Mökeissä olevat vedenlämmittimet

Mökeissä olevat vedenlämmittimet

Monille meistä ei ole ylellisyyttä, vaan käytännöllistä välttämättömyyttä. Siksi kesäkauden alkaessa yhä useammat kaivosomistajat hankkivat sivustoillensa erilaisia ​​laitteita veden lämmittämiseen. Vedenlämmittimen tyyppi riippuu monista eri tekijöistä, myös siitä, mitä viestintä tuodaan taloon.

Vedenlämmitin

Jos dacha on kytketty kaasuputkeen, saat yleensä kaasukattilan ja jos ei - niin sähköinen. Jos talossa on vesiputki, se valitaan usein virtaus- ja varastolaitteen välillä. Veden toimittamisen puuttuessa ei ole vaihtoehtoja - vain vedenlämmitintä. Lue lisää tämän tyyppisistä laitteista tämän päivän artikkelissa.

Kesävesilämmitin

piirteet

Vedenlämmitin on ainoa mahdollinen ratkaisu niille, joilla ei ole mahdollisuutta järjestää puutarhan juoniin ainakin jonkinlainen vesiputki. Tällöin talon vettä toimitetaan yleensä lähimmästä sarakkeesta tai kaivosta tai tuodaan suoraan kaupungista.

Vesilämmitin mökeille

Tällainen vedenlämmitin on yleensä vesisäiliö, joka on varustettu TEN-laitteella. Säiliössä oleva vesi kaadetaan manuaalisesti purkista tai säiliöstä. Säiliön lämmittimen säiliön tilavuus on pääsääntöisesti pieni - se on 5 - 20 litraa.

Suuremmalle mukavuudelle on usein varustettu pesuallas tai suihkupää.

Vesilämmitin mökeissä, joissa on pesuallas

makeiset

Uskotaan, että nestemäiset vedenlämmittimet ovat pitkään vanhentuneita, mutta itse asiassa tällaiset laitteet käyttävät edelleen valtavaa määrää kesäasukkaita. Huolimatta siitä, että nykyaikaisemmat vedenlämmittimet ovat paljon käteviä, nestemäiset laitteet eivät ole ilman etuja. Tämän mallin merkittävimpiä etuja ovat:

 • yksinkertainen asennus ja käyttö;
 • nopea veden lämmitys (pienen säiliön tilavuuden ansiosta);
 • alhaiset kustannukset;
 • lujuus ja kestävyys;
 • tiivis ja pieni paino;
 • sähkönkulutuksesta.

Vesilämmitin mökissä

laite

Säiliönlämmittimen rakenne on hyvin yksinkertainen - monessa suhteessa sen ansiosta se on voittanut niin kesän keskuudessa suosion. Tällaisten laitteiden laitteessa voidaan erottaa kolme pääelementtiä: vesisäiliö, lämmityselementti ja juoksuputki. Tällöin hankaus voi olla tavanomainen tai sekoittimen kanssa. Jälkimmäisessä tapauksessa vedenlämmitin on varustettava ylimääräisellä säiliöllä, josta kylmä vesi virtaa sekoittimeen.

Laitteen irtotavaran vedenlämmitin

Tällainen järjestelmä on erittäin luotettava, se harvoin epäonnistuu, koska lämmittimen lisäksi ei ole mitään rikki. Useimmiten mökkien vedenlämmittimet toimivat sähkön avulla, mutta markkinoilla on myös malleja, joissa kaasua käytetään veden lämmittämiseen.

tyypit

Laite useimmille nestemäisille vedenlämmittimille on suunnilleen sama, mutta ne voivat erota joissakin piirustuksissa ja toiminnoissa. Tarkastellaan joitain tämäntyyppisten vedenlämmittimen yleisimpiä lajikkeita.

Erilaiset nestemäisten vedenlämmittimien mallit

"Moidodyr"

Ehkä yleisimpi nestemäisen vedenlämmitin on "mydodyr", sen nimi on saanut sen ulkoisen samankaltaisuuden vuoksi, joka on samannimisen sarjakuvan päähenkilö. Se on kaappi, jossa on sisäänrakennettu pesuallas tai pesuallas. Vesisäiliö on sijoitettu pesualtaan, johon lämmityselementti on liitetty.

Vesilämmitin Mojdodyr

Mallista riippuen vesi voidaan lämmittää automaattisesti tai manuaalisesti päälle. Nykyaikainen "moydodyr" on varustettu suojajärjestelmällä ylikuumenemiselta ja kytkemällä päälle tyhjää säiliötä.

Vesilämmitin Mojdodyr

Jalkakäytävän oven takana on säiliö, johon vesi tyhjennetään uppoalta. Haluttaessa on mahdollista järjestää veden poisto säiliöstä kuivatuskaivoon alueen alueella.

Suihku

Täydentävän vedenlämmittimen vielä suppeampi rakenne, jonka tarkoituksena on kompensoida suihkun puute maassa. Tämä laite on melko laaja vesisäiliö, jossa on suihkutulppa ja siihen kiinnitetty kastelu.

Tällainen laite voidaan asentaa mihin tahansa paikkaan, jossa on pistorasia. Useimmiten se sijoitetaan kesäsuihkulle. Kuten "moydodyr", se on yleensä varustettu suojaustoiminnoilla, jotka tekevät sen käytön turvallisemmiksi.

Vedenlämmitin, suihku

Tyypillisesti säiliö on suunniteltu siten, lämmitin 50-100 litraa vettä - joka on tarpeeksi mukava lämpimän veden käsittely lämpötilassa.

