Rasva pesukoneiden täyttölaatikolle

Rasva pesukoneiden täyttölaatikolle

Pesukone on yleensä ostettu odottamalla, että se kestää vähintään kymmenen vuotta, mutta tämä ei aina tapahdu. Pesukoneen käyttöikä riippuu monista tekijöistä: valmistajan vilpittömässä mielessä, käyttötaajuus ja toimintaohjeiden noudattaminen.

Lempeä hoito sisältää paitsi valinta korkealaatuisten tilat pesu, puhdistus ja oikea-aikaisesti muodostumisen estäminen mittakaavassa, mutta myös seurantaa sisäisten komponenttien pesukone.

Pesukoneen huolto - Öljyn tiivisteiden rasva

Yksi tällainen elementti on omentum. Tietoja siitä, mitä se on ja miten se pitää yllä, voit oppia lukemalla tämän artikkelin.

Mikä on omentum ja miksi se hajoaa?

Rauhanen (tai, kuten sitä kutsuttaisiin, puristustiiviste asennus) - on osa mekanismia, joka toimii välissä on tiivistyselementti sen kaksi osaa, joista toinen on liikkuva ja toinen - ei. Epiploon on yleensä valmistettu kumista, joten se ei ainoastaan ​​tiivisty, vaan myös tiivistää liitoksen.

Omentum pesukoneelle

Pesukoneessa tarvitaan öljysulkuja laakereiden suojaamiseksi veden sisääntulosta. Ne sijaitsevat pronssiholkin yli, joka vuorostaan ​​on kiinnitetty puoliaikaan. Tiivisteet on vaihdettava yhdessä laakereiden kanssa, niin että liitoskappale on aina tiukka ja tiivistetty.

Epiploon ja laakerin pesukoneeseen

Puolikierros on pyörivä akseli, johon pesukoneen säiliö ja rumpu on kiinnitetty. Pyörivä, akseli koskettaa täyttölaatikon sisäpintaa. Jatkuva kitka, tämä osa kuluu nopeasti. Tämän prosessin hidastamiseksi käytetään erityistä rasvaa täyttölaatikoille, mikä takaa liukumisen, mikä vähentää kitkaa. Jos aika ei päivitä rasvaa, öljyä tiiviste rassohnetsya ja alkaa vuotaa, mikä johtaa laakerivialle ja toimintahäiriö pesukoneen.

Epiplooni ja laakeri pesukoneen rummun puolipyöriin

Vaatimukset voitelua varten

On luokka omistajat pesukoneet, joka sen sijaan erikoistuneiden koostumuksia huolta täyte laitteen käyttää mieluummin folk korjaustoimenpiteitä, kuten kasviöljyä tai rasvaa. Tällainen ratkaisu on varmasti taloudellisempi, mutta sillä ei ole parasta vaikutusta mekanismin tilaan.

Siksi suosittelemme käyttämään vain seuraavia vaatimuksia vastaavia tuotteita:

  • Ne ovat kosteutta kestäviä, eli ne eivät menetä ominaisuuksiaan ja ovat jatkuvasti kosketuksissa veden kanssa;
  • on ei-aggressiivinen kemiallinen koostumus, joka ei tuhoa täyttölaatikon ja metallin akselin pintaa;
  • kestävät lämpötilan muutoksia, eivät hajoa eivätkä menetä ominaisuuksiaan, kuumennetaan;
  • on riittävä tiheys ja viskositeetti, jotta niitä ei voida pestä pois vedellä pitkään.

Rasva pesukoneiden omentumille - vaatimukset

Mikä on parempi käyttää: neuvoja valitsemisesta

Öljyn sinettien rasvaa myydään yleensä myymälöissä, jotka ovat erikoistuneet pesukoneiden tai erilaisten kodinkoneiden varaosien kauppaan. Tämän kulutettavan tuotteen hinta voi yllättää sinua epämiellyttävän: tämä johtuu siitä, että tämä on kapea käyttötarkoitus, jota on vaikea löytää markkinoilla.

Usein kotitalouskoneiden valmistajat harjoittavat öljyn tiivisteiden voiteluaineiden tuotantoa, jotka on tarkoitettu suoraan kyseisille pesukoneille, mutta ne soveltuvat todellakin kaikkiin malleihin. Useimmat voiteluaineet ovat keskenään vaihdettavissa, sinun on vain kiinnitettävä huomiota koostumuksen pääkomponenttiin. Silikoni- ja titaanivoiteluaineet ovat suosittuja, mikä heikentää vettä hyvin ja kestää jopa 200 asteen lämpötiloja.

Rasva pesukoneiden omentumille - neuvot valinnasta

Käyttöohjeet

Jos haluat vaihtaa öljysulun tai virkistää voiteluaineita, sinun on ensin purettava pesukone lähes kokonaan, vedettävä säiliö ulos ja irrotettava se rummusta. Tietoja tästä, selitimme yksityiskohtaisesti artikkelissa "Kuinka laakeri irrotetaan pesukoneen rummusta?".

Kuluneiden laakereiden ja tiivisteiden vaihtaminen uusiin, sinun on huolehdittava siitä, että ne kestävät mahdollisimman kauan. Tätä varten meidän on käytettävä rasvaa oikein täyttölaatikkoon. Ensinnäkin voiteluaine levitetään täyttölaatikon ulkopinnalle tasaisella, ohut kerroksella. Sitten siirrymme sisäiseen pintakäsittelyyn. Tässä kerroksen pitäisi olla hieman paksumpi. Tämän jälkeen täyttölaatikko voidaan asentaa paikalleen.

Visuaalisesti ja tarkemmin, koko prosessi, katso seuraava video.

Mikä voi korvata voiteluaineen?

Joskus ei ole mahdollista löytää erityistä voiteluaineöljytiivisteitä. Tässä tapauksessa käsityöläiset korvaavat sen vastaavilla öljypohjaisilla aineilla, esimerkiksi solidolilla tai litolla. Asiantuntijat varoivat näiden tuotteiden käytöstä, koska ne edistävät öljysulkujen nopeaa heikkenemistä. Tällaisia ​​voiteluaineita käytetään autoteollisuudessa, mutta ne vahingoittavat enemmän kodinkoneita kuin hyviä. Siksi on parempi viettää aikaa ja rahaa sellaisten erikoistuotteiden hankkimiseen, joilla on pysyvä vaikutus ja jotka ovat täysin turvallisia pesukoneille.

Korvaavien aineiden käyttö erityisvälineiden sijasta täyttölaatikoiden rasvaamiseen johtaa pesukoneiden nopeaan jakautumiseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 85