Liukuva verhot kylpyyn – moderni ja tyylikäs suoja roiskeilta

Liukuva verhot kylpyyn - moderni ja tyylikäs suoja roiskeilta

Nykyaikaisia ​​vesijohtimarkkinoita päivitetään säännöllisesti uusilla tuotteilla. Yksi niistä on kylpyhuoneen liukuva verho. Niitä käytetään huoneen suojelemiseen roiskeilta ja lisäyksiksi sisätiloihin. Lyhyessä ajassa heistä tuli erittäin suosittuja.

Kuluttajia herättää ulkonäkö, esteettisyys, ympäristöystävällisyys, vahvuus, käytännöllisyys, kyky kääntää kylpyhuone suihkulla yhdellä kädellä ja samaan aikaan se sopii saumattomasti mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen.

Kaksiosainen liukuverho kylpyyn

Valmistusmateriaalit

Liukuverhojen valmistukseen käytetään erilaisia ​​materiaaleja: polystyreeni (muovi), lasi (lasi), pleksilasi.

muovi

Plussat:

 • näyttää kauniilta ja tyylikkäältä;
 • edullinen;
 • ovat turvallisia;
 • alkuperäinen väritys;
 • helppoa hoitoa.

Hälytykset ovat lyhyt käyttöikä: enintään 3-4 vuotta.

Kylpyhuoneen verhot

lasi

Plussat:

 • ovat toiminnallisia;
 • kaunis;
 • kestävä;
 • on valmistettu karkaistusta lasista, joten se on turvallista.

Miinukset voi johtua vain korkeammista kustannuksista kuin muovista.

Asiantuntijat neuvovat valitsemaan lasista valmistetut verhot, jotka voivat olla sävytettyjä tai mattoja. Vahvuutena karkaistu lasi on samanlainen kuin autolasi. Vaikka joudut jotenkin murtamaan, se murtautuu melko sileiksi paloiksi, jotka eivät vahingoita sinua.

Lasipehmusteet kylpyhuoneeseen

Lisäksi tällainen materiaali ei edellytä monimutkaista ylläpitoa. Riittää, että käytetään kumisieniä ja pieniä määriä ainetta, joka on tarkoitettu lasipintojen pesemiseen. Tällaisen lasin pinnoituksessa käytetään antibakteerista pinnoitusta, joten suihkun jälkeen ei ole avioeroa. Asiakkaan pyynnöstä lasiin voidaan soveltaa mitä tahansa kuvioita tai koristeita. Siksi tällainen kylpyhuonekerros voi olla erinomainen vaihtoehto huoneen sisustamiseen.

Lasi verhot kulta-ornamentti

Muovinen verho kylpyhuoneelle

Verhot kulmakylpyyn

Myös talousarvion vaihtoehtoja kylpyhuoneen verhot, jotka on valmistettu muovista. Heillä on kuitenkin puutteita. Niinpä ajan myötä muovista voi tulla pilvinen, ja sen pinnalle muodostuu tahroja. Lisäksi se ei ole yhtä kestävä kuin karkaistu lasi ja sen vaikutuksen seurauksena se voi halkeilla.

Laatuverhojen tulee olla vedenpitäviä. Tarkista tämä välittömästi asennuksen jälkeen avaamalla vesijohtovesi ja kaada vettä kaikkiin saumoihin ja vesiliitoksiin. Laatuverhot eivät anna veden kulkea.

makeiset

Mikä on liukuvien verhojen edut? Ensinnäkin se on:

 • houkutteleva, moderni ulkonäkö;
 • yksinkertaisuus ja toimivuus;
 • materiaalin lujuus, pitkä käyttöikä ja huoneen luotettava suoja vedestä ja roiskeista;
 • tiiviys;
 • helppo asentaa;
 • mahdollisuus vaihtaa tavallinen kylpyhuone suihkukaappiin ilman liikaa vaivaa, vaikka ne ovat paljon halvempaa kuin kiinteä suihku.

Suihkukaappi kylpyhuoneessa

haittoja

Tässä rakenteessa on kuitenkin haittapuolet:

 • säännöllisin väliajoin kiinnittimiin ja tiiviste voi muodostaa muotin;
 • Viallisen rullamekanismin avulla käyttöikä voidaan pienentää. Siksi on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota niihin ostamisessa.
 • Valitessasi verhot läpikuultamattomasta materiaalista, sinun on tehtävä lisävalaistus.

Verhoilut harjattua aaltopahvia

tyypit

Laitteen verhojen mukaan ne voidaan jakaa useisiin eri tyyppeihin:

 • paikallaan;
 • taittaminen, tehty harmonisen periaatteen mukaisesti;
 • Saranat - näyttävät tavallisilta ovilta;
 • Liukuva, toimivat vaatekaapin periaatteella.

Yksivuotinen verho kylpyhuoneelle

Segmenttien lukumäärän perusteella verhot voidaan ehdollisesti jakaa niihin, jotka koostuvat:

 • yksi osa;
 • kaksi tai kolme osaa. Tämä vaihtoehto sopii suorakulmaiseen kylpyyn;
 • neljä osaa. Nurkkeihin;
 • viisi ja kuusi osaa - lähestymään mitä tahansa kylpyamme.

Liukuva verhot kulmakylpyyn

Kaksiosainen verhot puolestaan ​​voidaan jakaa:

 • Taittoovet - kun molemmat osat on taitettu, siirry sitten seinän puolelle. Tätä tyyppiä tunnetaan mahdollisimman kompaktina ja kätevänä.
 • Puolileikattu ikkunaluukku - kun yksi osa kiinnitetään kiinteästi seinään ja se on paikallaan, toinen on liikuteltavissa ja tarvittaessa se vedetään takaisin. Tällainen malli voi olla vasenkätinen tai oikeakätinen, riippuen kylvyn sijainnista.
 • Swing-ovet - käytetään tilavissa kylpyhuoneissa. Tämä vaihtoehto on helppokäyttöinen ja helpoin asentaa.
Kylpyhuonevarusteet, keinutuolilla

Verhoilla on kolme osaa:

 • Liukuva, jossa liikkuvat ja kiinteät komponentit vaihtelevat. Liukusysteemin ansiosta on kätevää lähestyä kylpyhuone kummallakin puolella.
 • Taitettava harmonikka - melko kompakti versio, joka tarvittaessa voidaan kokonaan taittaa.
Taitettava verho kylpyhuoneelle

Neljäosaiset verhot muuttavat kylpyhuoneen helposti suihkukaappiin. Useimmiten niitä käytetään kulmakylpyyn. Tässä tapauksessa se osoittautuu kokonaan aidatuksi. Suunnittelun piirteitä ajatellen ne voivat olla täysin kehyksetön tai niillä on alumiinikehys. Niiden tuotantoa varten voidaan käyttää kevyt, halpa mutta lyhytikäinen muovi tai karkaistu lasi, jolla on suojaava päällyste.

Verhot lasista kylpyyn

Vinkkejä valitsemiseen

Ennen kuin menet ostoksesi, sinun on päätettävä, kuinka monta osuutta verhot ovat.

Yleisimpiä ovat kolmiosainen malleja, joissa yksi tai kaksi elementtiä liikutetaan. Parametrit, kuten kokoonpano ja lohkojen lukumäärä, määritetään kylpyyn muotoon ja mittoihin perustuen.

Ensimmäinen asia, johon kiinnitämme huomiota, on tuotteen ulkonäkö. Tällöin kaikki riippuu kylpyhuoneen tyylistä ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Tässä tapauksessa materiaali, josta verhot on tehty, voi olla monofoninen, malleina, matta tai läpinäkyvä.

Päättäessämme ostaa muovista valmistetut verhot, suosittelemme valitsemaan värillisiä kuvioita koristeltuja malleja. He tuovat animaation tavallisimpiin ja ytimekkäisiin sisätiloihin.

Muoviset kaihtimet kylpyhuoneelle

Siirrettäessä verhojen elementtejä käytetään samaa periaatetta, joka toimii kaapissa. Siksi on erittäin tärkeää tehdä valinta, kiinnittää huomiota varusteisiin, joiden avulla varmistetaan kaikkien elementtien pitkäaikainen toiminta ja äänettömyys. Kiinnitä erityistä huomiota telat - tämä osa usein epäonnistuu.

Jyrät liukuvaan rakennukseen

Yleinen sisustus

Jos kylpyhuoneessa on vaatimaton koko, kylpyhuonekalusteet ovat todellinen jumalatar. Etenkin jos haluat suihkussa, eikä erillisen suihkukaapin tilaa ole. Tämä ongelma ratkaistaan ​​yksinkertaisesti asettamalla verhot. Lisäksi se suojaa lattiaa tai mattoa tarpeettomilta roiskeilta. Ja jos asunnossasi kylpyhuone yhdistetään, verhojen asentaminen on kaksin verroin perusteltua. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse odottaa vuorosi, ja sisätilat hankkivat ylimääräisen, tyylikkään elementin.

Suljin asymmetriseen kylpyyn

Jos haluat korostaa tyylin yhtenäisyyttä, riittää asentaa liukuvat verhot sekä kylpyhuoneen yläpuolelle että sen alle. Tämä antaa huoneelle yksilöllisyyden ja avoimen pääsyn viestintään. Tämä suorituskyky on paras yhdistelmä houkuttelevuutta ja käytännöllisyyttä.

Suljin kylpyyn ja kylpyyn

asennus

Jopa ammattitaidottomat henkilöt voivat tehdä asennuksen. Riippumatta siitä, mistä materiaalista se on tehty, sen pohja on tukipuuku, joka on nelipilarinen. Pystysuora kiinnitys seinään.

Niiden kohtisuoraan kiinnitetään tukipylväs ylhäältä ja pohja kiinnitetään kylpyhuoneeseen. Tällöin tarvitaan taso, pora ja kiinnitysmateriaalit (ruuveja, tappeja).

Ensinnäkin osien elementit kootaan, minkä jälkeen määritetään seinän kärkipisteet, joissa verhot korjataan. Tulisi huomata, että tuloksena olevan rakenteen alaosassa tulisi olla tiukasti kiinni kylvyssä.

Seinämäreiät on tehty porakoneella, johon työntyvät tapit. Ruuvien avulla ruuvat kiinnitetään ruuveilla. Varmista, että rakenne on kiinnitetty ennen muovi- tai lasikuitukappaleiden asettamista. Suunnittelun kestävyyden tarkistaminen, voit tehdä verhojen lisäämisen. Sen varmistamiseksi, että vettä ei vuotaa nivelten läpi, niitä on käsiteltävä millä tahansa tiivistysaineella.

Asennettu lasikyltti

Liukuvat verhot omalla kädellä

Ne, jotka haluavat, voivat itsenäisesti tehdä liukuvat verhot. Helpoin tapa käyttää muovia, mutta kokeneet ammattilaiset voivat helposti selviytyä lasista.

Alumiini soveltuu kehyksen tekemiseen. Tällä materiaalilla on helppo työskennellä ja se tuntuu hyvältä huoneissa, joissa on korkea kosteus.

Kevyt rakenne on kolmisilmäinen järjestelmä, jossa molemmat ovet pysyvät paikallaan, kun taas kolmas on siirrettävissä ja korvata ovet. Tarvitset kaksi pystysuoraa virtaa seinälle kiinnittämiseen ja oppaat, jotka kiinnitetään rakenteen ylä- ja alareunaan. Toinen tarve valmistaa kolme lehtiä. Alempi ohjain on kiinnitettävä kylpylään ja yläosa 120-140 cm: n etäisyydellä.

Muoviset verhot omalla kädellä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 28