Bordovy-kylpyhuone - harmonia ja hienostuneisuus | asiaoss.info

Bordovy-kylpyhuone – harmonia ja hienostuneisuus

Bordovy-kylpyhuone - harmonia ja hienostuneisuus

Joskus kylpyhuoneen viimeistelyn valinnassa et halua tavanomaisia ​​ja jo kyllästyneitä yhdistelmiä. Jos etsit menestyksekästä, houkuttelevaa ja alkuperäistä väriä kylpyhuoneen sisustukseen, mieti huoneen sisustusta viininpunainen väri. Onko kannattaa käyttää viininpunainen väri kylpyhuoneen suunnitteluun? Miten claret-kylpy vaikuttaa moodiin? Millaisia ​​kukkakavereita kannattaa lisätä claret? Ymmärrämme.

piirteet

Claret-värissä, ruskean ja punaisen seoksen sävyt, jotka vaikuttavat sen ominaisuuksiin:

  • Punasävyjä pidetään tulisina, niitä viitataan elämän, rakkauden, rohkeuden, voiman symboleihin. Punainen asteikko on jännittävä vaikutus.
  • Ruskeassa päinvastoin, huomaa rauhoittava vaikutus. Tämä väri symboloi perinnettä ja luottamusta.

Näiden värien yhdistelmä viininpunainen antaa sinun lisätä sisustukseen kaikki punaisen edut, mutta samalla välttää jännittävää vaikutusta. Tällainen sisustus on juhlallinen ja juhlava. Se näyttää punaiselta, näyttää upealta ja ylelliseltä, mutta ruskean sävyn ansiosta se on rauhallisempi ja kypsempi.

Beige ja beige laatat kylpyhuoneessa

Bordeaux-väri ei aiheuta impulsiivisia tekoja, mutta ei myöskään tarpeettomasti rentoutua. Tällaisessa sisätilassa voit keskittyä ajatuksiisi ja lisätä äänesi.

Huomaa myös, että viininpunainen sävyt kuuluvat eliitin sisustukseen. Se on pitkään ollut kodeissaan ja pukeutua sävy käyttää vain henkilöt, joilla on ollut valta, sillä vain kuolevainen kuten värin käyttö kiellettiin.

Viini kylpyhuone beige

Lauta kylpyhuoneessa

Bordellon kylpyhuone muut kukat

Psykologinen vaikutus

Viininpunainen kylpyhuoneessa ei saanut täysin rentoutua, mutta voit kerätä ajatuksia, koska psykologinen vaikutus tämän väri on tilaamista ideoita, muodostumista filosofinen asenne, vapaus kiirettä ja hermostuneisuutta päätöksiä ja tuomioita.

Bordo kylpyhuone - upea laatta

Suunnitteluvihjeitä

Huomaa, että viininpunainen voi olla melko monipuolinen väri, joten varo sitä käytettäessä.

Claret laatta kylpyhuoneessa

Yhdistelmä eri sävyillä johtaa monipuoliseen viininpunainen sävyyn:

  • Koska viininpunainen viitataan lämpimään mittakaavaan, sen yhdistäminen muihin lämpimiin väreihin on paras vaihtoehto viimeistelyyn.
  • Älä unohda, että ylimääräinen viininpunainen voi painaa ja lopulta ärsyttää. Joten suunnittelemalla viininpunainen kylpyhuoneen sisustus, älä unohda maltillisuutta.
  • Tarjoavat kylpy viininpunainen sävyjä esteettinen ulkonäkö lisävarusteena peili kaunis runko, koripajukorit, pörröinen matto ja pyyhkeet.
  • Pehmentää seinien viininpunainen sävy helpottaa kevyestä puusta valmistettuja huonekaluja.

Upeat yhdistelmät

Valkoinen

Valkoiset ja bordeauxet yhdistetään täydellisesti mihin tahansa huoneeseen, etenkin kylpyhuoneessa, jossa on valkoinen putkisto. Kiitos naapuruston kanssa valkoinen viininpunainen näyttää iloisempi. Kiiltävä valkoiset seinät ja valkoinen suihkuverho antaa viininpunainen viimeistely majesteettinen ja energinen ilme, poistamalla sen "painovoima" ja "ylimielisyyttä."

Yksi näiden värien onnistuneista yhdistelmistä on viininpunainen marmorinen valkoinen. Voit sisustaa huoneen visuaalisella jakautumalla kahteen osaan - kirkkaasta viininpunainen sävy alhaalta ja seinien kevyt marmoripää. Tämän menetelmän ansiosta katot näkyvät visuaalisesti korkeammiksi.

Valkoinen marmorinen kylpyhuone

Bordovy ja beige - kylpyhuone

Valkoinen ja viininpunainen kylpyhuoneessa

Ruskealla

Lisää viininpunainen ruskea on yksi suosituimmista yhdistelmistä. Vaikka tämä sisustus näyttää melko ylellinen, mutta vaatimaton. Burgundin pinta sopii ylimitoitettuun kylpyhuoneeseen ja melko tilavaan huoneeseen. Muuten viininpunainen-ruskeat värit sisustetaan usein maalaustyön koristeluun.

Viini ruskea kylpyhuone

Claret ja ruskea kylpyhuone

Viini ruskea kylpyhuone

Beige

Viininpunainen ja beige liitos tarjoaa kylpyhuoneen entistä lempeämmän sisätilan. Harmony näyttää myös yhdistelmä bordeaux ja terrakotta. Vähiten vaikuttava on maroon-kylpyhuone, jossa kumppanin väri, jossa maitomainen ilmestyy.

Beige ja maroon kylpyhuone

Beige kylpyhuone ja maroon kylpy

Burgundi ja beige

Muilla väreillä

Yhdistelmä "bordeaux + musta" lisää vaikeutta ja osoittaa hyvän maun. Tämä yhdistelmä on erittäin rohkea, joten se ratkaisee vain kokeiluja, mutta harvoin jää pettyneeksi. Lisäksi käyttämällä näitä värejä voit helposti suorittaa kaavoituksen. Jos makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen tällaista yhdistelmää ei voida kutsua menestyksekkääksi, kylpyhuoneessa viininpunainen-musta pinta näyttää erittäin hyvältä.

Bordeauxin pesuallas valkoisilla huonekaluilla

Harmaa kirsikka kylpyhuoneessa

Burgundin beige kylpyhuoneessa

Lauta kylpyhuoneessa

Beige ja maroon kylpyhuone

Lauta kylpyhuoneessa

Jos puhumme muista tummista sävyistä, sitten viininpunainen vihreä yhdistyy täydellisesti. Koska tällaista tummien sävyjen yhdistelmää kutsutaan nopeasti ärsyttäviksi, sitä ei suositella huoneisiin, joissa henkilö pysyy pitkään. Joten kylpyhuone, tämä yhdistelmä on varsin sopiva.

Lisäämällä viininpunainen vaaleanpunainen, saat lämpimän ja lempeän ilmapiirin, kun vaaleanpunaiset sävyt pehmentävät kyllästettyjä bordeauxia. Toinen hyvä lisä burgundiin on sen lievempi persikka varjossa. Jos haluat lisätä säästöä sisätiloihin, sitä voidaan täydentää myös vaaleanharmaalla värillä. Mutta viininpunainen ja kulta tai hopea yhdistävät, lisää kylpyhuoneen sisätilat ylellisemmäksi.

Suosittelemme lukemaan artikkelimme: punainen kylpyhuone.

Loading...