A mosogatók és mosdókagyló méretei

A mosogatók és mosdókagyló méretei

A választás a mosdókagylók vásárlók teszik megjelenésük, az alakja a termék és a kapcsolási módszerrel, valamint az anyag alkotja a héj. A választás fontos szempontja a megfelelő modell mérete. Milyen méretű mosdókagylókra kell figyelni, és milyen méretű modellekre van szükség?

A fürdőszobához tartozó kerek mosdókagyló méretei

Fontos méretek

Ami magát a mosdót, valamint az alatta lévő talapzatot illeti, vagy más elemek, először olyan alapvető paramétereket kell megvizsgálni, mint a szélesség, a mélység és a magasság. A nyilvántartások rövidített formában vannak feltüntetve. Például a "550x480x150 mm méretű mosdókagylók" megjelölést láthatja. Ezért ezek a mosdókagyló szélessége 550 mm, mélység (a falhoz viszonyítva) - 480 mm, magassága (a mélység a tál) - 150 mm.

Fürdőszoba Mosogató Mosdó Méretek

Ha például egy mosdótartó állványt keres, adja meg a mosdó méreteit, hanem az állvány méretét is. Ebben az esetben a paramétereket magasságszélességként rögzítik. Például a gyártó vagy az áruház a porcelán mosdókagyló alapjait kínálja 640х215х200 méretben. Ez azt jelenti, hogy a talapzat magassága 640 mm, hosszúsága és szélessége pedig 215 és 200 mm.

A mosdó elhelyezése a fürdőszobában a padlóhoz képest - rajz és számítások

szélesség

Ez a fő jellemzője a héjaknak, amelyek alapján a megfelelő termékeket választják a boltokban. A kagyló szélessége meglehetősen széles tartományban van - 35 és 100 cm között. Ha egy sarokmosdót vásárol, ez a paraméter a termék oldalának egyik oldalát jelzi a fal mentén. Az optimális szélesség 55-65 cm.

Kis méretű helyiségek esetén sokan áldozzák a mosogató szélességét, de az olyan termékek, amelyeknek ez a paramétere kisebb, mint 50 cm, nem használhatók. Nagyon gyakran az ilyen mosdóból származó permet nem esik a mosási tartományon. A 65 cm-nél szélesebb modelleket főként egy tágas fürdőszobába vásárolják.

A fürdőszoba egy téglalap alakú mosdókagyló népszerű szélessége

Fürdőszoba Mosogató Mosdó Méretek

magasság

Ez a paraméter gyakran jelzi a termék edény mélységét. A héj magasságának normál mutatói 13,5-15 cm-re vannak, annál mélyebb a mosogató tál, annál kevésbé permetezik le.

A fürdőszoba mosdókagyló méretei - mély kandalló természetes kőből

Ami a magassága a mosogató helyét (és ez a beállítás is fontos, amikor kiválasztják modellek szekrény), akkor válasszon egy terméket alapján a háztartások növekedését.

Az optimális az ember magassága, amelyet el kell helyezni mosogató a fürdő 94-110 cm a nők számára, ez a paraméter lesz valamivel kevesebb - .. 81-ről 92 cm legnagyobb igény modell átlagos értéke, amelyben a padlótól a tetején a mosási intézkedés 86-93 cm.

A mosdó elhelyezése a fürdőszobában a padlóhoz képest - rajz és számítások

mélység

Ez a paraméter mutatja a távolságot a héj szélétől a falig. A kényelmes mosáshoz a héja mélysége 48-61 cm legyen. Ellenőrizze, hogy a termék mélysége Önnek alkalmas-e mérőszalag nélkül. Csak álljon közel a mosdóhoz, és nyújtsa fel a karját. Ha a modell hátsó fala az ujjai vagy a tenyér közepén végződik, biztonságosan megvásárolhatja az ilyen terméket.

Hogyan kell megfelelően lemérni a mosdó mélységét a fürdőszobában?

Népszerű méretek

Mivel a megfelelő mosdó kiválasztásának fő paramétere a termék szélessége, a héjmodellek jellemzőit a szélességüket pontosan figyelembe véve fogjuk figyelembe venni.

40 centiméter

Az ilyen kis szélességű mosogatógép használata elsősorban a kézmosásra és a technikai szükséglet kielégítésére korlátozódik. Ezért ilyen mosdót gyakran vásárolnak a WC-ben vagy egy apró fürdőszobában. Gyakran ez egy sarokmodell, de ovális és kerek falváltozatok is vannak. Lefedhetőek az alján egy szabad helyiséggel, vagy kis háztartási szekrényekkel kiegészítve a háztartási vegyszerek és kiegészítők tárolására.

Medál fehér mosdó 40cm széles egy kis fürdőszoba vagy egy fürdőszoba

Külső sarok fehér mosdó 40cm széles a fürdőszobában

Fehér mosdó, 40 cm szélességű, könyökkal

50 centiméter

Az ilyen ergonomikus és túlméretezett mosogató megvásárlása segít megtakarítani a helyet, ezért leggyakrabban a fürdőszoba korlátozott méretű megvásárlásával jár. Az 50 cm-es mosdószélességet gyakran választják a belső térnek a minimalizmus stílusában. A kagylók lehetnek függesztett, beépített, felsõ, szögletes és más modellek.

Overhead Bronze mosdó 50cm széles

Fehér színű mosdó nem szabványos forma 50cm széles

55 centiméter

A szélességű mosogató az egyik legalkalmasabb a használathoz. Nem túl nagy, ezért tökéletesen illeszkedik egy miniatűr fürdőszobába. Beépített modell vagy sarokmosó kiválasztása mellett négyzetcentimétereket is megtakarít. Szintén nagyon igényes, könyökökkel ellátott termékek, amelyekben elrejthetők a csövek és a tisztítószerek tárolhatók.

Kerek mosdó arany mintával a tál szélén 55cm

60 cm

Ez a szélesség a mosdó számára a legjobb, mivel a termék nagyon kényelmes lesz. A 60 cm-es kagyló a tál és a forma széles és változatos formája. Az ilyen dimenziókkal rendelkező termékeket gyakran választják egymás mellett egy szegélykövekkel, de az elmúlt években a legnépszerűbb modellek lógtak modellek.

Felfogó mosdó 60cm széles fémszínű virág formájában a fürdőszobában

Mosdószög alakú, 60 cm széles fehér alakú mosdó a fürdőszobában

65 centiméter

Az ilyen szélességű modellek nagyon alkalmasak a mosáshoz. Örülök, hogy széles körben jelenik meg. Megadhatja függesztett kivitel szélesség 65 cm, a külső mosogató talapzaton, vagy egy termék, amely segít felszerelni a szoba sarkában. Az ilyen méretű héjakkal kapcsolatos tervezési ötletek különösen változatosak, így könnyen felveheti a terméket minden belső térre.

Fehér mosdókagyló szélessége 65cm

Ovális alakú mosdó 65cm széles virágmintával

Felfüggeszteni nagyméretű, fehér mosdókagyló 65 cm széles fürdőszobához

70-75 cm

Az ilyen paraméterekkel ellátott mosdó nem alkalmas kis fürdőszobákra. Telepítésük a standard fürdőszobába értelmetlen, mivel a használhatóság arányos a kisebb szélességű (55-65 cm) modellekkel, és értékes centiméternyi helyet foglalnak el. Ha a tulajdonos elég tágas fürdőszoba, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy vesz egy mosogató szélessége 70 cm vagy 75 cm. Minél több az ilyen termékeket kedvelt tervezők számára a lehetőséget, hogy észre a kreatív ötleteket.

Kerámia mosdó szélessége 70cm a fürdőszobában

Fürdőszobában 75cm széles, tágas, téglalap alakú mosdó

80-90 cm és több

Az ilyen széles mosdókagylók általában egy nagy fürdőszobát vásárolnak. Ebben az esetben gyakran kiválaszthat egy hatékony modellt, amely a szoba fényes akcentusává vagy "kiemelésé" válhat.

Mosdókagyló fehér akrilból, szélessége 85cm

Mosdó természetes kőből, 90 cm széles

Szerelt akril mosdó 80 cm széles

Kívánt esetben egy nagy mosdótálcát dupla mosdóval helyettesíthetünk. Ugyanakkor fontos, hogy a központ egy mosogató, hogy a központ a másik legalább 90 cm, de akár mindkettőt egyidejűleg mosogató kényelmetlen és nehézkes.

A függő szekrény két kerámiagyártással, 60 cm széles virág formájában

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 16 =