Entä jos kaasupullo on meluisa, viheltää, halkeilee tai napsauttaa?

Entä jos kaasupullo on meluisa, viheltää, halkeilee tai napsauttaa?

Yleensä kaasupylvään toimintaan liittyy liekin palamista ja veden virtausta laitteen sisällä. Kuitenkin joskus käyttäjä voi kuulla laitteistosta viheltäviä, taputettuja ja muita ulkomaalaisia ​​meluja. Ymmärtää, miksi sarakkeen viheltää ja huutaa, sinun täytyy ensin oppia rakenne tämäntyyppisten vedenlämmitin, ja luonne toimintaa kaasuun.

Moderni kaasupylväs sisustuksessa

Moderni kaasupylväs sisustuksessa

Moderni kaasupylväs sisustuksessa

Puuvilla, kun se on päällä

Jos kuulet puuvillaa, kun kytket sarakkeen päälle, tämä on merkki kaasuntoimituksen ongelmista. Jokaisella laitteella on työskentelyalue, jossa kaasua kertyy laitteiston kytkemisen aikana ja asteittainen liittäminen ilmalle. Jos kertyneen kaasun ja ilman määrä vastaa valmistajan laskelmia, ei tapahdu tapoja. Jos kaasua ja ilmaa kertyy liikaa, tämä aiheuttaa pienen volumetrisen räjähdyksen.

Sisältyvä kaasupylväs

Se ei aiheuta vain kovaa taputusääniä, mutta se myös vahingoittaa savupiippua, joten on välttämätöntä poistaa tilanne välittömästi.

Seuraavan videon kirjoittaja tarjoaa ratkaisunsa tähän ongelmaan. Videon katselun jälkeen voit itsenäisesti päästä eroon puuvillasta, kun käynnistät kaasupullan.

Sarake kuulee ja rippailee käytön aikana

Melun aiheuttama kohinan aiheuttama veden lämmitys on riittämätön vetovoima. Siksi meluisissa työvälineissä se tarkistaa ensin. Valaistu ottelu tai sytytin tuodaan ohjausreikiin tai erikoisluukkuun sarakkeen yläosassa. Jos liekin kieli on kääntynyt laitteen sivulle, vedä riittää. Muussa tapauksessa tulee puhdistaa savupiippu.

Myös melu voi johtua huonosta ilmavirrasta huoneeseen, esimerkiksi jos keittiössä on muovi-ikkunoita. Tiivisteet tällaisissa ikkunoissa häiritsevät huoneen luonnollista tuuletusta. Tässä tapauksessa melun poistamiseksi, sinun on vain seurattava ilmavirtausta.

Toinen syy pylvään liian meluisaan työhön on saastuttaa pilottinpolttimen sulake. Ja sitten poistamaan melua riittää puhdistamaan suihkukoneet. Samankaltainen tilanne on mahdollista, kun suuttimet tukkeutuvat pääpolttimessa, ja sen jälkeen, kun ne puhdistetaan, rumina katoaa sarakkeen käytön aikana.

Kaasupylvään diagnostiikka

Nykyaikaisissa sarakkeissa, myös sähkösytytyksen avulla, melun aiheuttama toimintahäiriö voi olla seuraavanlainen:

  • Poistuneet paristot. Tämän seurauksena kaasun ja ilman seos sytytetään vaivattomasti. Tässä tilanteessa akku on vaihdettava.
  • Vedensyöttöä ohjaava anturi rikkoutuu. Usein sen toimintahäiriö johtuu kontaktiryhmän hapettumisesta. Yleensä tämä anturi ei ole taitettava, joten se korvataan.
  • Sytytystulpan toimintahäiriö, jonka takia sytytystulppa ei ole syntynyt. Useimmiten se siirtyy useiden lämmitys-jäähdytysjaksojen jälkeen. Kun palaat kynttilän nimellisasentoon, palaat kipinän mahdollisuuden ja estävät ulkomaisen äänen.
  • Ongelma mekaanisen sytytyksen ohjaajan kanssa. Sen läsnäolo voidaan määrittää kokoonpanon purkamisen ja ravistelun jälkeen - normaalisti kuulet kohinan, joka liikkuu ohjaajan sisällä. Jos ääntä ei ole, se osoittaa palloen siirtymän. Palauta se pehmeällä langalla olevaan paikkaan.

Kaasupylvään korjaus

Sarake pilliin

Jos laitteesta tulee monotoninen äänekäs pilli, on ensin selvitettävä, mistä se tulee. Tee näin, sulje kaasuventtiili ja avaa sitten kuuman veden hankaus. Muut toimet riippuvat "trillien" uusimisesta tai puuttumisesta:

  1. Jos pilli ilmestyy, sen esiintyminen liittyy vesireittiin. Tämän äänen yleisin syy on lämmönvaihtimen mittakaavassa tai vieraiden esineiden sisäänpääsyn putkessa. Samalla sarakkeen suorituskyky laskee. Tässä tapauksessa, päästä eroon pilli on tarpeen puhdistaa lämmönvaihtimen mittakaavassa ja pese vieras esine pylväästä kääntää virtauksen.
  2. Ilman puhallusta, syy sen esiintymiseen oli ongelmia kaasun polku. Useimmiten ne liittyvät venttiilivirheeseen, joka moduloi liekkitehoa. Sitten pilli ilmestyy vain tietyllä voimalla, ja sen poistamiseksi, sinun on säädettävä teho mihin tahansa suuntaan. Toinen yleinen syy on traktorin tukkeutuminen. Kuulutusäänet tässä tapauksessa näkyvät millä tahansa teholla. Kontaminaation sijainnin tunnistamiseksi tulee suorittaa ylimääräinen puhdistus, joka on parasta opastaa kaasulaitteita käsittelevää asiantuntijaa.

Seuraavan videon katselun jälkeen on mahdollista puhdistaa lämmönvaihdin mittakaavasta pyytämättä päälliköitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 76 =