Hvordan male loftet med vandbaseret maling uden pletter og striber

Den mest almindelige måde at dekorere loftet på er ved hvidvaskning eller maling. Og den mest anvendte til denne maling - vandemulsion. Maleri loftet med vandbaseret maling ved første øjekast synes en simpel sag, men der er mange subtiliteter, hvor uvidenhed fører til udseende af pletter eller striber. Hvordan man undgår udseendet af sådanne problemer, vil vi fortælle videre. 

Forberedelse til maleri

Til selvmaling loftet med vandbaseret maling var kvalitativ og ensartet, er det nødvendigt at indføre et loft i loftet. Det er muligt at opnå ensartet farve kun på en flad, overflade. Derfor er det nødvendigt at rengøre loftet for enhver tidligere belægning, inden arbejdet påbegyndes (undtagen vandemulsion, som er meget velholdt).

Sådan fjerner du hvidvask

Hvis du i loftet har hvidt kalk - kridt eller lime - skal du fugtige loftet med vand og fjerne belægningen med en spatel. Skræl alt til beton. Du skal slette selv de mindste fragmenter. Nogle gange er det meget ubelejligt at skrabe små områder med en spatel, det er lettere at gøre det til en våd klud.

Det er lettere at fjerne hvidvask ved at sætte det i vand

Det er lettere at fjerne hvidvask ved at sætte det i vand

Under alle omstændigheder skal loftet skylles med vand og rengøringsmiddel efter fjernelse af hvidvaskningen. Efter fuldstændig tørring - primet og puttyped med gips eller cement (helst hvid) kittet til glat, hvilket også kaldes "under ægget."

Sådan fjerner du gammel vandbaseret emulsion

Hvis loftet allerede er malet med vandemulsion, er det ikke muligt at fjerne det. Fremgangsmåden afhænger af, hvordan maling holdes på loftet. Hvis det lige har ændret farven, og du skal opdatere loftet, kan du ikke få blister, revner og andre lignende problemer, du kan få med lidt blod. Først - fjern støv (klud med vand), tør, derefter primer. Efter tørring kan jorden males. Men endnu engang skal vi være opmærksomme - denne fremgangsmåde anvendes kun, hvis vandemulsionen holdes godt, og der er ingen defekter.

Rengør den vandfaste vandbaserede emulsion fra loftet er stadig en fornøjelse

Rengør den vandfaste vandemulsion fra loftet, er en anden fornøjelse

Hvis der er revner på overfladen af ​​vandemulsionen, hævelser, skal det rengøres. Metode to - tør og våd. Tør - dette er skrabet af med sandpapir (manuelt eller ved brug af USM), vådvaskning. Denne metode skal bruges til maling, som ikke er bange for vand. Men det er meget svært at rense en sådan maling. Hvis den vandbaserede maling holdes godt, hjælper ingen tricks, men der er overfladefejl og har brug for kittet, tag et sandpapir med et stort korn og gør overfladen grov. Derefter kan du putte. Yderligere - på teknologi: vi jorden og efter at vi er malet.

Vask det malede vandemulsionsloft to gange rigeligt af med varmt vand. Vandet skal næsten koge vand - ca. 70 ° C. Efter at have befugtet en del af loftet, vent 10 minutter, og fugt igen det samme område med varmt vand. Efter ca. fem minutter kan du fjerne malingen med en spatel.

Fjernelse af gammel maling - en lang proces

Fjernelse af gammel maling - en lang proces

Du kan gentage denne procedure flere gange og gradvist fjerne den lakende maling fra loftet. Mindre rester kan rengøres med sandpapir, og skyll derefter loftet, tør og primer. På primeren kan du allerede sætte koger, stege, udjævne ned manglerne.

Typer af vandbaseret maling

Vandemulsionsmaling er en vandbaseret emulsion, der indeholder uopløste polymerpartikler i vand. Også sammensætningen indbefatter pigmenter og forskellige additiver, der ændrer karakteristikaene for slutproduktet. Efter påføring af malingen fordampes vand aktivt, og der forbliver en tynd polymerfilm på overfladen.

Maling af loftet med vandbaseret maling begynder med valg af sammensætning. De bruger fire typer polymerer:

 • Akryl. Vandig emulsion baseret på akrylharpikser giver mulighed for at opnå en jævn overflade, har god opacitet, skjuler små overfladefejl, op til slots op til 1 mm brede. Dens ulempe er en høj pris, men det er lettere at arbejde med. I sin rene form er akrylforbindelser hygroskopiske og kan kun anvendes til tørre rum, men de forstyrrer ikke dampens passage. For at skabe en vandtæt film, tilsæt latex til den akryl vandbaserede emulsion. Det samme additiv øger elasticiteten af ​​den tørrede film. Sådanne formuleringer kan anvendes i våde rum.

  Akrylbaseret vandemulsion er et rimeligt valg

  Akrylbaseret vandemulsion er et rimeligt valg

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 62 = 67