Cum se pune granit ceramic + fotografii în interior

Există multe finisaje care sunt frumoase, nu se tem de apă, îngheț, căldură, schimbări de temperatură, rezistente la stres mecanic, nu se estompează, ușor de întreținut. Se pare, nu atât de mult. Unul dintre ele este gresie din porțelan. Această combinație de calități contribuie la popularitatea ridicată a materialului - se utilizează în decorarea exterioară și interioară. Un sistem complex de fixare externă nu vă permite să faceți acest lucru singur, însă instalarea granitului ceramic pe podea sau pereți din interiorul clădirii este o sarcină de complexitate medie și se poate face de unul singur, fără implicarea specialiștilor. 

Frumos, solid, fiabil

Frumos, solid, fiabil

Tipuri de plăci din porțelan

Cel mai răspândit a fost gresia noastră din porțelan lustruită, încă găsită mată și polupolirovană. Dar acest lucru nu este deloc tot felul de material. Există câteva variații interesante, dintre care până acum puțini știu. Vom aborda toate tipurile și caracteristicile lor principale.

 • Polished și poluprovanny (diferă gradul de lustruire și strălucire). Această specie are cel mai spectaculos aspect. Și, deși este mai scump decât alte specii, este folosit destul de des. Dar trebuie avut în vedere faptul că în procesul de utilizare a lustruire devine duller și în timp suprafața devine mată. Există și un alt dezavantaj - polizarea deschide porii închise anterior. Ca rezultat, lichidul vărsat este absorbit, rămân urme. Deoarece mulți producători acoperă dale de porțelan cu lac. Dacă nu există o astfel de acoperire, aceasta trebuie aplicată după ouă. Un alt moment neplăcut: dacă un lichid ajunge la o astfel de suprafață, podeaua devine foarte alunecoasă.

  Articolele din sticlă de porțelan lustruit sunt așezate perfect, creând un sentiment de monolit

  Articolele din sticlă de porțelan lustruit sunt așezate perfect, creând un sentiment de monolit

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  48 − = 46