Puutarha edullisia polkuja omilla käsillään

Sivuston järjestely ja suunnittelu mahdollistavat kappaleiden luomisen. Ja vaatimukset ovat melko vakavia: niiden on oltava luotettavia, käteviä, toimivia, kauniita ja erittäin toivottavia - edullisia. Puhumme siitä, miten tehdä puutarhatyylit omin käsin alhaisilla kustannuksilla tässä artikkelissa.

Kuinka tehdä kappaleita

Raidan päällyste voi olla kova tai irtotavarana. Kovaa pinnoitusta varten käytä seuraavia materiaaleja:

 • betoni. Betonireitit eivät ole vain tavallinen harmaa nauha. Lisäksi on väriaineita, ja se voidaan maalata haluttaessa. On vielä lomakkeita kaatamaan välittömästi paikan päällä. Siitä tulee kotitekoisia päällystyslaatat. Toinen vaihtoehto - kaada pieni pienikokoinen betonilaatta oikeaan kokoon ja laita sitten ne pehmusteeseen. Katso kuvat valokuvassa.
 • Paasi. Tämä on luonnonkivi, joka leikattiin levyille. Se asetetaan valmistetulle alustalle (tästä eteenpäin), aukot täytetään täyteaineella. Se osoittautuu kaunis, luotettava, luistamaton. Ei ole mitään, että maisema kivet ovat niin kalliita kivireittejä kivikivestä.
 • Brick. Tavallinen keraaminen tiili on kaunis materiaali, mutta ei kappaleita. Se imee kosteutta, jos se sitten jäätyy märkäksi, se hajoaa palasiksi. Jos aiot tehdä polku rikki tiilistä, niin on enemmän tai vähemmän normaalia kävellä sitä vain pari vuotta. Sitten sinun on tehtävä se uudelleen. Tuloksena olevat raot on peitettävä karkealla hiekalla tai pienellä sora. Paljon kauempaa polulla toimii klinkkeripeiliä, mutta tätä vaihtoehtoa ei voi kutsua edullisiksi: yhden kappaleen kustannukset useista kymmeniä ruplaa.
 • puu. Tällainen näennäisesti sopimaton materiaali, mutta jos se on asianmukaisesti käsitelty, se voi toimia pitkään. Ja monet omilla kädillä valmistetut kappaleet puusta, on mahdollista kuljettaa luokkaan малозатратных. Esimerkiksi keksiä käytetään puiden hampun ja sylkkien kouristuksia tai peitteitä. Tee myös hyvin käsiteltyjen levyjen lattia - se on paremmin verotettu, mutta jos ei, se sopii myös vanhaan kerrokseen.
 • Muovia. Puutarhakeille on laattoja muovista - polyetyleeniä tai polypropeenia. Se on neliömäinen muoto ja lukitusjärjestelmä, joka on kiinnitetty toisiinsa. Se voidaan pinota suoraan nurmikon päälle tai kulkea ennen mökillä tai polkujen paikalla. Tämä vaihtoehto on nopea ja halpa. Sitä voidaan tarkasti kutsua "edullisin kustannuksin". Tietenkin on parempi tehdä sääntöjä kaatamalla pois rauniot ja hiekka ja laittamalla muoviosat päälle. Se on vähän kauemmin ja kalliimpaa. Kappaleiden muoviset laatat ovat ärsyttäviä, mutta hyvin kaunis versio. Myös "puutarha parketti". Nämä ovat puupolymeerikomposiitti - DPK: n levyt tai levyt (ne ovat kuvassa, ne näyttävät täsmälleen kuin parketti). Tämä materiaali ilmestyi melko äskettäin. Ulkonäkö ja tunne näyttävät puulta ja itse asiassa - seoksesta puujauhetta ja polymeeriä. Nämä ovat erittäin kauniita pinnoitteita, mutta niiden kustannukset eivät ole vaatimattomat. Vaikka ei olekaan upea.
 • Kiviä. Nämä ovat pyöreitä luonnonkiviä, jotka löytyvät jokien tai järvien rannoilta. Kaistaleiden tuotanto sopii paremmin litteille kiville. Harmaasävyjä, mustia ja valkoisia sävyjä, joskus voi löytää viininpunainen. Näistä kivistä, jotka on asetettu toiselle läheiselle, saavat kauniit mosaiikkitiet. Mutta tämä on ammatti pysyvälle ja pysyvälle. Ne, joilla ei ole kärsivällisyyttä, voivat löytää suuria litteitä kiviä tai suuria kiviä ja laittaa ne hiekkaan. Se ei ole niin ylellinen, mutta ei vähemmän luotettava. Voit myös tehdä graniittia tai muita vastaavia kiviä. On tärkeää, että ainakin yksi pinta on suhteellisen tasainen. Tämä tasainen osa ja laita ylös, loput haudataan. Työ ei ole helppoa, mutta polkua pitkin on mahdollista paitsi kävellä myös ajaa.
 • Lisäaineet. Dacha-kappaleet on valmistettu vanhoista renkaista ja pulloista.

On myös raitoja, joilla on päällystetty pinta: se on soraa tai raunioista. Niiden ominaisuus on, että 2-3 cm: n pienellä kerroksella ja riittävän tiivistämällä on kätevää kävelä niitä. Jos kerros on hieman suurempaa, epätasaisuus muodot käveltäessä, ja tällainen kävely on tylsi. Koska, kuten olette nähneet monissa valokuvissa, käytetään soraa ja murskattua kiveä täyteaineena, jossa muiden materiaalien jäykät elementit asetetaan. Oikeanlaisen suorituskyvyn ansiosta se on kätevä: sora on hyväksi vettä ja nukkeja ei muodostu. Ne, jotka eivät pidä harmaasta väreistä, voit neuvoja maalata sitä: monet suunnittelijat tekevät niin järjestettäessä rockeries.

Esimerkki sora rata

Esimerkki sora rata

Sivuston ulkoasun salaisuuksista lue täällä.

Miten tehdä puutarhatyylit omalla kädelläsi?

Ei riitä, että tiedät, mitä voit tehdä oman puutarhasi polkuja. Sinun täytyy tietää, miten se tehdään oikein, jotta se ei toimisi kauden eikä kahden. Eri materiaalien pinonta voi olla hieman erilainen, mutta on olemassa useita sääntöjä ja toimia, jotka toistuvat missä tahansa tekniikassa.

Ensimmäinen sääntö: kun asetetaan tai muodostetaan raiteen peite, se tehdään pienellä kaltevuudella. Jos materiaali sallii, keskikohdan molemmille puolille tehdään muutaman senttimetrin poikkeama. Jos esim. Betonireitti kaadetaan, kaltevuus muodostuu yhdestä suunnasta - talosta, jos se on lähellä. Kaltevuus tehdään osuuden alaosan sivulle, jos radan sijainti on rinteessä.

Osa puutarhasta tai maantiestä

Osa puutarhasta tai maantiestä

Toinen sääntö: minkä tahansa pinnoitteen alle, substraatin valmistelu on välttämätöntä. Jos laitat kivet (esimerkiksi) suoraan saviin tai lieppeihin, etuja on luonnollisesti helpompi kävellä, mutta kivet "sag" jonkin ajan kuluttua. Vypochutsya vain savi. Se tarvitsee paljon enemmän aikaa laitteen täyttämiseen. Ja jos teet tyhjennystyynyn ja vanteen, vedenpoisto on entistä tehokkaampaa ja se näyttää vieläkin kauniilta.

Kannen alla tarvitset valmiin pohjan

Kannen alla tarvitset valmiin pohjan

Kolmas sääntö: radan kattavuuden taso olisi pari senttimetriä korkeampi kuin viereinen alue. Sitten vesi nopeasti laskeutuu, se on helpompaa puhdistaa ja puhdistus on harvinaisempaa: epäselvä maa ei hikoile sateiden aikana tai kukkapenkkien juottamisen aikana, joita usein tehdään polkuja pitkin.

Kuinka tehdä kauniita vuoteita lue täältä.

Vaiheittainen ohje

Puutarhatietojen tekeminen omilla kädillä, aloita asettelulla. Teoriassa koko ja muoto on piirrettävä sivustosi suunnitelmaan, ja asettelun pitäisi tapahtua projektin mukaan. Mutta useimmiten kaikki on tehty paikallaan. Jos haluat nähdä tulevan raidan selvemmin, sen ääriviivat voidaan sirotella valkoisella hiekalla tai muulla vastaavalla tavalla. Jos muoto toimii, voit ajaa varren ja vetää langan väliin, mutta voit myös työskennellä sprinkling.

Lisäksi kiven, laattojen, tiilen, kiveysten ja muiden vastaavien materiaalien valmistukseen tarkoitetut radat ovat seuraavat:

 • Kahden merkin välissä turve poistetaan. Ojan syvyyden tulisi olla noin 15-25 cm.
 • Reunan reunalla kaivataan jalkakäytävää, jos se on säädetty.
 • Oven pohja tasoitetaan, poistamalla juuret, kivet, eliminoimalla merkittäviä kuoppia tai mäkiä. Pohja on räikeä (kuvassa alla oleva kuva).
 • Kaada suuren tai keskikokoisen murskakiven murskattu kivi. Talousarvion säästämiseksi voit nukahtaa rikki tiilen, toisen suuren rakennuksen roskat. Jos siinä on puristin - erinomainen, jos ei, ota jotain samanlaista kuin kuvassa oleva työkalu (voit tehdä sen suuresta lokista, johon kynsi leikkaa kahvasta). Tällä työkalulla tasoitetaan pohja. Jos pentu on täynnä, sinun täytyy ripotella se hieman hiekalla ja puristaa sitä uudelleen.

  Tämä on jyrsijä

  Tämä on jyrsijä

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  54 − = 48