Lattiakaivoja

Lattiakaivoja

Vedenlämmitin on välttämätön laite missä tahansa asunnossa, varsinkin kun kuuma vesi sammuu. Silloin tapahtuu, että tilojen suunnitteluominaisuudet eivät salli sitä asentaa seinälle kylpyhuoneissa tai esimerkiksi wc: ssä. Loppujen lopuksi ei jokainen seinä kestää merkittäviä kuormituksia, varsinkin kun on kyse suurista tyyppisiä kattilat mahtuu yli kaksisataa litraa vettä.

Talon lattialämmitin

Tällaisen suuren vedenlämmitinlaitteen avulla sinun ei pidä edes ajatella tällaisten yksiköiden kiinnittämistä seinään, koska se voi johtaa epämiellyttäviin seurauksiin. Tilanne on lattiakattila.

Suuri kapasiteetti lattiakaappi

Kattiloiden tyypit ja tyypit

Vedenlämmittimet on jaettu useisiin luokkiin. Ja myös ne voidaan jakaa useisiin eri tyyppeihin riippuen vedenlämmittimen lämmitystyypistä.

Lämmittimien tyypit

Lattiakattilat ovat pääsääntöisesti kahta tyyppiä:

  • sähkö;
  • Kaasua.

Kaasulämmitin

Kaasulämmitin

Suunnittelu mallien käsittää syöttämällä sekä vesi ja sähkö alaosaan artikkelin, kun taas lattia kattilat suorittaa työnsä hieman erilainen klassisen variantti järjestelmään. Tämä johtuu siitä, että lattia järjestely kaltaiset sulkee pois mahdollisuuden käyttää näitä rakenne-elementit, joten ne ovat lajikkeiden kerros, yleensä puolella järjestää

Sähköinen lattialämmitin

Sähköinen lattialämmitin

Mukana tulevat kattilat tunnetuilta valmistajilta, pääsääntöisesti on erityisiä jalat, jotka pystyvät hoitamaan roolin tukea ja varmistaa tuotteen stabiilisuutta. Tällaiset kannattimet voivat olla joko irrotettavia tai sisäänrakennettuja. Takuu siitä, että laite pysyy paikallaan, on sen muotoilu, jossa on kolme jalkaa, mikä takaa maksimaalisen vakauden.

Lattialämmitin jalat

Tällaisten laitteiden asennus eroaa niiden tarkoituksesta riippuen. Kattiloiden kotitalousversioiden kapasiteetti on jopa kaksisataa litraa, ja niiden asennus toteutetaan lähes yhtä hyvin kuin seinä, mutta tässä tapauksessa ei tarvita kiinnityksiä ja kyky siirtää laitetta voit valita sijainnin ottaen huomioon kaikki toiveet.

Lattiakattiloita ei yleensä valmisteta alle sadan litran kapasiteetilla, mutta joitain poikkeuksia lukuun ottamatta. Niihin kuuluvat esimerkiksi kattiloiden kertyvät lajikkeet, joiden tilavuus on noin kolmekymmentä litraa.

Tällaiset tuotteet asetetaan usein altaiden alle, jotta keittiöön pääsee kuumalle vedelle. Tällaisia ​​kattiloita ei voida kiinnittää, vaan ne sijoitetaan suoraan lattialle tai muulle pinnalle. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että tämä lajike ei ole lattiakaappi, mutta se on seinään asennettava, asennettaessa virheitä.

Kaupallisten tuotteiden asennus on suoritettava yksinomaan asiantuntijoiden toimesta, sillä niiden tilavuus voi olla tuhansia litroja, mikä edellyttää pätevää ja ammattimaista lähestymistapaa.

Lattiakattilan asennus

Kaasukattilat ovat varsin edullisia ja toisin kuin virtauslämmittimet, ne pystyvät kerääntymään runsaasti kuumaa vettä. Tällaiset kattilat on asennettu sekä taloihin että teollisiin tiloihin.

Lämmittimien tyypit riippuen lämmitystyypistä

Lämmityksen tyypin mukaan kattilat voivat olla:

  • Epäsuora lämmitys;
  • Suora lämmitys.

Ulkoinen epäsuora vesikattila

Ulkoinen epäsuora vesikattila

Ne eroavat siinä, että kattiloiden lämmitetään epäsuoralla lämmityksellä pieni veden piiri ja on se lämmittää veden pääasiassa vesistöön, jossa suora kuumennus veden kattilan kuumennetaan suoraan TAN anodista katodiin (sähkön).

Vihjeitä kattilan valintaan

Tällaisten tuotteiden ostamisessa on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota niiden asennuksen ominaisuuksiin, jotta tarvitun tuotteen sijaan ei osta suspensio-versiota. On helppo sekoittaa niitä, koska ne näyttävät samanlaiselta, yleensäkin, mutta niiden toimintaperiaatteet ovat täysin erilaiset.

Kattila

Lattiakaappiin tarvitaan todella suuria määriä vettä. Yhden litran malli pystyy vastaamaan keskimääräisen perheen kolmeen tarpeeseen. Mutta jos tällaiset tilavuudet eivät riitä, älä edes ajattele kahden sadan litran säiliöiden kiinnittämistä seinään, koska se johtaa melko surkeisiin seurauksiin.

Kattila

Useimmissa tapauksissa lattiakattila pystyy sovittamaan melkein mihin tahansa sisätilaan, mitä ei voida sanoa seinämalleista.

Kattila

Lattiakaapin valmistajat

Niistä Tällaisten tuotteiden valmistajien, luotettavin ja korkealaatuinen tuote valmistetaan Ariston, Siemensin ja Vaillant, jotta he voivat tulla johtajia tällä alalla, ei vain Venäjällä, vaan kaikkialla Euroopassa.

Lattian vedenlämmitin Ariston

Lattian vedenlämmitin Ariston

Vesilämmitin Valliant

Vesilämmitin Valliant

Samankaltaisten tuotteiden hinnat vaihtelevat 450 dollaria - 1200 dollariin, mikä on melko edullinen.

Thermexin ostamisessa on muistettava, että kattilat on valmistettu Venäjällä, mutta kiinalaisista osista, mikä on syynä tuotteiden melko heikkoon laatuun. Erityistä huomiota ansaitsee, että tämä yritys keskittyy asiakkaiden toiveisiin. Tämä johti siihen, että suurin osa tämän tuotteen palautteesta on negatiivinen.

Lattialämmitin Thermex

Lattialämmitin Thermex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =