Урадите врата за плакар

Ормар је погодан, јер врата у отвореном стању не заузимају много простора. Генерално, може се направити отворени оквир - у ниши, од зида до зида. Све што је потребно у овом случају је постављање врата за плакар, а затим сакупљање пуњења (или обратно, ово није тако важно. 

Врата за гардеробу клизних врата: препоручене димензије

Ако говоримо о ригидним ограничењима величине врата за одјељак кућишта, они нису присутни. Можете урадити било коју дужину и ширину. Али постоје препоручени параметри, одређени на основу оперативног искуства:

 • Минимална ширина је 50 цм. Ништа вам не спречава да платну већ направите, али када га преместите, ископчат ће се, као резултат тога, може чак и скочити из водича.
 • Максимална ширина крила је 110 цм. Истовремено, неопходни су напори да се то помери.
 • Оптимална ширина је 60-90 цм.
 • Из фабричких профила долазе висине 5,5 м, ау продавницама се обично пресече на пола. Дакле, постоји стварна прилика да направите врата за одељак ормара потребне висине. На великој надморској висини, морате само обратити пажњу на крутост ручице профила.
 • Број вратних листова купе изабран је на основу оптималне ширине. Изаберите их тако да не блокирају приступ пуњењу кабинета.

  Скоро да нема ограничења величине

  Скоро да нема ограничења величине

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  6 + 1 =