattomasta teräksestä valmistettu kylpyamme suoraan myymälästä, sillä vain sinä voit nähdä henkilökohtaisesti valitun tuotteen laadun ja luotettavuuden.
 • Ostaessaan aina kiinnittää huomiota teräslevyn paksuus: sen pitäisi olla vähintään 0,3 cm, ja vielä parempi, jos tuote on paksuudeltaan 0,4 cm tai enemmän.
 • Varmista, että ruostumattomasta teräksestä valmistettu kylpy ei hajoa käytön aikana, testaa se myymälässä. Indeksoi valittu malli ja tarkista, ettei se taipua alla olevan kehon painon alla? Parempi, jos "yrität" kylpy on suurin perheesi jäsen.
Suorakulmainen kylpyamme ruostumattomasta teräksestä kylpyhuoneelle

Kylpyhuone, jossa on pesuallas, kylpyamme ja wc-ruoka ruostumattomasta teräksestä

Suorakulmainen kylpyamme ruostumattomasta teräksestä kylpyhuoneelle

Kiinnitä huomiota ruostumattomasta teräksestä valmistettuun lavuaariin: yhdessä kylpyhuoneen kanssa ne täydentävät tehokkaasti sisustusta.

Ruostumaton teräs pesuallas ja kylpyamme

hoito

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kylpy on melko vaatimaton kunnossapidossa, mutta silti se vaatii enemmän huomiota kuin samanlainen teräsrakenteista valmistettu tuote. Ruostumaton teräs ei pelkää mekaanisia vaurioita ja korroosiota, mutta se on usein muodostettu kalkkia, ja fontti pinta haalistuu ajan.

Näiden ongelmien välttämiseksi sinun on päästävä eroon jäljenteistä vesistöistä ajoissa. Jokaisen käytön jälkeen kylpy tulee pyyhkiä kuivaksi puhtaalla, pehmeällä kankaalla ja kerran viikossa, puhdista se ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla tuotteilla.

Ruostumaton teräs kylpyamme

Ruostumaton teräs kylpyamme, jossa on tyttö

Pyöreä ruostumaton kylpyamme kylpyhuoneelle

Ruostumaton teräs kylpy kylpyhuoneen sisustus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 16