Lasikylpy: “liuottaa” rajat

Lasi-kylpyamme:

Olemme jo pitkään tottuneet siihen, että haja-aineita kuten lasia käytetään usein asuintiloissa. Kuitenkin lasista valmistettu kylpy, ei jätä välinpitämätöntä kaikkein vaativimpiin eksoottisia rakastajia. Tällaiset kylpyammeet näyttävät epätavallisemmilta, eivätkä kaikki päätä luomaan tällaista ihmeä kylpyhuoneessaan.

Elegantti lasikylpy

Mutta epätyypillisten asioiden ja ylellisten sisätilojen faneille lasikylpy on ihanteellinen vaihtoehto sekä estetiikan näkökulmasta että käytännön näkökulmasta.

Kaunis lasikylpy

Lasikylvyn valmistuksessa käytetään erityisen kaksinkertaisen kerroksen suurta luuta, joten on mahdotonta katkaista tällainen tuote. Hämmästyttävä yhdistelmä hienostuneesta helppoudesta ja painottomuudesta sekä laaja mahdollisuudet suunnitteluratkaisuihin yhdistää lasin kylpyamme.

Lasikylpy sisätiloissa

makeiset

Lasikylvyssä on visuaalisesta hauraudestaan ​​ja ekstravagantisesta ulkonäöstä huolimatta useita etuja:

  • säästää tilaa. Jotkut mallit ovat riittävän suuria, mutta visuaalisesti hyvin kevyet ja painottomat;
  • esteettinen ulkonäkö. Läpinäkyvä kylpy sopii täydellisesti lähes mihin tahansa sisätiloihin. Usein asetetaan se huoneen keskelle, jolloin syntyy epätavallinen aksentti;
  • helppoa hoitoa. On hyvin helppoa laittaa kylpyamme pehmeän sienen ja nestemäisten pesuaineiden avulla;
  • ympäristöystävällisyys ja turvallisuus. Lasi on erittäin käytännöllinen ja ympäristöä säästävä materiaali, johon mikrobit eivät kerääntyy ja ruoska ei näy (tietenkin varovasti);
  • vahvuus ja kestävyys. Toiminnallisuutensa mukaan lasikylvet eivät ole alhaisempia kuin akryylimallit;
  • Ominaisuuksiltaan lasipesät pitävät veden lämpötilan pitkään.

Läpinäkyvä kylpy

Lasi-amme

Punainen lasikylpy

Tällainen kylpy on luonnollisesti erinomainen sisustus sisustukseen ja korostaa hienoa makua ja epätavanomaista ajattelua.

Kylpyhuoneen sisustussuunnittelu

haittoja

Kylpy lasi

Yksi kalliista lasikylpyhuoneista

Lasi-kylpyamme

Lasi-ammeella on joitain haittoja:

  • Aseta tällainen kylpy voi olla sekä tilava ja pieni huone. Kuitenkin rajoitettu tila ei anna sinun laittaa kylpyamme keskelle huonetta ja sinun on valittava malli, joka asennetaan lähelle seinää.
  • Monimutkaisempi hoito verrattuna valurauta-, akryyli- ja marmorikylpyihin voidaan myös vähentää puutteiksi.
  • Kyllä, ja lasista valmistettujen kylpyammeiden hinta on melko korkea, joten jokaisella ei ole varaa tällaiseen luksukseen. Toivokaamme, että tällaisten tuotteiden kysynnän lisääntyminen heikentää niiden arvoa.

tyypit

Lasi-altaiden valikoima on hyvin monipuolinen. Suosituimmat olivat ja ovat täysin avoimia malleja.

Lasi voi olla myös matted tai varjossa. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja suunnittelun tarkoituksesta. Tähän mennessä on olemassa myös malleja, jotka yhdistävät eri materiaaleja. Lasi, kylpy, puu, marmori ja metalli voidaan sisällyttää kylpyammeeseen.

Tällaisen hienostuneisuuden hankkiminen on kuitenkin mahdollista vain erikoistuneissa salongeissa tai tilauksesta. On olemassa malleja lasikuppeja, joissa on pohja teräs tai muovi.

Täysin lasivesi

Lasin ja puun kylpyamme

Lasin ja muovin kylpyamme

Lisäksi on olemassa yksinoikeita malleja kylpytuotteita, joissa on käsinmaalatut sivut.

Kylpy maalattu puoli

Kuitenkin lisäksi kirkkaan ulkonäön lasin kylpyamme erikoistilauksesta istutus ja pääntuet, tehdä jo miellyttävä uiminen menettelystä vieläkin enemmän makea.

Lasi-kylpy Milo

hoito

Lasi-putkistoa on helppo käsitellä. Älä unohda vain, että et pääse karkeiden hankausaineiden ja kovien harjojen käyttöön.

Lasi-kylpyhuoneen hoito

On suositeltavaa käyttää pehmeitä sieniä ja nestemäisiä puhdistusaineita tai erikoisruiskuja. Kun pesu on puhdistettu pesuaineella, se jää vain huuhtele puhtaaksi lämpimällä vedellä ja pyyhi pehmeällä liinalla. Jos noudatat näitä lasipintojen puhdistusominaisuuksia, voit säilyttää alkuperäisen läpinäkyvyyden ja houkuttelevuuden kylpyhuoneessa pitkään.

Esimerkki lasikylvystä

Kylpyammeet, joissa on lasisisäkkeet

Kaikki potentiaaliset ostajat eivät voi ylpeillä suurella kylpyhuonealueella, joten voit sijoittaa melko suuren sisäosan. Siksi akryyliset kylpyammeet, joissa on lasilevyt, ovat erityisen suosittuja kaupunkilaisissa huoneistoissa.

Akryylikylpy lasilevyineen

Jos päätät ostaa juuri tällainen kylvyssä, se olisi erittäin huolellisesti, ja muita komponentteja luoda kokonaisvaltainen ja tehokas sisustus, jossa lasia kylpy ottavan paikkansa.

Akryylikylpy lasilla

Joka sopii täydellisesti sisustuksen tulee ylimääräisiä huonekaluja lasista. Altaat ja roikkuu kaapit, tehty käyttämällä lasia täydentävät hyvin sisustus ja on entistä satunnaisia ​​ja kohtuuton.

Luo harmoninen muotoilu auttaa lasin lisävarusteita: saippuaa, lamput, hygieniatuotteiden lasit. Täysin tällaisessa sisustuksessa sopii klassinen peili.

Lasikylpy sisätiloissa

Jotkut valmistajat tuottavat sekä lasikylpy- että kylpyhuonehuonekaluja yhdessä tyylissä. Ne sopivat täydellisesti kylpyhuoneesi sisustukseen tyylikkäästi ja virheettömästi. Lasinpesu sopii erinomaisesti valittuun tyyliin.

Kylpy ja uppoaa yhdestä kokoelmasta

Lue, oppia etuja ja haittoja ja erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja: lasinpesua tutkittiin yksityiskohtaisesti toisessa artikkelissa.

Valmistajat ja hinnat

Lasi- tai lasinäytteitä edustavat Venäjällä paitsi kotimaiset yritykset myös eurooppalaiset ja aasialaiset valmistajat. Valinta merkkien ja mallien on todella vaikuttava: Akvarodos, Albatros, Axor, Akvella, Burgbad, Duravit Ideal Standard, NOVELLINI, FRAP, Jorger, Gemelli Waterlounge, HST, Nautico, Lamxon, Lemen, Pharo, Villeroy & Boch, Veronan ja muut.

Kylpyhuone lasimalli

Kaikki lasi- huonekalujen valmistajat korostavat tällaisten kylpyammeiden mukavuutta ja mukavuutta ja asettavat ne rentoutumispaikoiksi.

Lähes kaikki kylpy mallien mukana valtava määrä lisälaitteita (laitteita vesivoiman, aeromassazhnoe laitteet, erikois- sängyt ja sisäänrakennettu multimedia- ja audio järjestelmät).

Lasi kylpyamme aurinkotuolilla

Yleisesti ottaen on syytä panna merkille, että lasikylpy on ennen kaikkea esteettinen ja tyylikäs elementti ja vain silloin vesijohtotuote. Tämä on tämän haudan perustava ero kaikista muista malleista.

Näkymätön lasikylpy

Tällaisten tuotteiden kustannukset ovat varsin korkeat, varsinkin jos puhumme johtavista muotitaloista.

Hinnat ovat pääsääntöisesti 100 000 ruplaa. jopa useita miljoonia ruplaa.

Lasi-kylpyamme kuitenkin saa erittäin vahvan ja kestävän tuotteen, joka oikeuttaa sen arvon käytön aikana toistuvasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 49 =