Top 10 ideoita luoda ilmapiiri rentoutumiseen kylpyhuoneessa | asiaoss.info

Top 10 ideoita luoda ilmapiiri rentoutumiseen kylpyhuoneessa

Top 10 ideoita luoda ilmapiiri rentoutumiseen kylpyhuoneessa

Kylpyhuone - ei pelkästään tilaa hygieenisten toimenpiteiden tekemiseen vaan myös rentoutumispaikka. Missä, miten ei poisteta kertynyttä väsymystä kylpyhuoneessa, veloitetaan elinvoimaisuudella ja palautetaan henkinen voima? Ja tärkein salaisuus on mukavuuden luomisessa. Täydellinen rentoutuminen voi tapahtua vain viihtyisässä huoneessa, joka on täynnä tunnelmaa rauhallisuutta ja mukavuutta.

Pehmeä pastelli

Pastellin sävyt tekevät huoneesta enemmän valoa ja pehmeää. Kerma, maitomainen, vaalea ja vaaleanpunainen väri antavat arkuutta. Sininen, sininen, turkoosi sävyt liittyvät veteen, taivaaseen ja mereen. Vihertävä, minttu ja pistaasipähkinä yleensä vaikuttavat psyyke rauhoittava, rentoutua, lievittää silmien väsymystä.

Vaaleansininen kylpyhuone

Jos käytät useita pastellivärejä kerralla, voit säästää tilaa ja asettaa tunnelman sille. Esimerkiksi kermanvärinen ja vaaleanpunaiset raidat, stencilikoristeet tai maalaa seinien osat eri väreillä. Värillisiä värejä on tummempi, esimerkiksi ruskeat.

Pastellin sävyt kylpyhuoneessa

Vaaleansininen kylpyhuone

Viihtyisä beige-ruskea kylpyhuone

Erittäin huolellisesti se olisi valkoisella värillä. Puhdas, valkoinen väri liittyy usein steriiliöön. Tämä kylpyhuone on enemmän kuin sairaalahuone, ja se antaa päinvastaisen vaikutelman. Täällä ei ole mahdollista rentoutua täysin. Jos haluat varustaa huoneen valkoisella, valitse sitten maidon, kerman, norsunluun jne. Sävyt. Tärkeintä on se, että seinät ovat miellyttäviä pastellivärejä, eivätkä ne sokaisi niiden steriilistä valkoisuutta.

Valoisa kylpyhuone

Serene Grey

Vaalean harmaan sävyt näyttävät neutraaleilta. Ne yhdistetään lähes kaikkiin muihin väreihin, älä ärsytä, älä merkki. Et voi käyttää yhtä, mutta useita harmaita sävyjä kerralla, mikä ei voi vain yhdenmukaistaa vaan myös lakonisoitua kontrastia keskenään. Mutta tämä väripaletti toimii hyvin vain kylpyhuoneissa, joissa on luonnollisia valonlähteitä. Kun ikkunoita, jotka ohittavat päivänvaloa, auringonvaloa, huone lakkaa olemasta "harmaa" ja tylsä.

Harmaa kylpyhuone ikkunalla

Harmaa kylpyhuone ikkunalla

Harmaa kylpyhuone ikkunalla

Jos laimennat harmaita pilkkuja tai pieniä laikkuja valkoisia, niin tämä antaa huoneen rauhaa. Valkoinen voi olla raitoja tai kuvioita seinillä, tekstiileillä ja itse kylvys voi olla valkoista ja siten erottua harmaiden seinien taustalla.

Harmaa kylpyhuone valkoinen ja ikkuna

Sea Breeze

Meri- ja rannikkoteemat kylpyhuoneen sisustukseen ovat aina tärkeitä. Turkoosi, minttu, sininen, vaaleansininen sävy ja meren aallon väri heittävät niin laajan ja syvän meren. Valkoiset kylpyhuonetarvikkeet ja -verhot liittyvät alusten tai vaahtovalojen purjeisiin.

Ja viimeistelyinä - merelle ja rannalle liittyvät lisävarusteet: kuoret, suuret pikkukivet, lokit tai meren asukkaat, levät siluetit.

Kylpyhuone meren tyyliin

Kylpyhuone meren tyyliin

Kylpyhuone meren tyyliin

Palauta tällaiset kirkkaat punaiset värit. Se voi olla jotenkin lisävarusteita, purkkeja, kirsikkapyyhkeitä jne. Tärkeintä on, että on vähän punaista: erillisiä pilkkuja yleisellä taustalla.

Marine teemoja kylpyhuoneessa

Henkilökohtainen tila

Luo oma pieni universumi ja räätälöi kylpyhuone. Jotta voit tehdä tämän, sinun on järjestettävä erilaisia ​​asioita, jotka kuuluvat joko sinuun tai tunnistat esimerkiksi valokuvia. Nämä voivat olla muistoesineitä, matkamuistoja matkoilta, kivet pohjan pohjalta tai joelle, jossa lepääsi jne. Aiheen ei tarvitse olla meriliikennettä tai matkustamiseen liittyvää.

Vene kylpyhuoneessa

Kaikki tämä on kapeilla ripustetuilla hyllyillä. Tärkeintä on muistaa, että kylpyhuone on korkean kosteuden alue, eikä kaikki esineet mukavasti ole siellä.

Kuvia kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneen personointi

Vaatekaappi valokuvalla kylpyhuoneessa

Maa tai ranskalainen kylä

Pehmeät lila-seinät tai jäljitelmäpuusta, lämpimät sävyt, kukkakuvat, esineet vanhentuvat ja takorauta - kaikki tämä luonnehtii nämä tyylejä.

Verhot kylpyhuoneessa

Maassa tehdyt sisätilat erottuvat luonnollisuudestaan ​​ja kodikkuudestaan. Tällaisessa huoneessa on helppo katkaista kaupungin melu, nopea tahti ja stressi. Maakunnan kulma kivi-kaupungissa.

Maalaistyyli kylpyhuoneessa

Maalaistyyli kylpyhuoneessa

Tyyliin asetetaan kuvioidut seinät lämpimillä sävyillä. Ne voivat olla monofonisia tai jäljitellä luonnollista puuta, esimerkiksi jos ne ovat muovisia paneeleja tai sivuraitaa. Kukkalistat voivat koristella verhot tai pyyhkeet. Yleistä ilmapiiriä ovat myös erilaiset antiikkiesineet, vintage-tarvikkeet, taotut esineet ja kahvat huonekaluihin, kromi-hanat ja ristiventtiilit jne.

Kylpyhuone maalaistyyliin

Kattopalkit

Korjaus tässä tapauksessa ei tarvitse. Erityisiä koristepalkkeja on jäljitelmäpuuta. Kylpyhuoneeseen soveltuvat kevyet rakenteet muovista. Lisäksi ansiosta voit säätää tilaa visuaalisesti, mikä tekee siitä laajemman palkkien suunnan ansiosta.

Kattopalkit kylpyhuoneessa

Kattopalkit kylpyhuoneessa

Kattopalkit kylpyhuoneessa

Puu antaa hiljaisuutta ja lämpöä. Tällaisessa kylpyhuoneessa on helppo rentoutua, koska ympäröi luonnollisia materiaaleja.

Takkahuone ja puu

Jotta huone olisi valmis, sinun on myös lisättävä osia puusta, takoraudasta ja tekstiileistä sisätiloihin. Jos kylpyhuoneessa on ikkuna, jossa on ristikko ja grilli on mielenkiintoinen kuvio, niin se voidaan toistaa asettamalla koristeena seinälle tai kaapin ovelle.

Suunnitelman täydellinen lisäys ja viimeistely on ylellinen puukylpy tai kylpyammeen asennus puupalkkeihin.

Puinen kylpyamme

Kylpyhuone puupalkkeihin

Mukavat seinät

Karkeus, selkeä rakenne, raaput ja muut samankaltaiset elementit antavat kylpyhuoneelle asumiskelpoisen huoneen. Se on kodikas olla tällaisessa huoneessa.

Kodikkaat seinät kylpyhuoneessa

Keinotekoisen antiikin luomiseksi voit käyttää puuta jäljittelevää sivuraidetta, kuvioitua maalia, koriste-kipsiä, erikoislakkakaluja.

Kodikkaat seinät kylpyhuoneessa

Pyyhkeet voidaan tehdä seuraavalla tavalla:

  • Aloitin upottaa maalipintamaalia seinälle.
  • Kun se kuivuu hyvin, ylhäältä levitetään vielä yksi, mutta väri vaihtelee 1-2 sävyllä.
  • Kun tämä kerros on melkein kuiva, kulje tarvittavien paikkojen läpi jäykällä harjaksella tai hienorakeisella hiekkapaperilla. Pohjakerroksen huokoinen väri luo hankauksen vaikutuksen.
Seinät, joilla on antiikin vaikutusta

Tulenlähde

Takka kylpyhuoneessa antaa tunteen ylellisyyttä ja tyyneyttä.

Takka kylpyhuoneessa

Takka kylpyhuoneessa

Takka kylpyhuoneessa

Takka kylpyhuoneessa

Takka kylpyhuoneessa

Takka kylpyhuoneessa

Kuinka mukava ottaa vaahtokylpy kuumien lokien ääniin.

Takka kylpyhuoneessa

Valitettavasti mahdollisuus asentaa takka kylpyhuoneessa ei ole lainkaan. Sitten täydellinen ratkaisu on kynttilöitä.

Kynttilät kylpyhuoneessa

Kynttilät kylpyhuoneessa

Kynttilät kylpyhuoneessa

Kylpyläosat

Kylpyhuone on ihanteellinen paikka spa-hoidoille. Ylellinen poreallas, paljon froteepyyhkeitä ja puiset penkit auttavat luomaan ilmapiirin.

Japanilainen tyyli on ihanteellinen tällaisen idean toteuttamiseen.

kylpyhuone kylpylä

kylpyhuone kylpylä

On mielenkiintoista tehdä paneeli ja järjestää suuri tai pieni vesiputous.

Paneeli ja vesiputous kylpyhuoneessa

Radio kylpyhuoneessa auttaa sinua rentoutumaan nopeammin lempimusiikin ääniin.

Radio kylpyhuoneessa

Muita triviaa

Kaiken huoneen mukavuus koostuu monista pienistä vihjeistä. Tärkein edellytys on, että ne sopivat mukavasti sisätilaan.

Kun juttu erottuu, liian houkuttelee huomiota tai ärsyttää, se on poistettava tai vaihdettava. Esimerkiksi jos peilin muoto ei sovi huoneen tai peilin muotoiluun, se on yksinkertaisesti tylsää, se on ärsyttävää. Voit korvata sen sopivammalla. Joskus se riittää vain suurempaan tai uudelleenjärjestelyyn, jotta huoneen ulkonäkö muuttuisi huomattavasti.

Kylpyhuone rentoutumiseen

Kylpyhuone rentoutumiseen

Jos et halua heittää sitä pois tai ajatella, että se on epäkäytännöllistä, voit koristaa aiheen. Uudista, käytä kuviointia, liimaa eri koristeet. Ymmärtääksesi, kuinka mukavasti se oli vessassa, riittää kuuntelemaan sisäisiä tunneitasi.

Loading...