Chalet-tyylinen kylpyhuone | asiaoss.info

Chalet-tyylinen kylpyhuone

Chalet-tyylinen kylpyhuone

Ranskalaista sanaa "chalet" kutsutaan yleensä pieneksi rakennukseksi, joka on valmistettu puusta, jolla on tunnusomaista ylittävä katto. Chalet - eräänlainen kansallinen Sveitsin asunto, on tullut suosittu, kiitos Alpine keinona kaupungeissa.

Chalet-tyyliin yleensä rakennettu maalaistalo tai pieni, kodikas hotelli. Chaleta ei tarvitse rakentaa kokonaan puusta, usein ensimmäinen kerros on kiveä. Huolimatta siitä, että ensimmäinen mökkejä oli paimentamassa majoja (tämä on käännetty tätä sanaa), moderneja rakennuksia rakennettu tähän tyyliin, eivät näytä talon köyhille. Chalet on yleensä kiinteä, kaksikerroksinen, kolmikerroksinen rakennus, joka on sisustettu nykyaikaisten mukavuutta ajatellen.

Talo chalet tyyliin

Nykyään chalet tyyli ei vain taloja itse suoritetaan, mutta myös erilliset huoneet. Suunnittelun trendi on tullut niin suosittua, että jopa kaupunkilaisten omistajat pyrkivät luomaan kotonaan sisätilat, jotka muistuttavat lumen peitossa olevia Alppeja. Suosittelemme, että aloitat tavallisen asunnon muuttamisen alppitaloksi kylpyhuoneesta.

Kylpyhuone chalet tyyliin - puiset katot, iso kylpyamme, kiviseinät ja lattiat

Tyylin ominaisuudet

Chalet-tyyliin liittyy paljon maaseudun ja eko-tyyliä, mutta silti se on melko alkuperäistä. Harkitse huoneen sisustuksen ominaispiirteet, jotka on valmistettu chalet-tyyliin:

  • Puu ja kivi peruskartongin materiaaleina. Muut sisustuselementit näistä materiaaleista ovat myös tervetulleita, esimerkiksi puupalkkeja katon alla tai liesi lämmönlähteenä.
  • Lattiavalaisimia lukuun ottamatta koko kalusteet, mukaan lukien huonekalut ja ovet, on valmistettu luonnonpuusta tai jäljitelmistä.
  • Mökin tyyli ei auta sisustuksen hienostuneisuutta. Huonekalut ja vesijohto valitaan yksinkertaisimmilla, perinteisillä malleilla. Todelliset retro- tai vanhukset ovat tervetulleita.
  • Pehmeät, rauhalliset värit. Sekä koristeluissa että kalusteissa käytetään pääasiallisesti luonnollista väripalettia.

Makuuhuoneen kylpyhuone - perusmateriaalit - luonnonkivi ja puu

Tyyli-alppitalo kylpyhuoneessa - puu, lasi

Kuka tekee?

Jokaisessa suunnassa on faneja ja vastustajia; tyylikkäät mökit - ei poikkeusta. Maaseudun romantiikkaa modernin asunnon sisustuksessa ei ole kaikkien mieltymys. Seuraavassa on kategorioita ihmisiä, jotka tuntevat tämän tyylin niin mukavalta kuin mahdollista.

Joten, chalet-tyylinen sisustus sopii sinulle seuraavissa tapauksissa:

  • Jos voit vain levätä luonnon ja mieluummin viettää lomaa mökillä tai kylässä: hengittää raitista ilmaa, kävely metsässä, höyrysauna ja nauttia muiden herkkuja Country Living.
  • Jos olet fani ski ja muita talviurheilulajeja. Tällöin chalet-tyyliin suunnitellun huoneiston sisustus muistuttaa koko vuoden ympäri hiihtokeskusten ihastuttavista sydämistä.
  • Jos ajatuksesi ymmärrystä on käyttää luonnonmateriaaleja, yksinkertaisia, kiinteitä huonekaluja ja minimaalinen sisustus.

Kylpyhuone chalet tyyliin - rauhallinen harmaa-valkoinen värimaailma, puu ja kivi

Väriratkaisut

On odotettavissa, että talon tyyliin, joka on luonnostaan ​​lähellä maalaistaloa, luonnolliset värit ovat suositeltavia. Tämä pätee paitsi viimeistelyaineisiin, myös huonekaluihin ja lisävarusteisiin. Koska käytämme puuta ja kiveä seinille ja lattioille, on ilmeistä, että pintapäällysteessä kaikki ruskean ja harmaan sävyt hallitsevat.

Valkoinen ja kiviseinät chalet-tyylisessä kylpyhuoneessa

Puiset pinnat kylpyhuoneessa chalet tyyliin

Mökin sisustuksessa tyylikkäästi sisustettu puu on tavallisesti myös puuta, joten se on väriltään harmonisoitu seinien kanssa. Ruskea, punainen, viininpunainen, beige - tässä värimallissa on huoneen sisustus toteutettu.

Kivitalot vuoristohuoneessa

Puinen reunakivi kylpyhuoneen tyylisessä chaletissa

Puinen reunakivi kivillä altaat kylpyhuoneessa chalet tyyliin

Puun ja kiven väreissä on alppityyliin sopivia muita värejä, kuten valkoinen, tummanvihreä, sininen, keltainen. Mutta näitä sävyjä on käytettävä erittäin huolellisesti, sillä villin valoinen, neutraali väripaletti on suositeltavin, käytännössä ilman kirkkaita pisteitä.

Vihreä laatta seinillä kylpyhuoneessa tyylillä chalet

valaistus

Muistatko, millaista valaistusta kylätaloilla? Se ei ole kirkas, valo ei osu silmiin, lamput eivät yleensä sytytä kaikkia huoneen kulmia. Tämä on se, että sinun on saavutettava suunnittelemalla valaistus kylpyhuoneessa, joka on sisustettu tyylillä.

Emme kuitenkaan saa unohtaa, että tämä on moderni kylpyhuone, jossa vietämme paljon aikaa, mukaan lukien kauneudenhoitomenetelmät. Siksi jotkin alueet, esimerkiksi peilin lähellä, pitäisi korostaa hyvin.

Jos haluat pitää valon mykistyksen, voit luopua pääkattovalaisimesta ja katkaista valaistuksen vyöhykkeillä seinävalaisimilla. Sisällyttämällä ne kaikki samaan aikaan, saavutat hyvän, yhtenäisen valaistuksen. Ja jos haluat hämärän, melkein intiimin valon, riittää valaisemaan vain yksi kiinnikkeistä.

Puiset palkit, kattovalaisimet ja kalkittu seinät kylpyhuoneessa chalet tyyliin

Puiset katot, yksi metalli lamppu, kalkittu seinät, kivilattiat - chalet-tyyliin kylpyhuone

Kynttilät, joissa on chalet-tyyppinen kylpyhuone

Chalet-tyylisessä kylpyhuoneessa on valittava yksinkertaisimmat ja kompakteimmat valaisimet. Erinomainen ratkaisu on valonheittimet, jotka lähes eivät vie tilaa ja mahdollistavat huoneen valaistuksen asteen.

Spot valo puinen katto palkit kylpyhuoneessa chalet tyyliin

Sisustus ja tarvikkeet

Muotoilun elementit kylpyhuoneen sisustuksessa, joka on valmistettu alppityyliin, muistuttavat myös siitä, että se oli lähtökohta tämän tyylin muodostumiselle. Alppien vuoristojen ja kylien luonne heijastuu paitsi poikkeuksellisen luonnollisten viimeistelyaineiden, myös lisävarusteiden valintaan.

Kylpyhuone chalet tyyliin - yhdistelmä kivi ja puu

Esimerkiksi mökeissä on perinteisesti varustettu metsästysmuistot - täytetyt eläimet. Tietenkin kylpyhuoneessa tällainen sisustuselementti ei ole paikallaan. Ensinnäkin se sijaitsee paikassa, joka on kylpyhuoneessa jo ilman paljon, ja toiseksi tällaiset tuotteet eivät yksinkertaisesti ole pysyviä kosketuksissa veden ja höyryn kanssa. Jos haluat tehdä tiettyä väriä kylpyhuoneen sisätiloissa, rajoittakaa itsesi seinälle ripustettujen hirvirenkaiden kanssa. Ne eivät voi vain koristella huoneen, vaan ne toimivat myös pyyhkeiden haltijoina tai ne muodostavat perustan alkuperäisen lampun luomiselle.

Seashells kivi kylpyhuoneessa chalet tyyliin

Sisustustekijät maalausten muodossa, maljakot kylpyhuoneessa tyylin mukaan

Myös Alppien kasvistoa ja eläimistöä kuvaavat kuvat ja hahmot ovat tervetulleita. Yritä valita sellaiset tuotteet, jotka korkealla kosteudella eivät aiheuta haittaa.

Suunnitteluominaisuudet

Perinteisesti chalet tyyliin, seuraava päättyy: lattiat luonnonkivestä laatat, seinät vuorattu puu, katto, myös puu tai valkoista rappausta. Mutta kivilattia maksaa hyvä määrä, lisäksi jatkuvasti kylmä kivi - ole paras vaihtoehto kylpyhuoneeseen, jossa me usein mennä paljain jaloin. Paras ratkaisu on keraamiset laatat, tyylitelty luonnonkiveksi. Se ylläpitää kosketusta kosteuteen ja on paljon parempi kuin kivi pitää lämpöä. Ja jos asennat kylpyhuoneessa järjestelmä "lämmin lattia", tulee olemaan täynnä tunnetta kävelee auringon lämmitetty kivi tai laudoista.

Luonnonkivi levyt lattialla, puiset seinät kylpyhuoneessa chalet tyyliin

Puiset huonekalut puinen - Chalet kylpyhuone

Tällaisessa kylpyhuoneessa olevien huonekalujen tulisi olla mahdollisimman pieniä - juuri tarvitsemaan tarvittavat asiat. Tässä tapauksessa sen pitäisi olla yksinkertaisin: nykyaikaiset upotetut mallit ja kiiltävät pinnat eivät ole ristiriidassa huoneen yleisen tyylin kanssa.

Mitä tulee putkistoon, sinun on myös valittava yksinkertaisimmat mallit perinteisistä materiaaleista - valurauta, akryyli ja saniteettitavarat. Asiantuntijat neuvovat valitsemaan kylpyhuone tyylin chalet ei ole valkoinen, ja beige vesijohto. Monet mieluummin peittävät tällaiset kylpyhuoneen nykyaikaiset ominaisuudet, kuten pesukone tai suihkukaappi, jossa on puisia levyjä ja säleitä. Kokeile, se käy erittäin epätavalliseksi!

Yksinkertaiset geometriset muodot kiven nieluja kylpyhuoneessa chalet tyyliin

Stone lattiat ja seinät, puiset huonekalut kylpyhuoneessa chalet tyyliin

Ainutlaatuisen sisustuksen luominen

  • Kuten muissakin muissa samankaltaisissa tyyleissä, chalet käyttää aktiivisesti käsitöitä. Se voidaan tehdä sekä omilla kädillä varustetuilla puukoteloilla että hyllyillä ja käsintehtyjä tarvikkeita. Esimerkiksi neulotut matot, ompeltuna lampunvarjostimet lampuille jne.
  • Chaletissa on usein ruukkukasveja ja kylpyhuone ei ole poikkeus. Valitse sisäkukat, jotka sietävät hyvin kosteutta ja istuttavat ne karkeisiin saviastioihin.
  • Talon huonekalut ja putkityöt kylpyhuoneessa, joka on valmistettu alppitalossa, täytyy välttämättä olla kosketuksissa antiikin. Jotta emme voi hukata kalliita suunnittelumalleja, voit saavuttaa tämän vaikutelman omalle. Käyttämällä nahkoja voit luoda kaavioita ja luovuuteen myymälöissä on valtava valikoima lakkoja ja maaleja, joiden avulla voit nopeasti pukea pintoja.
Sisustus kylpyhuoneessa chalet tyyliin

Loading...