Gassfliser til sommerhus – hvordan velge, plassere, koble til

Hvis du tilbringer mye tid i landet, kan du ikke uten matlaging. Du kan selvsagt bruke elektriske fliser, men i dachas slår du ofte av lyset, så det er upålitelig. Den beste utvei er å ha en gasskomfyr for dacha under ballongen. Det krever nesten ikke registrering, det er veldig rimelige modeller. Mens det er gass, kan du alltid lage mat. 

Typer plater for gassflasker

På en gang er det nødvendig å fortelle at det er gassplater som kan fungere både med de viktigste naturlige og med flytende gass. Bytting krever utskifting og justering av injeksjon. Så i prinsippet vil noen av dem passe til dacha.

Bordgasskokere er mobile ... hvorfor ikke ...

Bordgasskokere er mobile ... hvorfor ikke ...

En annen ting er at i "felt" forholdene blir det brukt mye mindre og sjeldnere enn i hverdagen. Av den grunn, velg de enkleste og minste modellene. Faktisk nå blir vann på te varmes, oftere, med en vannkoker, er ferdig mat oppvarmet i en mikrobølgeovn. På gassovnen i dacha koker de bare, og de enkleste rettene. Noen andre husmødre gjør vendingene. Det er alt. Derfor kjøper de vanligvis en eller to brennere. Likevel er det et ganske bredt valg for alle krav og behov.

Bord og gulv

Ved installasjonsmetoden er gasskomfyr for dachas delt inn i bord og gulv. Tekniske egenskaper varierer ikke bare i størrelse. Skrivebord er vanligvis gjort det enkleste, uten tilleggsutstyr. Dette er en dacha / camping versjon med minimum vekt og dimensjoner.

For sjeldne besøk

For sjeldne besøk "og det vil gå," men bare en ballong kan ikke plasseres

Hva slags gass komfyr for en dacha under ballongen er bedre? Bord eller gulv? Det handler om tilgjengeligheten av ledig plass. Hvis det er hvor du skal installere gulvversjonen, ta den. La og de er dyrere, men de selv kan tjene som et skap. Og deres (skap), vanligvis på dacha, er ikke nok. Bare husk at du fortsatt trenger å finne et sted å lagre flasken. Den kan ligge i nærheten (minimumsavstanden mellom platen og beholderen er 0,5 meter og i en avstand på ikke mindre enn 1 meter fra radiatorene), eller det kan stå utenfor i et spesielt skap som er låst med en nøkkel.

Hvis derimot er det et sted på bordet, men det er ikke på gulvet, er en bordplattform av gassovnen egnet. Det hyggeligste er at de koster en og en halv til to tusen rubler.

Antall og type brennere

Gasskokeren for en dacha under sylinderen kan ha fra en til fire brennere. Ett-rom passer, hvis i hytta er det en eller to personer og vendinger gjør du ikke. For å tilberede frokost / middag for en familie på tre eller fire personer og en liten bevaring, er to brennere nok. Vel, hvis du trenger henne og lunsj for en fullverdig familie, ta med tre eller fire brennere.

Varianter av bordgasskokere for hytter under en ballong

Varianter av bordgasskokere for hytter under en ballong

I tillegg begynte i tillegg til brennere standard, middels stor, å gjøre enda større og mindre. Dette er praktisk, siden oppvaskene har forskjellige diametre. Slike "overskridelser" er bare tilgjengelige på fire nøkkelalternativer.

I tillegg er det modeller der, i tillegg til gassbrennere, det også er elektriske. Hvis det er lys på siden, og du trenger en plate for en dacha på en sylinder for tre eller fire brennere, er dette også praktisk. Gass i tanken har eiendommen til å ende i det mest uopprettelige øyeblikket. Hvis det ikke er noen reservedeler, i hvert fall en bål rase. Og i nærvær av en elektrisk brenner, kan du fullføre prosessen og holde på til du fyller sylinderen.

Ytterligere alternativer tilgjengelig

Arsenal av tilleggsfunksjoner bare for gassbrennere er liten. Dette er en elektro eller piezo tenning og gass kontroll. Begge funksjonene er nyttige, men bare i den grad du trenger å dømme dem. Umiddelbart er det nødvendig å si at i desktop versjoner er svært sjeldne.

Gassplaten med elektrisk ovnbunn

Gassplaten med elektrisk ovnbunn

Design funksjoner

Det finnes flere typer bordplater. Den enkleste er vanligvis to kokeplater, og det er alt. Men det er også modeller med en innebygd elektrisk ovn. Et godt alternativ hvis du bruker en ovn. På denne arten er mangfoldet avsluttet.

Gulvgassovner for hytter har litt mer konstruktive alternativer: