Miten käynnistän kaasupylvään?

Miten käynnistän kaasupylvään?

Kaasupylväät ovat erittäin suosittu vedenlämmitin. Keräämällä sopiva malli ja asentamalla se huoneeseen tai taloon, se on hyvin pieni - oppia lisäämään sarake. Pakollisten manipulaatioiden joukossa tulisi nimittää kaasuputken avaaminen, kaasun syöttäminen laitteeseen sekä vedenottoaukko, jonka kautta laite saa kylmää vettä. Tässä tapauksessa teesi riippuvat sarakemallissa käytettävän sytytystyypin tyypistä.

Kaasupylvään sulkeminen

Miten sytyttää sytytystyyppi?

Manuaalinen sytytys

Tämä menetelmä on jo vanhentunut ja sitä käytetään hyvin harvoin nykyaikaisissa sarakkeissa. Tällaiset laitteet ovat huonosti suojattuja sekä veden painehäviöistä että palon vaimennuksesta. Asenna nämä laitteet nyt eivät suosittele.

Kuinka sytyttää sarake manuaalisella sytytyksellä:

  • Irrota venttiili vesijohtoveden, joka tuottaa vettä sarakkeen sisään.
  • Polttaa kainalossa ottelua tai sytyttimiä.
  • Avaa venttiili hanasta, joka syöttää kaasua pylvääseen.
  • Joskus kestää vähän aikaa sytyttää poltin, kunnes ilma tulee ulos kanavastaan. Prosessin nopeuttamiseksi avaa ja sulje kuumaa vettä useita kertoja ensin.

Kaasupylväs manuaalisella sytytyksellä

Piezo sytytys

Sytytyssarakkeen tämä versio on nykyaikaisempi ja yleisempi. Se on hyvin helppokäyttöinen, mutta sillä on tällainen haitta kuin kaasun kulutuksen lisääntyminen. Vaikka pylväs ei toimi, syy on vielä murenevan sisällä, joten kaasu, vaikka pieninä määrinä, poltetaan koko ajan.

Kuinka sytyttää kolonni pietsosyklin kanssa:

  • Aloita, sinun on painettava painiketta, joka vaikuttaa pietsosähköiseen elementtiin. Tämä antaa kipinän sytyttää ohjauspolttimen sulake.
  • Avaa hanka, joka toimittaa kaasua yksikköön.

Seuraavassa videossa tämä näkyy selvästi.

Automaattinen sytytys

Tämä on nykyaikaisin ja kannattava vaihtoehto sytyttää kaasupylväitä. Sitä kutsutaan myös sähköiseksi, koska se perustuu sähköiskun lähettämiseen. Sen ulkonäkö on joko akku tai vesivoimala. Polttaminen ohjataan erilaisilla antureilla, ja heti kun käyttäjä sulkee kuuman vedenottolinjan, sulake sammuu.

Kuinka sytyttää sähkösytytyspylväs:

  • Varmista, että pylväässä on kaasua ja kylmää vettä.
  • Avaa kuumaa vettä.

Katso pieni näkökulma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1