Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä m. – käytännöllisyys ja mukavuus

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä m. - käytännöllisyys ja mukavuus

Kylpyhuoneen pinta-ala 5 m² on melko yleistä nykyaikaisissa kodeissa, mutta sen järjestelyssä monet ihmiset ovat ongelmia. Vaikka tällaista kylpyhuonetta ei voida kutsua pieneksi, on usein epäselvää, kuinka tyylikäs ja samalla se kykenee koristelemaan sitä. Kuitenkin mukava, käytännöllinen, toimiva ja kaunis huone samanaikaisesti on todella todellinen tehtävä.

väri-spektri

Suurin vaikeus kehittää kylpyhuoneen suunnittelu ei ole kovin suuri alue ei ole rajallinen alue, mutta ilman pääajatusta. Mutta vaikuttava ja ainutlaatuinen muotoilu voidaan luoda myös hyvin pienessä huoneessa. Päätehtävänä on visuaalisesti laajentaa huoneen rajoja. Jotta voit ratkaista sen, sinun on valittava oikeat materiaalit ja tietää joitain suunnittelutekniikoita. Ensinnäkin puhumme oikeasta värivaihtoehdosta.

Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Jos kylpyhuone ei ole kovin tilava, se ei veloita sinua tekemään sitä valkoiseksi tai vaaleaksi. Voit käyttää helposti pimeässä ja kylmissä sävyissä, esimerkiksi sininen, sininen, tumma ja muut. Tässä väreissä huone näyttää tarpeeksi kodikas. Mutta ylisuurissa huoneissa käytettävät ruskeat ja punaiset sävyt eivät ole sen arvoisia, koska ne visuaalisesti vähentävät sitä.

Suunnitteluominaisuudet

Melko suosittu ratkaisu tietylle kylpyhuonealueelle on uudistumista. Yhdistelmä kylpyhuoneesta, jossa on käytävä, wc tai vaatekaappi, antaa sinulle enemmän tilaa luovuuteen. Mutta älä unohda tarvetta saada lupa.

Suurempi kulma-amme (mutta ei uima-allas rajoitetun alueen vuoksi) on menestynein valinta. Tällaisessa kylpyhuoneessa voit rentoutua mahdollisimman paljon ja jos haluat uida yhtiössä rakkaasi kanssa.

Asunnon kylpyhuone on 5 m²

Kylpyhuone 5 m² m - pohjapiirros kulma-ammeella

Kylpyhuone 5 m² M kulma-ammeella

Yritä saada yksi esine yhdelle seinälle. Yritä maksimoida lattia niin, että siinä on minimaaliset saniteettitavarat ja kalusteet. Pieni huone on myös tärkeä valaista koko tilansa.

Suunnittelussa kylpyhuoneessa rajoitat vain sellaisia ​​hetkiä:

 • Kanavien sijoitus ilmanvaihtoon ja oviin.
 • Paikat putkien liittämiseen (vesi ja viemäröinti).
 • Sähköjohdotuksen turvallisuus.

Ennen kuin teet korjauksia, muista tehdä suunnitelmia huonekalujen ja saniteettituotteiden sijainnista, mieti läpi kaikki yksityiskohdat.

Kylpyhuoneen ulkoasu

Käytännön vinkkejä

Löydät parhaan vaihtoehdon olemassa olevien laitteiden sijoittamiseksi huoneeseen, jossa on 5 neliömetriä. m., voit käyttää sisätiloissa käytettäviä erikoisohjelmia.

Ennen kuin alat käsitellä huoneen sisustusta, sinun on huolehdittava vanhojen putkien ja vanhojen putkien vaihtamisesta. Vain tämän jälkeen on tarpeen aloittaa huoneen lattian, seinien ja katon loppuunsaattaminen ja siirtyä sitten valitun tyylin suorituskykyyn.

Suihku kylpyhuoneessa

Jos haluat sijoittaa putkiston korjauksen jälkeen eri tavalla, se auttaa joustavien putkien käyttämistä.

Ennen viimeistelyä seinien ja lattian pinnan tulee tasoittaa betoniseoksen avulla, koska kylpyhuoneen viimeistely on useimmiten keraamista laattaa, koska se on edullinen ja laadukas materiaali, jolla on laaja valikoima.

Kuitenkin kylpy voidaan myös koristella seinäpaneelit, marmori, maali, tapetit, kivi ja muut materiaalit.

Kylpyhuone 5 m² M - päättyy

Laatta kylpyhuoneessa 5 m² M

Kylpyhuoneen sisustus 5 m² M

Kuitenkin vain kevyiden laatat kykenevät heijastamaan esineitä, mikä on suuri apu avaruuden visuaalisessa kasvussa. Tällaisella materiaalilla kylpyhuoneesi näyttää tilalta.

Valkoinen kylpyhuone 5 m² M

Tässä on muutamia vinkkejä kylpyhuoneen omistajille 5 neliömetriä. m.:

 • Jos suunnittelet laitetta lämpimään kerrokseen, voit poistaa pyyhkeen seinästä ja tehdä tilaa kaappeille ja hyllyille.
 • Jos kylpyhuoneen ovi avataan sisäänpäin, harkitse sen korvaamista liukuvalla mallilla.

kaavoitus

Kylpyhuoneen pinta-ala on 5 neliömetriä. m. Voit valita 2 vyöhykettä, ja jos wc asennetaan huoneeseen, vyöhykkeiden tulisi olla 3.

Vedenkäsittely suoritetaan yhdellä vyöhykkeellä, ja toinen on suunniteltu hygieeniselle toiminnalle ja virkistäytymiselle.

Kaavoituksessa käytetään sellaisia ​​visuaalisia tekniikoita kuin:

 • eri kuvio tai väri seinät,
 • haara koristeellinen raja,
 • erilaiset lattialaatat,
 • taittuva näyttö,
 • eri väliseinät.
Kylpyhuone Zoning

Kylpyhuone Zoning 5 m² M

Kylpyhuoneen väliseinät - väliseinät

Poistamme tarpeetonta

Kun olet asentanut kylpyhuoneen putkistoihin, huonekaluihin ja koneeseen, vapaa lattia-ala on edelleen hyvin pieni. Tämä antaa tunnetta rajoitetusta tilasta, jolla voit selviytyä, jos yrität maksimoida vapauttaaksesi lattiaa. Ongelma ratkaistaan ​​seinähuonekalujen valinnalla, jalkojen kylvöillä, riippuvien vesijohtojen avulla. Tämä ei heikennä huoneen toimivuutta, mutta visuaalisesti huone näyttää tilavammalta.

Suspendoidut kylpyhuonekalusteet

Suspensoidut hyllyt ovat parempia valita lasin ja kaapit tarjoavat peiliovet. Nämä kohteet eivät näytä hankalalta pienen kylpyhuoneen sisustuksessa.

Viimeistelyasetukset

Pieni kylpyhuone olisi leikattava keskikokoisilla laatoilla. Laattojen sijainnin muuttaminen voi luoda erilaisia ​​visuaalisia tehosteita, esimerkiksi pystysuoraa muurausta käyttäen, katot voidaan visuaalisesti korottaa, ja vaakasuoran muurauksen avulla tehdään tilaa laajemmalle.

Laatoja voidaan käyttää eri väreissä samoin kuin yhdessä värivaihtoehdossa.

Värien valinnassa - jos vaaleat värit avustavat tilaa, pimeällä on kyky visuaalisesti pienentää neliömetriä. Materiaali voi myös erota sen alkuperästä sekä tekstuurista. Usein paikoissa peilin lähellä, kulho tai kylpy paikka korostaa.

Koristeet lähellä peiliä kylpyhuoneessa 5 m² M

Kun viimeistely kylpyhuoneen pinta-ala on 5 m laatat olisi myös otettava huomioon tällaisia ​​vivahteita:

 • Sisustus on harmonisempi ja tehokas koristellessasi kiiltäviä laatat. Hän lisää valoa ja ymmärrystä huoneeseen. Kuitenkin kimmoisilla pinnoilla älä liioittele sitä.
 • Erinomainen moderni ratkaisu voi toimia mosaiikina. Kylpyhuone, joka on sisustettu niin pienillä elementeillä, on tilava ja viihtyisä.
 • Laatoittaminen laattojen viereen, huone myös visuaalisesti laajenee. Käytä tätä tekniikkaa, kun koristelet lattiaa.
 • Kun huoneen yläosa on tummempi kuin pohja, päin vastoin päin vastoin silmämääräisesti kapea tila.
 • Suurten piirustusten tai paneelien 5 m²: n kylpyhuoneissa ei ole sopivaa.
Kylpyhuoneen suunnittelu 5 neliömetriä

Kylpyhuone 5 m² M - laattapinta, kaavoitus

Kylpyhuone 5 m² M - beige

Saniteettitekniikka

Etsitkö putkiston ylimitoitettuun kylpyhuoneeseen, harkitse näitä vinkkejä:

 1. Valittaessa putkisto on tarkastella tarkasti kulmikas malleja.
 2. Jos päätät suihkun sijaan kylpyamme, voit ottaa tallennetun paikan pesukoneeseen.
Kylpyhuone 5 m² M - suihku ja pesukone

Jos kylpyhuoneessa on paljon huonekaluja, kannattaa miettiä tilaa:

 1. WC-altaan saranoitu malli eroaa pienemmistä kooista. Tällainen WC-astia voi myös sisältää bideettitoiminnon. Toinen vaihtoehto erillisen bidetin vaihtamiseksi on asentaa hygieeninen suihku. Se ei vie paljon tilaa ja se voidaan asentaa pesualtaan tai seinälle.
 2. Kylpy on pieni huone on valita istua tai nurkkaan. Jos perheellesi ei ole pitkän aikavälin uimaveden ystäviä, kannattavin ja järkevä ratkaisu on suihkukaappi. Moderniin malleihin, joissa on suuri kuormalava, voidaan yhdistää toimintoja, suihkuja ja kylpyjä. Tällainen suihkukaappi säästää tilaa ja sisustaa pienen kylpyhuoneen.
 3. Pienen huoneen pesuallas voi olla kulmikas tai kapea. Aseta pesuallas niin, ettei se ole oven vastaista. Nyt on olemassa malleja kuoreista, joiden avulla voit asentaa sen alle kaapin tai pesukoneen.
Pieni kylpyhuone 5 m² M

Kylpyhuone 5 m² M - tilan järjestäminen

Kaunis kylpyhuone 5 m² m

koristelu

Kylpyhuoneen täydentäminen erilaisilla tyylikkäillä elementeillä ja lisävarusteilla, älä unohda peilejä. Ne, kuten lasiset läpinäkyvät osat, edistävät ilmavampi ulkonäköä ja tilan laajentamista. Paremman toimivuuden varmistamiseksi peilillä tulisi olla peililevy sekä sisäinen valaistus.

Myös kylpyhuonepyyhkeet, matot, koripohjat, huonekasvit ja muut elementit voivat toimia kylpyhuoneen sisustuksena. Pienessä kylpyhuoneessa ripusta läpikuultava verho kylpyyn eikä matta.

Kaunis pesuallas kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneiden lisävarusteet

Kylpyhuoneiden lisävarusteet

valaistus

Se voidaan toimittaa kolmella osalla:

 • yleinen valaistus (esimerkiksi valaisimet kattoon),
 • valaistus kylpyhuoneen vyöhykkeellä (LEDien avulla)
 • kaksi seinävalaisinta virkistysalueella (niitä tarvitaan hygieenisten ja WC-menettelyjen yhteydessä).

Erilaisten valaistustasojen ansiosta voit myös jakaa vyöhykkeet huoneeseen ja visualisoida seinät laajemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3