Sådan dekoreres en have, have, landområde (50 billeder)

Det ville være ønskeligt, at stedet, der ligger tæt på huset eller en sommerbolig, lignede et paradis. For byboerne er trods alt mere end et sted at hvile, men i tilstedeværelse af sengene, resten er meget original)) Men udsmykningen af ​​sitet - til haven, hjemmet - sig af alle ejerne. Sættet af muligheder er bredt. Der er endda forskellige stilarter, så de alle ser anderledes ud, og udtrykker ejerens individualitet. Det er sandt, hvis du indrettede det selv, alene. Lad ikke alt på canons af landskabsdesign ... Men det er disse områder, dekoreret af amatører, af en eller anden grund mere hyggeligt.

Site planlægning

Det første du bør gøre, når du får et websted, er at reflektere over, hvad og hvor du vil være placeret. Jeg bestemmer, hvor huset vil være - i begyndelsen af ​​plottet, i midten, tættere på sin yderste kant. Derefter "arrangerer" de andre planlagte bygninger. Hvis du planlægger at bygge, definere et sted i badet, og derefter placere gården bygning - en lade-hozblok, hønsehus, brændeskure, havens bede og drivhuse, hvor det vil afgøre haven. Næste er allerede pladser til rekreation - det er markiser, pavilloner.

Hovedbygningerne på planen er, nu mellem dem ligger sporene. Rette stier er kun nødvendige i ét tilfælde, hvis webstedet er langt smalt. I dette tilfælde vil det glatte spor til den fjerne ende af det visuelt gøre det tættere. Til alle andre genstande er det bedre at få dem til at vride med glatte kurver.

Site plan - vi huser huset og hovedbygningerne

Site plan - vi huser huset og hovedbygningerne

Nu er det tid til at tænke på at placere smykker til hjemmesiden. Først og fremmest er disse blomsterbed og blomsterbed. De er bygget hurtigt, plantet med enårige i den første sæson vil glæde dig, mens alt andet stadig er under opførelse og skønhed er stadig langt væk. Et længere arbejde - arrangementet af rockhaver og rockeries. Naturligvis og læg et par tons sten - det er ikke en vittighed, de planter også, for det meste stauder, det endelige udseende tager kun tre eller fire år. Og så kun på den betingelse at du straks valgte alle plantager og plantede korrekt, det uden erfaring - en hidtil uset succes.

Vil du overraske venner og naboer? Mal vaserne med luminescerende maling. Med mørkets begyndelse vil de lyse og give din græs et usædvanligt udseende.

Lertepotter malet med lysende maling om aftenen glød ikke værre end lanterne

Lertepotter malet med lysende maling om aftenen glød ikke værre end lanterne

Den anden mulighed for at omdanne almindelige ting til usædvanlige er brugen af ​​bilmaling med krom-effekt. Mal et par sten eller de samme potter, og få spejlstenene ...

Spejlbolde er bolde malet med en krom effekt

Spejlbolde er bolde malet med en krom effekt

En anden traditionel type smykker - små eller store damme - damme og damme. Meget små er bygget hurtigt - ud af dækket, så generelt i et par timer. På arrangementet af mere voluminøse kan forlade et par dage. Men det er ikke nødvendigt at arrangere vandlegemer før huset er bygget og stierne er lagt. Hold denne dekoration tættere på finishen. Også efter den vigtigste byggeplads er det tid til at sætte pergolaer, buer, baldakiner. Og allerede helt under gardinen begynder de at spille med belysning, selv om der er meget enkle og originale ideer. For eksempel tage en dåse dåse, lav huller i den, men ikke bare så, men ifølge ordningen skaber et mønster. Indenfor kan du få en almindelig lavenergi lampe, og hvis der stadig ikke er strøm, skal du sætte et lys og så sætte / hænge rundt i huset.

Helt grim bank bliver til en vidunderlig skønhed lommelygte.

Helt grim bank bliver til en vidunderlig skønhed lommelygte.

