Kylpyhuoneen suunnittelu ikkuna – parhaat ratkaisut

Kylpyhuoneen suunnittelu ikkuna - parhaat ratkaisut

On aina hyödyllistä tarkastella asioita tuoreilla silmillä, jotta uudet ideat ja ideat voivat tuoda elämäämme myönteisiä muutoksia tai lisäyksiä. Tätä varten päätimme puhua siitä, miten miettiä ikkunoiden kylpyhuoneiden suunnittelua, mitä etuja näissä huoneissa ja miten simuloida ikkunaa, jos ei.

makeiset

Puhuessamme kylpyhuoneen ikkunan eduista voit heti sanoa käytännön eduista:

 • Ilmanvaihto on yksi kylpyhuoneen tärkeimmistä osista. Jos sinulla on ikkuna kylpyhuoneessa, huoneen ilmastointi on paljon helpompaa, miellyttävämpää ja nopeampaa. Ilma kadulta säästää tilaa liialliselta kosteudelta ja rikastuttaa tilaa hapella ja tuoreudella.
 • Aamusta iltaan voi nauttia luonnollisesta päivänvalosta, ja kesällä tai keväällä yhdistää säännöllisen kylpyammeet aurinkoiseen. Yöllä, jos sammutat valot ja sytytät kynttilät, voit istua kuumassa vedessä katsomaan tähtiä ja kuuta. Lisäksi päivänvalon saatavuus mahdollistaa sähkön säästämisen.
 • Suunnittelijoille ikkuna kylpyhuoneessa on loistava inspiraatio. Sen erityinen muotoilu tekee kylpyhuoneesta ainutlaatuisen ja romanttisen.

Hyödyt ikkunan kylpyhuoneessa

Ikkunan sisustus kylpyhuoneessa

Ikkuna kylpyhuoneessa

sijainti

Ikkunan sijainti voi riippua siitä, miten sen tärkeimmät käytännön toiminnot - valaistus ja ilmanvaihto - toteutetaan. Jotta ilmanvaihto olisi tehokasta, on välttämätöntä sijoittaa ikkuna vähintään 1,7 m. Tämä asema on hyödyllinen katosta: muotin jatkuvaa ilmastamisen ansiosta sitä ei ole mahdollista tottua. Jotta kondensoitunut kosteus ei pääse virtaamaan kylpyhuoneeseen, ikkuna tulisi sijoittaa kävellä ulos kadulle noin 10-15 cm.

Asunnon ikkuna kylpyhuoneessa

Ei ole suositeltavaa sijoittaa ikkunaa liian lähelle kylpyä tai suihkua, koska kylmissä ja tuulisina päivinä se voi olla kylmä ikkuna. Lisäksi ikkunan pitäisi olla helppokäyttöinen. Jos haluat nauttia näkymistä ikkuna, järjestää niin, että olet mukavin, makaa kylpyhuoneessa, katsot kadulla.

Kylpyhuoneen suunnittelu ikkunalla

Kylpyhuoneen suunnittelu ikkunalla

Kylpyhuoneen suunnittelu ikkunalla

Lomakkeen valitseminen

Ikkunan muodon ja ulkonäön tulisi vastata kylpyhuoneen yleistä muotoilua ja tyyliä, jotta se sopisi kokonaiskuvaan eikä heikennä suunnittelijan työtä.

Pyöreä ikkuna kylpyhuoneessa

Ikkuna voi olla:

 • neliöitä;
 • suorakulmainen;
 • pyöreä;
 • soikea;
 • kaaren muodossa.

Epätyypillisten ratkaisujen faneille ikkuna voi olla epätavallinen.

epätavallinen ikkunamuoto

Suorakulmainen iso ikkuna katosta lattialle soveltuu yksityisten talojen suurille kylpyhuoneille tai suurille koon moderneille huoneistoille.

Suorakulmaiset ikkunat sopivat minimalistiseen tyyliin.

Pyöreät ikkunat näyttävät hyvältä klassisessa tyylikkäässä kylpyhuoneessa ja pienissä kylpyhuoneissa, sillä pyöreät, virtaavat yritykset luovat tunnetta tilaa ja mukavuutta. Epätyypillisen lomakkeen ikkuna voi tulla tärkein salaperäinen muotoilu kohokohta ja tuo iloa omistajille ja vieraille.

Lasimaalaus kylpyhuoneessa

Minimalistinen tyyli

Pyöreä ikkuna

Suunnitteluvaihtoehdot

Ikkunan kylpyhuoneessa suunnittelijan tärkeä tehtävä on ikkunan koristelu. Tällaisen sisustuksen valinta on tarpeeksi suuri. On olemassa useita perusvaihtoehtoja.

Miten tehdä, että ikkuna ei näyttänyt "alasti":

 • piirtää verhot;
 • ripustaa kaihtimet;
 • käytä rullaverhot ja Roman.
Ikkunanrakentaminen kaihtimet

Verhot kylpyhuoneessa

Rullaverhot kylpyhuoneessa

Jos kylpyhuoneesi tyyli mahdollistaa ikkunoiden sulkemisen, tämä voi olla erinomainen ratkaisu.

Niille, jotka rakastavat salaperäisiä ja upeita tuntemuksia, voit käyttää värikkäitä mosaiikki- ja lasimaalauksia.

Roman ja rullakaihtimet ovat erittäin mukavia käyttää ja miellyttävä yksinkertaisella tyylillä. Kaihtimet auttavat säätämään valaistusta, ja värilliset kaihtimet voivat tuoda erityistä ilmapiiriä ja täydentää kylpyhuoneen yleistä värimaailmaa.

Tekstiilistä valmistetut verhot voivat luoda viihtyisän keveyden ja huoleton tunteen. Verhojen esiintyminen edellyttää kuitenkin usein ilmanvaihtoa ja hoitoa.

Sisustustyypit

Jos ikkunassa on sopiva muoto, väri ja se sijaitsee oikein, niin siitä tulee erinomainen ja käytännöllinen muoto kylpyhuoneelle,

 • Klassinen kylpyhuone on koristeltu pyöreillä ikkunoilla, joissa on verhot tai roomalaiset verhot.
 • "Minimalismin" tyyliin on suorakaiteen muotoisia ikkunoita, joissa on kaihtimet tai luomat epätavalliset muodot. Minimalismi, rulla, roomalaiset kaihtimet sopivat myös.
 • Jos pidät kylpyjä itämaisella tyylillä, niin mosaiikki- ja lasimaalaukset sopivat täydellisesti sisätilaan.
 • Yksinkertaisissa eurooppalaisissa suorakulmaisissa ikkunoissa, joissa on rullakaihtimet, kylpyhuoneet sopivat täydellisesti.
 • Kylpyhuoneissa on puiset kalusteet ja yksityiskohdat, ikkunaluukut
Kylpyhuone, jossa on suuri ikkuna

Kylpyhuone ikkunalla

kylpyhuone itämainen tyyli

Provence-tyyliin

ikkunaluukut kylpyhuoneen sisätiloissa

Kaunis kylpyhuone ikkunalla

Hruššovissa

Modernit suunnittelijat tarjoavat useita älykkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja. Ikkunan liitin voidaan suurentaa ja tehdä lasista tai mosaiikista. Jos kylpyhuoneessa on puisia elementtejä, voit tehdä koristeen ikkunaluukun muodossa. Joten voit kommunikoida keittiössä olevien kanssa.

Lasimaalaus kylpyhuoneessa

Valaistus lisää arvoa ja luo salaperäisen ilmapiirin. Voit ajatella ikkunan varusteita värillisillä valoilla.

Jos pidät kukista, yksinkertainen ja mukava ratkaisu on järjestää ikkuna kynnys kasveille, jotka rakastavat kosteutta. Koska kylmät ovat Hruššovin pieniä, voit rekonstruoida ikkunan pieneksi niskaksi varastointia varten.

Kylpyhuone koristelu kukkien kanssa

Kylpyhuoneen suunnittelu ikkunalla

Suunnittelu kylpyhuone ikkunasta ja kukista

Kylpyhuoneen suunnittelu ikkunalla

Kylpyhuoneen suunnittelu ikkunalla

Kylpyhuoneen suunnittelu ikkunalla

Simuloida ikkunaa

Jos kylpyhuoneessasi ei ole ikkunaa tai jälleenrakennukseen ei ole mahdollisuutta, voit käyttää ratkaisua nimeltä "ikkuna-simulointi". Useimmiten tämä ikkuna näyttää kuvan kehyksen taustavalolla. Voit ostaa tällaisen sisustuksen erikoismyymälässä ja tehdä sen itse.

Lasi voidaan koristella millä tahansa kuvioinnilla ja maisemalla, ja oikein valittu valaistus voi luoda todellisen tunteen, että päivän tai ilta-valo kaataa ikkunasta.

Simuloida ikkunaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 70