Kylpyhuoneen suunnittelu Hruščovassa pesukoneella

Kylpyhuoneen suunnittelu Hruščovassa pesukoneella

Pienet huoneistot, ns. Hruščov, ovat melko yleisiä. Kotitalouksien huoneet ovat niin pieniä, että sinun on usein luovuttava monista tarpeellisista asioista. Kuinka hoitaa asentaa useita neliömetrejä tarvittavia kodinkoneita ja miten ajatella kylpyhuoneen muotoa Hruščovassa pesukoneella?

Pesukoneen asennus työtason alle

Lisääntynyt alue

Ensinnäkin on tarpeen tehdä toimivaltainen uudelleen suunnittelu kylpyhuoneessa, sinun täytyy miettiä tarkasti, miten rationaalisesti järjestää kaikki tarvittavat elementit huoneen, koska ominaisuudet koko huoneen ja sisustus. Loppujen lopuksi Hrusovin kylpyhuoneen suunnittelu ei ole niin yksinkertaista pienen alueen vuoksi.

Paras ratkaisu ongelmaan tässä tilanteessa on yhdistää kylpyhuone ja wc. Jos on mahdollista, on myös hyvä käyttää osaa käytävästä tai käytävästä, koska kaksi tai kolme neliömetriä eivät koskaan ole tarpeettomia modernissa kylpyhuoneessa.

Toinen ominaisuus vanhoista asioista on viestinnän valitettava sijainti, Tässä suhteessa kylpyhuoneen uudistamisen yhteydessä useimmiten sinun on muutettava asettelu kokonaan, etukäteen huolellisesti harkitut tarvittavan putkiston sijainnin. Pienten kylpyhuoneiden suunnittelussa on parempi valita saniteettituotteita pienoiskoossa ja kulmassa.

Yhdistetty kylpyhuone

Käytä mini-putkistoa pienessä kylpyhuoneessa

Kone on rakennettu kaappiin

Suihku tai kylpyamme

Äskettäin, tehden korjauksia kylpyhuoneessa, kylpy välittömästi korvataan suihkulla. Mutta monet ihmiset eivät edes ajattele, että suihkulla ei ole vain etuja vaan myös miinus. Kuitenkin kuin kylpy. Ennen kuin päätät korvata kylpyamme suihkulla, se ei haittaa painaa hyviä ja huonoja puolia.

Kylpyhuone suihkulla

Suihkukaapit:

 • tiheys, mikä on erittäin tärkeää pienissä huoneissa. Asennettaessa suihkua vapautuu tilaa, joka ei aina riitä.
 • toiminnallisuus, koska useimmat mallit on varustettu näillä tai muilla lisätoiminnoilla.
 • talous - suihkussa, säästät arvokasta aikaa ja vettä.

Mutta on haittoja, jotka joissakin tapauksissa voivat olla ratkaiseva peruste:

 • Riippuu vedenpaineesta. Monet lisätoiminnot, esimerkiksi hydromassage, toimivat vain riittävän vahvalla vesipäällä. Vanhan rahaston asuntoissa on usein ongelmia normaalin vesihuollon kanssa.
 • Melko monimutkainen asennus. Sinun täytyy tehdä suuri kunnostus kylpyhuoneeseen: vaihda kokonaan viestintää, päivitä seinien ja lattian koristelu.
 • Ei ole mahdollista ottaa kylpyamme. Mutta monet ihmiset suosivat tätä rentouttavaa menettelyä nopeaan pesuun suihkussa.

Ajatus pienestä kylpyhuoneesta, jossa on suihkukaappi ilman suihkua

Pieni kylpyhuone suihkulla ja pesukoneella

Pesukone ja suihku kylpyhuoneessa

Perinteisissä kylvöissä on etulyöntiasotus suihkukaapissa:

 • Mahdollisuus uida.
 • Pienet lapset uimassa kylpyhuoneessa ovat erittäin kätevät, toisin kuin suihkukaapit.
 • Tarvittaessa on helppo pestä asiat käsin.
 • Vanhan kylpyammeen vaihtaminen ei tuota paljon vaivaa, koska sinun ei tarvitse vaihtaa kaikkia putkia, vaan ne sopivat uuteen malliin.
 • Kylpyen suuri koko johtuu sekä plussista että miinuksista. Kylpylä vie paljon tilaa, mutta samalla on erittäin mukava istua mukavasti täydellä kasvulla.
 • Kylpyhuoneen tärkein haitta voidaan kutsua korkeaksi vedenkulutukseksi, kun se täytetään.

Kylpy ja pesukone pieni kylpyhuone

Modernit vesijohtimarkkinat tarjoavat suuren kompromisseja niille, jotka haluavat uida. Tämä on suihkukaappi, jossa on kylpyamme, eli syvä lava, jota käytetään istuma-ammeena. Joten, jos sinulla on valintakysymys, tutustu kaikkiin vivahteisiin hyvin ja valitse moderni saniteettitekniikka, jonka haluat.

Pesukone kylpyhuoneessa

Syvä suihku kylpyhuoneessa

Ajatus suunnitella pieni kylpyhuone

Pesukoneen valinta

Automaattinen pesukone on jokaisen naisen tärkein avustaja. Harvat voivat tehdä ilman hänen apuaan, ja siksi jokainen maahantuoja, jopa pieni asunto, käy kaikenlaisia ​​temppuja, vain löytää vapaa paikka ja asentaa auton. Välittömästi herää kysymys: mikä auto valita? Hruščovin omistajat ovat ennen kaikkea kiinnittäneet huomiota pesukoneen tällaisiin parametreihin, mitat ja tyypit.

Kapea pesukone pieni kylpyamme

Pesukoneet ovat:

 • upotettu tyyppi;
 • klassinen tyyppi;
 • pystysuoralla pyykinpesulla;
 • vaakasuorassa pesulaitteessa.

Sisäänrakennettuja koneita käytetään useimmiten keittiön asennukseen säilyttäen samalla huoneen yleiset rakenteet.

Kylpyhuoneessa käytetään tavanomaisia ​​pesukoneita tai sisäänrakennettuja irrotettavia työtasoja:

 • Koneiden, joilla on pystysuuntainen kuormitus, on pienikokoisia, noin 90/45/60 senttimetriä. Tällaiset koneet sopivat pieniin kylvöihin.
 • Etukuormitettujen koneiden mallit esitetään tavallisilla, kapeilla ja kompakteilla muunnelmilla. Koko koon mitat ovat 85/60/60 cm, kapeat 85/60/45 cm, kompakti 70/50/50 senttimetriä. Mallien koot voivat vaihdella useita senttimetrejä.
Vakio kirjoituskone pienessä kylpyhuoneessa

Joten, jos sinulla on pieni kylpyhuone, kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea kapeisiin tai kompakteisiin pesukoneiden malleihin, joissa on pystysuora lastaus. Älä unohda koneen äänenvoimakkuutta.

Pieni perhe sopii 3,5 - 5 kg: n kuormalle, yli kolmen ihmisen perheelle, tietenkin sinun on valittava malleja, joiden pesula on vähintään 5-8 kg.

Muista myös lisätoiminnoista, joita tarvitset esimerkiksi:

 • lasten suojelu,
 • herkkä pesu,
 • lisä huuhtelu ja vastaavat.
Kapea kirjoituskone, jossa etupaino

Asennuksen altaan alla

Jos sinulla on hyvin vähän tilaa ja pesukone ei ole vielä löytänyt paikkaa, kun olet asentanut kaikki tarpeellisimmat putkityöt kylpyhuoneeseen, voit tarkastella laitteen sijaintia suoraan altaan alla. Tämä sijoittelu on paras vaihtoehto säästää tilaa ja luoda monikäyttöinen kylpyhuone.

Tämäntyyppisissä putkistoissa tarvitset erikoislaitteita:

 • On parasta käyttää valmiita paketteja, jotka koostuvat pesukoneesta ja vesililjakuoresta. Tällöin kaikki sarjan osat on säädetty huolellisesti ja sovitettu yhteen.
 • Jos kokoat yksittäisiä elementtejä, valitse pienikokoiset kapeat mallit, joissa on etupainotus.

Pesukoneen tällaisen sijoittamisen edut sisältävät jonkin verran tilaa säästävää ja esteettistä ulkonäköä, eivätkä heikkene huoneen yleistä muotoilua. Haittana on tällaisten laitteiden korkea hinta ja koneen pieni kapasiteetti.

Pesukone pesualtaan

pesukone pesuallas

Pesuallas koneen yläpuolella

Asennusvaihtoehdot

Pienten asuntojen asukkaat - Hruščovin on usein etsittävä sopiva paikka pesukoneelle. Jotkut onnistuvat löytämään keittiön paikan, muut rakentavat kaappeihin tai käytävään. Mutta tämä on äärimmäisiä toimenpiteitä, koska pesukone on kytkettävä viestintään, ja tällaiset vaihtoehdot edellyttävät täydellistä putkiston vaihtoa.

Pienessä kylpyhuoneessa on useita vaihtoehtoja pesukoneen sijoittamiseksi:

 • Yksinkertaisin vaihtoehto on laittaa pesukone vapaaksi, sitomatta sitä muihin kohteisiin. Tärkeintä on, että kone ei häiritse perheenjäsenten liikkuvuutta. Siksi paras vaihtoehto on sijoittaa nurkkaan tai seinälle. Voit lisätä käyttökelpoista tilaa sijoittamalla peiliin koneen yläpuolella olevat hyllyt, vain pieni hylly tai pyyheliinat.
 • Toinen vaihtoehto on rakentaa kone työtason alle. Tämä vaihtoehto jättää vapaan matkan kylpyyn, wc: iin, pesuallas. Pöytälevyn alla oleva pesukone voidaan koristella verhoilla tai lisäovilla.
 • Toinen todellinen vaihtoehto pieni kylpyhuone on piilottaa kone kaapissa. Loppujen lopuksi monet kylpyhuoneet etukäteen suunnitellaan pieniin kaappeihin, joissa voit kätkeä tarvittavat laitteet, kuten koneen ja kattilan. Lisäksi tällaisissa ryhissä on useita hyllyjä pesuaineiden, pyyhkeiden ja wc-paperin varastoimiseen.
Erillinen pesukone

Sisäänrakennettu pesukone kaappiin

Pesukone työtason alle

Pöydän alla oleva kone verhoilla

Space Optimization Vinkkejä

Huoneen teknisen laajennuksen lisäksi voit käyttää visuaalisia menetelmiä tilan laajentamiseen. Näihin menetelmiin kuuluu valon, värin ja varjon leikki.

Muutamia perustekniikoita, joita suositellaan sovellettaviksi suunnittelijoille:

 • Kattoon näytti korkeammalta, tekisi siitä kiiltävä, vaalea sävy;
 • Seinämien horisontaalinen kuvio tekee huoneesta visuaalisesti laajemman ja pystysuoran - korkeamman;
 • Suuren alueen illuusio voidaan saada vaihtelemalla värejä. Esimerkiksi vaalealla seinämällä tehdään tummemman värin rytmiset lisäykset, jotka luovat syvyysvaikutuksen;
 • Suuret peilipinnat visuaalisesti liikuttavat tilaa kaikissa suunnissa;
 • Lattian pitäisi olla tummempi, laatta tulisi sijoittaa vinosti;
 • Laajenna tilaa ja lisää tilaa auttamaan lepotilassa olevaa putkistoa;
 • Minimalismi sisustuksessa lisää myös tilaa suurempaa tunnetta.
 • Kiinnitä lasista tehtyjä esineitä, ne antavat valaistuksen ja ilmapiirin huoneen suunnittelulle.
 • Ole varovainen puhtaalla valkoisella värillä. On olemassa vaara saada kylmä sairaala-osaston suunnittelu.
 • Mikä parasta, paljaalla silmällä hyväksytään erilaiset kerman, maidon, beigen ja suklaan sävyjen yhdistelmät;
Pieni kylpyhuone pesukoneella

Ideoita pienen kylpyhuoneen suunnitteluun

Pienen yhdistetyn kylpyhuoneen suunnittelu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =