Hoe een bloembed of bloementuin te maken

Heldere plekken met bloemperken en bloembedden op de site is niet alleen een manier om de site te versieren. Ze leiden de aandacht perfect af van sommige probleemgebieden. Dit kan trouwens ook worden begeleid bij het kiezen van een plaats. Over het maken van bloembedden en bloembedden met hun eigen handen in het land, op de binnenplaats van een privéwoning en verder praten. Het is natuurlijk geen gemakkelijke taak, maar het vereist geen kennis van hogere wiskunde.

Wat zijn

Allereerst zullen we het verschil tussen bloembedden en bloembedden ontdekken. Het bloembed heeft duidelijke grenzen en vorm: een cirkel, een ovaal, een vierkant. Meestal is het gescheiden van de rest van de site en erboven opgeheven. Dit soort landschapsontwerp dat we het vaakst observeren in parken, op straat.

Dit is een bloembed. Het heeft een duidelijke, strikt gedefinieerde vorm en geometrisch correct geplaatste planten

Dit is een bloembed. Het heeft een duidelijke, strikt gedefinieerde vorm en geometrisch correct geplaatste planten

De bloementuin is elke plaats van planten van planten van elke vorm. Het gebeurt met een hek, maar het gebeurt zonder. Hangend aan het hek of muurdozen met bloemen - een bloementuin, planten in oude overschoenen - ook een bloemstip op het gazon en tape langs het pad - het zijn allemaal bloembedden.

Met voorwaarden een beetje begrepen. Nu over wat ze zijn. Ze onderscheiden zich voornamelijk in de bloeitijd: