Hvordan man laver vandfald til sommerhus og hjemme

Webstedets design er sjældent komplet uden installation af et reservoir. Vandet beroliger, har en kølig aften på en varm dag. Det er også godt, at du selv kan lave vandfald uden at tiltrække specialister. Det er vigtigt at have en pumpe og et sted, hvor du kan tænde det. Alt andet kan gøres af dig selv. 

skål

Opbygning af et lille vandfald med egne hænder, du bliver nødt til at kaste meget jord: alt begynder med jordarbejder. Det er nødvendigt at udgrave en fundament pit til en skål, hvor vand vil blive indsamlet. Derefter skal beholderen være forseglet. Der er to enkle metoder:

 • Brug en film. Hvis du planlægger en langsigtet operation, har filmen brug for en speciel, for pools og damme (kaldet butylgummi membran). Det koster meget (for 1 kvadratmeter $ 10), men det tolererer normalt ultraviolet og frost, det vil tjene i årevis. For et midlertidigt forsøgsfoss falder der en film, der bruges til drivhuse. Bare bemærk at det skal være hele sæson med et levetid på flere år, ikke flere årstider. Denne mulighed er billigere, men forestillingen er meget værre.  vodopad-svoimi-rukami-19
 • Sæt plastforingen. De er stadig placeret som skåle til damme og pools. Er relativt billige - en kapacitet på 120-140 liter er 1200-1500 rubler.

  Brug en plastikbeholder som skål

  Brug en plastikbeholder som skål

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1 + 2 =