Ograda živica: kako rasti i oblikovati

Gledajući obične ograde, koliko god to lijepe, to je sumnjivo zadovoljstvo. Kako bi ih izgledali privlačnije, uređeni su na sve moguće načine. Jedna od najučinkovitijih - živica. Pomoću nje ne možete se samo zatvoriti od vanzemaljskih pogleda, već smanjiti količinu prašine na mjestu, kao i smanjiti razinu buke. Ali moguće je, ako je zelena ograda dovoljno visoka i gusta. 

Vrste živica i biljaka za njih

Živica visina može biti niska - 50 cm, u prosjeku od 60 cm do 150 cm, a visoka - 160 cm iznad sastava na biljke -. Mekog, drveta, cvatnje na vrstu adrese - jednostruka ili dvostruka red red. Svi oni mogu biti prekinuti, ili mogu biti slobodni. Samo lista govori o raznim, i još uvijek žive ograde mogu biti različitih biljaka. Vrsta živice se odabire ovisno o njegovoj svrsi.

Zelena živica s dvostrukom redom može se zgazi

Zelena živica s dvostrukom redom može se zgazi

nizak

Niska živica naziva se rubnikom. Može doseći visinu od pola metra. Najčešće se koristi kao živi zeleni okvir za cvjetni krevet ili cvjetni krevet, kako bi se označile zone na zemljištu, jednostavno u svrhu ukrasnog ukrasa. U tom slučaju, izaberite između grmlja, nekih biljaka od zeljaste ili cvjetnice. Za ograđene ograde, malena visina će odgovarati: