Kynnyksen valinta ja kokoaminen kylpyhuoneessa

Kynnyksen valinta ja kokoaminen kylpyhuoneessa

Kynnys kylpyhuoneessa - asia, ensi silmäyksellä, ei ollenkaan pakollista, niin monet haluavat tehdä ilman sitä. Itse asiassa tällaisen meloen läsnäolo on välttämätön edellytys, jota säännellään rakennuskoodeilla ja sääntöillä.

Oikea kylpytakynnys

kaivata

Jos esimerkiksi aloitit kunnostuksen, jonka seurauksena kylpyhuoneessa ja muussa huoneistossa olevat lattiatasot muuttuivat samaksi, tällaisia ​​BTI: n muutoksia ei ehkä koordinoida. Tietenkin, jos et aio osallistua asuntoosi, niin et voi välittää siitä, että kunnostaminen on virallisesti hyväksytty.

Elämä ei kuitenkaan pysähdy, ja ajatus asuntojen myynnistä ja uuden ostamisen voi syntyä melko odottamattomasti. Jotta vältetään kehityksen suunnitteluun liittyvät vaikeudet, korjaukset olisi suoritettava kaikkien sääntelyasiakirjoissa esitettyjen vaatimusten mukaisesti.

Ei kynnystä kylpyhuoneen ja käytävän välillä

Kylpyhuoneessa tarvittava kynnys on ensinnäkin tarpeen lopettaa tai ainakin pysäyttää veden virtaus ja suojata jäljellä olevat huoneet tulvasta vuodon sattuessa. Vaikutus on voimakkaampi, jos pohjan 15-20 cm seinät kylpyhuoneessa tarjoavat vedenpitävyyden.

Joten oven tärkein tehtävä on estää "tulvien" leviäminen koko asunnossa. Lisäksi se luo lisäeristystä, koska ovi on tiukemmin kiinnitetty aukkoon. Sisätilakynnys estää myös vesisuihkun tunkeutumisen kylpyhuoneeseen, epämiellyttäviä hajuja ja pölyä.

Vedenpitävä kylpyhuoneessa

On huomattava, että kynnysarvon lisäksi on useita vaihtoehtoja tämän ongelman ratkaisemiseksi. Joten, voit järjestää eron tasojen välillä lattian kylpyhuoneessa ja käytävällä. Tällöin kylpyhuoneen lattia voi olla käytävällä lattian alle 15-20 mm tai päinvastoin. Kynnyksen sijaan voit rakentaa sujuvan kaltevuuden kohti kylpyhuoneen. Kaikki nämä vaihtoehdot edellyttävät, että paljon enemmän resursseja - aikaa, työtä ja rahaa kuin asennus sisustus kynnyksen, joten jos et ole kovin kokenut rakentaja, sinun kannattaa kokeilla ja ratkaista helpoin ja edullisin tapa.

Täydellinen kynnys kylpyhuoneessa

vaatimuksista

Kylpyhuone - tämä on talon erityinen huone, joten kaikki tämän huoneen kalusteet ja varusteet on valittava erittäin huolellisesti. Kylpyhuoneelle on ominaista korkea kosteus ja usein lämpötilan muutokset. Tämän seurauksena - kondensaation muodostuminen ja muotin ulkonäkö. Korjauksessa käytettyjen materiaalien on oltava kosteutta kestäviä, eivät pelkää lämpöä tai kylmää, ja myös pestä hyvin pesuaineilla.

Kynnys, jonka edessä on laatat

Siksi kylpyhuoneen kynnyksen rakenne ja pinta on hyvin harkittava. On toivottavaa, että se on monoliittinen rakenne ilman aukkoja ja halkeamia. Sen on oltava vahva ja kestävä, sen on oltava vettä hylkivä, mutta samanaikaisesti ei liukas. Lisäksi se olisi valmistettava kestävistä, kulutusta kestävistä materiaaleista ja tietysti sopusoinnussa kylpyhuoneen ja käytävän viimeistelyyn. Tehtävä ei ole helppoa, mutta selviämme!

Kylpyhuonehuoneet käytävien puolella

Me valitsemme materiaalin

Ensimmäinen askel on selvittää, mihin kynnyksemme tehdään.

Kelkkojen tuottamiseen käytetään monenlaisia ​​materiaaleja:

 • teräs, ehkä kestävin materiaalein. Tällaiset kynnet ovat erittäin vaikeita vahingoittaa tai murtaa. Voit ostaa teräskynnyksiä metalliväriin tai maalata millä tahansa muulla värillä.
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kynnykset ovat melko harvinaisia, paljon useammin ruostumatonta terästä, koska sen kauniin hopeinen viimeistely, seinät tai huonekaluja on leikattu.
 • pronssi on tehty yksinomaan tilauksesta, koska tämä materiaali on erittäin kallista. Voit kuitenkin ostaa alumiinin kynnykset, maalattu "pronssin alla". Ne ovat paljon halvempia, mutta ne eivät poikkea ulkonäöstä.
 • messinki - materiaali ei myöskään ole halpa, mutta se on hyvin kaunis. Huokoset ovat erittäin kestäviä ja kestäviä.
 • Alumiiniset kaihtimet - Kevyt ja edullinen. On olemassa monia erilaisia ​​värejä.
 • Puiset nastat löytyy useimmiten. Tämä johtuu siitä, että tällainen kynnys voidaan helposti valita värin avulla puuoviin. Puu on kaunis ja ympäristöystävällinen materiaali. Puukynnykset voidaan helposti tehdä käsin. Tämän vuoksi tammi ja mänty sopivat parhaiten. Nämä kovat ovat kova ja kulutusta kestävä.
 • Muoviset kynnysarvot - kaikkein kaikkien saatavilla. Myymälöissä on tuotteita, jotka on valmistettu muovista, kaikki värit ja koot. Ne ovat halpoja, näyttävät esteettisesti miellyttäviltä, ​​mutta niiden käyttöikä ei ole kovin suuri, joten ole valmis siihen, että näiden monien vuosien varret on vaihdettava.
 • Betonikynnys Onko pääomatuote, joka luotettavasti suojelee asuntoa tulvan sattuessa. Voit tehdä tämän rajan itse. Viimeistelevänä kerroksena käytetään yleensä laattoja tai laminaatteja.

