Hjørne garderobe rum i omklædningsrummet, soveværelse, hall

Selv i et rummeligt hus eller lejlighed skal du tænke på rationel udnyttelse af området - hvert år er antallet af ting stigende. Hvad kan vi sige om små lejligheder. Her hver centimeter på kontoen. En måde at opnå optimal udnyttelse af rummet er hjørne kabinet af coupe. Denne type møbler giver dig mulighed for at tage hjørner, som i høj grad anvendes - det er svært at installere noget. Lad os derefter tale om, hvad de er, og hvordan man planlægger den rigtige "påfyldning". 

Struktur, typer, størrelser

Hjørneskabet på coupe kan indbygges og tilfældes. I de indbyggede vægge bruger gulv og loft rummets struktur. De er fastgjort til facaden med skydedøre. Det vil sige, at dette design opnås stationært - guiderne er fastgjort til væggene, gulvet og loftet. Fordelen ved denne type hjørneskabe er økonomi, manglende umulighed af overførsel. Et andet vigtigt punkt: Væggene, gulvet og loftet skal være niveau, ellers vil konstruktionen blive skævt, hvilket vil påvirke driften af ​​skydedørene negativt.

Corner Corner Corner kabinet har sine egne vægge, gulv og loft

Corner Corner Corner kabinet har sine egne vægge, gulv og loft

Corner Corner Cabinets - et fuldt udstyret møbler med vægge, gulv og loft. Uanset det sædvanlige skab har de skydedøre og det faktum, at højden sædvanligvis optager hele pladsen til loftet. Fra fabrikken eller butikken leveres i demonteret form, er de samlet på plads, da de har sådanne dimensioner, at dørene simpelthen ikke vil passere.

Typer af konstruktion

I form af hjørneskabe kan coupe være af flere typer: