Kaasupylväiden anturit

Kaasupylväiden anturit

Nykyaikainen kaasupylväs on luotettava laite, jota voidaan käyttää turvallisesti ihmisten terveydelle, jotka ovat samassa huoneessa laitteen kanssa. Tämä johtuu erityisestä turvajärjestelmästä, mukaan lukien erityiset anturit, jotka ohjaavat laitteen toimintaa.

Kaasupylväs

Tyypit ja niiden tarkoitus

Kaasupylväsjärjes- telmä sisältää seuraavat elementit.

liekki

Tämän tuotteen kutsutaan myös poltto- anturi. Sen tärkein tehtävä on valvoa liekkiä. Kun poltin toimii anturin sisällä on lämpöpari, paine nousee, koska lämpöä, joka siirtyy venttiilin, joka vastaa polttoaineen syöttö. Jos liekki häviää, lämpötilaa lasketaan, mikä johtaa siihen, että kaasun päällekkäisyys.

Joissakin sarakkeita sillä on myös ionisaatioanturin vasteena liekki-ioneja. Se edustaa ionisaation elektrodista, joka sijoitetaan suoraan liekissä, ja aktivoituu, kun äkillinen katoaminen liekin, sulkemalla poltin.

Liekin havaitsija

työntövoima

Se sijaitsee yläosassa laitteen savupiipun yhdistää sarake. Päätehtävä tämä osa on määritellä riittävä tuuletus. Jos anturi ei toimi, pylväs on päällä ja alkaa lämmittää vettä, joka estää palamistuotteiden pääsyn huoneeseen.

Vetokytkin

Vetokytkin

Ylikuumeneminen (terminen rele)

Tämä osa sijaitsee lämmönvaihdinputkilla veden lämmityksen estämiseksi sallitun lämpötilan yläpuolella. Jos se korjaa liian korkean veden lämpötilan, sarake sammuu automaattisesti suojaamaan lämmönvaihdinputkia vaurioilta. Useimmiten tämä anturi on suunniteltu jopa + 85 ° C: n lämpötiloihin.

Ylikuumenemissensori (termostaatti)

virtaus

Se ohjaa kuuman vedenottoaukkoa - jos hanan sulkeutuu, virtausanturi sammuttaa sarakkeen.

Kaasupylvään virtauksen mittari

Vähentynyt vedenpaine

Veden paineanturi estää laitteen kytkeytymisen päälle, jos vedenpaine on liian alhainen.

Kaasupylvään vedenpaineen mittari

Paineenalennusventtiili paineentorjuntaan

Tämä osa suojaa putkia repeytymästä, mikäli putkissa on lisääntynyt vedenpaine.

Paineenalennusventtiili paineentorjuntaan

Seuraavassa video kanava "LVI Teploservis" voit oppia vielä enemmän hyötyä ja mielenkiintoista tietoa anturit kaasun sarakkeen.

Ja seuraava video kertoo yksityiskohtaisesti siitä, mitä vetoanturi on, mitä se tarvitsee ja miten se toimii.

Voinko asentaa sen lisäksi?

Jos haluttu anturi ei ole käytettävissä ostetussa sarakkeessa, lisäasennus on mahdollinen. Yleensä tällainen kysymys koskee venytysanturia, joka ei ehkä ole jossakin kiinalaisessa sarakkeessa. Sen saatavuus on erittäin tärkeä laitteiden turvallisuuden kannalta, joten on parasta varmistaa, että valittu sarake on varustettu tällä osalla.

Kaasupylväät

Jos anturia löydy kotona ostoksen jälkeen, se voidaan työntää koneeseen erikseen, vaikka se tulee olemaan ylimääräisiä menoja itse lähetykseen, ja työt niiden asentamiseksi.

Kaasupylväät

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =