Mikä taustakuva voidaan liimata kylpyhuoneessa

Korjaus kylpyhuoneessa ei ole kallis ilo, mutta on viimeistelymateriaaleja, joiden avulla voit laittaa huoneen nopeasti ja viettää pienen määrän. Esimerkiksi seinät voidaan leikata tapetilla. Mitä taustakuvaa kylpyhuoneelle voidaan käyttää - artikkelissa. 

Taustakuvat kylpyhuoneessa - hyvät ja huonot puolet

Tähän asti uskotaan, että kylpyhuone on paras vaihtoehto - keraamiset laatat. Mutta tämä viimeistelymenetelmä vaatii huomattavaa rahaa, paljon työtä. Näin ollen vähimmäisaika, jolle tällainen viimeistely lasketaan, on 10 vuotta. Sattuu, että laatat eivät muutu 20 vuoden ajan tai kauemmin. Kaikki eivät ole tyytyväisiä tällaiseen vakauteen. Muoti koriste- ja sisustustarvikkeille muuttuu nopeasti, ja me kaikki haluamme, että talomme on tyylikäs ja kaunis.

Lisäksi on olemassa toinen vivahde, joka olisi otettava huomioon uusien rakennusten asuntojen omistajat: keraamisten laattojen viimeistely on erittäin kovaa. Hiljattain rakennetuissa taloissa rakennuksen kutistuminen voi johtaa halkeamiin.

Seinäpaperit kylpyhuoneelle

Seinäpaperit kylpyhuoneelle

Nämä syyt ja se, että laatta näyttää liian "kylmäksi", ajattelevat, mitä muuta kuin laatat voit viimeistellä seinät kylpyhuoneessa. Yksi budjettivaihtoehdoista on kylpyhuoneen taustakuva. Ne maksaa useita kertoja halvempia laatat (jopa kalleimmat vaihtoehdot), liimaa nopeasti. Kaikki tämä mahdollistaa maalipinnan muuttamisen kerran vuodessa tai jopa useammin. Väsynyt tai tapetin menetetty houkuttelevuus - korvataan.

Tällä ratkaisulla on haittoja. Ensinnäkin - taustakuvassa on valittava erityisiä, jotka voivat normaalisti tuntea itsensä huoneissa, joissa on korkea kosteus. Toinen - suoraan veden kanssa kosketuksissa olevilla alueilla seinät on yleensä viimeistelty muilla kosteutta kestävillä materiaaleilla. Useimmiten laatat asetetaan näihin vyöhykkeisiin, ja toisissa - taustakuvaa käytetään. Mutta on vielä vaihtoehto - suojata taustakuva läpinäkyvällä lasilla tai muovilla.

Muutama vaihtoehto

Muutama vaihtoehto

Taustakuvaksi kylpyhuoneen palvella kauemmin, on syytä liimaa ne erityisellä liimalla. Kosteissa tiloissa käytettäville formulaatioille annetaan antibakteerisia lisäaineita, jotka estävät homeen ja sienten kehittymisen.

Tyyppien tapetti kylpyhuoneeseen

Kaikki taustakuvat eivät ole käytettävissä märissä tiloissa. Esimerkiksi paperi- tai paperipohjaiset kylpyammeet eivät ole sopivia. Voit liittää ne, mutta ne menettävät nopeasti houkuttelevuutensa, kylvyn tai kuuman suihkun jälkeen ne imevät kosteutta. Koska, vaikka paperi taustakuva ja edullinen käyttää niitä kylpyhuoneessa ei ole sen arvoista. Poikkeus - kosteutta kestävä pestävä tapetti. Mutta tämä on taloudellinen vaihtoehto, joka soveltuu esimerkiksi maanmökkiin tai puutarhataloon.

Suojaa tapettia suorasta kosketuksesta veden kanssa voi olla lasilevyjä tai läpinäkyvää muovia

Suojaa tapettia suorasta kosketuksesta veden kanssa voi olla lasilevyjä tai läpinäkyvää muovia

Ei-kudotut fleecekäsineet

Flizeliinejä kutsutaan usein taustakuvaksi kuitukankaalla, johon käytetään erilaisia ​​pinnoitteita (useimmiten vinyyli tai paperi levitetään ei-kudotulle kankaalle). Mutta tässä tapauksessa puhumme erityisesti flizeline-tapetista kuitukankaalla. Ne eivät pelkää kosteutta, joten niitä voidaan käyttää kosteissa tiloissa. Tämäntyyppiset "vaatteet" seinille ovat: