Kaasupylvään säätö ja säätö

Kaasupylvään säätö ja säätö

Kaikkien kaasulaitteiden korjaamiseen on tärkeää noudattaa erityisiä turvallisuusmääräyksiä, joten on parempi opastaa tällaisia ​​asiantuntijoita suorittamaan tällaista työtä. Voit kuitenkin hallita itseäsi kaasupylväiden oikealla säätöllä.

Kaasupylvään säätö

Kun olet käyttänyt vähän aikaa tällaisten laitteiden toimintatavan säätämiseen, voit käyttää saraketta mahdollisimman tehokkaasti.

Nykyaikaisia ​​kaiuttimia myydään laajalla valikoimalla, mutta niiden asetukset ovat samanlaisia ​​kuin erilaiset mallit. Pohdimme sarakkeen sähkösytytystä, jonka paneelissa näet kaksi vaaka- ja kaksi kahvaa. Yhdellä asteikolla ja yhdellä kädensijalla käytetään veden syöttöä ja toinen asteikko ja toinen kahva kaasun syöttöön.

Kaasupylväs

Milloin säätöä tarvitaan?

Määritä sarakkeen työtä laitteiden hankinnan ja asennuksen jälkeen niin, että laitteen suorituskyky ja kaasun kulutus vedenlämmitykseen ovat optimaalisia tietylle mallille. Lisäksi säätö suoritetaan tilanteissa, joissa aiemmin asetetut asetukset putoavat esimerkiksi, jos laitetta on käsitelty epätäsmällisesti.

Kaasupylvään ohjauspaneeli

Virtausnopeuden säätö

Kaasupylvään säätöön liittyvän työn on oltava täsmälleen veden ottoa säätelevää. Nimellispää, joka vaaditaan saavutettavaksi, on merkitty sarakkeessa olevaan tietolehtiin. Jos menetät tällaisen dokumentaation, näet tarvittavat tiedot valmistajan verkkosivuilla.

Esimerkiksi ostetun sarakemallin kapasiteetin tulee olla 11 litraa minuutissa. Tämän arvon asettamiseksi sinun täytyy avata yksi kuumaa vettä, aseta kahva koneen runkoon haluamaasi asentoon ja sulje sitten kosketus.

Kaasupylvään säätöpaneeli

Kaasun toimitus

Kaasupolun valmistelemiseksi työnnä kaasusäädin koneen runkoon minimiin. Yhdistämällä laite verkkoon tai asettamalla akut kolonniin voit avata kaasuputken venttiilin. Sitten kosketuksen avaamisen jälkeen kuumalla vedellä kone käynnistyy automaattisesti ja alkaa kuumentaa vettä.

Jatka säätöä käyttämällä työkaluja, jotka voivat mitata veden lämpötilaa. Tavoitteena on asentaa kaasunsäätimen kahva asentoon, jossa vesihöyrystä virtaavan veden lämpötila on 25 ° C korkeampi kuin vesiputken sisään tulevan veden lämpötila. Samalla muistakaa, että kaasulaitteisto ei lämmitä vettä välittömästi, joten odottaa veden lämpötilaa, että odotat vähän.

Sitten voit vaihtaa lämminvesivaraajan lämpötilaa vain vedellä, joka muuttaa veden painetta. Vähentyvällä paineella vesi siirtyy kolonnin sisäpuolelle hitaammin ja vastaavasti lämpenee voimakkaammin.

Kaasupylvään säätöpaneeli

Kun säädät, älä unohda ottaa huomioon ohjeessa mainittua vedenlämmityksen enimmäislämpötilaa, jota ei saa ylittää.

Seuraavassa videossa voit nähdä ja kuulla mielenkiintoisia faktoja kaasupylväiden asetuksista ja säätämisestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 18