Mobilier transformabil (35 fotografii)

Utilizarea rațională a fiecărui centimetru pătrat este sarcina multor familii. Prea mulți trăiesc în apartamente mici. În acest caz, transformatorul de mobilier va ajuta. Există diferite modele pentru camere diferite: pentru un dormitor, o bucătărie, un hol, o grădiniță, un living. Nu există astfel de mobilier numai în baie sau la toaletă. Și probabil asta va apărea în curând. 

Tipuri și tipuri

Mobilierul transformabil este convenabil dacă suprafața camerei este mică. Pentru apartamente mici aceasta este mântuirea. O altă zonă - dacă camera este multifuncțională. Acest lucru este, de asemenea, tipic pentru apartamente cu o zonă mică. Pentru case sau apartamente spațioase, acest lucru nu este necesar. Numai pentru organizarea de locuri de dormit suplimentare la vizitele vizitatorilor.

In orice varianta - pliata sau desfasurata - arata grozav

In orice varianta - pliata sau desfasurata - arata grozav

În general, transformatorul de mobilier într-un obiect combină două tipuri de obiecte. În plus, majoritatea sunt legate de locuri de dormit. Puteți găsi: un pat de garderobă, un pat de masă, o canapea extensibilă.

Apropo, în cazul unui exemplu - o canapea de pat - fii atent. Nu confunda cu încă popular cu mobilierul bunica bunica numit "canapea." Nu era cea mai confortabilă canapea, care era așezată în ceva ce seamănă cu un pat (și de altfel, nu foarte confortabil).

Aici sunt acum transformatoare de canapele

Aici sunt acum transformatoare de canapele

În versiunea curentă, acestea sunt două obiecte diferite, aranjate într-una. Un pat complet cu o saltea se ridică în timpul zilei, reprezentând un dulap și o parte din spatele canapelei. Un scaun moale este disponibil. Se pare o canapea. Dar nu pliere, și așa să spun "staționare". Confort pentru el, ca o regulă, adăugați perne suplimentare. În timpul nopții, acestea sunt îndepărtate (poate fi o cutie de depozitare sub scaunul canapelei), iar patul este coborât. Deci, după cum puteți vedea, aceasta este o piesă de mobilier complet diferită.

Tabelele pot fi de asemenea pliate

Tabelele pot fi de asemenea pliate

Există, de asemenea, un transformator de mobilier, care este asociat cu "aspectul" mesei. Și masa în sine poate avea scopuri diferite:

 • pentru organizarea unui loc de muncă suplimentar (sau principal);
 • pentru a mări zona mesei;
 • Pentru a mări suprafața de lucru în seturile de bucătărie.

Există și transformatoare triple. Practic este o dulap-canapea-pat sau o dulap-masă de pat. Din dublu ele diferă numai prin faptul că cabinetul este mare datorită piesei netransformate cu rafturi.

Mobilier transformator: argumente pro și contra

Avantajul transformatoarelor de mobilier este evident: ocupă mai puțin spațiu decât două elemente separate. Asta e tot. Alte avantaje, de fapt, nu. Dar există contra:

 • Preț mai mare.
 • În același timp, puteți utiliza doar una dintre opțiunile posibile.
 • Pentru a descompune / împinge este necesar să se depună eforturi. Nu toate persoanele în vârstă sau copiii pot să o facă singură. Există un număr de modele automate cu un panou de control, dar acestea sunt mai scumpe. Și acest lucru este oferit, și fără aceasta, un preț considerabil pentru transformator de mobilier fără unitate automată.
 • Pentru transformare se folosesc mecanisme speciale. Și se pot rupe sau se pot bloca. Și acesta este un plus minus.

  Utilizarea rațională a spațiului reprezintă principalul plus al mobilierului transformabil

  Utilizarea rațională a spațiului reprezintă principalul plus al mobilierului transformabil

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  67 − 57 =