Pesukone mökille

Pesukone mökille

Monet kaupunkilaiset yhä mieluummin levätä mökki suosittuun merentakaiseen resorts. Ja ne ovat melko ymmärrettäviä, koska maaseudun elämä on minimaalisten rahoituskustannusten lisäksi monia muita etuja. Lisäksi nykyaikaisilla kesän asukkailla on kaikki sivilisaation edut - nyt televisio, vedenlämmitin tai tietokone, jossa on modeemi kylä talossa kukaan ei ole yllättynyt.

Mökkien kodinkoneet

Tekniikassa oli kuitenkin vielä saavutuksia, joita on vaikea käyttää esimerkiksi daca, esimerkiksi pesukoneessa. Jos lomamökissä on moderni vesi- ja viemäriverkko, yksikön liittäminen ei ole vaikeaa. Mutta jos talossa on vain "kesän" vettä, on etsittävä muita ratkaisuja.

Pesukone mökille

Erinomainen ratkaisu, jos juoksevaa vettä ei ole

Onneksi valmistajat pesukoneet ei ole huomioitu, ja puutarhurit, koska ne muodostavat suuren luokan väestöstämme. Jos on perustettu maahan enemmän tai vähemmän vakaa sähkön ja on mahdollista tyhjentää vedestä, niin voit helposti voi valita laitteen, joka käyttäytyy hyvin esikaupunkien ympäristöissä.

Tällaisten koneiden normaalia käyttöä varten ei tarvita keskitettyä vesihuoltoa, riittää, että vesi tulee talosta kuopasta. Voit kuitenkin kantaa vettä pesuaineille ja kaupeille, samoin kuin niin kaukana esi-isämme.

Pesukone mökeille, joissa ei ole juoksevaa vettä

Tekijät ja vaatimukset

Maakohtaiseen käyttöön tarkoitetun pesukoneen valintaan vaikuttavat kaksi päätekijää, joista ensimmäinen on keskitetyn vesihuollon läsnäolo tai puuttuminen. Jos se tuodaan taloon, pesuyksikön valinta on käytännöllisesti rajoittamaton. Muussa tapauksessa harkittujen vaihtoehtojen määrää vähennetään useita kertoja.

Toinen tekijä - tämä on mitä vaatimuksia teet yksikölle. Jos asut maalaistalossa pitkään ja suuri perhe, niin sinut pyyhitään niin usein kuin kaupunkitalossa. Tästä seuraa, että pesukoneessa on oltava kaikki toiminnot. Jos matkustat maahan vain saapuvilla, niin sinulla on tarpeeksi alkeellisinta konetta.

Pesukone mökeille ilman vesiliitäntää

Pesukone tammea, jossa on yhteys vesihuoltoon

Tyypillisesti pesukone, joka antaa muutamia standardivaatimuksia:

 • pienet mitat - niin että auto oli mukava kuljettaa;
 • ei kovin suuri teho - jotta esikaupunkien sähköjohdot eivät ylikuormita;
 • alhainen energiankulutus - jotta sähköstä ei lennettäisi liikaa lomalla;
 • pieni vesivirta - on erityisen tärkeää siinä tapauksessa, että säiliön vesi on kaadettava itsenäisesti.

Pesukone mökille - vaatimukset

tyypit

Mökissä käytettäväksi sopivat pesukoneet on jaettu kahteen ryhmään. Tarkastellaan jokaista näistä lajikkeista tarkemmin, tutkimme niiden etuja ja haittoja. Näiden hyödyllisten tietojen ansiosta sinun on helpompi valita tämän tai kyseisen vaihtoehdon hyväksi.

automaattinen

Automaattisia pesukoneita kutsutaan myös rumpukoneiksi, koska ne on varustettu pyörivällä rummulla. Jotta tällainen laite toimisi kunnolla, on varmistettava riittävä paine vesiputkissa, ja tämä on mahdollista vain, jos talo on kytketty keskitettyyn vesihuoltoon. Vaihtoehto keskusvesivarastoon voi kuitenkin olla säiliö, jossa on vettä, joka sijaitsee tietyllä korkeudella, jolloin saadaan aikaan haluttu paine.

Pesukone mökille

Useimmissa kaupungin huoneistoissa on automaattiset pesukoneet. Ne ovat käteviä, koska ne suorittavat koko pesukierron, mukaan lukien veden lämmitys, huuhtelu ja kehruu. Sinun tarvitsee vain ladata pyykki, täyttää jauhe, suorittaa pesuohjelma ja sen jälkeen, kun se vetää puhdasta ja tuoretta pyykkiä rummusta.

aktivaattori

Puoliautomaattinen tai aktivaattoripesukone on näiden laitteiden läheinen sukulaisuus, jossa meidän peseytyvät emät. Sillä ei ole rumpua, mutta se on varustettu pyörivällä, ristikkäisellä levyllä, joka sekoittaa vettä ja pesuaineita ja vaivaa pesua. Tällaisen kokoonpanon kytkemiseksi tarvitaan vain pistorasia ja säiliön vesi on kaadettava itsenäisesti - letkun tai vanhanaikaisesti kauhojen avulla.

Pesukoneen aktivaattorityyppi mökille

Tällaisen koneen toiminnot on rajoitettu vain pesuun ja automaattiseen sammumiseen. Paina pyykkiä itse tai käytä mekaanista painallusta muistuttavaa erikoislaitetta. Tällaisten jätteiden etujen joukossa on syytä huomata alhaiset kustannukset, pieni koko, pieni energia ja veden kulutus.

Mökeissä vesisäiliö

Uskomattoman kätevä laite, joka tarjoaa kylän elämän mukavuutta, on pesukone, joka on varustettu vesisäiliöllä. Tällaista laitetta pidetään edelleen innovaatioksi, mutta voit olla varma siitä, että pian kesän asukkaat arvostavat tätä erilaisia ​​pyykinpesukoneita.

Pesukone vesisäiliöllä mökillä

Tällaisilla yksiköillä on vesisäiliö, joka voi olla sisäänrakennettu tai kiinnitetty. Ne voidaan liittää vesihuoltoon, mutta ne voivat myös toimia itsenäisesti, koska säiliöstä tuleva vesi paineistuu. Tällaiset koneet muodostavat itsenäisen järjestelmän, koska ne eivät vaadi vesihuoltoa eikä jätevettä (veden poistaminen tapahtuu erillisessä säiliössä).

Vesisäiliö on riittävän suuri, se on suunniteltu useille pesuille. Sinun on kuitenkin varmistettava, että vesi ei pysähdy, muuten pesula ei ole puhdas pesun jälkeen. Tällaiset koneet kuluttavat erittäin taloudellisesti vettä, koska ne itse määrittävät tarvittavan määrän pesua.

Pesukone vesisäiliöllä kesäasuntoon

Kesäasuntoon puristamalla

Pesukoneiden puristustoiminto on varmasti hyödyllinen asia, ja kaupunkielämän olosuhteissa on mahdotonta ilman sitä. Vaikka asuisimme maassa, monet meistä eivät kieltäisi tällaisia ​​mukavuuksia. Mutta jos kaupunkiloma on parempi valita laitteita, joissa on korkea puristusluokka, sitten valitsemalla auton dachalle, voit tallentaa tämän parametrin.

Pesukone spinfunktiolla kesäasuntoon

Se on hyvin yksinkertainen: asuvat kaupungissa, pyrimme vähentää aikaa kotitehtäviä, joten meille on tärkeää, että pyykki kuivunut mahdollisimman nopeasti (monella tavalla, siitä syystä, että se ei yksinkertaisesti ole paikka asua). Mökillä, meillä on paljon vapaa-aikaa, joten pyykin pesun jälkeen voi hiljaa pari päivää kuivua auringossa - paikka lähellä talonsa tähän löytyy ilman ongelmia.

mini

Jos et ole tottunut viettämään paljon aikaa dachassa, ja menisit siellä vain pari kertaa kesällä, et yksinkertaisesti voi saada täysimittaista pesukoneita dachalle. En kuitenkaan todellakaan halua tehdä likaisia ​​vaatteita kotiin pesemiseksi. Täältä löytyy pienikokoisia pesukoneita, jotka on luotu nimenomaan tällaisiin tapauksiin.

Pesukoneet "Baby" - kotimainen tuotanto. Niissä on hyvin pienet mitat ja säiliö, jonka kapasiteetti on noin 20 litraa. Tämä riittää nopeasti peseytyä muutamia pieniä asioita. Mutta vuodevaatteet, takit ja muut suuret tavarat on vielä pestä kaupunkiin.

Pesukoneen tyyppi Vauva antaa

Onko kaikissa malleissa lämmitys?

Lämmitysvesi on erittäin tärkeä tehtävä, joka on varustettu kaikilla moderneilla pesukoneilla. Semiautomaattisten aggregaattien tilanne on monimutkaisempi: useimmat tämän hyödyllisen toiminnon mallit ovat riistämättömiä. Kuitenkin on olemassa useita valmistajia, jotka tuottavat aktivaattori stilalki, joka kykenee lämmittämään vettä.

