Kylpyhuone valkoinen ja punainen värimaailma

Kylpyhuone valkoinen ja punainen värimaailma

Ei moderni huoneisto voi tehdä ilman kylpyhuone. Emme kuvittele olemassaoloamme ilman tätä pientä (ja kenenkään ja ei) kodin kärkeä. Kaukana kukin meistä ajattelee, mikä väri ratkaisu valita kylpyhuoneen suunnitteluun. Ja turhaan! Taidokkaalla valikoimalla viimeistelymateriaaleja, värit, sisustus, voit tehdä itsestäsi kodikas paikka. Erittäin tehokas varinat on valkoinen ja punainen kylpyhuone.

Punainen väri yksityiskohtaisesti

Yhteinen mielipide on mielipide kylpyhuoneessa sinisistä, valkoisista sävyistä. Mutta eikö sinä sitä mieltä, että tällainen värijärjestys ehdottaa sairaalaosaston ajatusta? Suunnittelijat käyttävät usein kirkkaita värejä projektinsa kehittämisessä. Ja tässä tapauksessa punainen väri on erittäin sopiva.

Punainen aksentti kylpyhuoneessa

Punainen väri valkoisessa kylpyhuoneessa

punainen ja valkoinen kylpyhuone

Punainen on energian, dynamiikan, sitkeyden väri. Siksi käytä sitä kylpyhuoneen sisustuksen elementteissä hyvin huolellisesti. Paljon punaista väriä aiheuttaa raskauden tunteen. Siksi tärkeintä ei ole liioitella sitä. Tämä pätee ensisijaisesti pieneen kylpyhuoneeseen.

Jos sinulla on pieni kylpyhuone, punainen väri tulee ottaa käyttöön mahdollisimman pieneksi ja korostaa joitain yksityiskohtia sisustuksesta: kiinnikkeet, putkityöt, verhot.

Punainen pieni kylpyhuone

Punainen itse on valoisa ja hallitseva. Sen vuoksi sitä ei saa käyttää samanaikaisesti muiden kirkkaiden värien kanssa. Muussa tapauksessa tyyli ei ole sellainen, ja sellainen design-kaaos, joka ei tuota tällaisen kylpyhuoneen omistajaa esteettiselle ilolle ja mukavuudelle. Paras vaihtoehto on valkoinen-punainen kylpyhuone pienillä mustilla aksentilla.

Valkoinen ja punainen kylpyhuone musta

Punainen väri vähentää visuaalisesti tilaa ja kun se on hyvin sisustuksessa, huone menettää mukavuusään. Yritä kokeilla kirkkaita aksentteja. Punainen ylä- ja mattapallot ovat win-win -vaihtoehto. Voit ostaa kirkkaita pörröisiä froteepyyhkeitä, punaisia ​​värejä, mattoja ja verhoja punaisia ​​sävyjä. Valkoisen kehyksen peili näyttää hämmästyttävältä, jos lisäät sen kehykseen muutaman punaisen hehkulampun.

Lisävarusteet valkoisessa kylpyhuoneessa

Punainen yläosa kylpyhuoneessa

Punainen verho valkoisessa kylpyhuoneessa

Plus tällaiset kokeet ovat se, että se ei joudu kovasti perhebudjettiin. Ja jos et pidä punaisen värin läsnäolosta, voit aina poistaa sen tai korvata sen haluamallasi tavalla.

Punaisten huonekalujen käyttö on myös sopivaa kylpyhuoneessa, mutta tässä tapauksessa sen värin on oltava tumma ja syvä. Tällaiset huonekalut on yhdistettävä valkoisiin putkiin. Lisävarusteet hopea väri lisää hienostuneisuutta tällaiseen sisätilaan.

Punainen huonekalu valkoisessa kylpyhuoneessa

Suosittelemme lukemaan artikkelimme: punainen kylpyhuone.

Valkoisten huonekalujen läsnä ollessa putkistoa voidaan käyttää punaisena, yhtenäisessä tyylissä. Totta, se ei ole halpa, mutta omaisuuttasi ja ylellisyyttä kylpyhuoneessa tässä tapauksessa tarjotaan.

Jos haluat käyttää kahta tai kolmea väriä mallissa, on tärkeää noudattaa niiden prosenttiosuutta ja määräävää asemaa. Yksi väri on väistämättä vallitseva ja tämä on 60-80% koko värin läsnäolosta. Älä yhdistä niitä yhtäläisiin mittasuhteisiin. Muussa tapauksessa häiriö ja kaaos tunnetaan.

Kolmivärinen kylpyhuone

Kun valitset hallitsevan, ohjata luonne. Valkoinen on rauhallisuuden väri. Punainen on sen täydellinen vastakohta. Siksi on tärkeää löytää tasapaino suhteessa. Ja jos olet henkilö, joka kärsii väsymyksestä ja stressistä, on parempi käyttää punaista väriä minimaalisesti. Sitten saat kylpyhuoneen, jossa voit turvallisesti levätä kovalla työpäivällä.

Lattian ja katon suunnittelu

Seinien katto ja osa on jätettävä valkoiseksi. Valkoinen katto korostaa korkeutta, värillisestä katosta on puristusvaikutus. Voit valaista katto punaisilla LEDillä ja valkoisilla seinillä asettaa punaisen laatta neliömetriä kohti valkoista tilaa 1 tai 2 laattaa. Yleensä punaiset elementit valkoisella pohjalla näyttävät erittäin mukavalta, mutta niiden ei pitäisi olla liikaa.