Suihkukaappi

Vedenlämmitin edistyksellisempi muutos suihkulla on sarja suihkukaapin järjestämiseksi. Se sisältää paitsi vesisäiliön ja suihkupää, myös suihkualtaan, suihkupaneeliin tai verhoon sekä kiinnittimiin.

Suihkukaappi kesäasuntoon

Tällainen järjestelmä voi toimia sähkön tai kaasun avulla. Sitä voidaan käyttää lämmittämään vettä säiliössä ja auringon lämpöä, mutta vain selkeästi ja kuumina päivinä. Tällainen laite voidaan tehdä itsenäisesti improvisoitujen materiaalien varalta. On vain sopivaa säiliötä ja laitetta, joka suorittaa lämmittimen toiminnan.

Suihkukaappi

Sähkölämmittimet mökeille, joissa on lämmitin

Olemme jo maininnut, että vedenlämmittimet toimivat usein sähkön kanssa. Tällaisissa laitteissa käytetään paljon vähemmän kaasua, polttopuuta, aurinkoenergiaa ja muita veden lämmitystapoja. Huolimatta mukavuudesta, käyttövarmuudesta ja muista eduista huolimatta sähköisten vedenlämmittimien haittapuolet ovat.

 1. Ensinnäkin sähköenergia maksaa enemmän kuin kaasu, joten nämä laitteet ovat vähemmän taloudellisia. Toiseksi lämmitin, jonka ansiosta vesi on lämmitetty, on altis korroosiota ja skaalausta varten, mikä voi poistaa laitteen käytöstä.
 2. Ja viimein, mäkeissä ja kyliin kuulumattomissa seisokkeissa, sinulla on vaara, että ei ole kuumaa vettä.
Mökkien täyttökattilat

Kuitenkin huolimatta käyttövaikeuksista huolimatta sähköiset täyttölaitteet ovat edelleen kuorma-autojen suosimimpia vedenlämmittimien mallia.

Maa vesisäiliö

Valmistajat ja mallit

Tutkittuamme nestemäisten vedenlämmittimien markkinat olemme valinneet teille useita parhaita malleja luotettavimmista ja suosituimmista valmistajista. Kaikki esitetyt mallit sopivat erinomaisesti maatilojen käyttöön.

valmistaja

Malli

Säiliön kapasiteetti

Keskimääräinen hinta

"Alvin"

EVBO-20/1

20 l

2170 hieroa.

"Mr. Heath"

Kesämökki EVN-20

20 l

2330 hieroa.

Summerman EVN-25

25 L

2 610 hieroa.

Kesämökki EVN-15

15 l

2 080 hieroa.

Summerman EVN-10

10 l

1 890 hieroa.

"Elterm"

EVBO-P - 15 / 1,25 Dachny - P

15 l

840 ruplaa.

EVBO-N - 20 / 1,25 Dachny - H

20 l

2 250 hieroa.

"Menestys"

20

20 l

1 850 hieroa.

15

15 l

1 640 ruplaa.

"Elektromash"

Aquatex 30L

30 l

2 195 hieroa.

Vesilämmitin Heath Dachnik EVN-25

Vesilämmitin ElectroMash Aquatex 30L

Vedenlämmitin Menestys 20

Vedenlämmitin Alvin EVBO-20/1

Yksityiskohtainen kuvaus nestemäisestä vedenlämmittimestä Alvin EVBO-20/1 löytyy seuraavasta videosta.

Vinkkejä valitsemiseen

 • Keskity testatuilla ja testatuilla valmistajilla. Absoluuttinen enemmistö nestemäisistä vedenlämmittimistä, joita myydään kaupoissa, kotimaassa. Ja tämä ei ole yllättävää, koska tällaisia ​​laitteita käytetään lähinnä maassamme.
 • Vedenlämmittimen valitseminen lukea mallista jota pidit Internetissä. Palautteen laitteen todellisista omistajista antaa sinulle täydellisempää ja puolueetonta tietoa kuin valmistajien lupaukset.
 • Tärkeimmät parametrit, jotka tulisi ottaa huomioon mökkien vedenlämmittimen valinnassa ovat lämmitysmenetelmä, säiliön tilavuus ja teho. Suosittelemme myös kysyä myyjältä, jos laite pystyy toimittamaan vettä useisiin vesipisteisiin.
Vesilämmittimien täyttö

asennus

Vesilämmittimen asennus mökillä on hyvin yksinkertainen tehtävä, jota voidaan helposti käsitellä yksin, ilman erityistä kokemusta tällä alueella. Laitteen mukana toimitetaan yksityiskohtaiset asennusohjeet ja tarvittavat kiinnikkeet, joten suuria vaikeuksia ei tule syntyä. Annamme sinulle muutaman suosituksen, joka auttaa sinua tekemään asennuksen ilman virheitä.

Vedenlämmitin

 • Ennen asennuksen aloittamista on varmistettava, että pinta kestää vedenlämmittimen kuormitusta. Harkitse vain itse laitteen painoa, mutta myös veden painoa. Erityistä huomiota on kiinnitettävä asennettaessa seinään, joka on valmistettu kipsilevystä ja muista epävakaista materiaaleista.
 • Sähkövesilämmittimillä on yleensä pieni teho, joten älä luo lisääntynyttä kuormaa verkossa. Oman turvallisuutesi vuoksi on kuitenkin aina kytkettävä maahan työpistorasiaan. Sulake ei myöskään ole tarpeeton, mutta jos vedenlämmittimen kapasiteetti on alhainen, voit tehdä sen ilman sitä.
Vedenlämmitin-suihku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =