Dukkehus af egne hænder

Ligesom drengene drømmer om et træhus, drømmer også piger om et dukkehus for deres yndlingslegetøj. Selvfølgelig kan det købes, men et godt hus koster helt uanstændige penge, og du kan ikke købe et dårligt barn. Det er en anden ting at gøre det selv, men vær forberedt på, at det tager lang tid. Især hvis du ikke har for meget erfaring. I gennemsnit vil der være mindst en uge at lave et hus til dukker med egne hænder. 

Vi vælger materialet

Lav et dukkehus med egne hænder, der kan laves af ethvert arkkonstruktionsmateriale. Tykkelsen af ​​materialet til huset er omkring en meter høj (på to etager) 9-15 mm, for en-etagers bygninger er det muligt og tyndere. Overvej de mest almindelige materialer, der bruges til at opbygge et dukkehus:

 • Krydsfiner. Et fremragende valg, da det er stærkt, holder formen godt, kan limes, kombineret med negle og skruer. Skær krydsfiner med en sav til metal (med en lille tand), jig sav (manuel eller elektrisk). Enderne skal være godt poleret, så der ikke er nogen måde at køre en splinter på. I slutningen af ​​arbejdet kan du dække med lak eller plet, maling, papir tapet mv.

  Dukkehuse er lavet af krydsfiner

  Dukkehuse er lavet af krydsfiner

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 4 = 1