On myös mielenkiintoista katsoa kylpyhuoneessa maalata punaisia ​​värejä, ja voit käyttää sen eri sävyjä: tummasta punaisesta valoon. Toinen mahdollisuus käyttää punaista laattaa on mennä seiniin. Se näyttää erittäin vaikuttavalta ja odottamattomalta.

Seinäkoristeet valkoisessa kylpyhuoneessa

Punainen lattia valkoisessa kylpyhuoneessa

Punainen katto kylpyhuoneessa

Esittele mustan sävyt

Lisää glamouria ja hienostuneisuutta voi käyttöön musta. Lattialle voidaan asettaa laatat mustia tai punaisia.

Hyväksyn, että taitava punainen, musta ja valkoinen yhdistelmä tuo kaikki mahdolliset tilat korkealle tasolle. Mutta parametri "yhdistelmä", ehkä, on tässä tapauksessa käytettävissä vain asiantuntijoille. Jotta levätä kylpyhuoneessa runsaasti mustia ja punaisia, se ei todennäköisesti toimi. Yleensä suunnittelijat ovat ehdottomasti vastaan ​​musta kylpyhuone. Mutta putkisto on musta, monet sanovat: "Kyllä".

Musta valkoinen ja punainen kylpyhuone

Tiili koristelu

Erittäin kaunis tekstuuri luo punainen tiiliseinä musta ratkaisu. Musta ja punainen taustakuva on varjostettu valkoisilla marmorilla.

Täysin tehdä punatiilisen seinän ei ole sen arvoista. Riittää, että tehdään pieni elementti ja sisustus toistetaan uudella tavalla. Dynaaminen kylpyhuoneesi voi antaa punaisen tiiliseinän, joka sijaitsee yhden metrin korkeudella lattiasta.

Tiiliseinä valkoisessa kylpyhuoneessa

Asiantuntijaneuvonta

Koska valmistajat tarjoavat meille erittäin suuren valikoiman punaisia ​​sävyjä, on erittäin tärkeää noudattaa seuraavia sääntöjä:

  1. Punainen ja valkoinen kylpyhuone on paras vaihtoehto. Sisustus ei näytä raskalta, on levätä. Voit lisätä tähän punertavaa ja suklaan sävyä. Ne lisäävät lämpimän ja mukavuuden punaista väriä.
  2. Kylmät sävyt, punaiset (karpunkanväriset, harmaasävyiset) edellyttävät yhdistelmää toisella värillä, koska ne aiheuttavat sekaannuksen elementin. Sinun tulisi lisätä hieman valkoista sekä harmaa, joka voi olla keinotekoisen kiven koristelussa.
  3. Ruby-, kirsikka-, granaattiomena-sävyjä voidaan turvallisesti käyttää viimeistelyyn kylpyhuoneessa valkoisena, pitäen tasapainon. Hopeanvärisen värisävyt palauttavat sisätilat, ja se toistaa uusia värejä. Kohokohta on kaunis mosaiikki lattialla.
Valkoinen ja punainen kylpyhuone hopealla

Punainen ja valkoinen kylpyhuone

Valkoinen marmorinen kylpyhuone

Kylpyhuone, jossa on punainen väri, tarvitsee erityistä valaistusta. Valon ei pitäisi olla liian kirkas ja se tulee yhdestä pisteestä. Paljon parempi, jos kylpyhuone ei ole yksi, mutta useita valaistuslaitteita. Yksi valolähde pilata kaiken luomasi sellaisen rakkauden. Voi, se on punainen.

Vaihtoehdot seinien koristelemiseksi laatat, tapetit ja mosaiikki

Muotoilussa seinät käyttävät usein seinämaalauksia punaisen värin tai mosaiikki.

Mosaiikki punainen kylpyhuoneessa

Luodaksesi jonkinlaisen paneelin (jos kylpyhuoneen koko sallii) voit käyttää vedenpitävää tapettia upeimmista kuvioista ja piirustuksista.

Kiiltävät kiiltävät elementit eivät myöskään häiritse mallia. Tärkeintä - älä ota heitä pois. Kaikki on hyvää maltillisesti. Ja jos noudatat tätä sääntöjä, saat tyylikkään ja alkuperäisen suunnitelman uloskäynnin.

Punainen ja valkoinen kylpyhuone

Tile punainen ja valkoinen kylpyhuone

Punainen ja valkoinen taustakuva kylpyhuoneessa

Näyttää siltä, ​​että punaisella värillä ei ole tarkoitus tuoda henkeä lepoon, mutta käyttää sitä maltillisesti aiheuttaa yleisesti hyväksytyn vastakohtaisen vaikutuksen.

Kylpyhuoneen ja kylpyhuoneen koristelu punaisella ja valkoisella värimallilla on vaikea tehtävä. Se vaatii huolellista ja huolellista valintaa kaikista sisustuselementteistä. Mutta samanaikaisesti ponnistuksesi palkitaan suuresti: sinulla on kotona pieni omaperäinen mestariteos, johon panostettiin niin paljon työtä, rakkautta ja huolellisuutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =