Lämpöenergiamittari – asennusohjeet ja -tyypit

Lämmitystilastot viime vuosina ovat yhä pelottavampia ja haluan todella vähentää niitä. Ehkä tällä hetkellä ainoa tapa säästää rahaa on laittaa mittari lämmitykseen huoneistossa. Mutta tämä ei ole aina mahdollista - tämä on nykyaikainen lainsäädäntökehys. 

Asenna lämmitysmittari huoneistossa tuntuu järkevältä ratkaisulta

Asenna lämmitysmittari huoneistossa tuntuu järkevältä ratkaisulta

Kannattava tai ei

Lämmitysmaksut ovat lisääntyneet viime vuosina, ja monet ajattelevat lämmitysmittarin asettamisesta asunnossa. Tämä on mahdollista, jos talossa on talon lämmönmittausyksikkö ja CC / TJS / asuntoosasto pitää kirjaa yksittäisistä mittareista. Toinen edellytys on asunnossa olevan lämmityksen horisontaalinen jakautuminen. Valitettavasti useimmissa monikerroksisissa rakennuksissa on pystysuora johdotus - kussakin tai lähes kaikissa huoneissa on nousuputki, josta patterit toimitetaan. Tämäntyyppisten johdotusten avulla sinun on pantava laskurit jokaiseen nousuputkeen, joka ei ole halpa ja se on pitkä aika maksaa tästä tapahtumasta.

Jos olet onnekas ja talossa vaakasuora johdotus, laskurin laskeminen lämmitykseen on ehdottomasti hyödyllistä. Kuinka paljon riippuu siitä, kuinka paljon lämpöhäviötä asunnossasi. Jos asunto on "sisäinen", siinä on vain muutama seinä, joka on kadulle ja / tai seinät ovat eristetyt, jos muoviset ikkunat tai puiset, mutta uudet ja tuulenpitävät, jos ovet ovat eristettyjä - hyöty voi olla hyvin suuri. Lämpömittarin asentamisen jälkeen saatat huomata, että maksat vain pienen osan edellisistä maksuista yleisellä tasolla.

Säästöt voivat olla merkittäviä

Säästöt voivat olla merkittäviä

Mutta se ei ole kaikki: tällä hetkellä yksittäisten lämpömittareiden lämmityskustannukset veloitetaan vain, jos ne asennetaan ja otetaan käyttöön 100 prosentilla asuin- ja ei-asuinrakennuksista kotona. Tämä on todellista vain uusissa rakennuksissa, jotka luovutetaan välittömästi mittareihin. Muissa talouksissa tällaiset tapaukset ovat äärimmäisen harvinaisia, mikä asettaa kyseenalaiseksi laitoksen toteutettavuuden.

Asunnon asennus- ja käyttöohjeet

Mittarin asettamiseksi lämpöenergian mittari lämmityskaudella on aloitettava toimimalla etukäteen paremmin - lämmityskauden loppuun asti. Menettely on seuraava:

 • Voit hakea UK / HOA / Housing Office, jossa annat tekniset ehdot yksittäisen lämpömittarin kytkemiseen. Tämä on yksi arkki, jossa luetellaan verkon parametrit kotonasi: lämpötila, paine.
 • Osta lämpömittari. Osta se on sertifioitava oikeudellisessa kampanjassa. Sinulla on oltava käteisraha ja käteiskirjaus, käyttöohje, laatusertifikaatti, jossa päällikön päivämäärä on leimattava, ja myös siitä, kuka on suorittanut tarkastuksen (organisaation nimi).
 • Seuraavaksi löydät hankeluorganisaatiota, jolla on käyttöoikeus tällaiseen palveluun. He valmistelevat hanketta teknisten olosuhteiden ja olemassa olevan mittarin perusteella.

  Lämpömittarin asentaminen lämmitykseen kestää pari tuntia

  Lämpömittarin asentaminen lämmitykseen kestää pari tuntia

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  19 − = 15