Kuinka luoda hiljaisuutta ja lämpöä kylpyhuoneessa? | asiaoss.info

Kuinka luoda hiljaisuutta ja lämpöä kylpyhuoneessa?

Kuinka luoda hiljaisuutta ja lämpöä kylpyhuoneessa?

Kylpyhuoneen suunnittelussa otetaan huomioon monia tekijöitä, joista tärkein on mukavuuden ja harmonian saavuttaminen. Kylpyhuoneessa vietämme huomattavan osan ajastamme, joten kannattaa ottaa vastuullinen asenne tämän huoneen korjaukseen. Tuo itsesi järjestykseen tai vain rentoutua on aina mukavampaa mukavassa, viihtyisässä ilmapiirissä, joka on miellyttävä silmään. Siksi sinun pitäisi muistaa joitakin sääntöjä, kun luodaan viihtyisä kylpyhuone.

kriteerit

Kun luot kylpyhuoneessa täytyy ensin selvittää, mitä tavoitteita haluat saavuttaa, mitä tyyliä parhaiten sopii sinulle, ja sitten myöhemmin verrata jokaisen toive toimivuuteen, mukaan lukien kaikki tarvittavat tekijät miellyttävä harrastus.

Kaksi tärkeintä kriteeriä on otettava huomioon: käytännöllisyys ja hygienia. Yhdessä niiden kanssa tässä luettelossa on yleensä laittaa toiminnallisuutta ja estetiikkaa.

Kylpyhuone mukavasti

Monin tavoin mukavuus riippuu pienistä asioista - valaistuksen, lämpötilan, värin, materiaalien valinnan, pienten osien lukumäärän ja paljon muuta.

Jokaisella pienellä asialla on paikka

On tärkeää levittää koko kylpyhuoneen tilaa järkevästi määrittelemällä paikka jokaiselle esineelle mahdollisimman suuren mukavuuden saavuttamiseksi. Esimerkiksi, Koukut pyyhkeille sijoitetaan kätevästi etäisyydelle, joka on yhtä suuri kuin ulosvedetty käsivarsi kylpyhuoneesta ja pesualtaan, ja pienet hoitotuotteet, kuten puuvillalevyt - määritellä koristeelliseen laatikkoon täydentämällä sisustusta ja sijoittamalla peilin lähelle.

Mukavuutta ja mukavuutta kylpyhuoneissa

Toimiva kylpyhuone

Kylpyhuone mukavasti ja toimivaa

Nämä pienet asiat auttavat sinua sulkemaan mahdollisuuden tarpeettomiin liikkeisiin ja vähentämään aikaa.

Toisaalta sinulle, oleminen tällaisessa kylpyhuoneessa tulee vielä miellyttävämmäksi ja mukavaksi.

Lämmitetään lattiaa

Yksi tärkeimmistä vaatimuksista on kylpyammeen lämpö. Erityisen miellyttävä kylvyn lähtiessä on lämmin kerros. Nykymaailmassa on monia erilaisia ​​lämmittimiä, joista löydät sinulle sopivan. Nykymaailmassa on monia erilaisia ​​lämmittimiä, joista aina on oikea sinulle: mineraalivilla, vaahto, vaahto, polyuretaanivaahto.

Kylpyhuone, jossa on lattialämmitys

Styroksi ja penoplex

Ennen lattian eristyksen tulee olla vedenpitävä pinta.

Seinissä oleva kosteus on ennemmin tai myöhemmin lattialla, mikä vaikuttaa haitallisesti muotoiluun. Tämän ongelman ratkaisemiseksi materiaalit peitetään tai peitetään erikoismateriaaleilla.

Polyfoam kylpyhuonepohjaan, kuten eristys

Lattialämmityksen lämpeneminen penokleksomilla

Mineraalivilla

Jalostetuista lattioista ja materiaaleista laatikon rakenne muuttuu. Eristysmateriaalin päälle, joka on kiinnitetty lattialla.

Mineraalipuvunvilla lämpimän kylpyhuoneen lattiaan

Polyuretaanivaahto ruiskuttamalla

Muista, että kylpyhuoneen lattian taso ei saa ylittää muiden huoneiden kerrosten tasoa, tulvien sattuessa, niin kauan kuin mahdollista viivästyttää veden kerääntymistä kylpyhuoneessa.

Lattian lämmin lattia polyuretaanivaahdolla

Sähkö- ja vesilämmitysjärjestelmät

Lämmin lattia voi olla sähköinen tai vesipohjainen. Kylpyhuoneessa neuvoo asentaa lämpimän kerroksen järjestelmä, jotta vältetään lämmittimen paksut kerrokset. Sähköinen lämmin kerros on muodostettu lattiakaivon alla olevan lämmityskaapelin ansiosta ja vesilämmitys johtuu putkista, jotka kiertävät lämpimän veden. Lattialämmitysjärjestelmän ja lattiapäällysteen välissä on vahvistustekniikka. Tällaisella lattialla käytetään useimmin laattoja.

Lue lisää lämpimästä kerroksesta kylpyhuoneessa toisessa artikkelissa.

Lämmin vesipohjaiset lattiat kylpyhuoneessa

Sähkölämmitteiset lattiat kylpyhuoneessa

Lämmin lattiat kylpyhuoneen alla olevien laattojen alla

Väri ja rakenne

Pienissä huoneissa on äärimmäisen mahdotonta käyttää tummia ja tyydyttyneitä sävyjä, mikä tekee niistä vielä pienemmät.

Jos haluat silti käyttää tummia värejä, sisällytä sitten fantasia ja voittaa ne peileillä, kiiltävällä laatalla tai kipsillä.

Erittäin viihtyisä kylpyhuone

Kaikki muut värit, kuten pastelli, kahvi, kerma sävyt, norsunluusta, karamelli, makea violetti, vaalea lila, valkoinen väri sopivat täydellisesti kylpyhuoneeseen, joten se vielä mukavampaa ja houkutteleva.

Kylpyhuone viihtyisäksi lepoalueeksi

Kaunis kylpyhuone

Kodikas pieni kylpyhuone

Seinien rakenteen pitäisi olla hyvä saada valoa, Tätä varten voit käyttää erikoista valaistus hajallaan.

Tärkeintä on, että kun valo on päällä, ei ole mitään tunnetta pienestä tilaa varjojen vuoksi.

Pienet kodikkaat kylpyhuoneet

Tekstiilit, kukat ja muut tarvikkeet

Runsaasti tekstiilejä kylpyhuoneessa luo vaikutelman coziness ja lämpöä. Se voi olla kuin kaikenlaisia ​​pyyhkeitä ja verhoja kylpyhuoneessa, mattoja, kylpytakkeja ja tavaraa.

Mukavuus ja kauneus kylpyhuoneessa

Tekstiilissä suljetun kylpyhuoneen mukavuus

Mukavat kylpyhuoneet

Kesäaikaan tuoreet tuoreet kukat läpinäkyvillä lasimaljoilla koristellaan täydellisesti.

Kauniin kodikas kylpyhuone

Voit myös koristella seinät koostumuksilla tekokukista valitsemalla sopivat sävyt.

Kukat kylpyhuoneessa antaa houkuttelevuutta

Pienet mukavat kylpyhuoneet

Kukat ja tarvikkeet kylpyhuoneeseen

Hieman mysteeri lisää kynttilöitä keraamisiin kynttilänjalkoihin järjestettynä tietyssä järjestyksessä. Tällöin ei ole tarpeen käyttää niitä aiottuun tarkoitukseen, vaan ne täydentävät täydellisesti sisätilaa ja sammutettua muotoa.

Kynttilät ja kukat sisustuksen sisustukseen

Valaistus ja aromi

Ihanteellinen vaihtoehto kylpyhuoneelle on valon voimakkuuden säätötoiminto, jotta se olisi kirkas liikeasioiden, ja kun tehdään kylpyhuone - enemmän hämmentynyt, rentouttava.

Valaise kodikas kylpyhuone

Viihtyisän kylpyhuoneen aromi on yksi tärkeimmistä ainesosista.

Voit rentoutua kova päivä kylpyhuoneessa, voit lisätä hieman miellyttävää aromaattista öljyä. Heidän valintansa on suuri - vaaleanpunainen, laventeliöljy, vanilja, santelipuu, oranssi. Voit piristää, voit ostaa aromaattisia öljyjä tuoksu kuusen, eukalyptuksen tai mintun.

Aromiset koostumukset kylpyhuoneen mukavuutta varten

Kodikas kylpyhuone iloksi

Rauhoittaa kylpyhuoneen tuoksuja

Vain luoda viihtyisä tunnelma voit käyttää muita tuoksuvia laitteita - tuoksuvia kynttilöitä tai tikkuja.

Lisävarusteet, jotka luovat viihtyisän kylpyhuoneen

Luominen mukavasti suuressa huoneessa

Suuret huoneet hyötyvät siitä, että ne voivat majoittaa paljon huonekaluja ja lisävarusteita. Mutta tämä suuri koko on myös huono näkökulma houkuttelevuuteen ja mukavuuteen. Niitä on vaikea saavuttaa valtavassa huoneessa.

Huoneen visuaaliseen pienentämiseen voit voittaa muotoilu tummilla väreillä. Syvä ruskeat värit ja jalo viininväriset sävyt osoittavat hienostunutta makua ja ovat erittäin suosittuja nykyaikaisessa suunnittelussa.

Seinien ja lattioiden laatat voivat poiketa toisistaan. Sisustuselementtien on korostettava väreillä.

Mukavuuden suuri kylpyhuone

Suuri, mutta mukava kylpyhuone

Kodikas ja erittäin kaunis kylpyhuone

Kaunis kylpyhuone sisustus

Kylpyhuone, viihtyisästi sisustettu

Kylpyhuone on valmistettu mukavuudesta

Rahat, peilikuvake ja muut elementtejä voidaan tehdä samalla tyylillä ja väreillä. Suuri tila mahdollistaa sen sijoittamisen paljon huonekaluja, voit hyödyntää tätä ja sovi sisustukseen suuri kaunis vaatekaappi tai siisti sohva.

Mukavuus ja mukavuus iso kylpyhuone

Korkeat katot korostuvat lampuilla, jotka lasketaan lattialle.

Ominaisuudet järjestely pieni kylpyhuone

Pienessä huoneessa on viisasta käyttää jokaista senttimetriä, ja mieli hävittää lisävarusteet.

Seinät ovat parempia maalata vaaleissa sävyissä. Suuri peili lattialle kauniissa kehyksissä sopii täydellisesti ja visuaalisesti auttaa lisäämään tilaa.

Pienin kylpyhuoneen mukavuuden pääindikaattori on toimivuus.

Pieni mutta erittäin mukava kylpyhuone

Käytä vain välttämättömiä esineitä, joita voidaan käyttää etuna. Erityinen tunnelma luo roikkuvat pienen valokuvan tai maalauksen seinille, jotka on sijoitettu samaan kehykseen. Mukavuus antaa kirkkaan verhon tai maton.

Kuvat pienenä kylpyhuonekaluna

Se kannattaa harkitse tarkkaan materiaalin valintaa, joka luo suurimman mukavuuden. Teräksen ja kromin tarvikkeet näyttävät vähemmän mukavuuksilta kuin puuta.

Materiaalit pienen kylpyhuoneen mukavuuteen

Pienet ja mukavat kylpyhuoneet

Kodikas ja toimiva kylpyhuone

Jos kylpyhuoneessa on ikkuna, älä kiirehdi peittämään sitä, koska luonnonvalo näyttää erittäin edulliselta pienessä huoneessa ja antaa tiettyä mukavuutta, mukavuutta ja lämpöä.

Suosittelemme lukemaan: kaunis kylpyhuone.

Loading...