Suihkukaapin valmistajat: kotimaiset tai ulkomaiset tuotemerkit valita?

Suihkukaapin valmistajat: kotimaiset tai ulkomaiset tuotemerkit valita?

Valikoiman rikkaus vaikeuttaa huonekalujen valitsemista. Pidän paljon, ja näyttää siltä, ​​että jokainen myöhempi vaihtoehto on parempi kuin edellinen. Kylpyhuoneen tulee olla miellyttävä sinulle, ja talouden keino ei ole asianmukainen: rentoutua ja saada maksimaalinen ilo vesistöistä on mahdollista vain kauniissa ympäristössä. Lisäksi vieraiden saapumiseen on väistämättä mukana matka vessaan, haluan tehdä hyvän vaikutelman heistä.

Jokainen valmistaja on hyvä omalla tavallaan ja vaikea antaa vastausta, mikä valmistaja on parempi valita - ulkomaalaisia ​​tai kotimaisia. Lisäksi tuottajajäsenmaat käyttävät sekä omia että muista maista tuotuja materiaaleja luomaan sisustuksen mestariteoksia. Jokaiselle tuotemerkille on laadun ja valikoiman eroja, riippumatta tuotannosta.

Kylpyhuonehuonekalujen valmistajat

Huonekalut kylpyhuoneesta valmistajalta - mitä valita

Venäjän valmistajat keskittyvät pääasiassa kuluttajiin, joissa on pieni kylpyhuone. Ja tämä on valtava plus, koska kompakti huonekalut on älykäs lähes kaikissa venäläisissä kylpyhuoneissa. Tuontatuotannon kylpyhuoneeseen on tietysti pieniä sarjoja.

Maan talon ja huoneistojen kanssa, joissa on suuri kylpyhuone, maahantuotujen huonekalujen valinta on ihanteellinen.

Ulkomaisen valmistajan kylpyhuonekalujen hinta on huomattavasti suurempi kuin venäläisen vastapuolemme. Tämä johtuu tuotteiden ja valmisteverojen korkeammista kustannuksista. Vaikuttaa hinnan ja valuutan arvonnousuun.

Venäjän valmistajilla voit tehdä huonekaluja yksittäisten koon mukaan. Tämä palvelu on erittäin suosittu, varsinkin jos asiakkaalla on ei-vakioitu kokoinen ja muotoinen kylpyhuone.

Kylpyhuonehuonekalujen valmistajat

Akvaton

Venäläinen yritys "Aquaton" on vakiinnuttanut itsensä korkealaatuisten, luotettavien ja hienojen huonekalujen valmistajaksi. Materiaali, josta kokoelmat on tehty, on ympäristöystävällinen ja turvallinen terveydellemme. Se kestää polyuretaanimallin päällysteen aiheuttaman kosteuden. Lämpötilan vaikutukset ja muutokset, kondensaatio - kaikki tämä ei ole hirvittävä huonekalut "Aquaton".

Kaikki sisäosat on varustettu jaloilla. Näin ollen hän ei ota yhteyttä sukupuoleen.

Tuotteiden suunnittelu on uskomattoman mielenkiintoinen. Hän rohkeasti kilpailee ulkomaisten kollegojensa kanssa säilyttäen kuitenkin suhteellisen alhaiset kustannukset.

Tällä hetkellä yhtiö kuuluu italialaiseen Roca-konserniin.

Kylpyhuonekalusteet Akvatonilta

TIMO

Kuuluisa koko maailmalle, suomalainen yritys, joka tuottaa paitsi laadukkaita saniteettituotteita, suihkuja, myös upeasti hienoja kylpyhuonekalusteita. Se muuntaa sisätilat, mikä tekee siitä todella upea. Liitokset on valmistettu kulta ja pronssi. Seos käsitellään erityisellä päällysteellä, joka estää korroosiota. Hämmästyttävä yhdistelmä laconicism ja charmi rakentaa TIMO huonekalut osaksi elitismi.

TIMO-huonekalujen kalusteet

Kylpyhuonekalusteet TIMOsta

Godi

Kiinalaisen valmistajan Godi kalusteet ovat klassikoiden ruumiillistuma. Ei huonompi kuin eurooppalaiset standardit. Käytetty materiaali on luonnollinen puu (malesialainen tammi ei ole alle 27-vuotiaita) yhdistettynä marmoriin. Godi-kalusteet ovat uuden teknologian rinnalla ja käsityönä, joten jokainen sen aiheista on yksinomainen. Mallien omaperäisyydestä huolimatta kaikki sisätilat ovat varsin mukavia.

Kylpyhuonekalusteet Godista

Valente

Perustettu vuonna 2002, venäläinen yritys valmistaa kylpyhuonekalusteita ja kylpyhuonekalusteita. Tarvikkeet toimitetaan Saksasta. Kaikki uusimmat tekniikat varmasti löytävät ilmaisun tuotteista. Se on pinnoitettu polymeerisen koostumuksen puusta, valua kuoret ja työtasot nestemäistä tekokivestä.

Laatu korkeimmalla tasolla. Sitä täydentävät rohkeat suunnitteluratkaisut. Laaja valikoima ja lukuisat kokoelmat mahdollistavat huonekalujen valitsemisen oikeassa värimallissa.

Kylpyhuonekalusteet Valenteelta

Valente-huonekalujen kalusteet

Antonio Lupi

Italian yritys, joka on yksi maailman 10 johtavien saniteettituotteiden ja kylpyhuonekalusteiden tuotemerkkeistä. Antonio Lupi yhdistää yllättäen minimalistisen japanilaisen tyylin ja italialaisen charmin. Tuotannossa käytetyt materiaalit ovat erittäin korkealaatuisia. Pääpaino on lasissa, joka on läsnä lähes kaikissa kokoelmissa. Lasi, teräs, luonnonkivi ja puu ovat käytössä.

Huonekalujen tuotannon tekniikka ilman saumaa antaa sille maksimaalisen kosteuden kestävyyden.

Noin 80% työstä ei ole koneiden vaan ihmisten käsissä. Tämä koskee kokoamista, leikkaamista ja maalausta.

Tuotanto ei pysy paikallaan, ja joka vuosi tuo jotain uutta: sisustuselementtejä, värimaailmaa ja muotoilua.

Kylpyhuonekalusteet Antonio Lupiilta

Kylpyhuonekalusteet Antonio Lupi

Kylpyhuonekalusteet merkkituotteesta Antonio Lupi

Villeroy Boch

Saksan brändin historia on yli 250 vuotta vanha. Tällä hetkellä Villeroy Bochissa yhdistyvät laatu, tiivis, uusin teknologia ja moderni muotoilu. Erilaisia ​​muotoja ja värejä voit valita huonekalujen lähes kaikkiin kylpyhuoneisiin.

Kylpyhuonekalusteet Villeroy Bochilta

Kylpyhuonekalusteet Villeroy Boch

Labor Legno

Labor Legnon tuotteet ovat ensisijaisesti käytännöllisiä. Värin, laadun ja tyylin luonnetta - kaikki tämä on luontaista italialaiselle tuotemerkille. Runsaasti vaatekaappeja ja yöpöydät antavat sinulle mahdollisuuden sijoittaa kaikki tarpeellisimmat ja vieläkin enemmän. Soveltuu suuriin kylpyhuoneisiin.

Kylpyhuonekalusteet Labor Legno

AkvaRodos

Kalusteet AkvaRodosta on suunniteltu pieneen kylpyhuoneeseen. Mutta tästä huolimatta kaikki on harkittu pienimmällä yksityiskohdalla. Näin voit käyttää tilaa maksimissaan.

Kestää kohtalaisen kosteuden. Valmistusmateriaali on lastulevyä.

Voit sanoa, että vaihtoehto on talousarvio.

Kylpyhuonekalusteet AquaRodos

Aqua (De Aqua)

Yhtiön takana on sarja- ja ylelliset huonekalut kylpyhuoneisiin. Aqua on kotimainen tuottaja, joka toimii pääasiassa Moskovassa.

Kosteutta kestäviä materiaaleja käsitellään huolellisesti maalaamalla Italiasta. Siksi ne selviävät helposti lämpötilaeroista.

Yhtiö pyrkii myös luomaan yksittäisiä tilauksia projektin omistajille. Tämä on sen etu verrattuna muihin valmistajiin.

Kylpyhuonekalusteet De Aqua

Kylpyhuoneen huonekalut De Aquasta

Akvella

Yhtiön ikä on noin 10 vuotta.