Suosituimmat puuta, metallia, muovia ja betonia koskevat kynnysarvot.

Kynnys on viimeistelty laattoilla ja alumiinikulmalla

Alumiinikynnys kylpyhuoneessa

Muovinen kynnys kylpyhuoneessa

Puinen kynnys kylpyhuoneessa

Liukuu laminoituun paperiin

Swabit kylpyhuoneessa

Posliini kylpyhuoneessa koristeltu mosaiikki

Vanhan kynnyksen purkaminen

Jos aiot rakentaa uuden kynnys ei ole tyhjästä, vaan vanhan sijasta, on loogista olettaa, että vanha kynnys on ensin purettava. Koska kynnys on perusteellinen tuote, sen purkamiseen tarvitaan vakavia työkaluja - pieni romu, vasara ja haavasaha.

Aloitamme siitä, että haarukan käyttö sahtaa sen sivuilla ja murtaa keskimmäisen osan varovasti. Yritä tehdä se mahdollisimman tarkasti, jotta ovi tai opaali ei vahingoitu. Lisäksi särmän ja vasaran avulla poimitaan kynnyksen jäljellä oleva osuus.

Vanha kynnys kylpyhuoneessa

Valmistelutyöt ja tarvittavat välineet

Jotta kynnys asetettaisiin kylpyhuoneelle sujuvasti ja päällikön työn tulos jäisi ilman fyysisiä vammoja, sinun täytyy varustaa itsesi hyvin.

Valmista työvaatteet, jotka peittävät kädet ja jalat ja kengät (jota et pidä mielessäsi), laita päällesi korkki tai side. Silmien suojaaminen erikoislaseilla, joita rakentajat käyttävät. Työskentele käsineillä.

Tarvitset myös seuraavia työkaluja:

 • Astia, jossa laattaliima sekoitetaan;
 • yleensä;
 • rakennustaso;
 • lovettu lasta;
 • kumi-spatula;
 • tavallinen laastari;
 • perforator ja bulgarialainen suuttimella, joka on suunniteltu toimimaan posliinista.

Ennen työn aloittamista valmistele kaikki tarvittavat materiaalit. Ota ensin mitat ja leikkaa laatat haluamasi koon mukaan. Kynnyksen viimeistelyyn sopivin keraaminen graniitti on sama kuin kylpyhuoneen tai käytävän lattia. Sitten noudattamalla ohjeita vaivaa laattaliima. Tuloksena olevan massan johdonmukaisuuden tulisi olla yhtenäinen, samanlainen kuin nestemäinen hapankermaa.

Valmistellaan alustavat työt perustamalla pohja: me puhdistamme sen pölystä ja lian, käsittelemme ensimmäisen kerroksen.

Mittaamme männyn korkeuden

Työn vaiheet

Valmistetun betonipohjan osalta on tarpeen muodostaa sillat. Teemme tämän laastilla.

Työjärjestys:

 1. Aluksi on tarpeen tehdä puupalloja, jotka toimivat sementtilaastarin rajoittajina ja samalla luo tulevan kynnyksen muodon.
 2. Sementti ei tartu puupaneeleihin, kääri ne sellofaanilla.
 3. Täytä sitten tuloksena oleva lomake sementtiseoksella ja täytä sääntö.
 4. Säädämme oven korkeuden rakennustason avulla.
 5. Seuraavaksi sinun on odotettava, kunnes levitys on täysin kuiva. Tämä voi kestää useita päiviä, jolloin betonia on kostutettava säännöllisesti vedellä halkeamien ilmenemisen estämiseksi.
 6. Sen jälkeen, kun seos kuivuu ja kovettuu, poistamme levyt ja puhdistamme kynnet yrittäen tehdä pinnan mahdollisimman tasaiseksi.
 7. Meidän on asetettava kynnys kaikille puolille.
Kylpyhuoneen oven asennus

Seuraavassa vaiheessa peitetään ovi, jossa on posliinista valmistettuja laatat:

 1. Käytä lovettu lasta, levitä liimaa laattaan, aseta se pohjaan ja paina sitä muutaman sekunnin ajan.
 2. Laattojen välinen etäisyys tasoitetaan erityisillä muoviristeillä. Älä unohda käyttää rakennustasoa!
 3. Rakennustöiden päättymisen jälkeen käsittelemme saumoja sävyllä laastilla. Tätä tarkoitusta varten on suositeltavaa käyttää kumista valmistettua lastalla ja poistaa ylijäämäseos vaahtopesulla.

Lopullisen rakenteen vahvuus varmistetaan yksinkertaisella napautuksella - äänen on oltava sama kaikkialla. Jos tietyissä paikoissa puhaltaa ääntä enemmän, niin et voinut välttää aukkojen muodostumista ja niiden yläpuolella oleva laatta voi nopeasti haljeta.

Valmis kuistit kylpyhuoneessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 35