Sæt lyset inde

Sæt lyset inde

Og hænge på verandaen eller i lysthuset

Og hænge på verandaen eller i lysthuset

En sådan udsmykning af stedet kan hænges i haven eller på verandaen. Det er ret nemt at lave, det ser vidunderligt ud, sandt, kun i mørket))

Lidt om stilarter

Den mest almindelige blandt os naturgarden stil, selvom mange ejere ikke er opmærksomme på dette. Dette er de områder, hvor alt er på en gang - indgangen til fronten, haven-haven, rekreative området. Og områdene er små, og alle eller næsten alle zoner er synlige. Den naturlige stil giver mulighed for at skabe tomter med ethvert landskab baseret på den eksisterende relief og jord. Er der et krøllet lavland? Arranger det let, tilføjer en dam eller gør en sump, forlader de naturlige plantager og tilføjer dekorative, endobling kysten. Du kan lave en tør strøm eller bygge en naturlig. Grunden er flad? Organiser stedet som en eng, du kan - en alpine græsplæne. Sæt pergola, planteeflod.

Style naturgarten søger at gøre landskabet så naturligt som muligt ved hjælp af vilde planter, som kun er nye

Style naturgarten søger at gøre landskabet så naturligt som muligt ved hjælp af vilde planter, som kun er nye

Til romantisk natur mere lignende stil. Det er præget af rosenformede lysthuser, velplejede græsplæner, blomsterbed, der støder op til tanken overgroede afsondret steder.

Hyggelige steder og buer, pergolaer, blomsterbed, klatrerroser - tegn på en romantisk stil i design af stedet

Hyggelige steder og buer, pergolaer, blomsterbed, klatrerroser - tegn på en romantisk stil i design af stedet

Land stil let genkendelig af de karakteristiske "økonomiske" elementer af indretningen. Interne hegn - vidje eller hegn, blomster - i badekar, dåser, vogne. Bænke og havemøbler er bevidst grove, hvis de er malet, derefter med en mørk tintingforbindelse, ikke skjulte farver.

Nogle af eksemplerne på en rustik have

Nogle af eksemplerne på en rustik have

Engelsk stil kan vælge elskere af græsplæner. Ethvert frit område er plantet med græsplæne. Denne type haver kan beskrives i to ord "alt i en bunke." I engelske haver kan alt sammen blandes: haven / haven er et enkelt koncept, overalt udover blomsterpotterne arrangeret, er alle ledige pladser besat med græs. En anden funktion - vedblevne vægge, et stort antal roser, figurer og sjove figurer, placeres på passende steder.

Frodig vegetation er sprængt af velplejede græsplæner - tegn på en engelsk have

Frodig vegetation er sprængt af velplejede græsplæner - tegn på en engelsk have

Klassisk have udarbejde strengt i henhold til planen. Dette er muligheden, når alt er klart, grænserne, formerne, bushens højde og kantsten. Alt under linjalen og præcis. På strengt udpegede steder er der udførlige bænke, i nærheden af ​​hvilke springvand arrangere, dekorative blomsterpotter med blomster, statuer og søjler.

Klar geometri i alt - et tegn på den klassiske have

Klar geometri i alt - et tegn på den klassiske have

Hegn og hegn

Den første ting som plottet hegn. Det er forståeligt: ​​byggematerialer skal startes, men hvordan man beskytter dem? Ud over hegnet er det enklere. Hvis det er muligt, er det bedre at straks sætte et smukt, kapital, pålideligt hegn. Ikke alle er meget værd. Budgetmuligheder kan også være meget attraktive. Det vigtigste i denne sag er ideen, og de er på billedet. Så fra en kombination af lange og korte brædder kan du få et interessant hegn, mere gennemsigtigt ovenfra og næsten uden sprækker nedenunder.

Et fælles hegn med en ikke-standardiseret tilgang ser også godt ud

Et fælles hegn med en ikke-standardiseret tilgang ser også godt ud

Hvis pladerne sættes på kant, er effekten endnu mere interessant. Nu, hvis du ikke ser, vil du ikke tro ...

Hvem ville have troet, at ud af de ofte spikede tynde brædder ville vi få sådan et interessant hegn

Hvem ville have troet, at ud af de ofte spikede tynde brædder ville vi få sådan et interessant hegn

Med tynde friske brædder kan du lave et smukt hegn, der bruger principperne for fremstilling af hegnet. Brædderne passeres mellem stolpen og bøjes.

Smukt hegn af brædder

Smukt hegn af brædder

Du kan lave et originalt hegn fra croakeren. Det er nødvendigt at transporteres - og at behandle godt fra parasitter og at samle plader på hinanden, så slidserne er så små som muligt. Måske bliver de nødt til at arbejde på dem med en økse eller et fly. Men croaker er næsten et affaldsmateriale, priserne på det er lave, så der er en chance for at få et design hegn til små penge.

Hegn fra croaker - billig og vred, selvom en masse arbejde ...

Hegn fra croaker - billig og vred, selvom en masse arbejde ...

Flere modeller og billeder af træ hegn i denne artikel.

Hvis midler tillader det, kan du sætte noget monumentalt, som f.eks. Et stak af sten eller mursten. Arbejde og penge kræver meget, men det vil være lang tid at stå.

Mit hus er min fæstning

Mit hus er min fæstning

For intern opdeling af et websted så grundige hegn til hvad. For en havehave kan du sætte en rist lavet af en tynd bar, vokse en hække, væve en wattle hegn.

Indvendige hegn til plottet

Indvendige hegn til plottet

Hvis du er "heldig" og en kedelig mur kommer ud i din have, kan du også dekorere den med en slags hegn, hvorigennem du kan begynde at klatre på planter. En interessant variant er præsenteret nedenfor. Når træet vil vokse meget lidt, bliver det meget smukt. I stedet for vedbend kan du plante clematis. Om vinteren er synet om, værre, men om sommeren ...

Måder at dekorere vægge

Måder at dekorere vægge

Læs mere om hegn i artiklen "Typer af hegn til private huse"

Sådan dekorere du en haveplot med blomster

Denne del i arrangementet af haven giver de hurtigste resultater. Årlige blomster blomstrer om et par uger efter plantning, også stauder vokser mere og mere hver uge. Om regelmæssige blomsterbed er der en særskilt artikel, men her vil vi skrive nogle interessante ideer, der kan give impuls til valget af have stil.

Udsmykningen af ​​plottet er ofte lavet af små ting. For eksempel bliver en almindelig trækasse nemt til en havepynt - en interessant farve og en ikke-standardinstallation - at hænge på tove, der ligner hænder. Posten bruges som en base til suspension af potter med rigelige farver.

En lille fantasi og de mest almindelige ting bliver en udsmykning af stedet

En lille fantasi og de mest almindelige ting bliver en udsmykning af stedet

Af den sædvanlige pot gør skulpturer. De hentes i forskellige størrelser, fastgjort med en ledning, lidt tilføjet til farver eller planter - hver har sine egne fantasier ... vidunderlige figurer opnås.

En lille mand fra blomsterpotter

En lille mand fra blomsterpotter

Selv lækage gummihandsker går i aktion. Det er godt, at farverne er lyse, men bunden er tæt. Stænk jorden, planterne annuals, bundet til træer eller reb, nailed til hegnet. Sjovt og lyst.

Hængende blomsterbed fra handsker

Hængende blomsterbed fra handsker

Det faktum, at af dækkene gør blomsterbede og urtepotter alle kender, men som af pladerne kan gøres bemærkelsesværdig blomsterbed i form af en svane, kender, sandsynligvis et par stykker. Sådan en vidunderlig svane viste sig: cut "fjer", forseglet med tråd, lim, hoved og hals af de savede brædder.

Blomsterhave svane fra planker

Blomsterhave svane fra planker

For dem der ikke er bange for vanskeligheder, er der en vanskeligere mulighed: et blomsterbed i to niveauer. De lavede en bue, spredte geotekstiler og et gitter, hældte et lag jord, hvor de fotofile planter landede. Skyggetolerante blomster vokser i nichen, der er dannet nedenfor. Sådan en usædvanlig to-tiered blomsterhave.

Blomsterbue

Blomsterbue

Mere om blomsterbedene og hegnene for dem, læs her. 

Rosiner af vores have: damme

Måske den anden efter blomsterbedene, den foretrukne udsmykning af stedet - damme og damme. Den maleriske kombination af vand og planter fascinerer, giver en kølig om sommeren. Design af reservoirer er en kreativ proces, og der er mange stilarter. Kan laves omkring gulve fra planker. Og at de ikke lider af deres maleri og imprægnering, kan de ikke være træ, men sammensatte - der er sådan et nyt materiale, der i udseende minder meget om træ. Den eneste forskel er, at den ikke roter, ændrer ikke farve. Dette materiale hedder decking. Det kan bruges til dækket af en åben veranda eller terrasse, nær poolen. Et eksempel på brugen omkring dammen, du ser på billedet.

Dæk omkring dammen - det vil være bekvemt at gå selv efter regnen

Dæk omkring dammen - det vil være bekvemt at gå selv efter regnen

Udsæt pladsen omkring dig, kan og plader af sten. Tid et sådant arrangement vil tage mere, men mange som denne mulighed mere. For at afslutte det hele er ikke "flydende" af jorden skal fjernes, fylde grus, komprimeret på toppen - et lag af sand. Det er allerede muligt at lægge plader på den. Mellemrummene kan fyldes med en blanding af sand og cement, det overskydende fejet væk, og derefter enten vente på regn, eller hæld blinde område - cement grab, klemplade. Belægningen vil være pålidelig.

Smuk rød granit, ja endda en strøm. Denne haven ornament krævede tålmodighed med enheden og koste et anstændigt beløb

Smuk rød granit, ja endda en strøm. Denne haven ornament krævede tålmodighed med enheden og koste et anstændigt beløb

Med samme teknologi kan du placere kanterne med stenblade indsamlet på flodbredden (eller købt i havecenteret).

Boulders - en fantastisk måde at dekorere dammen

Boulders - en fantastisk måde at dekorere dammen

Hvis stierne i haven er lavet af pavers, giver det mening og dekorere dammen også. Teknologien er kendt, kun materialet er anderledes.

Cobbles - du behøver ikke at kigge efter noget, alt er i butikken

Cobbles - du behøver ikke at kigge efter noget, alt er i butikken

Dekorerer en have eller giver op materialer

Som du sikkert forstår, kan du lave et ornament til en have fra ethvert objekt eller ting. Det vigtigste er ideen, så - lidt fantasi og arbejde, og indretningen er klar. For eksempel omkring træet kan du lave et bord, en lille terrasse, en bænk og bruge dette hjørne til hvile.

Hjørne til hvile omkring træet

Hjørne til hvile omkring træet

Ofte forbliver stumper på stedet. Uproot dem i lang tid, i færd med at trampe alt rundt ... stick ud indtil de bliver rådne og ikke smuldre sig selv. Og fra stubben kan det gøre meget interessante ting. For eksempel - at bruge som en blomsterbed.

Og endda en stub på en forårsdage ...

Og endda en stub på en forårsdage ...

Eller gør ham til en interessant figur for haven.

Dekoration til hampehave

Dekoration til hampehave

På prosaisk, men nødvendigt - toiletter

Disse bygninger forekommer undertiden før hegn, fordi uden dem - problemer. Bygherrer vil mestre alle nærliggende hytter, og hvem, jeg undrer mig, vil kunne lide det. Så det mest nødvendige, måske byggeri på stedet er et toilet. Og hvorfor handler vi om toiletter med hensyn til udsmykningen af ​​hjemmesiden? Og fordi denne bygning også kan laves, så det ikke nødvendigvis vil blive skjult. At udstille til et show er heller ikke en mulighed, men det er ikke nødvendigt at maskere. For eksempel kan en standard fuglehus laves af logfiler. Få en mini-hytte.

Omkostning lidt, det ser godt ud ...

Omkostning lidt, det ser godt ud ...

Plante omkring planten, lav en dejlig sti, og dette hjørne af haven vil også være attraktivt. For eksempel, som billedet nedenfor.

Hyggeligt hjørne til refleksion))

Hyggeligt hjørne til refleksion))

Nogle flere muligheder på samme emne. Det samme ukomplicerede design kan udstedes på forskellige måder. Stil vælger afhængigt af det faktum, hvor dacha eller et personligt plot er lavet.

Og alle tage er lavet på forskellige måder, men vinduerne er forskellige

Og alle tage er lavet på forskellige måder, men vinduerne er forskellige

Nå, hvis der er behov for et steinetoilet, så hvorfor ikke dekorere det i stil med et middelalderligt slot. Kun skarer af turister bliver nødt til at blive kørt væk ...

En interessant udførelsesform i korsvæggenes stil

En interessant udførelsesform i korsvæggenes stil

Foto-ideer til haveindretning

Måder at gøre din have eller villa site levende og smuk meget. Flere kunne lide den excentricitet, der blev samlet i fotogalleriet. Måske hjælper nogle af dem med at dekorere dit hjørne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =