Pyykinpesu sanomalehtiputkista

Pyykinpesu sanomalehtiputkista

Nykyään uudenlainen neulamallisto kehittyy menestyksekkäästi - kudonta sanomalehdistä. Tämä ammatti monille on jo tullut harrastus, josta on yksinkertaisesti mahdotonta kieltää. Tällainen luovuus auttaa sinua rentoutumaan jokapäiväisestä hälinästä, kiinnittämään huomiota ja tekemään itsellesi hyödyllisiä asioita kodin mukavuuden luomiseksi. Sanomalehtiputkien pellava-kori on mielenkiintoinen sisustus kylpyhuoneen sisustukseen.

Pyykinpesu sanomalehtiputkista

Pyykinpesu sanomalehtiputkista

tarvikkeet

Kutoa kori, tarvitset näitä työkaluja:

 • tavalliset sanomalehdet, joista jokainen koti on;
 • väriaine luodaksesi tulevaisuuden koriin värin. Käytetään usein värjäysveteen;
 • paperitavarat veitsi ja sakset;
 • pitkä puoli, halkaisijaltaan 2,5 ml;
 • liima-PVA ohuella harjalla tai liimalla kynällä;
 • tavalliset pyykkipojat luotettavaksi kiinnittämiseksi;
 • rivi;
 • yksinkertainen kynä;
 • akryylilakka;
 • harjalla;
 • kuormaa sortoa.

Materiaalit, joita tarvitaan sanomalehtiputkien kudontaan

Ennen kuin alat kutoa kori, sinun täytyy kuvitella, mitä sen pitäisi olla. On otettava huomioon sellaiset muuttujat kuin muodon, korkeuden ja tiheyden kudonta. Jos on vaikeuksia tämän kanssa, voit ottaa mallina kauhan tai vaaditun kokoisen laatikon.

Kuinka tehdä sanomalehtiputket?

Kun luot pyykkikorin, käytät paperia, joka korvaa viiniköynnöksen. Siksi ennen sananvalmistuksen aloittamista on tarpeen valmistaa sanomalehtiputkia. Toimien järjestys:

 • Lehden sanomalehdet on laadittava A4-muodossa. Levyarkin koko on optimaalinen ja 21x30 cm.
 • Jokainen valmistettu lehti on myös leikattava kolmeen lehtiin, minkä jälkeen yksi arkki on 7 x 30 cm.
 • Paperikaupan veitsen ansiosta voit nopeasti ja tarkasti tehdä tarvittavan koon suuria määriä lehtiä. Tällainen veitsi tekee sileät reunat ja poistaa paperikuitujen jälkiä. Tulevaisuudessa jokainen kaistale tulee putkeksi.
 • Arkkia on lajiteltava. Jakaa ne kahteen paaluun: painettu teksti ja valkoiset raidat, jotka ovat aina sanomalehtilehtien reunoja. Tämä valmiste tekee valkoisista putkista kaistaleista, jotka olivat sanomalehtiliuskan reunojen päällä, ja muut putket on maalattava.
 • Ota yksi nauha ja positiivisesti se pystysuoraan, valkoisen puolen pitäisi olla oikealla.
 • Aseta neula alaosassa vasemmalle noin 30 asteen kulmassa ja aloita käämitys arkin päälle. Kun liuskaa on vain 1 cm, käytä liimaa putken kiinnittämiseen.
 • Sitten tehdään sama värillinen sanomalehtipaperi. Ainoa asia, jonka sinun täytyy yrittää piiloutua kaikkien pimeiden alueiden keskelle.
 • Työn jälkeen saat samat paperiputket, joiden pituus on hieman yli 30 cm.
 • Kummankin putken erottuva piirre on yksi terävä ja toinen reunus kynän muodossa. Tämän ansiosta voit liittää useita putkia yhteen levittämällä liimaa saadaksesi pitkän viinipullon.

Sadonkorjuu sanomalehtiputket korille pyykin alle

Sanomalehtiputkien valmistus alusvaatteiden korjuille

Katso lyhyt videotiedote siitä, miten kerätään lehtiä sanomalehdistä.

Maalaa putket

Ennen kuin aloitat putkien maalaamisen, sinun on valmisteltava työpaikka. Ota pieni säiliö ja aseta siihen polyeteeni. Sen päälle voit kuivata "viiniköynnöksen" maalauksen jälkeen. Valmista tahra ja laita käsineet käteesi.

Voit työskennellä heti 10 putken kanssa. Laita ne tahraan 3-5 sekuntia. Laske sitten toinen pää. Jokainen putki maalin jälkeen on sijoitettava huolellisesti lokeroon, jol- loin jotkut "viiniköynnösten" väliset etäisyydet ovat. Kun lokero on täynnä, voit laittaa putket "puupellon" päälle.

Sanomalehtien putkien maalaus kudontapaketeihin liinavaatteiden alla

Täyteen kuivumaan riittää, että letku jätetään putkiksi 12 tunniksi. On parempi välttää ylimääräisiä lämmönlähteitä, koska voimakas kuivaus voi tehdä putket kuivaksi, ne menettävät plastisuuden.

Eri muotoisia kilpikonna

neliö

Nurmikon muotoisten sanomalehtiputkien kudoksen luomiseksi sinun on aloitettava pohjan muodostaminen neliön muotoon.

Niinpä sinun täytyy ensin ottaa pahvipakkaus, kun otetaan huomioon, että koriosan pohja on hieman pahvia kuin kartonki. Sitten taita se puoliksi. Porausreikien avulla tehdään pieniä reikiä pahvilaatikkoon, jonka etäisyys ei saa ylittää 2 cm: n etäisyydelle. Pitkät "työskentelytuote" on sijoitettava reikiin.

Nyt voit alkaa kutoa korin pohjaa. Pitkä putki on kudotettava pahvipaperin vieressä. Kun kutominen saavuttaa reunan, sinun täytyy tehdä käännös ja tuottaa kudonta vastakkaiseen suuntaan. "Työviiniköynnökselle" ei pääty, sinun on aina laajennettava sitä - liimaamalla sanomalehtiputkia. Erikoisohjauksella on tarpeen pitää pohjan koko, koska sen leveyttä voidaan kaventaa. Tämä luo oikean kokoisen neliön pohjan.

Visuaalisesti tämä prosessi, katso seuraava video.

Sitten voit jatkaa korin sivuseinämien kutoamista. Tulevaa luurankoa on jo kaksi viiniköynnöstä, joten on tarpeen tehdä vielä kaksi seinää. Tätä varten sinun on otettava pitkä sanomalehtiputki, taivuta se puoliksi ja kiinnitä se kahteen päähän koriin pohjaan. Alareunan alapuolella olevat kravat on taivutettava ylöspäin ja kiinnitettävä. Täten saadaan stabiili kehys. Korin halutusta korkeudesta riippuen on välttämätöntä luoda haluttu koko "työviiniköynnös".

Korin seinien kiinnittämiseksi turvallisesti on välttämätöntä ottaa tulevan tuotteen muotoon raskas esine ja asettaa se keskelle. Sen lisäksi se kiinnittää elastisten kaistojen avulla rungon putket. Neliön koriin on erittäin tärkeää luoda sileät reunat. Kudonta eri muotoisia tuotteita, voit tehdä ilman näytettä sisälle.

Kudonnan tulee alkaa korin pohjasta. Sinun on otettava pitkä putki ja kutoa se toiseen sivulle, vaihtamalla pystysuuntaisten putkien asentoa, pidä edestä ja takana. Tällä tavalla on tarpeen muodostaa kaikki seinät.

Kudonnan alussa "työviiniköynnöksen" loppu pysyy, sitä jatkossa sitä käytetään yhtenä kehyksen osana. Sen avulla voit luoda parittoman määrän pystysuoria putkia. Jokaisen sarjan jälkeen vapaan pään on oltava punottu. Sivuseinämien prosessointi tapahtuu ympyrässä, kunnes saat oikean kokoisen korin.

Yksinkertainen tapa kutoa seinät "köysi" -kuviolla, katso alla olevaa videota.

suorakulmainen

Jos haluat luoda suorakaiteen muotoisen korin, sinun on aloitettava kudonta suorakaiteen muotoinen pohja. Korin pohjalle on luotava kartonkipakkaus. Aseta se sitten valmiin putken reunaan ja kiinnitä rakenne vaatteiden avulla. Sitten pohjassa kannattaa laittaa paperiputket poikki, kun taas kukin "viiniköynnöksestä" tulee pohjan alapuolelle tai yläpuolelle kiinnittämällä tarvittava kudonta. Jonkin ajan kuluttua rakennelma olisi peitettävä toisella sanomalehtiputkella ja kiinnitettävä pyykkipoikineen. Pohja muistaa kampa, joten on tarpeen kutoa uusia putkia, kiinni shakkilaajennuksesta, jotta tarvittava tiheys pohjasta. Kun pohja saa tarvittavan tiheyden, pyykkipojat voidaan poistaa, koska se pitää jo itse muotin. Pohjan leveys riippuu kokonaan kuvion koosta. Pohjasta kudotettaessa tulee olemaan niin kutsuttuja säteitä, joita myöhemmin käytetään perustana luurangolle. Jo niiden avulla pystytään luomaan kehyksen sivuseinät.

Kudonta suorakaiteen muotoinen pyykkikori sanomalehtiputkista

Kudonta suorakaiteen muotoinen pyykkikori sanomalehtiputkista

Kudonta suorakaiteen muotoinen pyykkikori sanomalehtiputkista

Kudonta suorakaiteen muotoinen pyykkikori sanomalehtiputkista

Kudonta suorakaiteen muotoinen pyykkikori sanomalehtiputkista

kierros

Pyöreä kori on vaikein tehdä, koska sen kannattaa yrittää kovin muodostaa pyöreä pohja. Helpoin tapa on "köysi". Sinun täytyy ottaa kuusi putkea ja yhdistää ne yhteen tapilla luoda yksi taso. Sitten tämä toimenpide kannattaa toistaa. Valmiiden lentokoneiden on oltava ristikkäin.

Seuraavaksi tarvitset "viiniköynnöksen", jota käytetään edelleen tuotteen kudontaan. Sen pitäisi olla taivutettu kahdesti ja laittaa haarukka lähellä sädettä, joka muodosti "ristin". Työkappaleen kulmissa on oltava taivutettu. Sinun pitäisi ohittaa ylhäältä alaspäin ja alhaalta ylöspäin, kunnes saavutat toisen kuuden putken säteen. Taivutukset on suoritettava 90 asteen kulmassa ja jatkuvasti muutettava "viiniköynnöksen" ala- ja yläosaa. Tämä toimenpide on tehtävä neljä kertaa. Tämän seurauksena saat rengas, joka on kiinnitettävä välittömästi napeilla.

Kolmen ympyrän kulkemisen jälkeen sinun on otettava kuusi putkea ja siirrettävä toisistaan ​​pareittain tasaisen pinnan muodostamiseksi. Lisäksi kudonta työntyvällä putkella tulisi tehdä jokaisen kahden putken kautta. Ja vielä kolme ympyrää. On välttämätöntä toteuttaa toimia pariskunnan kasvattamiseksi. Sinun täytyy tehdä kudonta ennen kuin luot tarvittavan koon pohjan. Pyöreän koriosan pohja muistuttaa aurinkoa, joka koostuu 24 säteestä.

Pyöreän korin pohja sanomalehtiputkien liinavaatteista

Pyöreä pohja pyykkikoriin sanomalehtiputkista

kulmikas

Kulma-muotoinen pyykinvarasto säästää tilaa kylpyhuoneessa, joten se on erittäin vaatimaton pienissä huoneissa.

Kulmakori pyykinpesusta sanomalehtiputkista

Kun kutsuat sanomalehtiputkien pyykkikulkuneuvoa, noudata tiettyjä sääntöjä tuotteen muotoon nähden:

 • Räkkitelineille on parempi käyttää koko paperilevystä putkia tai tulostaa arkkeja. Lehtiputkiputket eivät voi pitää koko rakennetta.
 • Litteän pohjan luomiseksi sinun on asetettava kuorma sille, kun suunnittelet korin, kiinnittäen erityistä huomiota kulmiin.
 • Ennen maalausta, sinun on laskettava akryylilakan määrä, muuten sinun on koristettava eri värillä, ja tulos on jo epätäydellinen.
Kudonta nurkka-kori pyykinpesusta sanomalehtiputkista

Kulmakori pyykinpesusta sanomalehtiputkista

Reunasuunnittelu

Kun vaaditun korkeuden kori on valmis, on tarpeen piilottaa rungon muodostamien putkien kärjet ja muista myös lukittaa ja piilottaa työputki. Tämä vaatii pitkän puhujan. Se on työnnettävä reikään lähellä laskuria keskellä 3 riviä. Tässä on sinun peitettävä kärki.

Puheen toiminta on toistettava toisessa suunnassa myös 3 riviä, aseta se jalalle ja työnnä se alas. Siten jokainen hylly taitetaan ja vedetään. Työn lopussa tuotteen reuna on valmis.

Jokaisessa reiässä, jossa teline osuu, on tarpeen levittää liimaa ja antaa aika kuivua. Tämän jälkeen käytä saksia katkaisemaan ulkonevat putket kaikkiin reunoihin. Kaikki leikkeet on piilotettava huolellisesti sanomalehtiputkien välissä.

Katso reunasta yksinkertaisempi versio seuraavasta videosta.

koristelu

Koria voidaan täydentää kannella, joka voidaan kiinnittää erikseen yhteen seinään tai kudokseen. Pohjaan kutomisen menetelmää käyttämällä voit myös tehdä kannen. On toivottavaa kattaa jo valmis tuote lakalla. Erinomainen ratkaisu on akryylilakka, koska se ei haise ja nopeasti kuivuu.

Lakan käyttö antaa korin vahvuuden, sitä ei voida erottaa tämän viiniköynnöksen tuotteesta. Kun lakkaa ei ole täysin kuivunut, voit korjata korin muodon, antaa vakauden pohjan ja poistaa rypyt.

Pyykki pyykkipaput kansiin

Koristeellinen pyykinpesu sanomalehtiputkista sisustuksella ja peitteellä

Koristeellinen pyykinpesu sanomalehtiputkista sisustuksella

Joskus kutoa paperi- korit värittämättä, työn päätyttyä tuote on huolellisesti pohjustettava ja maalattava. Alukkeena voidaan käyttää aluketta tai PVA-liimaa. Korin maalit ovat sopivia aerosolimaaleille, joita on käytettävä useita kertoja.

Oikeaa taidetta voidaan kutsua korteiksi, jotka on koristeltu kuvasta dekoupage-tekniikalla. Korjaukseen käytetään myös lakkaa.

Koristeellinen pyykinpesu sanomalehtiputkista, jotka on koristeltu decoupage-tekniikalla

Voit valita korin tyylin ja värin itse. Sisustuksessa voit käyttää nauhat, helmet ja muut koriste-elementit. Käytännöllisyydestä on mahdollista ommella vuoraus erikseen kalikosta.

Kaunis kori pyykinpesusta sanomalehtiputkista, sisustus

Pyykki pyykkipapereista vuorauksella

Laukut pyykkikalusteista sanomalehtiputkista

Sanomalehtiputkista valmistettu kori, joka on tehty omilta käsiltä, ​​tulee kylpyhuoneen sisustuksen upea sisustus. Tärkeintä on tehdä rakkautta.

Korissa pyykinpesu sanomalehtiputkista kylpyhuoneeseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 44 =