Valmistajan erottuva piirre on, että molemmat puoli- ja julkisivut on valmistettu Espanjasta tuoduista MDF-levyistä. Tämä aineisto ei ole verrattavissa EAF: hen. Tuote on kestävä ja laadukas. Tiedot kiinnitetään erikoisliitoksilla, ei liimalla. Tarvittaessa voit korvata ne.

Kylpyhuoneen kosteus ei heikennä huonekalujen tilaa. Se on kestävä.

Ympäristöystävällisyys ja turvallisuus, tyylikäs ja harmoninen väriyhdistelmä - kaikki tämä voi tarjota asiakkailleen "Aquella".

Kylpyhuonekalusteet tuotemerkiltä Aquella

Akvanet

Venäläisestä Aquanet-huonekaluista on ominaista vahva kosteuden kestävyys MDF: n ja lastulevyn käytön ansiosta, jotka puolestaan ​​peitetään erikoisella pohjamaalilla. Materiaalit toimitetaan Suomesta, maali on peräisin Italiasta. Laitteita käytetään ranskaksi ja italiaksi. Kaikki tämä yhdistelmä antaa erinomaisen tuloksen: kestävyys, edullinen hinta ja houkutteleva ulkoinen kuva. Lisäksi se on kotimainen tuottaja, eikä hän, kuten mikään muu, ole täysin tietoinen potentiaalisten ostajien halusta ja mahdollisuudesta.

Kylpyhuonekalusteet Aquanetilta

Kylpyhuonekalusteet Aquanet

vesilisko

Laconismi yhdistettynä moderniin muotoiluun tekee huonekaluista Tritonilta uskomattoman mukavaa ja kaunista. Se sisustuu melkein minkä tahansa kylpyhuoneen sisustukseen.

Erilaisista muodoista, erilaisista hyllyistä ja kaappeista koostuvat saranalliset peilit ovat erinomainen ratkaisu kylpyhuoneeseen. On klassisen, varovasti sävyisiä vaihtoehtoja. Mutta ilmaisun ystävätkin löytävät itselleen settejä. Tarjoa itsellesi mukavuus on aivan todellinen.

Tuotannossa käytetään laminoitua MDF-levyä, jota kohdistetaan tyhjiöpuristuksella.

Kylpyhuonekalusteet Tritonilta

Briklaer

Tavaramerkki "Murraaja" yhdistää yllättäen kaikki, mikä on niin toivottavaa nähdä kukin meistä kylpyhuoneessa. Jos olet ostanut itsellesi tällaisen sarjan, kukaan ei uskalla syyttää sinua huonosta mausta. Jokainen kokoelma on harkittu varovasti.

ominaisuudet:

  • Laatu johtuu Italiasta ja Saksasta tulevista laitteista.
  • Osto toimitetaan asiakkaalle varovasti pakatulla, pakollisilla säilytys-, kokoonpano- ja käyttöohjeilla.
  • Yhtiö on niin luottavainen tuotteidensa korkeaan laatuun, että se tarjoaa kahden vuoden takuun huonekaluistaan.
Kylpyhuonekalusteet Briklayer-tuotemerkiltä

Kylpyhuonekalusteet

Aqualife

Huonekalusarjan tekemiseksi suomalainen lastulevy on otettu.

Saksan laminoidun reunan avulla käsitellään tuotteen päitä. Etupuolelle käytetään samaa valmistajaa MDF: tä. Ennen kuin käytetään italialaista (Milesi) emalia, pohjustusmenettely suoritetaan.

ominaisuudet:

  • Liittimet toimitetaan Puolasta, Turkista ja Italiasta. Se on kestävä ulkoisiin vaikutuksiin, ulkopinnoite ei ole poistettu.
  • Sisäänrakennettu valaistus ei vaadi suurta virrankulutusta. Se on vain 12 volttia.
  • Peilit on suunniteltu erityisesti huoneisiin, joissa on korkea kosteus.

Kolme design-kokoelmasta edustaa kylpyhuonekalusteita - Espanjasta, Baltiasta ja Oseaniasta. Paljon hyllyjä, kaappeja, laatikoita ja koreja tekevät kalusteet Ervalifeista ergonomiseksi ja mukavaksi.

Jotta tuote ei vahingoittaisi kuljetuksen aikana, se sijoitetaan erittäin tiiviiseen pakkaukseen, joka on viisikerroksinen pahvi.

Kylpyhuonekalusteet venäläisestä Aqualife-tuotemerkistä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 66