Vettä kuumennetaan pesun alkuvaiheessa ja haluttu lämpötila pidetään yllä. Pesu lämpimässä vedessä on varmasti tehokkaampaa, mikä on erityisen tärkeä dagassa, koska meidän on usein pestävä maahan likaantuneet työvaatteet.

Selaa suosittuja malleja

Malli

tyyppi

Mitat, cm

Ladataan, kg

piirteet

Keskimääräinen hinta, hiero.

Assol XPB35-918S

Laki.

60x36x67

jopa 3,5

herkkä pesu

5500

Gorenje W72Y2 / R

Auto.

60h85h60

jopa 7

vesisäiliö

14000

Fairy СМПА 2003

Laki.

60h60h38

enintään 2

kehruu pesu

3500

Assol XPB55-158

Laki.

49h83h44

jopa 5.5

kääntötoiminto (rumpu pyörii kahteen suuntaan)

4000

Fairy SMPA-3502N

Laki.

63h72,5h39

jopa 3,5

tyhjennyspumppu

4500

Gorenje WA 60065 R

Auto.

60h85h60

jopa 6

15 pesuohjelmaa

16000

Pesukone Assol XPB35-918S kesäasuntoon

Pesin Gorenje W72Y2 / R kesäasuntoon

PesukoneFeya SMPA 2003 kesäasuntoon

PesukoneAssembly XPB55-158 kesäasuntoon

Hinnasto

Kuten artikkelimme edellisestä osasta voidaan nähdä, maan käyttöön soveltuvat pesukoneiden hinnat voivat vaihdella merkittävästi. Ero yksinkertaisimmasta ja kaikkein "kasaantuneesta" mallista on yli kymmenentuhatta ruplaa.

Laitteen kustannukset riippuvat monista tekijöistä, joista:

 • valmistajan luotettavuus;
 • ohjauslaite (automaattinen tai puoliautomaattinen);
 • koko;
 • säiliön tilavuus;
 • veden puristamisen ja lämmityksen läsnäolo;
 • lisätoimintojen saatavuus;
 • pesu-luokka;
 • energian kulutusluokka;
 • vesisäiliön läsnäolo jne.
Pesukone mökille - hinnat

Kuinka muodostaa yhteyden?

 • Jos tangossa ei ole jätevettä, on välttämätöntä antaa kuoppaan, jossa vesi virtaa. Syvyyskuoppan syvyyden on oltava vähintään 150 cm. Varmista tässä tapauksessa, että saippuava, saippuavesi ei vahingoita dacha-istutuksia.
 • Jos taloa ei ole kytketty vesiputkeen, vesisäiliö voi suuresti helpottaa elämääsi. Sen toiminta voidaan suorittaa sopivalla pihalla tai ullakolla asennettuun muovi- tai metallisäiliöön.
 • On parempi, jos vesisäiliö sijoitetaan mahdollisimman korkealle maanpinnan yläpuolella (mieluiten sen tulisi olla korkeus 10 m) - tässä tapauksessa annetaan paine, joka tarvitaan normaalin veden syötön pesukone.

Otamme huomionne kaksi ajatusta pesukoneen käytöstä maatilanteissa. Katso seuraajia.

vinkkejä

 • Myyjälle, kerro myyjälle, että valitset autoon dachalle. Hän tarjoaa sinulle kompakteja malleja pystysuoralla kuormituksella, jotka toimivat ilman juoksevaa vettä ja viemäröintiä. Tällaiset yksiköt ovat paljon halvempia kuin perinteiset pesukoneet.
 • Älä ylittele tarpeettomia toimintoja varten: tämä on parametri, jonka avulla voit ja sinun on tallennettava. Esimerkiksi rullakoneen pesukone ei saisi pestä herkkiä kankaita tai kuivaa liinavaatetta. Loppujen lopuksi me yleensä pestämme yksinkertaisia ​​vaatteita vaativista materiaaleista, jotka voivat kuivua raikkaassa ilmassa.
 • Huviloille eivät sovellu stiralki kanssa parhaan mahdollisen suorituskyvyn: huippuluokkaa pesu- ja linkous on hyvä kaupunkiasuntoa, mutta mökillä, jossa usein on vikoja, virtalähde ja verkon ruuhkautumista, välineiden käytön tehostaminen, jotka eivät ole niin paljon kuormaa johtoja.
Kesäasunnon pesukoneen valinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =