Kuinka tehdä suihkulähde: 6 tyyppiä

Sivuston koristelu on suosittu miehitys kesän asukkaille ja asukkaille. Kauniit kukkapenkit, kukkapenkit ja jopa sängyt ovat todellinen sisustus. Kuitenkaan mikään ei pidä silmästä niin kuin vesistöjä ja vesisäiliöitä, kauniin kasvillisuuden ympäröimänä. Ja jos se vielä lyö vettä, niin kulma muuttuu parhaaksi lepopaikaksi. Jos et vieläkään pysty tekemään paitsi suihkulähtöä omilla käsillänne, myös kauniin kohokohdan, ei ole kaukana keinuttamiseen tai penkkeihin, iltaisin kaikki asukkaat kokoontuvat tähän laastariin. 

Tämä suihkulähde on valmistettu omilla käsillä sekä taustavalolla: vedenpitävä LED-taskulamppu kaukosäätimellä

Tämä suihkulähde on valmistettu käsin, kuten taustavalo: vedenpitävä LED-taskulamppu, jossa ohjauspaneeli värinvaihdolle

Suihkulähde

Suihkulähteen tekeminen maassa ei ole kovin kallista. Tietenkin kaikki riippuu lampun koosta ja siitä, miten kuvititte sen. Rakennustyön avulla suihkulähteet ovat suljettuja ja avoimia. Kyse on veden syklisestä käytöstä. Suljettu tyyppi käyttää samaa vettä ja pyörii sitä ympyrässä. Avaa - koko ajan uutta. Puutarhan ja puutarhan suihkulähteet tekevät pohjimmiltaan suljetun tyypin: niiden laite on helpompaa ja taloudellisempaa. Tietenkin vesi on täytettävä uudelleen ja muutettava määräajoin - se haihtuu ja likaantuu, mutta silti kustannukset eivät ole kovin korkeita.

Kun laite avovedessä järjestelmien on ajatella yhteen järjestelmään ohjata sen tason, kuivatus ja sulkeutuminen. Voit tietysti käyttää suihkulähde kuin säiliöön veden lämmittämiseen ennen kastelua, ja ulos kulhon tehdä ulkoasu puutarha, kasvimaa, mutta kastelu ei tarvita ympäri vuorokauden, ja suihkulähde voi toimia tässä tilassa.

Muovisäiliö on näkyvissä ja pumppu on alhaalla, juuri siinä pisteessä, jossa putki irtoaa vedestä

Muovisäiliö on näkyvissä ja pumppu on alhaalla, juuri siinä pisteessä, jossa putki irtoaa vedestä

Yksinkertaisimmassa versiossa tarvitaan pieni suljin ja upotettava pumppu pienen suihkulähteen valmistamiseksi. Kapasiteettia voidaan muokata - erityinen muovi lammelle, tynnyri, vanha kylpyamme, altaan, katkaistu rengas, kalvolla peitetty jne. Pumput ovat hieman monimutkaisempia.

Suihkulähteiden pumput

Suihkulähteiden pumput myyvät erityisiä, sisäänrakennettuja suodattimia. Voit luoda suihkulähteen omiin käsiisi helpommin, voit ostaa tällaisia ​​malleja. On helppoa työskennellä heidän kanssaan: ne pannaan säiliöön, kiinnittävät sen pitämään liikkumatta, täyttyy vedellä, suorittavat aloituskäynnit (kuvattu ohjeessa) ja kääntäneet ne päälle.

Suihkulähdepumput ovat eri voimaa, nosta suihketta eri korkeuksilla. Usein sarja sisältää vaihdettavat suuttimet-suuttimet, jotka muuttavat suihkun luonnetta. Ne syöttävät 220 V: n verkosta, on olemassa malleja, jotka toimivat aurinkopaneeleista. Tehty suljettuina, joten yhteyden muodostamisessa ei ole ongelmia, joten muuntajien vähentäminen ei ole välttämätöntä. Ainoa asia, joka ei vahingoita, on kone ja RCD sen rivin kohdalla, johon pumppu kytketään. Tämä on vain turvallisuuden parantamiseksi. Pienen ja pienimmän pumpun hinta suihkulähteelle on 25-30 dollaria. Suoritusmallit maksoivat useita satoja tai enemmän.

Voit käyttää suihkulähteeseen upotettavaa pumppua. Mutta sinun on ostettava tai tehtävä suodatin (voit tehdä hiekkasuodattimen) ja asteen muuntajan. Turvaryhmä koneesta ja RCD: stä linjalla ei ole tarpeetonta. Tämän piirin kanssa kannattaa sotkea, jos sinulla on vanha pumppu, jota ei ole tällä hetkellä käytössä.

Kuinka tehdä ilman pumpua

Onko mahdollista tehdä suihkulähde ilman pumppua? Se on mahdollista, mutta avointa tyyppiä. Esimerkiksi tuoda vesiputkeen keskelle tai syöttää vettä kaivoon tai kaivoon. Paineessa oleva vesi antaa tiettyä korkeutta suihkulle. Asentamalla kärki putkeen, voimme muuttaa sen muotoa. Mutta tämän rakenteen kanssa on tarpeen miettiä, mihin vettä ohjataan. On mahdollista - takaisin kaivoon tai joelle, kasteluun, jne. Vaikka tämän organisaation kanssa pumppu on läsnä, mutta se pumpoi vettä taloon, ja suihkulähde on vain yksi kulutuspisteistä.

Suihkulähdejärjestelyjärjestelmä ilman upotettavaa pumppua

Suihkulähdejärjestelyjärjestelmä ilman upotettavaa pumppua

Toinen vaihtoehto - laittaa jotain kapasiteettia korkeudelle, syöttää sitä veteen ja sieltä se syötetään putkien läpi alla olevan suihkulähteen kautta. Suodatuksen lisäämiseksi tai vähemmän kunnolliseksi korkeudeksi säiliö on nostettava 3 metriä tai korkeammalle. Mutta kysymys on edelleen: miten vettä käytetään siellä. Jälleen pumppu, mutta ei upotettu. Ne ovat halvempia, mutta vaativat suodattimen. On myös oltava kuilu, jossa laitteisto on asennettu. Suihkulähteen kupilla se liitetään putkistoon.

Kuinka tehdä vesiputous lukea täältä.

Taustavalon suihkulähde

Tällä alueella kaikki on tullut helpommin käyttöön LED-valot. Ne ovat powered by 12 V tai 24 V, joka on paljon turvallisempi kuin perinteinen verkko. Aurinkoenergiaisia ​​paristoja käyttäviä paristoja on olemassa.

Taustavalon suihkulähde

Taustavalon suihkulähde

Taustavaloa voidaan tehdä vesitiivis LED nauhat tai samaa projektoreita ja lamput. Niiden tarpeen virtalähde, joka muuntaa 220 V 12 tai 24, mutta ne ovat yleensä myydään samassa paikassa kuin LED, koska ilmenee ongelmia,. Asennus on yksinkertainen: on kohdevalaisimet asennuskannattimien, nauha voi olla "shot" nitojan, suluissa tarvitsee vain löytää enemmän nauha koot: on tarpeetonta booli, ei rikkoa sinetti.

On olemassa LED-valoja, jotka vaihtavat väriä. Sävyttää 8: sta useisiin tuhanteen

On olemassa LED-valoja, jotka vaihtavat väriä. Sävyttää 8: sta useisiin tuhanteen

 Erilaisten kokoonpanojen suihkulähteet ja niiden suunnittelun valokuvat

Tiedät varmasti, että suihkulähteen pääosa on sen kulho. Itse asiassa tämä on sama lampi, mutta lisävarusteilla - pumppu. Lampi voidaan tehdä ainakin tusina eri tavalla, ja osa niistä on kuvattu erillisessä artikkelissa, koska emme kuvaa altaan altaita. Huomiota kiinnitetään suihkulähteiden ja niiden sisustuksen järjestämiseen.

Pieni suihkulähde

Laite vaatii kapasiteetin ja pumpun. Putki, joka tulee pumpusta, asetetaan koristeluun. Nämä voivat olla kivi- laatat, joissa on tarpeen porata poraamalla läpimitta hieman suurempi kuin putken halkaisija. Nämä levyt on kierretty toinen toisensa päälle lasten pyramidin muodossa.

Suunnitelma koristeellinen suihkulähde antaa

Suunnitelma koristeellinen suihkulähde antaa

Veden ylivuotojen välttämiseksi on tarpeen saada aikaan viemärijärjestelmä - juuri säiliön enimmäistason alapuolella, leikkaa putki, jonka toinen pää on vietävä viemärijärjestelmään, viemärijärjestelmään tai puutarhaan. Se voidaan tehdä muulla tavoin: järjestää vesimäärän ympäri kulhoa - tee betoninen ura tai kaivaa muovia. Kerätty vesi myös, joskus vetäytyä. Yleensä suljetuissa järjestelmissä ongelma ei ole ylivuoto, mutta veden puute - se haihtuu, mutta voit suojata.

Suihkulähde omilla käsillä: valokuva raportti 1

Ja nyt valokuvaportti siitä, miten mini-suihkulähde tehdään tällä kädellä. Näytti mielenkiintoiselta.

Kesti useita tunteja luomaan tämän koristeellinen suihkulähde

Kesti useita tunteja luomaan tämän koristeellinen suihkulähde

Jotta tämä suihkulähde olisi tarpeen:

  • neliömäinen muovinen kukkaruukku ilman reikiä;
  • pieni pumppu suihkulähteeseen;
  • muoviputken pituus 0,7 m, halkaisija siten, että sitä käytettiin pumpun ulostulossa;
  • pussi koristeellisia kiviä;
  • kolme tiiliä;
  • sahaamalla punaista graniittia.

Työkalusta - porakone porataan reikiä graniitissa, jonka läpimitta on hieman suurempi kuin putken halkaisija.

Suihkulähteen säiliöasennus

Suihkulähteen säiliöasennus

Valmistetussa reiässä asetimme kulhoon, laittoimme tiilet sen lähelle reunoita. Niitä tarvitaan rakenteellisen stabiilisuuden ja kiviarvojen pienentämiseksi. Ne palvelevat myös kivenrakennetta. Asennettujen tiilien välissä panemme pumpun putkeen, kaadamme vettä ja tarkistamme, miten se toimii.

Levyissä porat porattiin työpajassa etukäteen. Ne on sijoitettava keskelle, jotta kivet eivät kaadu rakennetta painollaan.

Suihkulähde taittuu

Suihkulähde taittuu

Ensimmäinen levy on valehtelevien tiilien kohdalla, loput ovat kireät niin, että painopiste ei liiku. Ensimmäisen täyttämisen jälkeen täytämme jäljellä olevan tilan kiviä. Kun viimeinen kappale on asetettu, putken päälle merkitään merkki. Viimeinen kivi poistetaan, aivan merkin alle, putki leikataan, ja viimeinen kappale korvataan. Kun vesi on päällä, näyttää siltä, ​​että se kulkee suoraan kivestä. Erittäin epätavallinen ja mutkaton.

Valokuvan raportti 2

Seuraava versio pienestä suihkulähteestä tehdään samalla periaatteella, mutta putken sijaan käytetään joustavaa letkua, eikä kiven sijasta. Vaikutus oli ihana.

Teemme pienen suihkulähteen omilla käsillämme

Teemme pienen suihkulähteen omilla käsillämme

Kaikki on niin selkeä, ettei kommentteja tarvitse. Edellisestä rakenteesta poikkeaa vain verkon läsnäolo. Tämä lisää veden määrää: kuormalava on pienikokoinen.

Suihkulähde koristelu

Suihkulähde koristelu

Niin kauan kuin näet, on vaikea kuvitella, kuinka yksinkertaista on tehdä hämmästyttävistä asioista kaunis. Putkien osalta - he käyttävät paremmin polyeteeniä - he taipuvat hyvin eivätkä pelkää ultraviolettisäteilyä.

Kuinka tehdä suihkulähde renkaasta katso videoraportista.

Huone tai pöytä

Mini suihkulähteet tehdä samalla periaatteella, vain käyttää hyvin vähän virtaa pumppu. Sopii myös akvaarioissa, mutta ilman ilmastusta. He jopa toimivat lähes äänettömästi. Tekee suihkulähde Japanin tyyliin. Sen lisäksi, että pumpun tarvitsemme pieni keraaminen container. Meidän tapauksessamme - Oval paistetaan savea. Pala bambu - noin 70 cm pitkä (ostettu kukkakauppa, myydään tukena köynnökset), joukko elävien bambusta kasvaa ja useita pieniä kiviä. Kaikesta tästä käy ilmi, niin se kauneus.

Mini kotiin suihkulähde

Mini kotiin suihkulähde

Ensinnäkin me leikasimme bambusta osan eri pituisiin paloihin. Se on ontto sisäpintaan - se on luonnollisia putkia, jotka eivät myöskään itke pitkään. Toisella puolella on oltava vino leikkaus, toinen - tasainen. Saw out niin, että pisin kappale lähellä tarkasti leikattu pää oli "yhteinen". Alempi viilto on noin 5 mm tämän paksuuntumisen alapuolella. Vain sisällä on osio, jonka avulla se on helppo asentaa tämän pumpun pistorasiaan. On vaikea leikata, mutta kangassahanterä on osoittautunut metallikudokseksi.

Kuori bambu kolmelle eri pituudelle

Kuori bambu kolmelle eri pituudelle

Laitetaan pieni pumppu kulhoon, pudotamme siihen pisimmän bambusta - sen pituus on noin 35 cm. Toisaalta me laitamme joukon eläviä bambuja, niiden välissä on täynnä kiviä.

Mini-suihkulähteen täyttäminen

Mini-suihkulähteen täyttäminen

Kaksi jäljellä olevaa kuivaa bambua on sidottu "putkeen". Voit käyttää hamppuköyttä. Se on kaikki, tee mini-suihkulähde omalla kädelläsi. Sinun on täytettävä vesi ja käynnistettävä pumppu.

Samalla periaatteella on mahdollista tehdä muita malleja. Nyt ymmärrät miten muotoa voidaan helposti muuttaa. Muutamia kuvia inspiraatiota varten.

Toinen yhden huoneen suihkulähde bambusta japanilaiseen tyyliin

Toinen yhden huoneen suihkulähde bambusta japanilaiseen tyyliin

Katu suihkulähde graniittikulho ja bambu

Katu suihkulähde graniittikulho ja bambu

Toinen tyypillinen, perinteisempi ja tuttu meille käyttää lähes samaa ideaa ja samoja työkaluja. Suunnittelun ero. Voit ottaa suuren keraamisen tai jopa muovisen potin. On tärkeää, että se ei ole tyhjennettävissä. Seuraavaksi - teknologian liiketoiminta: jakaa se muovisella väliseinällä kahteen tai kolmeen vyöhykkeeseen yhdeksi kaatamaan enemmän maata ja istutettavaksi yksi kosteutta rakastavista kasveista.

Kuinka tehdä mini suihkulähde

Kuinka tehdä mini suihkulähde

Toinen osa on säiliö. Vain liikkumisen organisoinnilla tarvitaan monivaiheinen suodatus: vesi on hyvin saastunut. Aseta sitten yksi toisensa jälkeen suodatinmateriaaleja, joissa on eri solut - ensimmäinen lanka tai muovinen verkko, sen jälkeen - kangas, jossa on eri solu ja tämän rakenteen sisällä - pieni pumppu.

Taulukko mini suihkulähde

Taulukko mini suihkulähde

Tee se itse, et voi vain koostua tällaisen työpöydän suihkulähde, mutta myös pumppu. Miten? Katso videota.

Pebble suihkulähde

Erittäin mielenkiintoinen muotoilu suihkulähteissä, joissa on kiviä. Heidän kuppi on naamioitu, joten se näyttää kuivalta suihkulähteeltä ilman kulhoa. Itse asiassa on kulho, mutta se on peitetty kiviä, jotka on asetettu ruudukko, joka kattaa säiliön.

Kuiva kivi suihkulähde - laitteen kaavio

Kuiva kivi suihkulähde - laitteen kaavio

Kaivettuun kaivaukseen asetetaan tietty kapasiteetti. Sen koko ja mitat pitäisi olla melko kunnollisia: kerätä kaikki ruiskut tai jopa suuri osa siitä. Pumppu asetetaan säiliöön, yläosa peitetään metallisella tai muovisella verkolla, jossa on matala solu. Se suojaa suurten epäpuhtauksien pääsyä veteen, ja tämän hienojakoisen verkon päälle voit asettaa paksun langan verkon. Tämä on, jos käytät vyöruusuja. Jos pinoat kivialustat, voit käyttää levyjä tai palkkeja.

Miten tehdä

Kuinka tehdä "kuiva" suihkulähde omilla käsilläsi

Kiviä on todennäköisesti parempi tehdä päinvastoin: ensin perustaa verkko, jossa on suuri solu, sen päälle - matala. Joten sinun ei tarvitse kärsiä valittaessa suurta kiviä, eikä roskaa pääse veteen.

Rakkaus lähteellä - joten tämä suihkulähde voi näyttää

Rakkaus lähteellä - joten tämä suihkulähde voi näyttää

Koristele puutarhaa modernilla tyylillä, tämä vaihtoehto sopii paremmin

Koristele puutarhaa modernilla tyylillä, tämä vaihtoehto sopii paremmin

Jos lisäät fantasiaa, voit tehdä tällä tavalla erittäin mielenkiintoisia sävellyksiä. Esimerkiksi yksi vaihtoehto, jossa puutarhan kastelu voi. Jos puutarha on sisustettu klassiseen tyyliin, kastelulähde voi tuskin sopia hyvin, mutta maan tyyliin - hyvin tasainen.

Puutarhan suihkulähde kastelukannasta

Puutarhan suihkulähde kastelukannasta

Kuten näet, vesi kerätään samassa aluksessa, piilotettu kavioiden alla ja sieltä kastelukannuun kääntyy pieni pumppu.

Seinän lähellä

Tämä on klassinen vaihtoehto - seinästä kulkee pieni tai suuri vesivirta, joka kulkee kulhoon. Kuten olette arvannut, kulhossa on pumppu, joka pumppaa vettä putken läpi veden poistoaukkoon. Se on yksinkertainen, jos tiedät miten. Se on vain toteutuksessa ja sisustuksessa.

Järjestely vesiputouksen lähellä seinää

Järjestely vesiputouksen lähellä seinää

Että pumppu leijui, se kiinnittyy mihin tahansa raskaslevyyn. Vaikka jalkakäytävälle, jos vain koko sopisi. Tällöin tavallisesti sopivia reikiä on kiinnitettävä, mutta valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen.

Seinän suihkulähteen klassinen suorituskyky

Seinän suihkulähteen klassinen suorituskyky

Jos aiot tehdä jotain samanlaista kuin talon seinät tai aita, huolehdi sen vedeneristys. Vaikka vesi ei virrata seinää alaspäin, se huuhtoutuu ja kosteutta lisätään. Ainakin on välttämätöntä monta kertaa hajottaa hydrofobisella koostumuksella. Yritä löytää sellainen, joka ei muuta pinnan väriä kovin paljon.

Toinen versio lähteestä lähellä seinää

Toinen versio lähteestä lähellä seinää

Suunnittelumalli voi olla erilainen. Kynän yläosassa tehdään tasainen pinta, jonka avulla vesi virtaa seinään alas. Vaikutus on erittäin mielenkiintoinen. On tärkeää, että pinta, jonka kanssa vesi putoaa, on peili-sileä ja täysin horisontaalinen.

Kaunis mökkien suihkulähde minimalismin tai modernismin tyyliin

Kaunis mökkien suihkulähde minimalismin tai modernismin tyyliin

Cascade suihkulähde

On erittäin mielenkiintoista nähdä iridescent-suihkukoneita. Tämän tyyppisiä suihkulähteitä kutsutaan kaskadeiksi tai kaskadeiksi. Tällaisella organisaatiolla vettä kaadetaan kulhosta toiseen. Puutarhan tai puutarhan suihkulähteen tapauksessa voi syntyä mielenkiintoisia muotoja. Esimerkiksi suihkulähde kaupeista, leksistä, teekannuista ja jopa vanhoista puutarhakalusteista.

Puutarhakalusteiden suihkulähde

Puutarhakalusteiden suihkulähde

Tällaisen kaskadin järjestämisen periaate on yksinkertainen: useat alukset tai kulhot asetetaan toistensa päälle siten, että veden virta pääsee toisistaan. Pohjassa on suurimpia säiliöitä ja mikä on pumppu. Hän pumppaa vettä letkun läpi ylimpään astiaan.

Toinen koristeellinen puutarha suihkulähde

Toinen koristeellinen puutarha suihkulähde

Kuinka tehdä kulhoon suihkulähde

Jos tarvitset klassista muotoa - pyöreä, neliömäinen tai soikea kulho, josta vesisuihku osuu, helpoin tapa löytää sopiva muovisäiliö. Niillä on erilainen muoto ja tilavuus - kymmeniä litroja useisiin tonneihin. Värillisesti ne ovat enimmäkseen mustia ja sinisiä. Vaikkakin näyttää siltä, ​​että meidän on käytettävä sinistä väriä parhaiten, huomaa, että saastuminen on näkyvämpiä tällä taustalla. Suihkulähteesi ei näytä olevan suolla, on usein tarpeen puhdistaa tällainen kuppi. Tästä näkökulmasta on käytännöllisempää ottaa musta - vesi näyttää samalta ja on välttämätöntä pestä vähemmän.

Puutarhan suihkulähde muovikulhoon

Puutarhan suihkulähde muovikulhoon

Valittu säiliö voidaan joko haudata tasolle maatasolla tai jättää vanteen. Useimmiten sivut on koristeltu kiveä tai kiviä. Tällöin valitaan kaivamisen syvyys. Se kaivetaan hieman suuremmaksi kuin kulho.

Tietoja siitä, miten ja miten voit sisustaa sivuston, jota voit lukea täältä.

Kun tarvittava syvyys on saavutettu, poista kaikki kivirouheet, ajopuu, pohja tasoitetaan, juotetaan, hiekkaa kaadetaan noin 10 cm. Se on hyvin tasoitettu ja kaatunut sen kompaktiksi. Valmistetun pohjan päälle laita kulho, täytä vedellä. Väliaika kulhoon ja säiliön kaivon väliin peitetään hiekkaa tai maata. Hiekka - jos maa on savi, ja maaperä - jos se yleensä tyhjenee. Kun unessa on pieni kerros, se tiivistyy - siististi, kuudennella tai kannella putoavaan kuiluun. Mutta ei ole väliä, kuinka hyvin et ole kompakti, valmistaudu siihen, että parin viikon aikana sinun täytyy kaataa enemmän: maaperä istuu muutaman senttimetrin.

Kulho työntyy maanpinnan yläpuolelle

Kulho työntyy maanpinnan yläpuolelle

Voit tehdä ilman muovista kulhoa. On olemassa kaksi muuta vaihtoehtoa: tehdä monoliittisen betonin säiliö. Tässä tapauksessa voit tehdä suihkulähteen puskurit. Prosessi on pitkä ja kallis, ja jopa vedenpitävyys on huolehdittava.

Halvin vaihtoehto on kaivata kaivo ja laittaa se kalvolla. Periaatteessa kaikki suurtiheyspolyeteeni sopii, mutta se kestää vuosittain, ehkä kaksi. Sitten hän alkaa virrata vettä. Luotettavia tältä osin, uima-altaiden erikoiselokuvat, mutta ne ovat paljon rahaa, mutta niitä voidaan käyttää jo vuosia. Tekniikka tällaisen kulhon tekemiseksi suihkulähteelle on merkitty valokuvaan.

Louhinta ja kaivaus

Louhinta ja kaivaus

Ensimmäinen vaihe - seinien louhinta ja tasoittaminen. Kun haluttu muoto ja mitat on saavutettu, vaakatasot tasataan ja peitetään kerroksella hiekkaa. Se suojaa kalvon mahdollisilta vaurioilta.

Laitoimme elokuvan valmiiseen säätiöön. Sisällä sen on oltava ilman jännitteitä vapaasti. Sen reunat ovat peitetty maaperä, painaa lohkareita. Kasvien juurien itämisen estämiseksi kalvon läpi, ei ole suositeltavaa levittää geotekstiiliä alla. Tämä ei-kudottu kangas, erittäin voimakas rikkoa. Sitä käytetään teiden rakentamisessa niin, että maata ei murskata ja puut eivät itä. Joten on helppo suojata suihkulähde.

Asettaminen kaivoon

Asettaminen kaivoon

Sovitettu elokuva säädetty kiviä. Jos perusta kuoppaan astutaan, lohkareiden tulee olla jokaisessa vaiheessa. Kun kulho on lähes täydellinen, laita pumppu. Kulho täyttyy vedellä ja testaus suoritetaan - ja kulho on tiukasti ja pumpun suorituskykyä.

Kaivoon asetettu kalvo on koristeltu kivillä. Aseta pumppu

Kaivoon asetettu kalvo on koristeltu kivillä. Aseta pumppu

Itse asiassa kaikki, jos sähkö on toimitettu, voit aloittaa suihkulähteen.

Valokuvan suunnitteluideoita

suihkulähde puutarhassa omalla kädelläsi
maan suihkulähteitä
suihkulähteen suunnitteluvaihtoehdot alkuperäinen suihkulähde

ulkona suihkulähde kotiin

alkuperäinen suihkulähde

kivestä

suihkulähde klassiseen tyyliin maassa

suihkulähde omalla kädelläsi

suihkulähteet, kaskadeja

suihkulähde japanilaiseen tyyliin

koriste-suihkulähteet kesämökille

taulukko suihkulähde

puutarha suihkulähteitä valokuva

kaskadisuihkulähde

pumppu suihkulähteelle ja vesiputous

suihkulähde maassa omilla käsiinsä leks ja kauhat

suihkulähde päällä omin käsin

miten tehdä kodin suihkulähde omalla kädelläsi

suihkulähde päällä omin käsin

Suihkulähde parvekkeella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 44